Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
"Ez kevés három hónap alatt?😊 Nem érzem annak, nekem pont elég."

Így van, kevés. Neked pont elég. Ez teljesen rendben van, de totál felesleges vitázni mert mint mondtam nem ugyanaz a célod mint a legtöbbeknek, attól, hogy itt kardoszkodsz a botok ellen meg bot nélküli szerverekrõl fantáziálsz még senki nem fogja megváltoztatni a véleményét. Egy dolgot higgy el nekem, senki nem fog lvl80on-81en napi 10 órákat játszani (tegyük fel belogol rögtön megy az invite és ütnek olyan 6-10m XPt/h) azért, hogy minden nap kiszedje azt az 1-másfél százalékot. Márpedig ahogy a játék alakul, 85ös cappel, CT2.3ban 83ig lesznek skillek, maga az NCSoft hajszolja bele az embereket ebbe. Bárki akinek 83as skilljei lesznek és azt mondja legit, hazudik ezt garantálom.

01110000 01110010 00110000

nlaci86
Azt röviden tudod vázolni, hogy hogyan lesz 15b adenád mondjuk s80-as heavyre? Ha az is pár óra akkor megcsinálom még ma😊
Flash:farm=mobölés->adena haszon->ingyen játék ^^

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

MeoH
szoval kb. van 100millad. Aham, asszem sokaig fogsz meg manorozni common cuccban. Hajra!!! Amugy 3honap alatt 1 jo group, boven visszahozza az arat es a belefektetett penzt.

fuck mmo's..i.,

Ez rohadt jó hasonlat, csak kicsit sántít.
Abban vita van azért, hogy amit csináltok az hasznos, ti azt mondjátok igen, mi meg a kisebbség azt mondjuk nem.
A hídépítés az meg gondolom mindenki számára világos, hogy jó , max tegyék 500mel arrébb.

Akkor nem megvenném a piacon, hanem elmennék kvesztelni és simán ki lehet szedni.
Nincs itt semmi dráma, hiszem mikor indult a játék gondolom nem volt walker és mégis mindenki fejlõdött haladt.
Az adena ár azért lényegtelen, mert ha én termelek valamit aa , mati manorbõl, kvesztbõl sok reci, akkor cserélni mindig lehet és az egymáshoz képesti árak nem nagyon szoktak változni lsd. hány dmp egy sync cokes(idõleges 1 1 féle matiból lehet hiány persze 1 hétig max a többihez képest, de mivel annak felmegy jobban az ára, többen kezdik el azt gyûjteni és megintcsak visszaáll a normális arány). Ha drágul az adena mindkét mati olcsóbb lesz, ha lemegy az ára akkor minden mati drágább.
Az adena ára max. azoknak fontos tehát akkor vagy veszik az adenát valós pénzért, vagy akik eladják, a többieknek nagyjából mindegy.
És igen limitált, hogy mit lehet adenavásárlás nélkül elérni legit módon kevés játékkal(elosztva a jatékidõt a napokkal sztem 1 óra alatt maradok bár nem tuti):
70m kp whban(20m KE farmból a többi az mind matieladás varnish mthread steel)
Illetve kábé 15m elment sikertelen topc enchikre egyik se ment fel 4re a 3 próbából, a cryt eladtam azért került csak ennyibe😊
a common a cucc az:
fegyó: 10m common doom crusher és tallum glaive
armor: 12m common maje heavy
jewel: 12m common maje
Igen ezek nem menõ cuccok de s weapon craftra gyûjtök és ezekkel is normalis ütemben tudok ölni, partytársak sosem panaszkodnak lassúságra.
S armor matiigénye kevés, reci úgyis jön majd varkából/ketrából..

Némi mati whban(20dmp, kábé 90-95 dmpnyi és kábé 300-320 cbpnyi termés, meg apróságok 70 cokes stb.. ami csak úgy esik)
Ami viszont pénzben nem kifejezhetõ: elég sok szintemnek megfelelõ ismerõs akik szivesen partyznak velem. Ez egy botnál teljesen kimarad.
Ez kevés három hónap alatt?😊 Nem érzem annak, nekem pont elég.

Mondjuk kiváncsi vagyok egy jól beállított bot csapat mennyit tud elõállítani 3 hónap alatt nulláról indulva(és ehhez hány accot kell fizetni), ezért írtam le mennyit sikerült összeszedni(gondolom vannak legitek akik sokkal többet szednek), hogy lehessen összehasonlítani.

solyomb
Tuti hogy van valami random Kereszteslovag generátor scripted, és idõnként beindítod, hogy ne kerüljön feledésbe ez a téma😊)

Bár mostmár lassan egyes greenpeace-s csoportok szintjére fejlödnek itt az emberek, akik képesek azért gátolni egy hídépítést mert egy békapopuláció van a helyszínen...

GAthersw
Nem õ folytatja a szélmalomharcot, nem neki ment a post.

Szerinted Kormika szélmalomharcot folytat? El vagy tévedve. Az a harc a Tiétek, akik nem látjátok, hogy az csak egy szélmalom és nem egy sárkány. 😄

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

SweetLou
Mibõl gondolod, hogy ha nem lenne bot,akkor a fegyó recik ára maradna ugyan annyi?😄 Bár l2 wh szerint nem 8-10, inkább 10-20 milla egy s fegyo reci ára.

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

Üdv,

egyrész nagyon örülök, hogy normális hangnemû postok jöttek, féltem, hogy nagyon elment a dolog a káromkodás irányába.
Eagle15 ha megnézed a 12 órát azt tisztán matiigényre mondtam, nyilván az aa több idõ. A keymatikat klanspoiler segítségével szeretném beszerezni. Amire nem találtam megoldást még a 13 as cry elõállítása, azt sajna valószínû(akárcsak a fegyóreci de az 8-10m nem tétel), hogy eladott matiárból kell fedeznem.
Freen már volt s grade karim nf-n, szintén bot nélkül, de mivel 3x szerver ott nyilván könnyebb, bár mivel naponta keveset játszom a vitalitym nem esik 2 alá.
Epszilon ha mindenki manorozna de nem walkerbõl váltana akkor jobban lehetne baváltani sztem.
A boxolt buffer megkerülhetõ(vagy legalábbis ebben reménykedem). Ha megfelelõen könnyû területen ölsz(nekem ez weak pdef + esetleges blunt weak) elég a swamp of screemes órás buff(mivel ebbe nem nõttem még bele, csak gondolom, hogy úgy mûködik mint nf-n, 2es vampi,1es v2es might ,berserker).Jelenleg simán elég mögém egy 61es pp mind witchben(ha van terem ugye) mind valley of saints végén a nagyokhoz, jah 63as destro common cuccban.

Csak az utolsó állításodban szeretnélek megerõsíteni: IGEN!

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Voyager5
Hogyan szereznéd be az S-gemeket? Nyilván kifarmolnád katában, akárhogy is nézzük az a kb 4-5M AA, nemhiszem, hogy beleférne a 12 órádba 😊. És akkor még persze ottvannak a keymatik is (példának okáért az FB edge kimondottan a "gyakori" keymatik közé tartozik) piacon nyilván nemkapod meg mert egy legit L2ben mindenki magának farmol. AA-t venni nyilván nemfogsz mert a szerencsétlen S,A grade-s karakter az összefarmolt AA-ját vagy a saját craftjára vagy A/S cryra kuporgatná.
Ja és manor. Ha mindenki legit lenne akkor kb mindenki manorozna 3-4K playa-s szerveren ugyanannyi esélyed lenne leadni a cropot, mint most a botok ellen<#vigyor2>
Ne haragudj de látszik, hogy nemrég kezdted offon, mert a piacról kb löveted nincs. Adok még egy fél évet (esetleg 1 évet gyengébb képességek esetén) és rájössz, hogy szinte lehetetlen lenne botok nélkül.
Epszilon
Olyan jó lesz nézni ahogy eléred azt a szintet ami után bot és boxolt buffer nélkül nincs tovább, vagy beállsz egy klánba ahol esetleg pvp is van ami mínusz XP-t jelent vagy beállsz te is botozni.
Nem egy embert láttam akinek ugyan volt pénze de fejlõdésben megállt a karaktere és utána eljutott addig hogy jééééé tök jó botozni.(az emberek nagy része ugyanis legalább egyszer felhúzott már kézzel egy karaktert akár itt akár freen)

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

A bankrablás mint párhuzam csak annyiban akart megjelenni, hogy a normális része a közösségnek tojik rá mennyi munkát toltál a csalásba.
De egyszerûbb belekapaszkodni egy szóba😊

morf:
pl forgotten blade
(80) Varnish of Purity <->
(132) Durable Metal Plate <->
(264) Synthetic Cokes <->
(264) Mithril Alloy <->

vop, syn cokes 1-1ben cserélhetõ dmpvel,ha a malloyt 2->1 arányban cserélem akkor kell 80+132+264+528=1004 db dmpt manoroznom 1x hps mobokon én jelenleg 80 dmp/óra termést tudok elõteremteni.

bbh még kevesebb:
(80) Varnish of Purity <+>
(154) Mithril Alloy <+>
(154) Synthetic Cokes <+>
(308) Durable Metal Plate <+> kábé 800 dmp
Más kérdés, hogy ezt hány nap alatt tudom beváltani(love bots😊 ), de mivel napi 1-max 2 órát jatszom így úgysem tudom egy napba sûríteni.

Szóval sztem nem halnánk bele a botnéküliségbe.

darkmenx
ez egy jatek nem bankrablas legalabb ha valami hasonlatot probalsz a hulyesegeidbe vinni ne ilyen oltari nagy faszsagot.

daemonervosa
walker táméról kb ennyit:

Trolling is a art.

😊
a manorról ma lekéstem, sztem 1mp-n belüli idõvel😊 de hát ez van, igaz hogy walkerbõl 10 miliseces próbálkozási idõvel lehet nyomni a beváltást?.

Visszatérve a korábbi postra amiben ovodásnak titulálnak, ezt miért kapom azért mert úgy gondolom, ha vannak szabályok a jatékban tartsuk be õket? Tényleg gyerekes.

Eszembejutott egy párhuzam annak kapcsán, hogy arra hivatkoztok mennyi "munka" megy ipbannkor tönkre. Az mekkora szívás volt ha a kasszafúró 2 napon keresztül bontotta az alagsor téglafalát, és mikor már a széfet fúrta kihívta a szomszéd a zsarukat, szerinted akkor a többi bûnözõn kívül ki sajnálta azt a sok befektetett melót?😊) És hiába hivatkozott arra, hogy dehát nemis lopott el semmit, max ki s kér csinált a falban. Erre nagy ívben tolyt és jelen esetben is tolyik a közösség normális fele.

A téma nem untat nyugodtan lehet érvelni, meggyõzhetõ vagyok észérvekkel bármikor.

Jah eszembe jutott mi az a játéktípus ahol nulla idõ alatt maxon indulhatsz pvpzni abszolút nem kell farmolni és ez szabályos: first person shooter de milyen már, hogy ott nem nagyon tudsz magadnak csalással tartós elõnyt szerezni?

jó éjt.

VipJoco
Ha már bot téma van akkor egy probléma: Befizettem a walkert, ment is 2-3napig amedig ujra nem raktam a winfost. Az új rendszerel lépek be Veryfi OK de baszik futni a bot. Informacio fülön nem lát semmit (npc, mob, player, char info....)

Vélemény?

GAthersw
Le ne késs a manor beváltásról miközben itt terjeszted az igét! Az az igazság, annyi forintból amennyi hozzászólás ebben a topikban volt errõl a témáról (már béta óta) elég jól be lehetne rúgni. Kezdetben magam is anyáztam a bottereket, de ha valaki az úgynevezett "end-game content" miatt játssza ezt a játékot az elõbb utóbb úgyis botozni fog, és errõl az NCSoft játékpolitikája tehet, anélkül ép ember nem éri el. Kormika legit, saját bevallása szerint van élete és 2 év alatt se jutott az end game közelébe sem. Õt ez nem érdekli, a legtöbbeket igen. Kellemes szélmalomharcot!

üdv,

most augustusban kezdem offon, és nem tudom kire emlékeztetlek.
Mivel egy gm bejött teonra, hogy megpróbálja most levenni a szerver terheltségét lightra jót röhögtem.
A másik vicces dolog volt, hogy witchben nem találtam szabad szobát, mert mindenhol botoltak. Más kérdés, hogy mindenhol bekérdeztem bot? Érdekes egy terem kivételevel válaszolt az összes bot(6-8 klánnélküli kari hülyébbnél hülyébb nevekkel), hogy nem-nem õ nem bot, õket nem reportoltam mert nem voltam biztos benne csak 99%ig, hogy botok.
Egy teremben nem így történt,hát ment a report(skillezett mászkált és nem reagált arra 2 percen belül, hogyha nem válaszol reportolni fogom). Erre fél óra múlva jön egy pm -.- aztán a következõ: ha emiatt bannolni fogják irl megkeres és megöl😊
Röhögve közöltem, hogy örülnék neki ha ipbannt kapna és blockra tettem.
Ennyire normálisak a botterek manapság.
Lehet, hogy utálatos számotokra, hogy mást zavartok azzal, hogy botoltok és az próbál tenni ellene de hát néha szívás az élet.
Én kérek elnézést. Bár várjunk, olvassátok csak el a szabályzatot, a francba nem is értem milyen érvetek van amellett hogy ti ezt csinálhassátok, nah mindegy akkoris én vagyok a hüjlyeköcsögintoleránsállat aki majcsakrájönhogycsakegykiscsicska.
Jó script futattást kívánok. Kivánjatok nekem szépen jó botvadászatot😊

Ui.: br ha nektek ez lehet igazságtalannak éreznétek, ha én olyan progit írnék/vennék amivel karit lehet felírni? Gondoljatok csak bele, nem kell az a hosszas várakozás, nagy áramszámla. Kliens indításkor eldöntöd a neved( ha létezik ilyen a szerveren más véletlen akkor azt törli) majd main és sub classok(szint sajna nem állítható marad az alap 85/80/80/80) minden skill megtanulva, 4-5 elõredefiniált dye séma közzül lehet választani cuccok kasztnak megfelelõ s80 20asra húzva sa-t neked kell eldönteni meg elements attribot is. Utánna már csak belépsz és ÖLSZ és dulván és satöbbi. De mivel így gyakorlatlan leszel (5percenként kipróbálhatsz egy új kasztot)elõfordulhat hogy egy egész ellenséges partyt nem tudnál megölni, tehát lesz benne egy piros gomb amit ha megnyomsz 1600 sugarú körben mindenki aki nem a partytársad meghal. Ki fizet és mennyit a progiért?
szánalom

darkmenx
amugy ez a kelempac ezzel az "en reportolok addig is minden botot", mast nem emlekeztet arra a fickdeinestory nevu ovodasra?

daemonervosa
Így van!! ki kell írtani az osszes rohadt bottert.

LEGIT 4 LAYFE

Trolling is a art.

Ray2
Aztakurva... -.-' -1

solyomb
Te ezt így ebben a formában teljesen komolyan gondolod?😊
Sirch
Nincs sehol, gondoltam, ha nem említem, nem fog feltûnni, muhaha!

Viszont nem hiszem, hogy a GM-ek hozzáállása egyik krónikáról a másikra hirtelen fordulatot vesz, és újult erõvel vetik magukat a petíciók egyéni elbírálásába. Mert a banolást minden esetben elbírálás elõzi meg, legalább is mindig ezt hangoztatták.
Szóval ha sok ellenséget szereztél magadnak a botgroupoddal, akkor most legalább tudni fogod, hogy reportolnak, hogy esetleg vissza kéne fognod magad egy rövid idõre, hanyagolni a sétát egy kicsit. És ez jó. Nincs többé felkészületlenül érõ, váratlan ban.

Voyager5
Hol van leírva különben, hogyha mûködni fog a reporting button, akkor nem lesz több végleges ban?
Epszilon
Szerintem az orosz és kínai(azok akik 2-3hónapja egy spoton ölnek és hiába ölöd õket jön másik 3orosz clan és zergelnek) playerekkel úgysem fognak tudni mit kezdni. Giran shout hasznos én elégé sokat shoutolok persze 60secenként csúcsidõben 30de ennél lejjebb nem szoktam menni.
De az automatizálás akkor sem jó! Kölcsön adok pár accot és lazán beriportolhatunk bárkit mert nem egy ip nincs friendlist nem egy clan.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Sirch
Hisz pontosan erre lesz lehetõség. A botoknak nem kell félniük, hogy kitiltják õket, és a legit játékosnak sem kell órákat töltenie karma ledolgozással, sin eater questtel csak azért, mert sdgfhsj már másfél hete öli a mobokat egy kasztváltós spoton, vagy katakombában, stb.
Így mindenki jól jár. 😊

"tökjó hogy nem bannolnak. Gracia elõtt se bannoltak, de lehetõség se volt ilyen hülyeségekre"
Új játékos vagy, aki már azokban az idõkben kezdett játszani, mikor már rég nem voltak tömeges bannolások. Így már érthetõ a nyavalygásod az új rendszer miatt. Akik régóta játszanak, és esetleg vesztettek el accountot az évek során, azokat még nem hallottam siránkozni emiatt az újítás miatt. Rájuk nem jellemzõ az a mértékû pofátlanság, amit manapság egy-egy botgroup megenged magának (az olyan "íratlan szabályok", mint pl: nem shoutolunk 10 másodpercenként a piacon, nem botozunk questelõ helyeken, nincs moblopás, szemetet a séta végén felszedjük a földrõl, és még sorolhatnám, ha átgondolod, ezek a dolgok mindössze apró figyelmességek a többi játékos felé). Régen ezt majd mindegyik sétaparty megcsinálta, ha másért nem, csak azért, hogy a környezete ne reportolja. Manapság már mindenki szarik rá.

Csak mert áll a server.. es nincs jobb dolgom, gondoltam megosztom veletek, hogy 2 azaz 2 eve jatszom a teonon (legit), es 79/77 a karim. Gordi es a tobbiek, akik egyfolytaban azzal jonnek, hogy nekik van idejuk masra is... Nekem is van mindenre idom, mert ha nem akarok jatszani, mert mast csinalok, akkor egyszeruen nem jatszom. Ennyi. Miert kell 2 honap alatt 85 lenni? Teljesen meg vagyok elegedve a 2 ev alatt elert eredmennyel. Mindenem megvan, jo.. bossekszer nincs, de az is lehetne.. ha azt szerettem volna, ez egy mas kerdes. Nem kell azt hinni, hogy aki nem botozik, az napi 20 orat ul a gep elott es jatszik, mert nem igy van. Legalabbis akiket en ismerek egyikojuk sem ilyen. No szep estet!

pharao
most nem akarod belédkötni mert igazából nem érdekel, hogy hogy XPzel meg hogy mit csinálsz. Amit írtam azt a saját érdekedben mondtam. (egy kis megtakarítás)
Nem is akarok a hozászólásodba belekötni, csak 1-2 ellentmondásra hívnám fel a figyelmed. Idézem: "Én nem akarok farmolni, eszem ágában sincs" ez ott sántít, hogy "Nem ölök bele pénzt, már régen pluszban vagyok az eladott adenából és cuccokból." . Lehet én nem vagyok tisztában a fogalmakkal, de akkor valaki mondja már el, hogy mi a farm?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

nlaci86
Mai utolsó postom mert még elfárad a kis kezem:
Igazad van, tökjó hogy nem bannolnak. Gracia elõtt se bannoltak, de lehetõség se volt ilyen hülyeségekre. Én annyit mondtam eddig is és ezután is így gondolom, hogy szar alak aki ilyen allattomos módon kitol a másikkal. Ha kell a hely öld meg aki ott van, esetleg rendezd el vele értelmes ember módjára, ha nem tudod menj máshova.<-PONT

nlaci86
3 hónapig tök jó volt mobokat ölni, de meguntam. Nekem valahogy nem kihívás egy egyhelyben ácsorgó mobot megölni egy kattintással és 2 gombnyomással.
-Érdekes hogy én mindig találok free spotot, legyen akármennyire is telített a szerver.
-A droppot szedd fel.
-Én nem akarok farmolni, eszem ágában sincs, bot nélkül nem játszanék l2-t.
-Nem ölök bele pénzt, már régen pluszban vagyok az eladott adenából és cuccokból. De nem a pénzért tolom, hanem hogy este felmenjek ventrire, dumáljak a haverokkal, 2-3 órát pvpzzek, mert abban van kihívás, miközben leszarom az xp-t, és cuccom van minden ami kell.
Nekem ez így jó. Nem tudom a legitek miért haragszanak az emberre ha nekem ez a játék. Örülhetnétek hogy van még1 ember a szerveren akinek jó cucca/karija van, és játszhat veletek/ellenetek, nem pedig 6x szinten szerencsétlenkedek fél évet. Ez helyett odajössz ahol az én droppom van, ahol én farmolok, és lövöldözöl, meg neked áll feljebb hogy miért vagyok ott. Ezek után már reportolni is fogsz, mert hát én szemét vagyok hogy nem "küzdök" meg a dolgokért mint te. Kerestelek meg 1x is, bántottalak 1x is? Komolyan nem értem az ilyesmit. Tuti én vagyok a hülye😊

Sirch
Látom nem akar eljutni hozzád, amit mondok, úgyhogy ez az utolsó próbálkozásom.
Egy 78/78-as karit elérni sok figyelmet és idõt igényel, de attól még nem nevezhetõ munkának. Ha nem élvezed a játékot közbe, akkor keresned kéne más elfoglaltságot, hisz szórakozás nélkül nem játék a játék.

Itt offon örülnöd kéne:
Final Graciaban lehet bárkinek bármilyen szar napja, a botkarid max chatbant kap, vagy egy napig nem mehet ki városból, esetleg lila lesz egy darabig. A felelõsséged teljes tudatában botozással kockáztatott accountodat nem veszi el senki. Ha ezt így átgondolja az ember, máris befizet pár walker timecardra.

pharao
Created On: 17 Dec 2006
Account Type: Standard
Account Territory: Europe
Total Paid Time: 1 Years, 6 Months

Ennyi idõ alatt meglett a 77/75 legotként és volt sok FUN meg móka-kacagás, egyebek... Nem kuncsorogtam soha senkinek adenáért és Revillel ketten olyan üzletágat építettünk ki, amiböl nem hogy meg tudtuk venni az A grade-t és mostmár az S-t is, hanem még mindíg vannak tartalékaink. A botok adena eladásaiban sztem meg fordított arányosság van. Amikor sok az ádená akkor olcsón adják erre a piac a veszteséget elkerülve emeli az árakat, hisz nehogymár 1-2 ember fillérekért felvásárolja azt. A full droppok hiánya is ok volt az árak emelkedésében. A reportolásról meg annyit, hogy tényleg egyre pofátlanabbak a botok, fõleg mikor rájönnek a droppomra és persze hamár ott vannak akkor miért ne kezdjék el ölni a mobjaimat is (grab other players monster). Na most erre mit reagáljak? PKzam a full 9-es groupot, amiben ha szerencsém van még a PP/EE/SE rezek miatt kb 15 PK+? Jah és Tisnek az írására reagálva, hogy mert neki nincs napi 3 órája játszani.
1.: Nekem azt tanították, hogy aki akar, az tud.
2.: Akkor miért ölsz bele pénzt, ha nem is játszol? Neked ez nagyon megérheti, mivel még azt sem hinném, hogy te egy barominagy farmer lennél 6X9 accal. Ha 85/80/80/80 lennék, akkor már biztos több idõd lenne... (végülis bemész a munkahelyedre és felmondasz, vagy otthagyod a sulit mert végre elkezdhetsz játszani 😛)
U.I.: Elnézést a nagy postert

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

nlaci86
Ha úgy gondolod hogy nem nagy meló felhúzni egy karit 78/78-ra, sõt csodás élmény, izgalmas, törpével spoilozni több 100k matit, az óránként esõ keymatokat, akkor töröld a mained és kezd újra. Gondolom élveznéd.
Vagy ha azért te se hiszed el amit mondasz, csak képzeld el hogy valakinek szar -napja vagy éppen -személyisége van, és mindenféle faszság ürügyért megteszi ezt helyetted.

Sirch
"Sirch utóbbi idõben annyira legit vagy hogy hip-hop 79/78/7x grat! így tovább, remélem egyszer én is legit leszek"

Most novemberben játszom 2 éve és 7-dik hónapja Officalon, és egyetlen karakterem van. Max az nevezhetõ hip-hop gyorsaságnak, ahogy egy év után eszembe jutott frissíteni a profilomat.

"A személyeskedésrõl meg annyit hogy pont egy évnyi kemény munkát töröltél, mert neked sincs jobb dolgod mint mást basztatni, és ha ebben örömödet leled, akkor nem állok úgy hozzád mint egy normális emberhez."

Ehhez nem tudok túl sok mindent hozzáfûzni. Nem okozott örömöt semmiféle basztatás, még csak nem is emlékszem rád, de ha te egy évnyi, barátaiddal számítógép elõtt töltött játékot kemény munkának nevezel, és nem "leled örömödet benne, akkor nem állok úgy hozzád mint egy normális emberhez."

Erre jó a curse death link, az én lelkesedésemet sokáig fenntartotta. Úgy tényleg érdekes a game 😄 Anno RS clanchatban elég gyakran voltam olvasható halál ügyben (napi 5-10x) ^^

nlaci86
Akkor se szórakozzon velem a sok legit, akinek élvezet a mobhent, mert én utálom, és az élet elpazarlásának tartom 999999 órát motorikusan kattint f2 f3 f4 kattint kattint f2 f3 f4 ... végtelen. Én se bántom õket, õk is hagyjanak engem. Nekik nincs jobb dolguk ennél, nekem van. Sry...

A személyeskedésrõl meg annyit hogy pont egy évnyi kemény munkát töröltél, mert neked sincs jobb dolgod mint mást basztatni, és ha ebben örömödet leled, akkor nem állok úgy hozzád mint egy normális emberhez.

Sirch
Nincs szükség nyomorék nolifer GMekre, ha automata lesz a rendszer.

Mint ahogy azt egy korábbi leírásban már tárgyalták, nem arról szól az egész új rendszer, hogy rád dobnak egy botreportot, erre belilulsz. Olyat említenek, hogy a reportolást követõen a szerver végez valami ellenõrzést, és ennek eredményétõl függ, hogy mi lesz a következmény.
Ennek tudatában inkább örülnöd kéne, hogy
a.) az egész rendszer maradt reportolás alapú
b.) ha lebuksz, akkor ilyen ideiglenes hülyeségeket kapsz csak, nem pedig végleges bant.

Mindenesetre reméltem, képesek lesztek személyeskedés nélkül vitázni, de hát tévedtem.

nlaci86
Egy másik gondolat: ki kezdene el játszani, ha esélye se lenne sose felzárkózni a nagyokhoz? Ha elkezdek egy karit legitként, és napi 3-4 órát játszok, több mint egy év mire 79 lehetek, kínszenvedés matikat spoilozni, síkhülye mobokat ölök naphosszat, egyiket a másik után teljesen ugyanúgy. Egy éven át. Aztán sub még1x ugyanez. Kurvajól hangzik. Ha nem lenne powerlvl meg bot, meg adenabuy, nem sokan kezdenének el játszani, csak akik gyûjtögetni meg farmolni szeretnek.

GAthersw
Melyik hozzászólásában írta, hogy õ legit? Egyikben sem...

Epszilon
Egy apró gondolatot kifelejtettem. A nagy farmerek mögött mindig nagy clanok állnak 😊
A kivétel erõsíti a szabályt így SzökeKapitány mögött nincs nagy klán 😛

Epszilon
Sirchnek abban igaza van hogy itemgarden olyan mint a tõzsde... elégé meghatározó. A játék árait a nagyfarmerek irányítják Meohnál a pont!
Személy szerint nem vagyok rászorulva az adena vásárlásra...
Spoilozás így manor úgy te soha az életbe nem fogsz úgy matit szerezni mint egy jól belõtt csapat. Ha nem lesznek botok akkor mati sem lesz ennyi, viszont kereslet meg folyamatosan van, és ilyenkor mit csinál az ember?? viszi fel az árakat.

u.i.: Sirch utóbbi idõben annyira legit vagy hogy hip-hop 79/78/7x grat! így tovább, remélem egyszer én is legit leszek<#nyes>

MadnessX
QQmoar Tis! Te sohasem leszel olyan pr0 mint a bot-detect systemZ ™ kifejlesztõje Sirch.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

nlaci86
Mert szánalmas. Ez kb. olyan, minthogy a fociban az még belefér hogy löködik, tépik, szidják egymást az emberek, de nem törik el a másik térdét hogy soha többet ne tudjon focizni, mert ez egy játék. Jobb ellen meg nagyobb kihívás harcolni. Szerintem.
Amúgy nem kéne mást tenni, csak olyan nyomorék nolifer GM-eket szerezni mint NF-en, akik éjjel 5kor pmezgetnek az emberre, szabadidejükben, puszta kedvtelésbõl, majd jól bannolnak. Milyen jó is lenne a játék! Ugye, Sirch?

Gordis2k
Aranyos😊 Igazad van!! Álj fel és TED mit neked élet!!! Dobd el és LÉGY HÕS! Legit 85/80/80/80/who need life i got L2!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

( én lassan ölök de ahogy nézem 10-12 óra manorral egy s-s fegyo teljes matiigényét össze tudnám szedni csak még nem nõttem bele mindbe - legfeljebb nem egy nap alatt tudod beváltani az összes termést) - ezt kérlek bõvebben. Készítem a jegyzetfüzetet. A matik ára pedig fel fog menni pont a Sirch által leírt általános hozzáállás miatt. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy ha nem vagy ott az elsõ két perben a manor managernél, akkor már nem kapsz CBP-t/Bone-t.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

MeoH
ehhh...lelkes ujonc.

Amugy a farmerek iranyitjak a szerver arait, es nem a leg0tok... Es mi lenne ha nem lenne bot? Meg kevesebb jatekos...

fuck mmo's..i.,

Sirch
Mindenki a saját képességei, helyzete, ideje és türelme alapján ítéli meg a játékot. Az, hogy te nem tudod elképzelni az L2-t bot nélkül, csak saját képességeidet jellemzi. Ezt véletlenül se vedd személyeskedésnek, de még csak sértésnek se, hisz ez az L2 játékosok 90%-ára igaz. Szóval nem te vagy a béna, hanem az NcSoft vár el túl sokat tõled.