88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#79945 "mire te 80as leszel, giran armor shopban lehet venni az s80at 20kk adenaert ^^"
Respect all -
#79944 Én kaptam két nevet, egyiket "ismerem", nagyon nyomult mikor Teonon kezdtem, mostan karim hál' Istennek nem tudja.
X-ben vannak magyarok: pl. Gustavs utolsó videója, rohannak le MOS-ba és egy party öl ott, egyik tag Kormika (SE), aki inkább nem csinál semmit, csak be ne liluljon :d -
ErrOrHUN #79943 valszeg valszeg -
ErrOrHUN #79942 azt mond ki az, mondjuk pmben. aztán majd elbeszélgetünk vele :D
Xben valszeg nincs más magyar, valszeg azt már mondták volna nekünk. ha meg van, akkor már nemsokáig :D -
#79941 Kösz az infot, belegondolva telejsen logikus, de ebből az is következik ha nincs vkinek offon gm ismerőse ez elég hard work...
BaalKain, thx :) -
#79940 Én úgy tudom a jelenlegi SilverHawks-os pár magyaron és rajtunk (~20 ember) kívül van még kb. 20 magyar különböző klánokban szétszórva. Ők régebb óta játszódnak itt és nagyon legitek.
Hearthofhungary klán tagjait mondjuk nem ismerem így a létszámukat sem. :)
Bár tegnap láttam xXTomikaXx kariját giranban árulni klán nélkül. Lehet oszlottak? -
BaalKain #79939 Hú de szépen megfogalmaztad :) -
#79938 X-ben van magyar rajtunk kívül? Nekem ez új, bár ezen a szerveren még elég sokminden az:D -
#79937 -2 de -
#79936 Egyelőre én is név nélül hallottam csak a storyt. De állítólag az X-ben van a kis drága.
De nem Error az...
De majd igyexem kideríteni. -
#79935 ez kicsoda? -
#79934 tehat megismerkedtetek "FickDeineStory"-val ingame.
mi a neve? Sanciek biztos szivesen trainelik majd. -
#79933 A legiteken max akkor szokott az itteni "botos" társadalom röhögni, ha hülyeséget beszélnek. Alapból senkit se zavar, hogy valaki legitkedni akar, azokat meg pláne nem akik adenát árulnak:) Csak az a zavaró, hogy képtelenek megérteni, hogy a másik miért botozik, és nekiállnak kereszteslovagosdit játszani. -
#79932 "Sokféleképpen lehet játszani, és igazándiból neked pl nem tök mindegy, hogy ő hogyan játszik?"
Ha tudnád mit hallottam minap teonon. Van olyan nyomorék hazánkfia akinek az a célja játékban, hogy kibannoltassa a botozó magyarokat. Reportol több karival, screenshotot, videót vesz, petíciót ír. Igazi kis 3/3-as gm kedvenc a csávó biztos.
Sajnálom azokat akiket kibannoltak, én még csak 1 hónapja játszom de így is szar lenne ha ez történt volna, nemhogy évek múlva csomó top cuccal... -
#79931 ha ez tul nagy kihivast jelentene esetleg barmilyen gep jo kliens es szerver kozott amin atmennek a csomagok mig elernek a szerverre. de sztem ISPek routeren durvabb vedelem van, mint barmelyik nc gepen. -
#79930 eselytelen, ahoz meg, hogy valami packetet elkapj vagy a szervert kell meghaxolni vagy a gyerek gepet/routeret es atiranyitani a kapcsolatot a gepeden keresztul a szerverre. -
#79929 Kelempac: te azt nem érted meg igazán, hogy sokmindenkinek a "játék" kb lvl80-on kezdődik el, az odáig tartó utat szeretnék kihagyni. Valaki így játszik valaki úgy. Sokféleképpen lehet játszani, és igazándiból neked pl nem tök mindegy, hogy ő hogyan játszik?
Skynet: Ha van is ilyen invisible mode detector (vagy valami hasonló)akkor is teljesen mindegy, gondol egyet a GM csinál egy szimpla karaktert jogok nélkül, és végigfut azzal. -
#79928 Az a baj, hogy nekem az l2 már rég nem játék, nem érdekelnek az mmo-k oylan téren, hogy kikapcsolódás. Én az üzleti oldalát boncolgatom nyugi nem offon, de ez nem tartozik ide, én kielégítem mai megalomán vérpistikék ígényeit némi real life adenáért cserébe, ezért igen nekem csak az a lényeg, hogy a script fusson semmi más, és nem kell szidni, ha nem volna rá igény nem csinálnám. A farmereket sem a nagygazadasági válság hívta életre, hanem az ember azon tualajdonsága, hogy ki ha én nem. Nah én ebből profitálok(több keveseb sikerrel)... -
#79927 nyomj shift billentyut mikozben visszafele zoomolsz, amugy meg majd megszokod es nem lesz zavaro. -
kelempac #79926 Skynet nem a legegyszerűbb ha nem botolsz?
Szerinted az alábbi mondatod:
"ha a te kliensednek nem is küld infot a szeroval csak komunikál azt meg ellehet kapni vhogy..." értelmes?
Kezd el nézni nézni enthereallal(vagy bármi hasonlóval) az összes gm gépe(gondolom az ipjüket megszerzed pikkpakk) és a szerók közötti adatforgalmat, és működtess botértesítő hálózatot.
Az, hogy "játék" az már nem számít sehol?
Fusson a ascript és jólvan?
Bár tudom, hogy itt az a cél, hogy mindenki lerakjon valami nagyon "nagy eredményt" az asztalra határidőn belül. De voltakép azért sem osztanak get out of jail freecardot.
Tudom, hogy lassabb a legit,de hoszabb távúnak tűnik az elért eredmény.
-
#79925 DMX kolégához(remélem nem sértelek meg:D) volna egy olyan kérdésem (nem ért offhoz), hogy invis modban esélytelen elkapni a gm-et? vmi packet-nek csak kell lennie ha ott van meleted még, ha a te kliensednek nem is küld infot a szeroval csak komunikál azt meg ellehet kapni vhogy... -
BaalKain #79924 Nem láttam senkit a playlistben, legalábbis se spam se a másik név nem volt benne.. Tulképp bármilyen néven jöhetnek sztem. De valszeg úgy történt hogy felfutott egy gm és sorban dobálta ki a botokat mert bugiékat az alsó szinten egy jó 10-15 perccel előttem bannolták. -
#79923 Nem, kösz, kihagyom. -
#79922 Btw offon, ha gm bácsi hozzád teleportál godolom én invis módban azt a l2.net,divine,walker,sueorman stb nem vezsi észre? Mert ok nem ugy botolsz, hogy ülsz a gép melett és minden egyes player in range jelzésnél ugrasz, ha egyátalán be van lőve, de a nevük vszeg ismert...
Van pár szeró sajnos ahol farmerként csak is sitelt botot tudok futtatni ott csak ez jön be. Ebből jöt az egész hsz, hogy nincs -e vmi mód a gm lázas fázisokban vmi riasztást kicsikarni a botból, ok tom a bot pont azért van hogy ne te játsz,de ha gép közelben vagy segíthet. -
kelempac #79921 mind1 ha jösz teonra és van kedved ptyzni nem csak botozni akkor építsünk együtt egy nagy és erős társaságot:))))
Heartofhungary még mindig üt, és találtak azóta plusz tagokat. -
BaalKain #79920 Eléggé melléfogtál mert én egyenesen imádom a legiteket, talán felfogod hogy miért :)
És ja, most egy darabig megint a cuccokra termelek. Bár ekkora csordát tuti nem csinálok még1szer mert nem éri meg. 2 csapat bőven elég. -
#79919 soha semmit nem forgattunk vissza, minden pénz csak a játékba ment, ugyanis mi nem farmerek vagyunk /baalkaint ne vedd bele , ő egy koreai farmer. / -
kelempac #79918 Baalkain
ha te konkrétan nem tetted akkor bocsánatot kérek, de nagyjából a botos társadalmi réteg lesajnál minket legiteket.
Eddig az összes legit vs sétálók vitában gyalázás ment, hogy mennyire looserek vagyunk, és jöttek a röhögések a commoncuccos legitekre.
Ennek kapcsán nem csodálkozni való, ha ilyen esetekben a szemünket nem azért törölgetjük mert mennyire fáj, hogy összeomlás szélére került a gazdaság LineageII ben.
Azért sem sajnállak bennetek különösebben mert kerestetek rajta elég pénzt, hogy visszavásároljátok magatokat a játékba hasonszőrű társaitoktól. 1 hét bosszankodás amiatt, hogy ebben a hónapban vissza kell forgatni a termelt javakból. -
BaalKain #79917 Hja én semmit nem költöttem a játékra, mindent kitermeltem ami a karikon volt + a kártyákat is mindig adenáért vettem de azért sajnálom őket :)
Főleg az AQ-t annak úgy örültem anno hogy sikerült boltolni.. -
voloume #79916 hogy lehet lejjeb venni a zoomhacket ?:D egy kicsit meggörgetem az egeret már egy 1kmre van a karimtól :) és visszagörgetni meg elég sok idő :D -
kelempac #79915 BaalKain cserélj aláírást. -
BaalKain #79914 Ugyan mutass már rá hol röhögtem én egyetlen legiten is. Ha nem találsz akkor megcsókolhatod a seggem. -
#79913 meg vagyok győzve :) -
irenicus #79912 csak ha megnézzük h mennyi egy IC set(1.2be láttam teonon vmelyik nap).
azaz 1.2b itemgarden szerint ~200 dodo ami ~42k,nem hiszem h azt csak így leszarja bár ki is.
-
#79911 timecardok arai (mindig hufbol ment), powerlevel, 2x AQ, 150holy dracbow focus, kb. 8milliard adena, lvl78 sws, lvl78 prophet, szerver transferek
es meg biztos van ami most nem jutott eszembe. de 700k huf biztos volt. -
kelempac #79910 Üdv,
aki ezen röhög miért lenne kretén?
Te kreténnek érzed magad mert a szánalmas legiteken röhögsz?
Nem lettem boldog tőle, de egy röhögésre jó volt azért.
/flame on -
#79909 Szerintem kiszedtek annyi pénzt ennyi kariból, hogy ne keljen sokat költeni. -
irenicus #79908 itemgarden,nézd meg mennyi 1000M,és nézd meg h azok a cuccokat amelyeket elbuktak mennyibe fájnak,és kapsz 1 szép összeget...és akkor még nem néztük a 78-80+os karik árát.
Lehet nem túlzás az 1kk ft bár nem tom. -
BaalKain #79907 Hát rólad eddig is tudtuk, volume-n meglepődtem -
#79906 gondolom ez az 1kk ft. költőileg kissé tulzott vagy nem?:o