88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    kihalt a forum miota idejar a sok kocsog legit
  • Facek
    Úgy hogy macrózható és nem szereti
  • Endaer
    Hogy lehet okoskodva, nyelvet nyujtogatva visszakerdezni valamirol, amirol nem tudsz eleget?
  • Zeros
    Hogy lehet egy billentyűzet illegális? :P
  • ErrOrHUN
    vegyél új billentyűzetet, különben is illegális
  • kluge
    csáó
    Razer tarantula billem van és az a problémám vele, hogy mikor belépek a játékba az nguard megöli a driverét... vki esetleg tudna segiteni, vagy van vkinek vmi normális megoldása a problémára?
  • solyomb
    C0ren tuti, de az allymba van, titánok jelentik alegnagyob veszélyt rám továbbra is. Dominátorokat nem láttam még teonon, hogy mit tudnak, sayhán nem sok esélyük volt az utobbi időben.
  • Morf
    Amint elérem a dominátorral a 82-t megpróbálom. Lehet, hogy Sanci 2012-ben már nem fog az L2-vel játszani, de ha a dominatorok és a summonerek fejlődési arányát vesszük alapul, akkor ez a realitás. Ha a nova elmegy, nem marad a Sayhán 80-asnál nagyobb dominator. Én max sleep/root/silence/despair-al próbálkoznék. Esetleg flame/poison, ha elfelejti bevédeni magát ellene... Finaltól viszont szívesen megpróbálnám, mert a buffok igencsak erőssé fogják tenni a dominatort.
  • kelempac
    Üdv,

dominátorok, vagy C0ren meg tudna fogni szted?

• Endaer
    Bizony a szotar forgatas csak a legjobbak kivaltsaga! Senki mas nem kepes ra!
  • Lullaby
    Ha ütöd az ellenfeled akkor esélyes hogy bestunnolodik.
  • seprioth
    Sziasztok

Egy top-grade stonébol ezt a skillt kaptam csak nem értem pontosan mit is jelent. Chance Momentarily stuns your target during a Physical attack.

Thx a segitséget elöre is:)
  • ErrOrHUN
    asszem -21 pontról indult Sanci
  • ErrOrHUN
    hát a jövő hónap a tiéd igazából, elég nagy hátrányból indultál. ahogy néztem sok ember nem fog tudni megszoritani :D
  • phalanx
    pedig Alb nem a top ES ITT-ben
  • Epszilon
    Fent hagytam még a követ hogy egy kicsit tovább teszteljem milyen is pvp-be, 3x kaptam meg az effektet de egyszer se criteltem mikor rajtam volt.
    De azért Drofa kapott egy szépet(wildmagic nélkül). Dynasti Jewel set FTW!

• solyomb
    Csak olyn használom, de eddig elég jol adta, igaz volt hogy 1 harc alatt 0 crit de volt olyan is hogy 2-3 egy harc alatt:) De csak az aktív illetve a passive éri meg az ilyen chance-s skillek a tapasztalataim alapján elég kaksik.

3 ponttal maradtam le a herorol:( Érdekes itt valahogy sokkal több cucca van az embereknek, az Es aki nyerte megvert 1x, de ugy hogy volt 2fajta AMje egyik nuke másik para augmenttel, maximum clarity meg life force talizmánja - hp/mp recovery -, meg celestial augmentje:) És majdnem minden ember így rohangál itt, a novának szimplán 83-s karijai voltak minden skillel felvértezve, és +10-s vagy nagyobb fegyverei:)
    Na mind1 talán majd köv honap
  • Voyager5
    Tényleg akinek van aktívba WM ilyen szint körül az megoszthatná tapasztalatait (Sanci talán) , hogy szerinte eléri-e a max 20%ot.. habár ha Epszi 1 perc alatt nem crittelt lvl10en..
  • Endaer
    high five
  • MeoH #80006
    ja gtfo...
  • ZFD
    Na ok, sziasztok!
  • Csenky
    Gondom úgy írná, hogy játszol. Nem játszasz. Ami egyébként helyesírásilag jó lenne, ha létezne ilyen ragozás a magyarban. :)
  • Epszilon
    Passzívra gondoltam, elég érdekesen működik 1percig rajtam van ha egyáltalán bejön a sansz de egyszer sem lőttem mcritet pedig volt sima wild magic-em is, úgyhogy kuka...
  • daemonervosa
    en kettő c -vel irnám

• ZFD
    Miért te c-vel írod? Vagy hogyan akkor oktass már ki vazze!
  • Gordis2k
    vacak
  • darkmenx
    nem olvastam vegig a leirast ugyhogy mindegy.
  • darkmenx
    "Még nem self wildmagic"

ugyan annyit ad, mint az aktiv, ugyan ugy "stackel", de lehet csak en nem ertem ezt a self wildmagicet.
  • daemonervosa
    szedd le szar.
  • Epszilon
    Levegyem vagy ne? Még nem self wildmagic de jobb mint amiket kaptam az ucsó 50kőből.
  • Endaer
    "jatszasz"

ha a rokonom lennel, ilyenekert felgyujtanalak a gecibe bazdmeg...
    Ha magyarul se tudsz, minek akarsz magyarokkal jatszani? Bar... hmmmm... ez mar masnal is felmerult, aztan kultuszt epitett maga kore - sikerrel...
  • ZFD
    Köszi szépen! Nem hiszem, hogy noob-ab lennél mint én. Köszönöm a segítőkészséget! Kár, hogy másik szerón játszasz
  • FickDeineStory
    hát igen ezért kerültél te is az x-be...
  • BEAST #79992
  • Chryst64
    Én szivesen adnek neked tanacsokat de tul noobnak tartom magam a jatekban, tehat ha pro akarsz lenne keresd a nagy arcokat :D
    Amugy is masik szerveren jatszom..
  • Pukkka
    Jó hát nem csak 1 klán volt.
  • TruBy
    Azt hiszitek kigyujtottem mindenkit? :) En csak beleolvastam SG vegebe, es ugy a 2200-adik hozzaszolasnal talaltam, mint klan tagok... :)
  • phalanx
    én se :D
  • ZFD
    Na ezen most ne vesszünk össze légyszíves :D
  • Csenky
    != ╪ ╪

:)