88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#80387 Sztem QQ most. BTW eddig csak neked nem tetszik, úgy vettem észre. -
#80386 Ha 50 percig is, de mienk volt Oren!
-
ErrOrHUN #80385 hát, ez a teon egy lófasz, franz is ilyen? -
Sorbon #80384 "nem XPzem hülyére magam", értsd: néha kijövök hero riftből. GTFO fehérseggű, ja és GZ! :) -
#80383 Napi 4-5 óra (este 8-12) szombatonként több de ebben van clan event és bossolás stb. tehát nem XPzem hülyére magam... -
kelempac #80382 Gz Flash
Még annyit árulj el a kezdőknek, hogy ez átlag napi mennyi idő volt.
Akkor már tudnak kalkulálni,hogy mennyire meg/nem éri meg legitnek lenni.
Gyengébbek kedvéért: ez a post abszolút nem a botos társadalom érzékeny lelkének tiprása, felesleges flamelni, senkit nem gyalázni akartam. Aki nem gyenge ne vegye magára. -
#80381 Még mindig nem az igazi a title... -
ZFD #80380 Collectors Edition eléggé jónak tűnik :D :D Csak sajnos annyi zsém nincsen :( Meg gondolom, hogy még ahhoz is kellene mindenképpen először Card-ot venni. Vagy tévedek? :D Azt, hogy nem dobozos azt a játékra értettem :D Ha ti is akkor sorry! :D -
#80379 Minek a dobozos?
Viszont ha mindenképp dobozost akarsz akkor szerintem Limited Collector's Edition-t vegyél, mert azért kapsz is vmi pluszt.
Itt érdeklődj 8-9K HUF körül lesz. Megbízható, én is a sráctól vettem. -
#80378 Nagy valoszinuseggel megbizhato.
De minek neked doboz? Kodot megkapod emailben, azt orulsz. -
ZFD #80377 Természetesen jó! Köszönöm! :D -
#80376 valutavalto.com + calc.exe --> használd őket, jó? -
ZFD #80375 Kösz, de innét mennyiért hoznáik ki a játékot? Közben én is találtam egy oldalt, ahol van Gamecard+alap game is :D De nem tudom, hogy ez mennyire megbízható:
zeladon -
#80374 Hali all!
Válasz 1: Total Paid Time: 1 Years, 9 Months
Válasz 2:
Mátol fogva 79/76/4X-es vaok.
U.I.: Lehet örömtáncot járni, mert ha bekövetkezik a prófécia, akkor 1 szint múlva boltban lesz kapható az S80 set 20KK-ba! -
#80373 Weak...:P Gz -
ErrOrHUN #80372 gamecards.eu -
ZFD #80371 Jól néz ki az az íj :D
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám megvenni a Lineage 2 Gracia-t + kártyát is hozzá? Mert CDGalaxison, sajnos csak Letölthető verzió van :S Valamilyen online boltot ha tudtok, akkor mondjatok légyszí! Köszi szépen! -
ErrOrHUN #80370 amig nicns meg a kellő számú stone, addig nem veszem le -
#80369 still 150 fire? :/ -
ErrOrHUN #80368 :D:D
-
#80367 Transfer ready... -
voloume #80366 GOGO LEG0T!
-
#80365 -
#80364 -
voloume #80363 amúgy lenne 2 kérdésem:
flashxp, te mióta játszol?
te télleg 77es vagy? -
#80362 Anno pl a first is legit klán volt és tiltotta a botozást, de soha nem láttam olyat, hogy valaki reportolta volna a másikat azért mert elinditja a walkert, és nem is nagyon biztatták erre az embereket, ettől függetlenül én párszor nyomtam end-t, de afkba sose ment pl. -
#80361 Gondolom olyan aki legit klánt akar. -
#80360 True,true. -
irenicus #80359 csak h idézek: [17:32:41] [@bark_lavaOnMe] akkor nyomorékok lesznek a "toppon"
[17:32:52] [@bark_lavaOnMe] akik kb 24 órát ülnek a gép előtt és üvegbe hugyoznak.
kb ilyen lehet -
#80358 annak az arcnak milyen elete lehet aki elvarja a memberektol hogy reportolgassak a botokat es meg videot is vegyenek rola, top of that meg meg is nezi. ez mar a legalja alatt van dude. -
ErrOrHUN #80357 semmi, elméletileg márc 1 környékén transferel teonra -
#80356 Ha esetleg TEON mellett döntenél írj rám játékban BaLee néven vagyok (ha nem válaszolok piacon ülök...). Magyar klán (~25 fővel), nemrég kezdtük, átlag szint 70 körüli, de többen vannak 40-60 között és a subclassok miatt a jövőben is így lesz.
Kezdésnél tudunk segíteni tippekkel, adenával common cuccal, nekünk meg úgyis kell a repu pont az académiából.
Ez mindenkire vonatkozik aki esetleg klánt keresne írjon bátran. -
#80355 Pletyka, most is bent van sayhán -
#80354 Teon/Franz/Lunát ajánlom, de készülj, hogy S-grade körül nehéz lesz normális spotot találnod. (Teonon ha jóltudom van egypár legit honfitársunk is, akik biztos szívesen segítenek eleinte)
Az amcsi szervereken átlag 200as pinggel kell számolnod, viszont baromi nyugodtan tudsz fejlődni.
-
#80353 Sajnos ezek a feltételek egyik szerveren sem adottak szerintem. Bot van mindenhol, ahol sokan vannak ott még tobb bot van, még kevesebb szabad spottal. Teonon / Franzon / Sayhan vannak magyar klánok úgytudom. Szerver népesség szerinti sorrend, első kettő európai, harmadik amcsi szerver ami nagyobb pinggel és éjszakai olympiával és siegekkel jár.
Bot-tok az milyen? olyan mint mondjuk a tegez? -
Sorbon #80352 Én RM-esektől azt halottam hogy fél Novat bannolták, köztük kagan-t is. Nem tudom mennyi a valóságtartalma....lf confirmation! -
kerek1224 #80351 Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot és ma kezdem el.
Melyik szervert ajánljátok? Nem akarok bot-tokkal faszkodni, és nyilván minnél inkább olyan szervert keresek ahol sokan vannak/viszonylag tiszta játék megy.
Előre is köszi -
#80350 scRRubs attol meg jobb nem lesz...
Egyebkent szerintem egesz gm story kamu, amikor elvileg varkaknal volt, mi ott voltunk, megse bannoltak. -
ErrOrHUN #80349 ez nyílvánvaló volt mióta ica-cata átment bartzra :D sőt, már elötte is ez ment, csak nem ilyen mennyislgben :D
Truby téged is reportolgat orrba-szájba? -
#80348 Ha megvan az új gép az első dolga a title csere legyen, mondjuk 3/3 s ügynökre.