88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BaLeeX
    Kell egy törpe, aki kinyitogatja a control room körüli 4 security valamit majd kinyílik az ajtó. Bent lesz pár gólem amit le kell verni, meg pár ilyen panel (talán 3) amit szintén egy törpe tud lekapcsolni (nem törpe is boldogulhat vele azthiszem csak sokkal kisebb eséllyel találja el a kombinációt). Ha ez megvan és meghalt az összes support unit captain akkor kinyílik a középső épület ajtaja, ott van 3 zászló egyet fel kell vinni a fortress tetejére és ott imádkozni vele, mint siegen (bárki tud akinél zászló van). 5 perc ima után tiétek a fortress.
  • cicanilla
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, ha valaki tudna segíteni:
    Fortess siegen ha bemegyünk, ledarálunk mindenkit aki él, utána van egy épület, valami control room, nah azt szeretném kérdezni, hogy ide be lehet-e jutni valami módszerrel gyorsan, mielőtt lejárna az idő, illetve ha bejutottunk, ott mit kell csinálni, aztán még azt is kérdezném, hogy benn mit kell még csinálni, hogy a fortresst elfoglalhassuk.
    Előre is köszi a segítséget :)
  • Flaviaa
    WTS adena pm
  • solyomb
    30Sec:)
  • valumeister
    steamen, ez most TC, vagy account ?
  • var
    mennyi ideig tart az a buff?
  • solyomb
    Azért a Barrierrel megáldott lény gondolom már nem a vicc kategóriába tartozik:)
  • Atkamon
    Ha steam-en megveszem most, akkor kapok ott is egy hónap játékot ugye?
  • KisEmir
    mért nem mész le?:S
  • var
    duplapost...sry

ha megvan a frost armor, akkor chance-re slowt kap aki üt, ez egy másik skill (de már eddig is volt)

valamelyik kamael viszont (ezekhez nem értek) nagy %-ra anchorozik silencel, ráadásul iszonyat gyors

1 példa...feljött PTS-re Vesper setben GM és beanchorozta
  • var
    Increase matk 40%, casting speed 50%, magic critcal 50%, decrease mp consumption 90%, 20s duration

csak az a bibi hogy tankok főleg sk-nak annyi magic elleni skillje van hogy mire lemegy már kicsinál.
    summonereket leszedni már vicc, nem probléma
    tőrösöket 50%ban le lehet győzni
    viszont necro ellen 0 esély
  • solyomb
    Egyes jól felszerelt SPSek már most olyfarmer karinak számítanak teonon pl:)
    Mit erősítettek még rajtuk?
  • Endaer
    nekem mind1 miert nem jossz goku, a lenyeg hogy nem jossz, pedig nagyon uvoltotted ventrin is hogy mi mindent tudnal tenni velem. Latom.
    Emirke: kerleld te is, talan akkor tortenik valami.
    Gordi, az sps a PTS olimpiazas szerint beveri a tobbi nukert, summonert, torost, szinte mindent, csak az ugyesebb tankokat necces - szerintem ideje megint learatni minden dicsoseget es ujra aktiv lehetnel Sayhan. :)
  • MadnessX
    Gracia Final Launch date

:/
  • Otr
    14napos free cucot lehet szerezni ?
  • Facek
    Lájnédzs a steam-en, occó is. 7,49€
    http://store.steampowered.com/app/29530/
  • MeoH #81254
    3Kert nem nagyon kapsz GC sztem senkitol, koszonhetoen a jo eros Ftnek...
  • Lullaby
    Legrosszabb esetben vesztek plaync-n: 12.99 € (= 3868 HUF)
  • Adre
    Miért nincsen TC amúgy?
  • valumeister
    én nem várok tovább, egy ezres ide oda, megveszem inkább a cdgalaxisba 4000ért...
  • ZaiKo
    Hát az engem is érdekelne már k*ára...
  • Adre
    Tud vki 30 napos TC-t szerezni normális áron?
  • voloume
    WTB common a dual
    WTB elixir of mental strength(s-grade) : olyan 1000-2000 körül jöhet
    @FRANZ! privat
  • daemonervosa
    free serverek vannak dögivel,

FREE L2 FORUM
  • Atkamon
    Sziasztok! Nem játszottam még a játékkal, csak elkezdett érdekelni, és gondoltam kipróbálom. Van arra mód, hogy ingyenesen kipróbáljam, mielőtt fizetnék érte?
  • solyomb
    Ezt a terminátort én két karival is szétszereltem már olyn. Bár összesítésben természetesen ő nyert:)
  • ErrOrHUN
    akkor ez felejtő masspvp szempontjából
  • aalat
    Gondolom ugyanugy mukodik mint a domi debuffok. Nincs clan az allynkban jelenleg, szal nemtom megnezni :)
    Es amugy sem nagyon, mert a tank nyugovora tert. Cardi powa...
  • aalat
    Ez dlm egyik legbenabb videoja szerintem.. es a masik 2 uj movie sem valami nagy szam. Valahogy elvesztette a varazsat az a kari. Persze a 84es HK kb egy terminator, es tovabbra is dlm ftw.. de a regi videok jobbak voltak.
  • ErrOrHUN
    masspvpben ez nem hat az allytársakra is?
  • voloume
    FrenchLove
  • phalanx
    jaja IC/UFG mindíg is carebear clan volt, sose volt lehetőségem pvpzni :(
  • aalat
    Mondjuk magamon tartom a torost aki epp a healer seggeben bokdos? Nemtom van-e tudomasod arrol, hogy egy ideje az aggro debuffkent mukodik es nem tud targetelni az illeto aki aggrot kapott.
    Muhahha...
    Biztos valami vicceset mondtam, de en nem vettem eszre.
  • Atrium
    duplapost bocsi, mármint az agró sikerességét befolyásolja-e?
  • Atrium
    1000+ atk speed az tőrrel is nehézkes. apropó, befolyásolja a fegyver típusa vagy éppen az hogy milyen grade?
  • Gordis2k
    Muhahaha:)

Én kiváncsi lettem, mesély a hasznoságról. Kérhetek helyzetszituációt is?
  • aalat
    Tehat nem nagyon pvp-zel a tankoddal...
    Nekem csak +7es az aggrom de pvp-ben 80+ karikon mukodik. Nem olyan rossz dolog am az...
  • phalanx
    c3 óta nincs kint a skillbaromon a hate/hate aura... remélem kielégítő a válasz
  • daemonervosa
    sajnos át fog fordulni mindig a destrora , mivel nem tudod olyan gyorsan spamolni az aggrot, mint amilyen gyorsan rakja bele a damaget a zöldség.

/reneval + champion comboval és egy 1000+ os atk speeddel megoldható ugyan, de az meg egy manatemető, szoval felejtős retailen/
  • voloume
    ez így most nekem is megfordult a fejemben.. de mondjuk pvp-ben is elég hasznos tud lenni, főleg ha jó cuccai vannak, akkor elég hatékony vagy mi... :/