Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"pvpzhetünk az éppen aktuális kariddal(fogyóeszköz mint látom)."

😄DD

5x szorzóval már rohadtul élvezhetõ a játék, és bármi megszerezhetõ nagyon rövid idõ alatt. Nem kellenének itt 100% recik meg 50cbp/mob drop rate ahhoz, hogy walker nélkül is élvezhetõ legyen a játék. És ha egyáltalán nem lenne walker, és nem is lett volna soha, akkor most vagy kevesebben játszanának, vagy még többen, de az biztos, hogy senkinek nem sírna a pofája, és ezért baszta el az NCSoft, hogy nem tett semmit évekig. Mostmár max egy dolgot tudnak csinálni, amivel nem ártanak tovább a játéknak: legalizálni a botot, és egy külön walker menüpont a hivatalos l2 weblapon... Megszüntetni nem lehet, adják hát a havidíj mellé az egyenlõ esélyek végett. :p

Endaer
Forum, valamit be kell vallanom nektek.

Nekem szimpatikus ez a "kelempac"-srac. Hithû legit, de nem retard.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Na felporgott megint a forum😊

Pont ez az, hogy számotokra egy AM megszerzése nem öröm hanem szükséges ROSSZ része a játéknak.

"Tökéletesen egyetertek azzal, hogy mi, mindenfele programok hasznaloi csalunk - ez igy van, csalunk. De azt ugye nem felejtette el egyik legit sem "

Itt a lényeg. Csaltok, de ha már elismeritek és nem pedig ti vagytok az übermensch miattatok mûködik a játék,köcsög legit kussolj a vélemény nálatok csalóknál mi is másképpen állunk hozzátok.
Egyetértek azzal is, hogy teljesen megváltozna a játékkép tehát igazad van abban : "hogy ha ezek a csalok nem vennek korbe oket, akkor ezt a jatekot nem tudna egyik legit se ilyen formaban elvezni?"

Itt a kulcskifejezés az "ilyen formában". Abban nem értünk csak egyet, hogy az "új forma" szerintetek nagyon rossz lenne mindenkinek,szerintünk meg jó.

Ha értelmesen lehet valakivel kommunikálni és érveket sorakoztat fel azzal lehet beszélni de aki kapásból a második postjában:
-te egy fasz vagy barátom (nem haragszom, csak sajnállak)
-Nédmá, egy élõ walker!
Hallod srác megveszlek egy ezresert, csak kussolj mar es farmolj!
(szintén csak sajnálatot érdemel)- hidd el elõbb utóbb ha azonos szerverre kerekedünk és még játszol, pvpzhetünk az éppen aktuális kariddal(fogyóeszköz mint látom).

Attól mert farmolok és common cuccban vagyok jelenleg, járok siegére(persze sokat fekszem, de azért van néha siker is),
de ha nem lennének ilyen legik lowlvl kis hülyék mitõl éreznétek jól magatokat a felcuccolt és sétáltatott kariddal, ha mindenki legalább olyan erõs lenne és jól felcuccolt mint ti? Mindig vannak erõsebbek akik mellett labdába se rúgtok(többet csal vagy csak egyszerûen ügyesebb).

Gordi különösen szimpatikus módon szarozza le mások kariját legyen az akár a saját barátja(korábbi posztod) vagy egy hülye legit aki nem érti meg, hogy nem ért el még semmit, ellentétben a nagy Gordival aki istenkirály.

nem mondod? <#wave>

The Life is a Game. Yust play it!

L2Goku
nem! mien köcsög árul itt tcket? hát ha találsz mutass már be nekem is kell 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Húúúú Te akkor menõ vagy! ÉS eltudom képzelni ha téged le PKznak vagy pvp be meghalsz vesztesz 1darabb % ot. akkor Már Harakiri van! És azon gondolkozol a fenébe, elvesztettél 2 vagy 3 óra XPzést az életedbõl.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Endaer
aki botter, es egymaga tobbfele kasztu karaktereket futtat partiban, pvpben talan tenyleg kalap szar, de feltehetoen az osszes futtatott karakter skilljet es optimalis felhasznalasi modjat megtanulja (kenyszerbol) - tehat az, hogy hulye a karakterekhez, szamomra nem bizonyitott.
4 honap utan talan elkezd jatszani egy botter? A grind (erdemes szotarat ragadni es megnezni mit is jelent) nem jatek, nem elvezet, nem orom, hanem ut a jatek erdemi reszehez, ami, mint par szazszor mar leirtuk, a pvp - pvp siege formajaban, pvp olimpia formajaban, pvp klanhaboru formajaban, pvp xp spotert, pvp annak oromeert, hogy egy virtualis vilagban megolhettel vmit nagyjabol buntetlenul... Az L2 grafikai resze elindul a klienssel, de a jatek maga, amiert ez az egesz szar letrejott, es ami eletben is tartja ezt a programot, ezt a vilagot, a pvp. pvp pvp pvp pvp pvp... Nemtom, mond ez valakinek valamit a legitek kozott? Nem az a pvp amikor egy afk botpartit lepkzol vagy csak a healert es a mobok befejezik... A pvp azert elvezet, mert nem a gep ellen harcolsz. Es ez tartja eletben az L2-t, a versenges. A versenges pedig hozza magaval a fejlodesi tempo optimalizalasat, de a teljes lanc minden osszetevojet had ne soroljam, tudjatok elvileg ti is, csak elfelejtitek olykor... Komolyan, muszaj ezt minden alkalommal elmagyarazni, most mar evrol evre minden egyes alkalommal amikor a botozas, mint tema felmerul?

Árul vki olcson gamecardot?<#zavart2>

pharao
L2 letöltése-> kicsomagolása->telepítése->belépés->progi indítás->>>>>> 4 hónappal késöbb->>>> TALÁN elkezdek játszani <#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Gratulálok a low lvl karidhoz amit összehoztál több mint 2 év alatt.

79/77/49 az 4 hónap napi 1 óra ráfordítással.... NEKED?

Ha még így sem érted... hogyan lehetséges? Hát úgy barátom, hogy lemondtál nagyon nagyon sok szabadidõrõl. Hát úgy, hogy volt egy második(vagy elsõ) munkahelyed. AMit játéknak hittél, de az istenért next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack....next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack....next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack...next target...attack...next target....attack...next target....attack....next target...attack

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DummyBoy
Helló all ... Technikai kérdésem lenne ...

Gracia Part II kliens indítás után gyönyörû kékhalállal fogad, Invalid affinity set ...

Off fórumon olvastam hogy nem szereti a többmagos procikat, kell neki a legújabb AMD-s dualcore optimizer driver ... felraktam, és el is indult a game ... Gameguard hiba ... na akkor check files után megint kékhalál megint invalid affinity set ...

Van valami ötlet erre?

Elõre is köszi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

aki meg akarja venni az s80 setet, és nincs adena, az megveszi USDért...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

pharao
persze ez csak egy példa volt, mondhattam volna dracot is vagy A-s cuccot...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Epszilon
Ritka az ha eladnak egy s80as armort mert azok nagyrésze aki képes ilyenre beruházni vagy receptet szerezni mind,mind nagyklánban van, de legalább is van ott ismerõse.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

daemonervosa
Lemaradtam a flamerõl nabasszameg... :°(

azért még ennyit hozzáfûznék:

<17:32:35> -<@bark_lavaOnMe>- ha nem lehet botozni
<17:32:41> -<@bark_lavaOnMe>- akkor nyomorekok lesznek a toppon
<17:32:52> -<@bark_lavaOnMe>- akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak

true...true...

Trolling is a art.

Endaer
Szerencsere azt nem irtam/mondtam, hogy mindenki C-gradeben lenne maig. De sokkal keservesebb lenne a legitek elete is, es ettol a legitek nagyja is inkabb elmenne vmi olyan jatekot jatszani ami tobb oromet ad.

pharao
Jah még annyi, ha 5KKK-ért árulnának egy S80-as armort és nem lenne senkinek adenája, akkor mi értelme lenne hónapokat kint ülni vele a piacon, ha úgysem viszi el senki... aztán csökkenne az ára 4KKK-ra, majd 3KKK és így tovább, míg a végén 1KKK-ért elvinné egy klán, mondom KLÁN akik késöbb eldöntik, hogy kit akarnak vele tápolni.

cece
Igen fel tudnak zárkózni ez nem is kérdés, sõt elõ is teremthetõ a adott szintre való felszerelés. De láttad ezeknek a friss szervereknek a beállításait adena rate x, spiol rate x spoil mennyisége x. (x alá 5-5000 ig szabadon választott szám kerülhet). És ezekkel a paraméterekkel határozottan könnyebb a dolog.

pharao
Hehe azért ez egy ilyen officialos felfogas lehet. Mindenki szereti ha megvan a cucca különösebb erõfeszítés nélkül... Nemhiába MMORPG-rõl van szó és ez nem hiába játszanak több ezren rajta. Én ahogy emléxem C1-ben és C2-ben már tele volt a szerver 75+100%-os karikkal és mindenki B-ben volt. Nem azért, mert nem volt jobbra pénzük, hanem mert az volt a legjobb. Tudok az egész nyitja a csapatjáték, nem a "solozok untaggeden, hátha lesz valami..." Ha klánban vagy valószínûleg megoldható a felszerelés, sött. Manapság a nagyobb klánok a klántagoknak osztogatják a boss ékszereket és rohadtul nem a botok pénzébõl veszik... Jogos az az állítás, ha leállnak a botok, akkor nemsokan játszanak majd és az is, hogy NC-nek már hamarabb kellett volna lépnie, de avval nem értek egyet, hogy ha nem lettek volna botok, akkor még most is mindenki C-ben rohangálna és az égbe lennének az árak. (A legtöbb frissen induló free szerveren nincsenek botok, mégis a playerek képesek pár hónap vagy 1 év alatt felzárkózni, pedig a 0-ról kezdik. Valahogy mégis elérik az S grade-t).

Endaer
szerinted hogy vettel volna meg barmit is a piacon, ha nem botterek tartanak eletben a piacot? szerinted az a penz, amit megszereztel 52ig, hogy meglegyen a doom heavy set es a +4es kesha w/focus, az mennyibe kerult volna ha nincsenek lenyomva a piac arai a botterek munkaja altal? mondjuk... talan 20x annyiba kerult volna? Vagy 50x? Es neked pedig a sima farmolasbol meglett volna ra a penzed, ugyanannyi ido alatt amennyi idobe 52ig eljutottal?
A legitek szepek, a legitek jok. Es en becsulom azt az odaadast amivel a jatek irant viseltetnek. Tokeletesen egyetertek azzal, hogy mi, mindenfele programok hasznaloi csalunk - ez igy van, csalunk. De azt ugye nem felejtette el egyik legit sem, hogy ha ezek a csalok nem vennek korbe oket, akkor ezt a jatekot nem tudna egyik legit se ilyen formaban elvezni? 3 het alatt C-grade? Egy kepzelt, full legit szerveren ahol senki nem botozott, ez mennyi ido lett volna? A szint talan valoban 3 het... de a cuccok? Es utana hatvanyozottan none az az ido, amig a szinted es a cuccod egyazon gradebe tartozik.
Becsulom a legiteket, de ha beszelunk valamirol, ne csak arrol beszeljunk, amit mi kigondolunk, gondoljuk vegig a beszelgeto partner szavait, velemenyet, es leginkabb azt, hogy miert is mondja ezt, van-e valami alapja. Egy torta nem csak 1-2 szeletbol all...

cece
Hát ha az érdekel kinek mekkora lexiális tudása van a játék terén akkor akár neki is eshetünk egy Vágó féle játéknak.
Hidd el barátom meglepõdnél.
És hogy irenicus nak is válaszoljak. A baromságot a gazdasági részre értettem az azon belül felhalmozott logikai bukfencekre, melyeket úgy látszik rajta kívül mindenki megért és lát. Csak õ nem tudja ezt elfogadni.
aalat: (és ez nem kötekedés) más is végig csinálta ezt és tudom/tudja hogy lehet ezt elérni. De kivel kereskedsz és forgatod a tõkédet ha nincs ember a szerveren?

solyomb
Grat hozzá, Uniqumba is akad jó pár olyan ember aki legitként kezdte, úgy lépett elég magas szintre és szedett össze mindent magának amit csak tudott, sõt most is vannak ilyen emberek, és valóban nem elhetetlen. De mint már sokszor le lett írva jóval idõigényesebb. Valaki már ennyi idõ után nem élvezi a játék grindelõs részét, de a PVP-t annál inkább, ahhoz viszont, hogy ne csak a nonfaktor emberekkel játszadozz, bizony lépést kell tartanod a korral, ami jelen esetben a walkert jelenti. Ha nagyon szeretnéd levezetem neked, hogy én nagyjából mit szedtem össze eddig hogy látható legyen a különbség.
solyomb
Te tényleg álomország tengerpartján élsz... És kb Anulu szintjén mozogsz
A játék nagyonnagyon része pedig a PVP. A pvp rendszere és lehetõségei miatt él még ez a játék.
én sem vok legit....kis karikat néha sétáltatok,main-t is szoktam igaz ritkán fõleg pt-ben rákötöm vkire h assistolja.
Én csak azzal az adott megfogalmazással nem értetem egyet.
Ott baj amúgy ha be logolsz.....lehet jobban ismernéd a karid ha nem csak néha napján😄

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

3 het alatt lettem C grade anno (tobb, mint 2 eve) es megvolt a fullplate set es az sls focus.
Mikor 52 lettem megvolt a doom heavy set es +4es kesha focussal, majd 58on mar +6os volt, nem magam huztam fel, megvettem a piacon! lvl61en meglett a DLE health, 63ason az A grade armor is, 72 voltam, amikor +5os DLE-t health meg tudtam venni. 76on FB focus, 77en IC heavy es tateo ekszerek.
Most 79/77/49 a karim, full element mindenemen, a suboknak is megvan mindene.
Hogy lehetseges ez legit playerkent? Gondolom sokaknak elkepzelese sincs...

ooorrrsss
Nédmá, egy élõ walker!
Hallod srác megveszlek egy ezresert, csak kussolj mar es farmolj!

BANNED

Epszilon
Kelemparc! Amit te csalásnak hívsz az nem csalás...továbbá ha az NCsoft akarna is tenni ellene nem lennének botok, de ha nem lennének botok és mindenki kézzel fejlõdne akkor hogy mennél el 80ig 84ig ? Kicsit számolj utána! Arról nem is beszélve hogy a piac kihalna, te hogy állapítanád meg egy adott árucikk értéket pls EWS?
Lehet te idáig nem vetted észre, de ez nem a WoW, itt a skillek nagy része a pvp-hez van igazítva és 75+tól arról is szól. Aki nem szeret pvp-zni az ne L2-zön van ezermás mmorpg. Bár én nem értem azokat az embereket akiknek 3gomb nyomogatása örömet szerez 4 órán keresztül.
Aki meg csak azért játszik hogy beszélgessen, na ott már bajok vannak!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Tüskés
Tömören: legit = törvényes (forrás: szotar.sztaki.hu)

L2Walker: egy segédprogram a lineage2 játékhoz.

Idyll

Neked azt jelenti az élvezet hogy 76on elkezdessz szívni a kariddal mert alig tudsz róla vmit?😊, a te korábbi posztjaidból jött le ez..

Ha nincs türelmed nem muszály itt játszani, nem kell háborogni, érdekes, hogy pont te próbálod megmondani, hogy lehetne rendesen mûködtetni a játékot, mikor nem rendesen játszod hanem csalsz..
Képzeld sztem pont neked valók a 10x szerverek. Minek szenvedsz/félsz, hogy törölnek itt, mikor beállítottak pár neked megfelõ rate szervert.

Másrész tartom korábbi vélemenyem, hogy menjél cszni ott nem kell farmolni.
Ennek a játéknak az lenne az egyik(mivel címszavakban olvastok kiemelem EGYIK) lényege, hogy fejlõdgetsz, blablabla.
Ti pont a játék egy nagyonnagy részét akarjátok teléjesen kihagyni és meg vagytok sértõdve + csaltok azért, hogy rátok aza a megkövetelt játékrész ne vonatkozzon. Mert ti különlegesek vagytok szépek és okosak(ha nem lehet botozni,akkor nyomorekok lesznek a toppon,akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak).

Aranyosak vagytok ezzel a folyamatos bizonyítási vággyal( enyem a legjobb kariii mindenkit lenyomoook- én vagyok a TOPPON te sosem lehetsz kis csíra legit) nincs valami gondotok?
Ez egy játék lenne és valóban jó dolog valamiben sikeres lenni, de hogy csak mások le/lenyomása okoz nektek örömet az sztem gáz.

Ha sakkozol apáddal, akkoris lesel közben egy sakkszámítógépet titokban nehogy a köcsög le tudjon gyõzni?

Ha csak csalással tudsz valamiben gyõzni általában nem hoz túl sok megbecsülést, úgyhogy tõlünk legitektõl, ezt pl hiába várjátok😊

Epszilon
Persze a botterek hülyék, õk nem gondolkoznak csak úgy megnyomják a home-t vagy az insert-t... szerintem most hagyd abba, mielõtt nagyobb baromságot írsz.

DeathlyHallows
valaki elmmondaná nekem tömören mi az ,hogy legit meg L2Walker?

Hehe sztem inkább azért nem értik mert botozással nyert pénzbõl szereznek meg mindent, lehet, hogy van kivétel de sztem a botosok nagy része nem is ismeri annyira a questeket meg hogy mit hol és hogyan lehet megszerezni, hogy el tudja képzelni, hogy ez lehetséges.
Egyszerûbb összebotozni 400kk-t egy s-s fegyóért(AM 500kk) mint megcsinálni(vagy a jelenlegi árak mellett megvenni a recit meg mindent a crafthoz). Az s-s armornak meg ha megnézed az árát (min400m), meg, hogy mennyi a matiigénye(nagyjából egy fegyóhoz képest semmi )dracolight

molnarpe80
már meg ne haragudj érte, de tényleg
te egy fasz vagy barátom

amint walkernek vége az összes ismerõsömmel egyetértésben szépen eladunk mindent amitõl csak meglehet szabadulni
aztán irány egy másik játék

tényleg komolyan gondolod ezt a faszságot amit összehordasz???????

ha nem lenne walker egyetlen értsd jól: EGYETLEN módon lehetne ezt a játékot az emberi türelem határait nem próbára tevõ módon elviselhetõvé tenni

szépen elfelejteni mindent ami most van
mobok kb min 10X annyi xp-t dobnak és 10X annyi matit
60%-os reci kukába
ha már craftolsz akkor craftolj csakis 100%-os recik lennének
illetve a recik alapanyaga is 10-ed annyi lenne
aztán az a grades keymatik ne 76+-os mobokból potyogjanak és egyéb alapvetõ ökörségek
egy teljes mati, keymati, craft, drop reformmal esetleg elviselhetõvé válna a játék

amikor heti 3-4 napot játszol alkalmanként 4-5 órát akkor kibaszottul nem ahhoz lesz kedved mint dmx is mondta hogy lvl76-on csapkodd a 4x-5x-es mobokat és 5 óra elteltével kiszedj 67 darab thread-et amibõl kell vagy 32000 csak az armor egyik részéhez

akkor már inkább warhammer online ahol egyetlen kibaszott mobot sem kell agyoncsapnod a fejlõdéshez
csak pvp-vel elfejlõdhetsz max lvlig

na így hirtelen ennyi

irenicus
szó nincs itt arról hogy ti faszparasztok lennétek
de ne is próbáld úgy beállítani a dolgokat, hogy innentõl l2 kánaán
azért mert nektek ez kurvára megfelel, hogy 3 hónapig játszatok a b grade eléréséért és már c-s armorod is van de a fegyód még mindig d-s
ez sok embernek nem felel meg
ha belogolok játszani élvezni akarom
és nem szétverni billentyûvel a monitort
mert felbasz a játék lassúsága és szopatása
nincs mindenkinek ekkora türelme nekem meg pláne nem pl

"Ne haragudj meg érte:
De ezt a mennyiségû baromságot már én sem tudom elviselni"

Azért neh már a legit playerek legyenek a faszparasztok,mert nem botoznak vagy nem tudnak botozni.Ez kb olyan mint ha vki cs,cod-ba wh-zna és szidná azokat a playereket akik nem wh-znak,h mekkora csicska vagy nincs életed,hogy wh nélkül játszol?aztaaaa....kb ezt a szinted képviseled😊
gg.

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

cece
Ne haragudj meg érte:
De ezt a mennyiségû baromságot már én sem tudom elviselni. Szerinted a nagy pro játékosok mibõl tartják fent magukat? Biztos egész nap piacolnak és farmolnak a main karival hogy estére shotot vegyenek ahhoz, hogy elmenjen egy kis pvp re vagy raidre. Ja igen és 3 hónapig tolja az ally questeket hogy legyen egy receptje ami besülhet craft közben. És mellé még a matikat is kiszedi manorból mindeközben (persze shot nélkül öli hozzá a mobokat a 3 bufferével amikre át át vált ha szükséges pl egy kis heal vagy dance esetleg).
És ezek az apróságok miatt az általad említett Draco armor nem is 800m lesz hanem 8kkk. Ha lenne aki megveszi...
Bár a legitek mindenre képesek és mindent feladnak a játékért. Veszel 9 gépet, otthagyod a családot munkát sulit, hogy elérj valamit a maradék 500 emberrel a szerveren.

MeoH
ofc...

fuck mmo's..i.,

Nem törlik a karaktereket, csak nem lehet tovább walkerezni, szerinted minden botter amiatt magát a játékot abbahagyja?😊
Ha nemlesz annyi bot legalább lesznek free spotok pl aa farmra ami jelenleg nagyjából zéró(strong pdefes természetesen van).
Még annyit, hogy nem fog felmenni az ára semminek akkor sem, ha nem sétálnak tovább a farmerek. Hiszen azért magasak az árak, mert a botterek eszméletlen mennyiségû adenát farmolnak és meg lehet venni.
Megvehetõ gear mindig lesz. Legfeljebb nem annyi árus ül kint piacon hanem a fele, és nem 800m lesz egy dranic LA ha simán farmolható de nincs annyi adena.

darkmenx
ja es merge utan osszeteheted a 2 kezed ha marad 500 jatekos azon az 1 szerveren.

darkmenx
miert szerinted megis mi fog tortenni? az osszes szerver 90%-a botozik ha hirtelen eltunnek a botok az osszes szervert mergelhetik egybe, mindennek az ara 10x netan megtobb lesz es majd mehetsz animal bonet farmolgatni lvl76-on aligator islandra a legit pajtasaiddal, mert nem lesz semmi megveheto gear a szerveren.

nah végre valami lehetõség😊

Ez lenne a jó megoldás, nem törölni felwalkerezett karikat(hiszen nagyon sok energia van bennük😊 ), csak innentõl kezdve játszani kéne velük😊.
Egy jó kompromisszum lenne. Bár gondolom a botterek megint csak attól félnek, hogy L2ben megáll az élet, ha nincs walker.

L2Goku
De Koreai server is ugyanazzal a walkeral fut nem?😄

L2Goku
Õszintén, ezek mit csinálnak ?😄 Már az NCSOFT se tudja 😄😄😄

Elsõ Hír.
source: http://lineage2.gametsg.com/index.ph...articleid=7207

Skills

5 different prophecies

PoF、Powater、PoWind、CoV、VoP
Reduce the effect of , added effect

Tyrant Skill changes

Bison
Duration 1min. Cooldown 10min. (remember cooldowns are now fixed so your uber attack speed wouldn't matter)
Effect:
+6 Accuracy

below 60% HP: +10% patk, +100 crit rate
below 30% HP: +30% patk, +300 crit rate

Ogre
Removed and penalty.
Added effect: increased patk and crit damage

Duration 1min, cooldown 5min
Effects (after change):
+30% patk, +30% pdef, +30% mdef, +10% crit damage

Rabbit
Removed penalty: accuracy, patk
Added effect: increase atk speed
Duration 1min, cooldown 30s
Effect (after changes):
+30% atk speed, +30% movement speed, +12 evasion

Hawk
Increased Crit rate effect
added effect: increase patk
Duration: 1min, cooldown 5min
Effects (after changes):
+30% patk, +6 accuracy, +150 crit rate, +30% crit damage

Other totem states(nothing really changed but just showing it again)
Bear
+20% patk, +20% crit damage, -30% run speed, duration 2min

Wolf
+Movement speed 20%, +3 accuracy, duration 2min

Puma
+6 accuracy, +20% atk speed, duration 2min

Rá 1 héttel.

source: http://lineage2.gametsg.com/index.ph...articleid=7281

The following 3 totems have had their cooldowns reduced, and effect duration last longer (can have it on permanently), some change to the effects:

Ogre
Duration 2min, cooldown 30s
+30% patk, +30% pdef, +30% mdef, +10% crit damage

Hawk
+6 accuracy, +100 crit rate, +30% crit damage (removed +patk effect and lowered crit rate)

Rabit
+30% atk speed, +30% running speed, +12 evasion

Gordis2k
szeritnem Ez nem telyesen igaz😊 mert én vátig állítom NC gyakorlatilag leszarja mi megy itt õk koreára gyurnak.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

L2Goku
Walker meg a leállás?😄 Soha nemfog ilyen történni!😄 És biztosak lehettek bene hogy az NCSoft se szeretné hogy nelegyen walker 😄 Túl sók zsetón van benne nekik 😄

nlaci86
Walker megy ne aggodjatok:
http://gogygo.com/forums/showthread.php?t=2461

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

tuti nem fognak leállni max kitelepitik mashova vagy vmi...tul nagy pénz van benne nekik

Endaer
mielott jonne a kerdes, hol vettem a kartyat... a towalker.com ugyan halott, legalabbis a korabban mar latott szivhez szolo uzenetet adja, de ha direktbe ezt hivod meg, ez megy, es minden mas is, ami errol elerheto: http://towalker.com/english/index.asp

Endaer
Probakeppen vettem walker kartyat. Ahhoz kepest hogy azt olvastam forumon es a siteon hogy nem mukodik jelenleg a walker kartyak aktivalasat vegzo szerver, 10 perccel ezelott megis sikerult beaktivalnom egyet. Az egyetlen varazslat amit tettem (de az is kurvaelet hogy nem emiatt kaptam meg a kodokat), hogy megirtam nekik emailben: "Sajna vasaroltam, refundoljatok vagy adjatok kartyat. 😊" S lõn.

Gordis2k
NEm is játszom mégis átérzem a fájdalmat😊

darkmenx
regen is volt ilyen mikor lofaszkodtak valamit a koreaiak aztan 2 honapig ingyen volt a walker, ugyis talalnak valami kiskaput a kis sarga fergek ha mas nem elviszik valami kulhoni gepre a siteot.