88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kanqukac #80427 ha csak ez a baj
alj at vmeik ellenfeletekhez akkor a harcok 80%at vesziteni fogod... -
ErrOrHUN #80426 keresd vissza, már csináltam -
#80425 Arc, az van. Csinálj már egy pvp videót, had lássunk már in action! -
ErrOrHUN #80424 nem az oldallal van baj, a serverrel meg az emberekkel. amin pvp-n ottvagyok, a 80%-át nyerjük. -
ashid #80423 Hitted volna? -
#80422 Miért? Tök jó ötlet.
Még belevehetnék a kifáradást is és a fáradt karinak csökken az accuracyja meg elhomályosodik a kép is sőt ha már végképp kimerült akkor a pvp közepén lefekszik aludni. -
kelempac #80421 Üdv,
Kamuuuuu, nehogy komolyan vegyétek.
Vagy ha mégse common cuccban levő kari eladó 3decis sörért.
-
FickDeineStory #80420 amúgy meg kis millió dolog befolyásolja, hogy mi, mennyi, hogyan, miért van ennyi meg annyi bevétel. kb 250 millió amerikai dollár volt az ncsoft teljes bevétele 2008-ba ennek adja 40-50%-kát az l2. számold ki mennyibe jönki de úgysem lesz pontos adatod mert, ha a won gyengült kb annyit a dollárhoz képest mint mondjuk a forint akkor az kb 15%-20%-kal több koreait jelent pl.
Amúgy meg engem már nem érdekelnek ez a dolgok csak, hogy tudjak játszani. -
#80419 Miért, tán akkor visszajössz?
-
#80418 Nézd a dolog jó oldalát. Lesz benne egy kis nemzetiség
-
Csenky #80417 Wow, a Roxy-s BA tűnt fel offon? -
#80416 Működik, profilnál invite a friend back opciót kell használni, ha adsz egy e-mail címet küldök egy serialt. -
#80415 "Elf: Ők mezőkön képesek lesznek a füvet megenni"
na akkor most hagyom abba az L2-őt..... -
FickDeineStory #80414 de nem tudom, mikor látja be végre az ncsoft, hogy ahoz, hogy új játékos bázist tudjon szerezni, múszáj reklámoznia a játékait. mivel sok ember inkább a reklám után vesz meg vmit, tehát itt a blizzard pénzügyi szakemberei sokkal ügyesebb és eredményesebb munkát végeznek. -
FickDeineStory #80413 arról én is olvastam, hogy volt vissza esése. Arról őszintén megmondom fogalmam sincsen, hogy mennyi az aktív játékos itt és koreaba, mivel amit kiadnak róla info egyik nap jóval több másik nap jóval kevesebb aztán fordítva:) meg ugye korea és eu/na mellé még hozzájö thaiföld, kína, japán, malájzia, fülöp szigetek, meg most már oroszország is (mondjuk mivel ők nem játékos szám utána fizetnek az nc-nek ezért mind1) a másik dolog ami itt fontos, hogy a játékos szám l2-be nem függ össze az ncsoft anyagi helyzetével, mivel van 1 rakat l2j és licencelt szerver (ahol köztudott, hogy többször annyian játszanak mint itt és legálisnak számít). A guild wars-ot ugye szintén köztudott, hogy úgy lehet játszani, hogy nem kell havidíjat fizetni tehát ezért sincsen olyan bevétele mint a blizzard-nak. -
#80412 Működik még ez a visszahívásos dolog ha 90 napig inaktív valaki???? és az hogy megy ha van??? meg kell adnom neki ugyan úgy a dombornyomásos kártyát vagy gamecardot h megkapjam az ingyen 15 vagy 30 napot nem tom mennyire lehet visszahívni.... vagy kel fedezetnek is lenni mögötte?? Előre is thx :) -
Kanqukac #80411 PLS Confirm Fick...
-
#80410 Aze első fele gagyi de ha túl vagy rajta következik néhány tuti poén
Youtube-os comic lol -
#80409 FEELS GOOD MEN -
#80408 Jelenleg én is, és egyelőre nem érzem azt, hogy rossz oldalon lennék:) -
#80407 Nem is tudtam hogy a GW ennyire megy meg most is :o -
#80406 wazz elfelejtettem a jelszomat... -
#80405 Nemtudom ki mennyire nézegette mostanában a híreket, de NcSoft elég durvát bukott, a 2008-as utolsó negyedévben 40%-ot esett vissza az előző évhez képest. (ez mondjuk köszönhető a Tabula Rasa-nak is) Nameg a játékoslétszám ingadozásának. GuildWars a legnagyobb húzóereje még mindíg eu-Us régióban, és Kóreában a Kényszerből korábban kidott Aion.
A hivatalosan közzétett pénzügyi jelentésükből világosan látszik azonban, hogy hiába játszanak többet GW-vel, a bevégeleik jelentős részét még mindíg a LineageI-II adja. Az is kiderül a jelentésből, hogy GW-al Eu-Us szervereken 5.8M játékos van, addig L2-ben mindössze 20-30 ezer között mozog a játékosok száma, kóreában a L2-felhasználók száma azért valamivel több, decemberben már 32 szerver, és 100-130 ezer között mozog a játékosok száma. Ez még összesen is jócskán elmarad a GW létszámától, mégis a bevételek tekintetében GW mindössze 5%, L2: 42%, és Aion már 10%. Azért azt már NcSoft-nál is érzik, hogy L2 a maga teljes 150e fős játékos bázisával messze elmarad a trónon jelenleg is lévő 11 milliós wow-hoz képest, de még a 700e-es Warhammeronline, és 500e-es AgeofConan-hoz képest is. Nc- a megváltást az év végére tolt Aion Eu-Us megjelenésétől várja.
A teljes pénzügyi jelentést bárki szabadon letöltheti a következő oldalról: Pénzügyi jelentés
További szép napot :)
L2 4ever :D -
#80404 Hogy milyen GC-t kell venned az attól függ hogy hova regelted a plaync accot (Te esetedben EU). Maga a server választása független a GC-től. -
#80403 nem kell a jópofi tapló
(kb. a stilusod tükrözöm) -
#80402 lol epic roflmao, QQ moar.
Nem tudom mi lehet a bajod, lehet rossz oldalt válaszotttál. Szerintem nagy jó teon, én legalábbis jól érzem magam és élvezem.
Btw franz=terribad. -
ZFD #80401 Mindegy, hogy milyen Gamecardot veszek a gamehez? Mert más MMO-kban van olyan hogy csak akkor tok fellépni egy szerverre, ha US kártyát veszek. Most pl. ha itt Mo.-n veszem meg a kártyát, akkor Teon-ra feltudok csatlakozni?
Előre is kössz! -
#80400 Ez vmi vicc? -
#80399 erdekes -
#80398 C6-C7-es újdonságok
Kóreai érdekességek.
McWolf 2006 július 08 szombat
Kóreai barátaink a pislogás és horgászás után új életszerűségeket vezetnek majd be. Többek között a táplálkozás (evés/ivás, ha egy kocka nem értené a szót), utána a szapora (grades wc-papír, ha elrontotta a kaját, ezzel lehet a "hatást" csökkenteni), nomeg be lesz vezetve a házasság, hogy lehessen is mit kezdeni az ünnepi ruhákkal.
Ha mindez nem lenne elég, persze házasság után, amihez majd kell küldi, amiben a nő és a férfi más-mást fog csinálni, jöhet a gyerek. None sex természetesen, ugyanis ügyelnek, nehogy korhatáros polcokra kerüljön a játék egyes országokban, örökbefogadás, gondolom... de csak ellentétes neműek tehetik ezt a procedúrát meg.
És ha már van kaja, lesznek mozgó kajárdák, lacikonyhák persze kocsmák, kifőzdék is nyílnak majd a városokban.
A nemek közti különbség meg fog jelenni a karakterek között, persze szigorú balanszt mondanak (aha). A nőknek nagyobb lesz az akaratereje, de a férfiak IQ extrát kapnak... A testi tulajdonságoknál a hölgyek ügyesség extrát és con levonást kapnak, míg a férfiaknak mindenféle (nem magic skillek is, de azt int úgyis felnyomja) sebzésük megnő.
A skillek terén: vazsik:
Elf kap egy cumót, amivel területre csinál egy jeges izét, hívja a jeget, vagy mi, és ezzel folyamatosan sebez mindenkit és lassítja a mobokat, de rá lehet majd mondani 1 mobra is, az meg úgy hatványozottan kapja az eszet.
Delf: Az új vazsija árnyakat hív, amivel a mobok kisebb területen agróznak, míg ha egyre rakod rá, az teljesen megvakul, játékos esetén leesik target.
Ork: Paagrio nagybácsi tüzes szőnyeggel, vagy 1 ellenfél esetén tűzoszloppal örvendezteti meg a népet.
Ember: Mivel ők az összes elemből lettek csinálva, valami káoszt hív elő, mindenből ad egy kicsit, szal elemi immunitások nem segítenek ellene
Harcosok:
Elf: Ők mezőkön képesek lesznek a füvet megenni, ezzel jutva táplálékhoz + állatok hívása
Delf: Árnyak hívása, mint az elfes, csak itt meg kell előtte ölnöd a mobot, akié az árnyék és csak bizonyos %-a lesz az eredeti erősségnek, de 10%-al kevesebbet sebződik majd.
Ork: Itt valami tűzevésről van szó, a megölt lény lelkét juttathatod paagrióhoz, így jutva buffokhoz.
Törp: Különböző harci szekerek eszkábálása, amit joystikkel irányít, spoilos meg ezután képes lesz kiszedni a cumók szerveit, amiből kaja készül.
McWolf
-------------------------------------------------------------------------
Hát ez lesz akkor következő cronicle-ben. -
#80397 RS FTW!
Bár ez már az Offos formáció de akkor is:)) -
#80396 adószedők vs noobs? -
#80395 Üdv nektek is. :)
Gondoltam visszanézek pár régi NFC3-as képet de pont azok hiányzonak. Nagy pvpket nyomtunk amig el nem mentetek. :) -
ErrOrHUN #80394 go back to your cave -
#80393 Dik!
Eztet e é salynos nemm étem: "WTF is FolkofNimrod?" -
#80392 GZ ! Csak így tovább !
WTF is FolkofNimrod? GOGO BlackArmy!
U.I.:Üdvözöl NF C3 allyance Clan(RisingSun)leadere, Bowmaster :D -
#80391 neizgulj 80ra 3szor annyi xp kell mint 79re, ugyhogy ez már csak ncfoston múlik :) -
ErrOrHUN #80390 hát, ha ezt az 1 hónapot belülről láttad volna, akkor értenéd. -
#80389 Bizony (: -
#80388 4 éve nem láttam azt a logot:) nightfall óta. BA ha jól emléxem.