88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#80468 azok a (balfasz? vagy csak peches?) botterek (pl. MucMuc, Goku), akik el szoktak mondani blahon, meg mindenfele fasz forumon (mint ez is pl), hogy "kibannolt a kocsog NCSux! bruhuhu", legalabb 50-80%ban IGvel toljak. Minden tiszteletem mellett, de megis, akkor mire alapozod ezt a szakvelemenyt, hogy tobbnyire az OGseket kurja ki a GM? -
#80467 -
#80466 nekem nem mukodott -
ErrOrHUN #80465 a szexhez mi sem használunk segédeszközt, mi csak felgyorsítjuk a 0-14 éves korig tartó időszakot, hogy minél előbb szexelhessünk :P -
#80464 Mi azért használunk segédprogramot a játékban hogy IRL több időnk legyen sexre :> -
#80463 Nem használunk segédprogramokat a játékhoz.
A sexben sem az a lényeg, hogy minnél elöbb a végére érj. Bár aki nem bírja, használjon csak nyugodtan segédeszközöket :p -
var #80462 ez működik?
valaki próbálta már? -
#80461 lol életed leghosszabb egyperce mi?!:D -
#80460 Franzon varkában nem banoltak még de elégé sokan kivették a partyukat...
Én úgy tudom HB-n egyszer már volt gyalu. -
#80459 Ha ennyire kurvára bannolnak akkor miért megy lefelé mégis az adena ára? Kamu ez egész néha kirakják az OG s eket aztán kb ennyi. Azon meg felesleges csodálkozni. -
#80458 Ruby, ezzel most rendesen leizzasztottál, kő kemény 1 percet okoztál nekem, míg megnéztem:
Account Status: Playable
Pedig Sayhan mindig iopal kezdi a gm, bár lehet Chromatic-ig nem jutott el. :) -
#80457 Franzon megint lepucolták IOP-ot, csak a droppot hagyták fent :D
Mintha kihalt volna a sziget :D (chromatikra nem mentem be, ott még talán lehetnek). Kíváncsi leszek mikor pucolják le HB-t, mert ott még egyszer sem volt takarítás. -
#80456 Hol pakolgatsz, és mire? -
#80455 WTS Infernal Master Sayhan /maje lightot kell vennem/ -
#80454 lol
Active skill: Play music for a short duration. loler.. -
#80453 Ah, sajnálom és nagyon köszi .. :/ Feltűnt, hogy mennyire üresek a katák és inkább soéztam.. ezek szerint jól tettem. -
Requuu #80452 mostanában már ennyire Azt hiszed? :( -
#80451 épé 10 kövel késübb +1 con... -
fr0z3n #80450 Hum, Franzosrol nem tudok de viszont Sayhan ugrott nekem 8 accom Disciple's Necrobol. -
#80449 Sziasztok! Hallottatok valamit egy ma hajnali Franzos újabb ban-hullámról?.. Megint csak a high lvl helyeket ürítették ki, vagy a lvl 60 körülieket is?
Btw ha már kérdezek.. milyen resisteket pakolnátok MA setre? -
#80448 wow egy sima 76os LS böl kaptam +1 str-t soha nem láttam még ilyen augment:) -
#80447 kb 250 millió amerikai dollár volt az ncsoft teljes bevétele 2008-ba ennek adja 40-50%-kát az l2. számold ki mennyibe jönki de úgysem lesz pontos adatod mert, ha a won gyengült kb annyit a dollárhoz képest mint mondjuk a forint akkor az kb 15%-20%-kal több koreait jelent pl.
Amúgy meg engem már nem érdekelnek ez a dolgok csak, hogy tudjak játszani. -
FickDeineStory #80446 nem a valós neve érdekelt, csak a main-je neve ha van neki. -
#80445 A további félreértések elkerülése végett:
A karin jelenleg nincsenek a felsorolt boss ékszerek, azért írtam, hogy esetleg, mert, ha valamelyikre konkrét igény van és megfelelő ajánlat jön rá, akkor tudok intézni belőlük és azt lehet, ha kell transferelni. -
Gumbo #80444 -
#80443 dombornyomott kártyám van... 3 jegyűt tom hol van de nem megy... de abba nem vagyok biztos h nem csak 1 hónapot játszottame amikor meglett :S -
ZaiKo #80442 a lényeg hogy a kártya hátoldalán az aláirásos mező mellett jobbra kell lennie egy 3 jegyű számnak. ha az megvan akkor tök8 h dombornyomott-e vagy sem, tudsz vele online fizetni. és kell fedezettel rendelkező kari, csak akkor tudod használni a kulcsot amit kaptál mail-be. tudtommal a játékba belépni is csak akkor tudsz ha már befizettél :) ez azonban nemtuti -
#80441 Köszi szépen... már csak az a kérdés h aktiváljam kell fedezettel rendelkező dombornyomásos is? mert nekem most per pillanat nincs rajta pénz.... :S -
ZaiKo #80440 Már kapod is... -
ZaiKo #80439 Ingyen walker -
#80438 friend back-et küldene nekem valaki??? [email protected] előre is thx -
#80437 Érdekelne 30napos TC + walker 2-2darab pm ha valaki tud olcson -
KisEmir #80436 Kovács Béla karaktere!OMG! -
FickDeineStory #80435 tudja valaki esetleg, hogy kinek a karaktere a teon-on KovacsBela, csak mert felkerült az l2wh scammer listájára, hogy a red gem-et 4k helyett 268k-ért árulja:D -
#80434 goha.ru -
#80433 Eladó:
80,30/76 Duelist/Titan Noblesse SAYHA server
+33333 Imperial Crusader (fire/water resisttel)
+33333 Tat Set
+4 S grade dual (150 Fire)
2x +0 S grade dual
Kb 50-60 Fire Stone
Tallum Hvy Set
MJ Leather Set
+4es CP Shirt
Rakat Mati és Keymati
Sajnos az utóbbi időben nem tudom még azt a minimális időt sem rászánni a játékra amit a bot pátyolgatása igényel, ezért szeretnék megválni a karaktertől, amennyiben kapok megfelelő ajánlatot.
Részletek/Kérdés/Ajánlat privátban.
Igény esetén esetleg AQ/Zaken/Tezza transfer más szerverre. -
#80431 Ebből nem azt akarta kihozni, hogy ő mennyire kurvajó, hanem hogy amikor bentvan és játszik, akkor azt látja, hogy nyer a klánja
Fejleszteni kell még azt az ávh központot:) -
ErrOrHUN #80430 leszedte filefront, majd felrakom megint -
Csenky #80429 Nem látok rá esélyt, hogy visszamenjek. Kiéltem magam annyira L2-ben, hogy ne akarjak a farmolás élvezetéért játszani. Pvp-nek pedig semmi értelme olyan karival, amit az én energiámból/pénzemből/időmből össze tudnék hozni. Starcraft2/D3/Aion a célpontok, amelyik a legjobban sikerül. :) -
ErrOrHUN #80428 az a része Detto qqmore stb szövegére vonatkozott...