Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DD
5x szorzóval már rohadtul élvezhetõ a játék, és bármi megszerezhetõ nagyon rövid idõ alatt. Nem kellenének itt 100% recik meg 50cbp/mob drop rate ahhoz, hogy walker nélkül is élvezhetõ legyen a játék. És ha egyáltalán nem lenne walker, és nem is lett volna soha, akkor most vagy kevesebben játszanának, vagy még többen, de az biztos, hogy senkinek nem sírna a pofája, és ezért baszta el az NCSoft, hogy nem tett semmit évekig. Mostmár max egy dolgot tudnak csinálni, amivel nem ártanak tovább a játéknak: legalizálni a botot, és egy külön walker menüpont a hivatalos l2 weblapon... Megszüntetni nem lehet, adják hát a havidíj mellé az egyenlõ esélyek végett. :p
Nekem szimpatikus ez a "kelempac"-srac. Hithû legit, de nem retard.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Pont ez az, hogy számotokra egy AM megszerzése nem öröm hanem szükséges ROSSZ része a játéknak.
"Tökéletesen egyetertek azzal, hogy mi, mindenfele programok hasznaloi csalunk - ez igy van, csalunk. De azt ugye nem felejtette el egyik legit sem "
Itt a lényeg. Csaltok, de ha már elismeritek és nem pedig ti vagytok az übermensch miattatok mûködik a játék,köcsög legit kussolj a vélemény nálatok csalóknál mi is másképpen állunk hozzátok.
Egyetértek azzal is, hogy teljesen megváltozna a játékkép tehát igazad van abban : "hogy ha ezek a csalok nem vennek korbe oket, akkor ezt a jatekot nem tudna egyik legit se ilyen formaban elvezni?"
Itt a kulcskifejezés az "ilyen formában". Abban nem értünk csak egyet, hogy az "új forma" szerintetek nagyon rossz lenne mindenkinek,szerintünk meg jó.
Ha értelmesen lehet valakivel kommunikálni és érveket sorakoztat fel azzal lehet beszélni de aki kapásból a második postjában:
-te egy fasz vagy barátom (nem haragszom, csak sajnállak)
-Nédmá, egy élõ walker!
Hallod srác megveszlek egy ezresert, csak kussolj mar es farmolj!
(szintén csak sajnálatot érdemel)- hidd el elõbb utóbb ha azonos szerverre kerekedünk és még játszol, pvpzhetünk az éppen aktuális kariddal(fogyóeszköz mint látom).
Attól mert farmolok és common cuccban vagyok jelenleg, járok siegére(persze sokat fekszem, de azért van néha siker is),
de ha nem lennének ilyen legik lowlvl kis hülyék mitõl éreznétek jól magatokat a felcuccolt és sétáltatott kariddal, ha mindenki legalább olyan erõs lenne és jól felcuccolt mint ti? Mindig vannak erõsebbek akik mellett labdába se rúgtok(többet csal vagy csak egyszerûen ügyesebb).
Gordi különösen szimpatikus módon szarozza le mások kariját legyen az akár a saját barátja(korábbi posztod) vagy egy hülye legit aki nem érti meg, hogy nem ért el még semmit, ellentétben a nagy Gordival aki istenkirály.
The Life is a Game. Yust play it!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
4 honap utan talan elkezd jatszani egy botter? A grind (erdemes szotarat ragadni es megnezni mit is jelent) nem jatek, nem elvezet, nem orom, hanem ut a jatek erdemi reszehez, ami, mint par szazszor mar leirtuk, a pvp - pvp siege formajaban, pvp olimpia formajaban, pvp klanhaboru formajaban, pvp xp spotert, pvp annak oromeert, hogy egy virtualis vilagban megolhettel vmit nagyjabol buntetlenul... Az L2 grafikai resze elindul a klienssel, de a jatek maga, amiert ez az egesz szar letrejott, es ami eletben is tartja ezt a programot, ezt a vilagot, a pvp. pvp pvp pvp pvp pvp... Nemtom, mond ez valakinek valamit a legitek kozott? Nem az a pvp amikor egy afk botpartit lepkzol vagy csak a healert es a mobok befejezik... A pvp azert elvezet, mert nem a gep ellen harcolsz. Es ez tartja eletben az L2-t, a versenges. A versenges pedig hozza magaval a fejlodesi tempo optimalizalasat, de a teljes lanc minden osszetevojet had ne soroljam, tudjatok elvileg ti is, csak elfelejtitek olykor... Komolyan, muszaj ezt minden alkalommal elmagyarazni, most mar evrol evre minden egyes alkalommal amikor a botozas, mint tema felmerul?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
79/77/49 az 4 hónap napi 1 óra ráfordítással.... NEKED?
Ha még így sem érted... hogyan lehetséges? Hát úgy barátom, hogy lemondtál nagyon nagyon sok szabadidõrõl. Hát úgy, hogy volt egy második(vagy elsõ) munkahelyed. AMit játéknak hittél, de az istenért next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack....next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack....next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack...next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gracia Part II kliens indítás után gyönyörû kékhalállal fogad, Invalid affinity set ...
Off fórumon olvastam hogy nem szereti a többmagos procikat, kell neki a legújabb AMD-s dualcore optimizer driver ... felraktam, és el is indult a game ... Gameguard hiba ... na akkor check files után megint kékhalál megint invalid affinity set ...
Van valami ötlet erre?
Elõre is köszi ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
azért még ennyit hozzáfûznék:
<17:32:35>17:32:35> -<@bark_lavaOnMe>- ha nem lehet botozni
<17:32:41>17:32:41> -<@bark_lavaOnMe>- akkor nyomorekok lesznek a toppon
<17:32:52>17:32:52> -<@bark_lavaOnMe>- akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
true...true...
Trolling is a art.
A legitek szepek, a legitek jok. Es en becsulom azt az odaadast amivel a jatek irant viseltetnek. Tokeletesen egyetertek azzal, hogy mi, mindenfele programok hasznaloi csalunk - ez igy van, csalunk. De azt ugye nem felejtette el egyik legit sem, hogy ha ezek a csalok nem vennek korbe oket, akkor ezt a jatekot nem tudna egyik legit se ilyen formaban elvezni? 3 het alatt C-grade? Egy kepzelt, full legit szerveren ahol senki nem botozott, ez mennyi ido lett volna? A szint talan valoban 3 het... de a cuccok? Es utana hatvanyozottan none az az ido, amig a szinted es a cuccod egyazon gradebe tartozik.
Becsulom a legiteket, de ha beszelunk valamirol, ne csak arrol beszeljunk, amit mi kigondolunk, gondoljuk vegig a beszelgeto partner szavait, velemenyet, es leginkabb azt, hogy miert is mondja ezt, van-e valami alapja. Egy torta nem csak 1-2 szeletbol all...
Hidd el barátom meglepõdnél.
És hogy irenicus nak is válaszoljak. A baromságot a gazdasági részre értettem az azon belül felhalmozott logikai bukfencekre, melyeket úgy látszik rajta kívül mindenki megért és lát. Csak õ nem tudja ezt elfogadni.
aalat: (és ez nem kötekedés) más is végig csinálta ezt és tudom/tudja hogy lehet ezt elérni. De kivel kereskedsz és forgatod a tõkédet ha nincs ember a szerveren?
A játék nagyonnagyon része pedig a PVP. A pvp rendszere és lehetõségei miatt él még ez a játék.
Én csak azzal az adott megfogalmazással nem értetem egyet.
Ott baj amúgy ha be logolsz.....lehet jobban ismernéd a karid ha nem csak néha napján😄
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Mikor 52 lettem megvolt a doom heavy set es +4es kesha focussal, majd 58on mar +6os volt, nem magam huztam fel, megvettem a piacon! lvl61en meglett a DLE health, 63ason az A grade armor is, 72 voltam, amikor +5os DLE-t health meg tudtam venni. 76on FB focus, 77en IC heavy es tateo ekszerek.
Most 79/77/49 a karim, full element mindenemen, a suboknak is megvan mindene.
Hogy lehetseges ez legit playerkent? Gondolom sokaknak elkepzelese sincs...
Hallod srác megveszlek egy ezresert, csak kussolj mar es farmolj!
BANNED
Lehet te idáig nem vetted észre, de ez nem a WoW, itt a skillek nagy része a pvp-hez van igazítva és 75+tól arról is szól. Aki nem szeret pvp-zni az ne L2-zön van ezermás mmorpg. Bár én nem értem azokat az embereket akiknek 3gomb nyomogatása örömet szerez 4 órán keresztül.
Aki meg csak azért játszik hogy beszélgessen, na ott már bajok vannak!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
L2Walker: egy segédprogram a lineage2 játékhoz.
Idyll
Ha nincs türelmed nem muszály itt játszani, nem kell háborogni, érdekes, hogy pont te próbálod megmondani, hogy lehetne rendesen mûködtetni a játékot, mikor nem rendesen játszod hanem csalsz..
Képzeld sztem pont neked valók a 10x szerverek. Minek szenvedsz/félsz, hogy törölnek itt, mikor beállítottak pár neked megfelõ rate szervert.
Másrész tartom korábbi vélemenyem, hogy menjél cszni ott nem kell farmolni.
Ennek a játéknak az lenne az egyik(mivel címszavakban olvastok kiemelem EGYIK) lényege, hogy fejlõdgetsz, blablabla.
Ti pont a játék egy nagyonnagy részét akarjátok teléjesen kihagyni és meg vagytok sértõdve + csaltok azért, hogy rátok aza a megkövetelt játékrész ne vonatkozzon. Mert ti különlegesek vagytok szépek és okosak(ha nem lehet botozni,akkor nyomorekok lesznek a toppon,akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak).
Aranyosak vagytok ezzel a folyamatos bizonyítási vággyal( enyem a legjobb kariii mindenkit lenyomoook- én vagyok a TOPPON te sosem lehetsz kis csíra legit) nincs valami gondotok?
Ez egy játék lenne és valóban jó dolog valamiben sikeres lenni, de hogy csak mások le/lenyomása okoz nektek örömet az sztem gáz.
Ha sakkozol apáddal, akkoris lesel közben egy sakkszámítógépet titokban nehogy a köcsög le tudjon gyõzni?
Ha csak csalással tudsz valamiben gyõzni általában nem hoz túl sok megbecsülést, úgyhogy tõlünk legitektõl, ezt pl hiába várjátok😊
Egyszerûbb összebotozni 400kk-t egy s-s fegyóért(AM 500kk) mint megcsinálni(vagy a jelenlegi árak mellett megvenni a recit meg mindent a crafthoz). Az s-s armornak meg ha megnézed az árát (min400m), meg, hogy mennyi a matiigénye(nagyjából egy fegyóhoz képest semmi )dracolight
te egy fasz vagy barátom
amint walkernek vége az összes ismerõsömmel egyetértésben szépen eladunk mindent amitõl csak meglehet szabadulni
aztán irány egy másik játék
tényleg komolyan gondolod ezt a faszságot amit összehordasz???????
ha nem lenne walker egyetlen értsd jól: EGYETLEN módon lehetne ezt a játékot az emberi türelem határait nem próbára tevõ módon elviselhetõvé tenni
szépen elfelejteni mindent ami most van
mobok kb min 10X annyi xp-t dobnak és 10X annyi matit
60%-os reci kukába
ha már craftolsz akkor craftolj csakis 100%-os recik lennének
illetve a recik alapanyaga is 10-ed annyi lenne
aztán az a grades keymatik ne 76+-os mobokból potyogjanak és egyéb alapvetõ ökörségek
egy teljes mati, keymati, craft, drop reformmal esetleg elviselhetõvé válna a játék
amikor heti 3-4 napot játszol alkalmanként 4-5 órát akkor kibaszottul nem ahhoz lesz kedved mint dmx is mondta hogy lvl76-on csapkodd a 4x-5x-es mobokat és 5 óra elteltével kiszedj 67 darab thread-et amibõl kell vagy 32000 csak az armor egyik részéhez
akkor már inkább warhammer online ahol egyetlen kibaszott mobot sem kell agyoncsapnod a fejlõdéshez
csak pvp-vel elfejlõdhetsz max lvlig
na így hirtelen ennyi
irenicus
szó nincs itt arról hogy ti faszparasztok lennétek
de ne is próbáld úgy beállítani a dolgokat, hogy innentõl l2 kánaán
azért mert nektek ez kurvára megfelel, hogy 3 hónapig játszatok a b grade eléréséért és már c-s armorod is van de a fegyód még mindig d-s
ez sok embernek nem felel meg
ha belogolok játszani élvezni akarom
és nem szétverni billentyûvel a monitort
mert felbasz a játék lassúsága és szopatása
nincs mindenkinek ekkora türelme nekem meg pláne nem pl
De ezt a mennyiségû baromságot már én sem tudom elviselni"
Azért neh már a legit playerek legyenek a faszparasztok,mert nem botoznak vagy nem tudnak botozni.Ez kb olyan mint ha vki cs,cod-ba wh-zna és szidná azokat a playereket akik nem wh-znak,h mekkora csicska vagy nincs életed,hogy wh nélkül játszol?aztaaaa....kb ezt a szinted képviseled😊
gg.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
De ezt a mennyiségû baromságot már én sem tudom elviselni. Szerinted a nagy pro játékosok mibõl tartják fent magukat? Biztos egész nap piacolnak és farmolnak a main karival hogy estére shotot vegyenek ahhoz, hogy elmenjen egy kis pvp re vagy raidre. Ja igen és 3 hónapig tolja az ally questeket hogy legyen egy receptje ami besülhet craft közben. És mellé még a matikat is kiszedi manorból mindeközben (persze shot nélkül öli hozzá a mobokat a 3 bufferével amikre át át vált ha szükséges pl egy kis heal vagy dance esetleg).
És ezek az apróságok miatt az általad említett Draco armor nem is 800m lesz hanem 8kkk. Ha lenne aki megveszi...
Bár a legitek mindenre képesek és mindent feladnak a játékért. Veszel 9 gépet, otthagyod a családot munkát sulit, hogy elérj valamit a maradék 500 emberrel a szerveren.
Ha nemlesz annyi bot legalább lesznek free spotok pl aa farmra ami jelenleg nagyjából zéró(strong pdefes természetesen van).
Még annyit, hogy nem fog felmenni az ára semminek akkor sem, ha nem sétálnak tovább a farmerek. Hiszen azért magasak az árak, mert a botterek eszméletlen mennyiségû adenát farmolnak és meg lehet venni.
Megvehetõ gear mindig lesz. Legfeljebb nem annyi árus ül kint piacon hanem a fele, és nem 800m lesz egy dranic LA ha simán farmolható de nincs annyi adena.
Ez lenne a jó megoldás, nem törölni felwalkerezett karikat(hiszen nagyon sok energia van bennük😊 ), csak innentõl kezdve játszani kéne velük😊.
Egy jó kompromisszum lenne. Bár gondolom a botterek megint csak attól félnek, hogy L2ben megáll az élet, ha nincs walker.
Elsõ Hír.
source: http://lineage2.gametsg.com/index.ph...articleid=7207
Skills
5 different prophecies
PoF、Powater、PoWind、CoV、VoP
Reduce the effect of
Tyrant Skill changes
Bison
Duration 1min. Cooldown 10min. (remember cooldowns are now fixed so your uber attack speed wouldn't matter)
Effect:
+6 Accuracy
below 60% HP: +10% patk, +100 crit rate
below 30% HP: +30% patk, +300 crit rate
Ogre
Removed
Added effect: increased patk and crit damage
Duration 1min, cooldown 5min
Effects (after change):
+30% patk, +30% pdef, +30% mdef, +10% crit damage
Rabbit
Removed penalty: accuracy, patk
Added effect: increase atk speed
Duration 1min, cooldown 30s
Effect (after changes):
+30% atk speed, +30% movement speed, +12 evasion
Hawk
Increased Crit rate effect
added effect: increase patk
Duration: 1min, cooldown 5min
Effects (after changes):
+30% patk, +6 accuracy, +150 crit rate, +30% crit damage
Other totem states(nothing really changed but just showing it again)
Bear
+20% patk, +20% crit damage, -30% run speed, duration 2min
Wolf
+Movement speed 20%, +3 accuracy, duration 2min
Puma
+6 accuracy, +20% atk speed, duration 2min
Rá 1 héttel.
source: http://lineage2.gametsg.com/index.ph...articleid=7281
The following 3 totems have had their cooldowns reduced, and effect duration last longer (can have it on permanently), some change to the effects:
Ogre
Duration 2min, cooldown 30s
+30% patk, +30% pdef, +30% mdef, +10% crit damage
Hawk
+6 accuracy, +100 crit rate, +30% crit damage (removed +patk effect and lowered crit rate)
Rabit
+30% atk speed, +30% running speed, +12 evasion
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
http://gogygo.com/forums/showthread.php?t=2461
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse