Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a oldal
fuck mmo's..i.,
Kövezzetek meg ha az ittlévõk 90% nem freerõl jött,még a házigazda is HSC-n tanult meg botozni 😄
Amúgy halottam pletykákat arról(guru. l2whforum, orosz fórum), hogy az oroszoknak van premium account ill . valami rune account 2x ill. 3x rattel. Erröl mit tudunk?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
5:26:33 PM :[Bartz: 2400/6000
5:26:33 PM :[Sieghardt: 989/4000 <-11/20/07 EST
5:26:33 PM :[Kain: 1752/6000
5:26:33 PM :[Lionna: 1782/6000
5:26:33 PM :[Erica: 1118/4000
5:26:33 PM :[Gustin: 1492/5000
5:26:33 PM :[Devianne: 2324/6000
5:26:33 PM :[Hindemith: 1827/5000
5:26:33 PM :[teon (EURO): 4593/7000
5:26:33 PM :[franz (EVENT): 3868/7000
Bartz: 3277/6000
Sieghardt: 1279/4000
Kain: 2126/6000
Lionna: 2317/6000
Erica: 1728/4000
Gustin: 2018/5000
Devianne: 2801/6000
Hindemith: 2527/5000
Teon (EURO): 5325/7000
Franz (EVENT): 4077/7000
Ez körülbelül azelõtt van mielõtt a 2007-es nagy bot takarítás lett volna és persze még itt spam 2008 õszi bot takarítása sincsen jelen😊
Õszintén szólva szerintem sokat nem romlott a helyzet. Ráadásul ha figyelembe vesszük, hogy az oroszoknak is nyitottak 8 szervert aminek játékosok száma kb annyi mint itt (ahogy láttam a szerver forgalmat, azt mondják ott is 6k körüli szerver limit van)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Lullaby-lány-XX-69-(:
Legy ovatos! <#bohoc>#bohoc>
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Meoh: Társkeresés? Ez valami új szleng a GM-ek körében?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Btw, van valami bünti vagy akármi klán leader cserénél?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(:
nha kb ennyi a szitu 7x a srác és azt sem tom milyen néven van.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Hogy valami a játékról is szóljon: Diont elfoglaltuk(inkább elfoglalták nagyobb klánok) az allynknak, hogy miért nekik_ a klanvezár noob és zárolták az accát.
Jah és a hülye legit failedelte az elsõ craftját(tallum pa) 😊
/flame on
JA valszeg L2re basztam el az eletem...
Az en 3eve krealt karim meg van offon es tied a free szerokon?
Es igen el vagyunk szallva minden, mert megtehetjuk.
gtfo
fuck mmo's..i.,
Kaiten meg UD-ban meghalt 😞 igaz egyszer én is, mert mire felértünk shadowba lejöttek a buffok és selfbuffban nem bírtam a vonatot.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
---
Doka, azt hallottam koran reggel vkik eroszakot tettek Kaiten-en es az RM tobb mas MoS tetejen botozo tagjan. lf confirm
Hogy vagytok skacok?
Mindenki rendben? Orvost hivtatok? Csak uljetek a gep ele azt kockuljatok, az nem faj, Dr bacsi mindjart ott lesz...
Tudna valaki irni egy linket arrol, hogy a coinokat melyik NPC valtja es hogyan?
Mielott ebbe is belekot valaki, egy evig nem jatszottam es siman nem ugrik be, vagy lusta vagyok emlekezni..
Ekezetet azert nem irok, mert nem szoktam...
Mi is lehet meg.. hmmm.. Jah en orok noob vagyok, nem azert jatszom offon, hogy pro legyek, hanem mert a jatek orome ad valami pluszt amit a matematikailag jatszoknak nem valoszinu 😄
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
pl a magyar mentalitásra vagy mire:nem jöhetsz toiba velünk estére mert nem léptél ki clanból(ezt írta nekem egyik nagy player)
amikor meg elvitték a "clan pp-t" h jó buff-ban tudjanak botozni akkor persze nem volt szar a clan.Meglátásaim.
Es ebben semmi rosszindulat sincs.😉
Btw, nem olyN konnyu iPhonerol sgt olvasni es irni ide.😊
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Sose mondtam hogy gáz ha amerikaiak a haverok, most mit lehet csinálni ha koknak néz téged a magyarok 90%-a?😊
Részemrõl befejeztem veled a vitát. Osszad a primitívségedet másnak.
az, hogy hogyan viselkedem egy fórumon nem kötelez semmire irl vagy ingame. valszeg több adenát és HUFot költöttem már arra, hogy másoknak segitsek beilleszkedni l2-be mint amit te valaha is fogsz.
gondolom az is gáz, hogy naponta beszélek az amerikai kontinensen élõ "haverjaimmal"
de mirõl is beszélek, nyomod itt a négyzetrácsosfüzetpvp-det, gondolom van benne tartalom mester <#eljen>#eljen>
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Hogy megéri-e? Meg, mert mondjuk tegnap egy 80as tõrös egész manájából 4x talált be kb😊 Mindezt egymás után. Maradt 1mm hpja a cicanak, manám meg nuku mert elõtte leraktam a partyját már, maradt az imádkozás, de bejött😊)) Az új krónikáknál azt írták hogy jelentõsen megnövelték magas lvleken a szintkülönbség-evasion mértéket, ezért raktam rá fõleg. A varkák is minden 2.ra találják csak el. Volt egy másik party, két 76-78as tõröske ppbdswsee-vel, ezeknél kb lethal a nyerõ, amúgy rám is meg rá is annyi a sebzés hogy ghp visszahozza. Gondolom neked shackleval még egyszerûbb a dolgod...
A statok sokat nem változnak, de mégis erõsen megdobja a szintkülönbség a defense/attack arányokat. Finalban pedig a bökés/skill siker erõsen fog függeni az evasiontõl, így mégtöbbet számít.
Szal aszondom rakjadrá😊 (én tervezem a 84et is, ha beértem a kis dögöt, azt mikor is lépi meg? 10?)
Mennyi xpbõl tudtad felvinni +7re a macskát? Sima könyvet használtál?
Amugy a plusz xp azért abban is rejlik, hogy nekem be van lõve, hogy használja az aoe-t a pet, és elég sûrûn fekszenek a mobok 1 lövéstõl😊
btw. NF akkor volt jatszhato, normalis mikor C1 ment rajta akkor is mar ha jatszottal ott lathattod, hogy mi voltunk a zorallok (ddos klan ftw.) ahogy szo esett a javarol meg huztunk el a gecibe. gl az osszes javas tapasztalathoz majd egyszer talan lineage2vel is fogsz jatszani.
csak azert, mert te 14evesen 0 keresettel nem engedheted meg magadnak a havi 2500ft -ot (esetleg n * 2500 ha tobb kari van), attol meg mas lehet, hogy igen. a hozzaszolas 99% az nf TITANNAK ment.