88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#79985 game != gamma -
ZFD #79984 Köszönöm szépen!
Strahd_ ne haragudj, de ha te ezt nem érted, hogy gammán én mit értek akkor te miért játszol ilyen "kockás" játékkal? Áh inkább hagyjuk térjünk át arra, hogy én milyen stílusban kérdeztem? Szerintem semmi rosszat nem mondtam a hozzászólásomban. Tudtommal, de javíts ki ha tévedek :D
-
Gumbo #79983 Érrrrdekes ezen se Gather se én nem vagyunk rajta, pedig mi is ott voltunk az elsők között. -
#79982 Ugyanamár ne játszd az értelmi fogyatékost. Mindenki értette mit kér a srác, de választ csak olyat kapott amilyen tőled telt... -
#79981 OfficeAlfa fázisba teszteltek NCnek. -
#79980 nem anyo sajna mar nem jatszik eleg regota :( roxyn tolta egy ideig kb 1,5 eve -
#79979 eddig milyen flame et lattal tolem? en a kerdesere valaszoltam, olyan stilusban ahogy o a kerdest feltette. -
Pukkka #79978 Szerintem már nem. -
#79977 véranyo meg szurja vmi freen nem? -
Pukkka #79976 Ennél azért többen voltunk ... de ebből a listábol már szerintem senki. -
#79975 vilagon ok jatszottak eloszor lineage2vel -
#79974 Mit kezdtek? :p -
#79973 ők kezdték:
AkumaShe
CeeMeeR v. LawaHun
CrAzNaLoR
Cromac
DagobertHUN
DesHun
DooDoo
DunpealsHUN
FerroHu
GogoHUN
Gugger
Hancurmanci
HUNnia
Khurra
Kingslayer
LazaHun
MaciHUN
Mirumoto
MonkSis3
Rendbetesz
Sanc
Shad0w
StrangerHUN
Szeg007HUN
Torpapa
veranyo
Yven
KumiszDeKomisz
Ki játszik még közülük? -
ErrOrHUN #79972 majd dobják allyt megint :D -
#79971 Ajjaj. Error, Sanci szar lesz Allytarsat pkazni:) -
Norbull #79970 Ámen!!!!
Már nem nagy kunszt bekerülni az X be. Minden hülyét bevesznek. Lásd: Juszef alias kolbasz aki egyben az NCSOFT megváltója FickDeineStory ollllé. -
aalat #79969 Demolition clanban van par magyar (8-10 talan), ketten otthagytuk X-et, hogy segitsunk ujjaepiteni a demot, es skierult. Ez volt 4-5 honapja, es mondhatni eleg jol haladunk. Van CH goddardban, mienk volt egy honapig dion, most mar a letszammal sincsenek nagyon gondok.. szal jo lesz ez. Es persze tovabbra is ITT ellen jatszunk, szal ez sem valtozott. -
Zeros #79968 X es magyar szarvkeverő: Juszef első karijának neve Kolbász sztem ez el is árul mindent xD , lehet pk-zni -
#79967 ha akarod megoldhatjuk -
bugike #79966 mert megint olyanba ugattal bele, amirol fogalmad nincs. jossz itt, hogy mekkora kiraly a dc, meg hogy eenek a dex kell, mert elf es futnia kell.
nem akarok jobban belemenni, de ok nelkul meg en sem ugatok :) -
#79965 Engem nem... :( -
aalat #79964 ja es gustavsot soha nem erdekelte, hogy lilusz e vagy sem :) -
aalat #79963 en is lattam a videot, a fel party afk volt :P
Es nem SE :) -
#79962 Mihez kepest sok? A kedvedert osszeszedtem oket egy csoportkepre - ok mind tegnap lettek bannolva:
Say hello buddy! -
Yodu #79961 hello
Sok olyan ember van akit bannoltak tegnap este a Franz-on?
ill meg ma is bannoltak? -
#79960 Kamaelekbol nem kepeztem magam, leragadtam a "wtf 1 winged chicks"-nel, ezert kerdeztem. -
lukemaster #79959 Kamael Tryxtan: körszakállas kamael, 60tol tanulható a "Kill Paladin" spellje
amugy senkise használja, mert egy foss elbaszott karakter -
#79958 Te eddig hol voltál? Csak flamelni jársz ide??
Anyám mekkora barmok vannak... -
#79957 -
ZFD #79956 Mit??? -
#79955 :)klasszikus -
#79954 Mi az a "tryxtan"?
ZFD: "akarsz korszakallt?"
-
Kanqukac #79953 Aarkhan << nah ez kinek a karija?
hat szajbavagom! itt gorcsolok a hogy ne bannoltassak az eggyik klantagom erre visszaszol hogy : i dont speak magyar -
Kanqukac #79952 Masspvpben kurva jo ha tudsz bujkalni!
Fejlodni csak bufferrel!
amugy sztem egy foss elbaszott karakter, bar a tryxtan lowlvl(60-76) en veri a Palat! tapasztalat -
ZFD #79951 Miért csináljátok ezt? Mennyivel vagytok ti jobbak mint én? Csak, hogy előbb kezdtétek -
bocsi, de ezt muszáj ne lohaszd le a lekesdését(majd meg teszi más) -
#79949 Gamma egy ertelmeze illetve meg ez is lehet Gamma 2
Mert egy gorog betunek nem tudom hogy lenne-e dolga, kicsit nehezen ertheto. -
#79948 ez sajnos továbbra is igaz :=( -
BaalKain #79947 Milyen önzetlen és segítőkész emberek vannak.. :D -
ZFD #79946 Sziasztok!
Egyik fórumtársunktól kaptam 7 napos trialt Lineage világába. Sajnos még csak ma jött le a játék, de eddig nagyon tetszik!!!! :D Kamael-t választottam nem tudom, hogy ti mennyire vagytok vele megelégedve, de én meg vok :D Eddig 10. szinten vagyok. Még jól megy a fejlődés ;) Teon szerón vagyok ! Ha valaki elmagyarázná a gamma dolgait azt pluszba megköszönném! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak a fórumtársnak aki megadta a kipróbálás lehetőségét! :D