Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solyomb
Valami készülõdik, kb 5-n írtak rám régi firstösök közül, hogy mizu, és hogy ugye nem transferelek el, mert újra lesz first, te errõl hallottál valamit, hogy smint? Elmegy a nova és újra elõbújnak majd?
Gordis2k
Nem érteted félre Akkor lehet a castély dungeonjaiban Raideket farmolni ha a vár szerzõdést köt egy a közelében lévõ fortressel.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

BaLeeX
Kösz mindenkinek a tippeket.

Ezt a szerzõdéses dolgot azért kérdeztem mert Teon-on az Innandril kastély aktuális tulaja állandóan valami szerzõdést akart az elõzõ klánunkkal kötni, mikor elfoglaltuk a White Sand fortresst, és valami olyasmit mondott, hogy csak ekkor tudnak bejutni valami dungeonba, meg mi is. Bár lehet én értettem félre valamit, de valami miatt fontos volt ez a dolog nekik szóval valaminek lennie kell.

Amúgy errõl van szó: scr

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hi!

Kell vkinek get a pet Questhez walker script?
tegnap bohóckodtam össze nagy unalmamban...
<#guluszem1>
Tüskés
Véleményem szerint ezt a témát a wow-os fórumon vitassátok meg.

Idyll

én csak azt írtam le amit a wow-os társaid mondtak. Ebbõl csak az a vicces, hogy nálatok 10bõl 10 ember más adatot mond és mindenki állítja, hogy neki igaza van😄. A másik, ott is ott van a rengeteg farmer party, sajnos már a második nap mikor beléptem a játékba tapasztaltam...

Sõt amennyire ott a városokba nyomassák a botok a shout-ot h vegyél gold-ot kicsit az is durva lehet én voltam rossz szerveren, de nem hiszem, hogy pont a magyarok lennének a nagy felvásárlók (mert ahol voltam ott jó rész magyarok voltak).

A másik ez a WCR csak karakter számot mér és remélem, hogy tudod, hogy nálatok is lehet 1 account-ból több karakter generálni aszem 1re 10-et összesen meg 50-et ha jól tudom. és a WCR ezeket mind külön karakternek számolja, és amennyire menõ dolog nálatok twink meg alt meg mit tudom én milyen karaktereket felhúzni ezeket a WCR-es számokat legalább 5-el oszd el.

ja és pár percel ezelõtt szándékoztam lemérni az online játékosok számát a wow-ba:

Hellscream: Ally: 370 karakter Horde: 204 karakter
Twisting Nether: Horde: 294 karakter
Ragnaros: Ally: 233 karakter

ezeket kb 9:30kor mértem majd késõbb is meg nézem (de nem hiszem, hogy 20 v 30szorosára ugranának az online játékosok számai a különbözõ szervereken)

TruBy
Nincs szerzõdés a vár urával, nem kell hozzá maestro, mi a lvl 55-os torpevel is ugyanugy lecsaptuk a biztositekot. Control room card kell hozza, amit a tuzelo torpek dobnak. Es sztem tobb repu pontot ad foglalaskor a control room-os, mint a sima, vagy lehet jobb clan skillt 😊
Jah es azert jo ha torpe csinalja a control room-os szutykot, mert 90% rá az esély, hogy eltalálja a számkombinációt.

pharao
Nem kell hozzá 3rd classos törp. Én egy 5X-es craftossal kikapcsoltam gond nélkül a rendszert...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

cece
Szerintem a sajtos quest-et kell megcsinálnia a törpének elõtte...(bocsi de én vissza olvastam és azóta is jót mulatok rajta)

És igen lehet szerzõdést kötni a vár urával, kaptok tõle nepáli extra csúszóst, hogy ne fájjon annyira.

A lényeg, nincs semmi szerzõdés, a fortress mûködése független a vártól, talán majd a kövi krónikában lesz valami szerepe.
A törpe pedig ahhoz kell, hogy a kiütött control cardokat átvéve (bárki kiütheti ezeket, a control room közelében lévõ mobokból) bent kikapcsolja a dolgokat. A harmadik kasztban nem vagyok 100% aki velünk volt törpe az mind maestro.

nlaci86
Mindegyik 76os kõbõl volt, 2 különbözõ AM-en és egymás után lõttem velük. Tuti hogy kisebbet sebzett. Én is rá voltam indulva hogy dejó Earth ellen nem lesz védelem, feltolom a fegyot is arra, de ha alapból kisebbet lõ mint a Hurricane akkor inkább leveszem. Így 300 kõ után visszajött a holy lövésem újra, ami ugyanannyit sebez mint a windes. Kaptam közben aura flasht is 900 rangevel, az is "1200"at lõtt😊
De ha neked ugyanolyan erõs mint a többi, akkor a damage is random ugyanolyan poweres skilleknel meg a reuse is:S Faxom se érti ezt az augment rendszert...

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

solyomb
Eddig Dark volt rajta és azonosat sebzett az npcbe. Elsõre azt vágtam volna rá, hogy biztos 80-s kõbõl raktad rá, és a leírás ellenére van különbség a 76-s és a 80-s kõ között, de ha lenne is az nem 30%😊 Egészen véletlenül nem lehet, hogy volt rajtad empo herb mikor 1200-t lõttél?😊
BaLeeX
Ha elfoglalsz egy fortress-t akkor tudsz kötni valami szerzõdést az adott régió várurával.
Meg tudja valaki mondani, hogy ez pontosan mire jó és hogyan mûködik?

Sõt, ha valaki még azt is leírná, hogy miben jobb egy "Control room"-os fortress és hogyan kell az ilyet elfoglalni az még jobb lenne. 😊
Hallottam valami olyasmit, hogy 3. kasztos törpe kell hozzá de nem volt teljes az info.

Kösz. <#smile>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BEAST
Valoban 😄😄 <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Endaer
waaaa, elirtam csoppet 😄

szoval a spoilos sps nagyobb szaki mindenkinel

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
max a wikipedia szerint 😊 a spoilos spsnel nagyobb szaki mindenkinel

nlaci86
Sajnos LineageII-bõl se, pedig esélyes lennél😛

Endaer
matekbol asszem nem osztanak nobel dijat, pedig te legalabb hasznalod amit a suliban tanultal 😊

nlaci86
Neked is köszi az értelmetlen postot, a véleményem az ilyesmirõl lejjebb kifejtettem.
A kérdés Sancinak szólt, és a sebzés összehasonlításnak lett odaírva. A lényeg hogy 30%al kisebbet sebeztem vele. Vajon õ is? Tudod, ami mobokra kisebbett lõ az emberekre is. Nyilván nem a szaros 70es mobokat akarom vele farmolni. Mégse írhatom hogy mennyit sebez emberre mert az nem összehasonlítható ilyen egyszerûen. Remélem retardbiztos ezúttal a megfogalmazás. A normális válaszokat elõre köszönöm, habár sokaknak tudom ez komoly nehézséget jelent...

GAthersw
Én? Kizárt, már C1ben offon botoztam 😛 (az kétségtelen, hogy HSC-n is botoztam, de ott már nem volt tanulnivaló)

01110000 01110010 00110000

solyomb
Azért hogy megnyugtassam a néha hüledezõ embereket, hogy milyen kérdéseket is tudnak itt feltenni a lelkes kezdõk, vagy Free szerveren játszók, azoknak íme egy mûremek😊

"Ismeri innen vki L2 Frintezza-t? Ha igen, tudjátok lehet-e rá botot rakni?"

Utobbi idõbe pedig, leginkább csak olyn volt szerencsém pvpzni, meg max a hitetlen visszaflagelõ fogyikat irtottam le a helyemrõl😊 És még továbbra is van miben fejlõdni😊
MeoH
Nem hazudik. El van varazsolva...

fuck mmo's..i.,

daemonervosa
szeretek ilyen postot olvasni 😊

+1

Trolling is a art.

Egy kicsit még akkor járj utána a wow-os infoknak, mert mindenki tudja, hogy ide jársz hazudni, de ha blizz 2k-ra vitte le a szervereken a max ember számot, akkor hogy lehet, hogy 5k-s szerverek futnak jelenleg is?
Bár itt szerintem mindenki leszarja ezt magasrol nem is tudom mit akarsz itt nap mint nap bizonygatni, de adok 1 linket neked http://www.warcraftrealms.com/census.php
Nézegesd meg, hogy milyen számokat mutat, hány db szerver van stb., mennyi a szervereken a 80-as szintü karakterek száma, vedd hozza hogy 99%-ban itt 1 ember 1 accal jatszik, aztan gyere ide vissza ontani a faszságaidat.
Amugy low szerver jelenleg 2 van, azokon 2000 alatti a népesség, locked az 5000+ jelenleg 10 db, + van kb 60-70 eközött, és ez csak az angol nyelvü EU szerverek.
Plz, olyan forumba járj hazudni amit nem olvasok, mert a buta emberek feldühitenek, és te az vagy.
Endaer
mindig vmi szar +10patk +10hp-s augmentet kapsz almodban? 😊

Gordis2k
Kibasz sokat és eszméletlen jól😊. Lehet amugy nekem nyóc😊

Azért Truby mert a Novátol betojtam és Quitoltam még tavaly.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Epszilon
Ez nálam egy csúnya NF-es berögzõdés,<#rinya> éjszakánként mindig A-U-G-M-E-N-T -re ébredek rémálom!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Endaer
1 Olympias video meg vagy 5+ PvE-s kep postolasa utan szerintem konnyu felreerteni... nem mindenki jatszott egy szerveren Sancival igy nem tudhatja Tis hogy Sanci mennyit pvpzik egyebkent (utolso emlekeim szerint sokat, es jol).

Endaer
A-U-G-M-E-N-T, nem aGument, az elmult egy hetben mar harmadjara probalom elfogadtatni veled 😊 <#vigyor2>

Epszilon
Ez ugyan nem oldal, de a nagy része itt van! Persze nem a létezõ összes agument csak a skillek.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

TruBy
Jah DMX, te meg hagyd már rá a hóbortos képeid linkelését, mert vagy 50000-szer láttuk már blahon õket. Túl sok picture in the thread ment az agyadra. Elég ha leírod a szöveget, nem kell kép is hozzá...Inkább linkeld, hogy hanyas vagy, és hogy történt-e vmi érdekes veled.
Elõre is köszönöm. <#vigyor3>

TruBy
Nem is mondtatok még semmit a jó kis orosz naptáramra <#beka3>
BTW valaki tudna linkelni egy oldalt, amin fent van az összes létezõ augment, ami kijöhet? Gordi anno nagyon segítõkész voltál, minden új információval tömted a fórumot, mi lett most? Nagyon nem pezseg itt semmi a sok drámán kívül 😊.

Gordis2k
Gondolod a Sanci mobokra lövöldöz?

nlaci86
Neked ez jól sebez? Nekem jött ilyen 110-es poweres, de csak 800akat lõttem vele, míg a wind és a holy nukeom 1200akat sebez ugyanazokra a semmirenemresistes mobokra:S

Endaer
vigyazz ra, nehogy teljesen kiforduljon onmagabol! 😊

ezt Endaer-tõl kérdezd én úgy másoltambe ahogy ott volt😊

hát na szóval nem jó, de például hallottam, hogy sokan az oroszok közül akik itt játszottak az orosz off-on kezdték újra. Tehát elsõsorba az amcsi szerverek vesztettek a játékosokból, de viszont az orosz szerverek meg elég szépen összeszedték a játékosokat.

de a blizzard is mint írtam csökkentette -20%-kal a slotjai számát (2500ról 2000re) az LK kijövetele óta és 1 új szervert csinált tehát azok a szerverek is úgy tudják csak tartani a full, heavy illetve normal forgalmakat és ahogy körbe kérdezõsködtem ott is azt mondják, hogy már nagyon kevés új játékos megy wow-zni.

De hát majd meglátjuk mi lesz tovább😊

TruBy
Túl sokat partyzott görögökkel...

daemonervosa
jott helyette lvl10 es doom 😛 hasonloan használható

Trolling is a art.

Endaer
Ez a xaxaxaxa egy ujabb ok arra, hogy utaljalak. Ilyet csak a budos gorog (esetleg orosz) gyokerek irnak. Up to you bro.

pharao
Xaxaxaxa nekem is ez jött ki anno, egyböl töröltem is... mondjuk prophetnek is sokat ér... (legalább magic skill lenne)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

solyomb
Miért lenne fail? Eddig dark volt rajta, most eljátszottam pár követ hátha jön water, de már a wind/ earth kombo se rossz mert arra kevesebb a rezist. A water mindenképp kell a lovamhoz, a nuke meg nem lesz rosszabb, attol még mert nem water alapú, csak nem kapja meg az attributebol származó pluszt
na ezér kellet water 😊 stone + water = fail ?

ui.: a hangsúly a kérdõjelen van "?"!

solyomb

Nekem csak 1,2 jött😞

😉
daemonervosa
WOW
+2,1 accuracy ! mostmár biztos mindent eltalálok a prophettel ;>

Trolling is a art.

darkmenx
"UI.:loptamanevemnervóza tudnál berakni képet magadról fejjel lefelé is? 😛"

az elejerol annyit, hogy daemonervosa nevvel egyedul van az egesz interneten viszont dragster meg sonic van sokezer btw. anno az arc is egy egyuttesrol huzta a nevet (anorexia nervosa.) ezek fenyeben: get some OC* faggot.

OC* = original content.

daemonervosa
nem

Trolling is a art.

Error én azokra az esetekre gondolok amikor valaki feltesz 1 kérdést,pl IOPon hol van xy npc (csak 1 példa) erre a válasz az esetek 90%ban az,hogy tuti freen játszol teleportáltasd oda magad kekeke + auhauhauh...
Holott a kérdés nem az,hogy l2jpwnage szerveren hogy lehetek én az isten. Valaki idejön és szeretne tapasztalatot gyüjteni party bulid,dyeozás,etc terén akkor lehet neki válaszoni max ha freen játszik és nem úgy mûködnek a dolgok így járt. Amnezia forumon is volt offos ember aki quest után érdeklõdött (lehet pont te voltál) mégse lett kianyázva "takarodjál az offos haverjaidhoz ez itt freeshard forum".
Értem én,hogy ez is 1 kis zárt közösség,de nem feltétlenül kell egybõl elküldeni a faszba az úgymond kivülállóklat.
UI.:loptamanevemnervóza tudnál berakni képet magadról fejjel lefelé is? 😛
TruBy
Mondjuk elég szép calendarokat talaltam az oldalon...

Remélem majd lehet látni a képet, nem csak béka lesz...Ha SG galériába töltök fel képet, és onnan linkelem, az tökéletes, minden más helyrõl béka. Kíványcsi leszek, lehet-e majd látni. 😛

Szanalmas volt, hogy 160 ember nem birt berohanni a vegen.. egyszeruen nem ertem, keptelenseg osszetartani a cc-t, egyszeruen szarnak ra az emberek.. vagy nemtom, azert ja, gf es grat a varhoz!

ezt nem értem. magyaráztok, hogy info 0, pedig csak a keresõbe kéne beirni amire kiváncsi vagy. valszeg több infót találsz itt, mint a hivatalos oldalon.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"