Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ezt a szerzõdéses dolgot azért kérdeztem mert Teon-on az Innandril kastély aktuális tulaja állandóan valami szerzõdést akart az elõzõ klánunkkal kötni, mikor elfoglaltuk a White Sand fortresst, és valami olyasmit mondott, hogy csak ekkor tudnak bejutni valami dungeonba, meg mi is. Bár lehet én értettem félre valamit, de valami miatt fontos volt ez a dolog nekik szóval valaminek lennie kell.
Amúgy errõl van szó: scr
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kell vkinek get a pet Questhez walker script?
tegnap bohóckodtam össze nagy unalmamban...
<#guluszem1>#guluszem1>
Sõt amennyire ott a városokba nyomassák a botok a shout-ot h vegyél gold-ot kicsit az is durva lehet én voltam rossz szerveren, de nem hiszem, hogy pont a magyarok lennének a nagy felvásárlók (mert ahol voltam ott jó rész magyarok voltak).
A másik ez a WCR csak karakter számot mér és remélem, hogy tudod, hogy nálatok is lehet 1 account-ból több karakter generálni aszem 1re 10-et összesen meg 50-et ha jól tudom. és a WCR ezeket mind külön karakternek számolja, és amennyire menõ dolog nálatok twink meg alt meg mit tudom én milyen karaktereket felhúzni ezeket a WCR-es számokat legalább 5-el oszd el.
ja és pár percel ezelõtt szándékoztam lemérni az online játékosok számát a wow-ba:
Hellscream: Ally: 370 karakter Horde: 204 karakter
Twisting Nether: Horde: 294 karakter
Ragnaros: Ally: 233 karakter
ezeket kb 9:30kor mértem majd késõbb is meg nézem (de nem hiszem, hogy 20 v 30szorosára ugranának az online játékosok számai a különbözõ szervereken)
Jah es azert jo ha torpe csinalja a control room-os szutykot, mert 90% rá az esély, hogy eltalálja a számkombinációt.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
És igen lehet szerzõdést kötni a vár urával, kaptok tõle nepáli extra csúszóst, hogy ne fájjon annyira.
A lényeg, nincs semmi szerzõdés, a fortress mûködése független a vártól, talán majd a kövi krónikában lesz valami szerepe.
A törpe pedig ahhoz kell, hogy a kiütött control cardokat átvéve (bárki kiütheti ezeket, a control room közelében lévõ mobokból) bent kikapcsolja a dolgokat. A harmadik kasztban nem vagyok 100% aki velünk volt törpe az mind maestro.
De ha neked ugyanolyan erõs mint a többi, akkor a damage is random ugyanolyan poweres skilleknel meg a reuse is:S Faxom se érti ezt az augment rendszert...
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Meg tudja valaki mondani, hogy ez pontosan mire jó és hogyan mûködik?
Sõt, ha valaki még azt is leírná, hogy miben jobb egy "Control room"-os fortress és hogyan kell az ilyet elfoglalni az még jobb lenne. 😊
Hallottam valami olyasmit, hogy 3. kasztos törpe kell hozzá de nem volt teljes az info.
Kösz. <#smile>#smile>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szoval a spoilos sps nagyobb szaki mindenkinel
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
A kérdés Sancinak szólt, és a sebzés összehasonlításnak lett odaírva. A lényeg hogy 30%al kisebbet sebeztem vele. Vajon õ is? Tudod, ami mobokra kisebbett lõ az emberekre is. Nyilván nem a szaros 70es mobokat akarom vele farmolni. Mégse írhatom hogy mennyit sebez emberre mert az nem összehasonlítható ilyen egyszerûen. Remélem retardbiztos ezúttal a megfogalmazás. A normális válaszokat elõre köszönöm, habár sokaknak tudom ez komoly nehézséget jelent...
01110000 01110010 00110000
"Ismeri innen vki L2 Frintezza-t? Ha igen, tudjátok lehet-e rá botot rakni?"
Utobbi idõbe pedig, leginkább csak olyn volt szerencsém pvpzni, meg max a hitetlen visszaflagelõ fogyikat irtottam le a helyemrõl😊 És még továbbra is van miben fejlõdni😊
Bár itt szerintem mindenki leszarja ezt magasrol nem is tudom mit akarsz itt nap mint nap bizonygatni, de adok 1 linket neked http://www.warcraftrealms.com/census.php
Nézegesd meg, hogy milyen számokat mutat, hány db szerver van stb., mennyi a szervereken a 80-as szintü karakterek száma, vedd hozza hogy 99%-ban itt 1 ember 1 accal jatszik, aztan gyere ide vissza ontani a faszságaidat.
Amugy low szerver jelenleg 2 van, azokon 2000 alatti a népesség, locked az 5000+ jelenleg 10 db, + van kb 60-70 eközött, és ez csak az angol nyelvü EU szerverek.
Plz, olyan forumba járj hazudni amit nem olvasok, mert a buta emberek feldühitenek, és te az vagy.
Azért Truby mert a Novátol betojtam és Quitoltam még tavaly.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Elõre is köszönöm. <#vigyor3>#vigyor3>
BTW valaki tudna linkelni egy oldalt, amin fent van az összes létezõ augment, ami kijöhet? Gordi anno nagyon segítõkész voltál, minden új információval tömted a fórumot, mi lett most? Nagyon nem pezseg itt semmi a sok drámán kívül 😊.
de a blizzard is mint írtam csökkentette -20%-kal a slotjai számát (2500ról 2000re) az LK kijövetele óta és 1 új szervert csinált tehát azok a szerverek is úgy tudják csak tartani a full, heavy illetve normal forgalmakat és ahogy körbe kérdezõsködtem ott is azt mondják, hogy már nagyon kevés új játékos megy wow-zni.
De hát majd meglátjuk mi lesz tovább😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ui.: a hangsúly a kérdõjelen van "?"!
az elejerol annyit, hogy daemonervosa nevvel egyedul van az egesz interneten viszont dragster meg sonic van sokezer btw. anno az arc is egy egyuttesrol huzta a nevet (anorexia nervosa.) ezek fenyeben: get some OC* faggot.
OC* = original content.

Holott a kérdés nem az,hogy l2jpwnage szerveren hogy lehetek én az isten. Valaki idejön és szeretne tapasztalatot gyüjteni party bulid,dyeozás,etc terén akkor lehet neki válaszoni max ha freen játszik és nem úgy mûködnek a dolgok így járt. Amnezia forumon is volt offos ember aki quest után érdeklõdött (lehet pont te voltál) mégse lett kianyázva "takarodjál az offos haverjaidhoz ez itt freeshard forum".
Értem én,hogy ez is 1 kis zárt közösség,de nem feltétlenül kell egybõl elküldeni a faszba az úgymond kivülállóklat.
UI.:loptamanevemnervóza tudnál berakni képet magadról fejjel lefelé is? 😛
Remélem majd lehet látni a képet, nem csak béka lesz...Ha SG galériába töltök fel képet, és onnan linkelem, az tökéletes, minden más helyrõl béka. Kíványcsi leszek, lehet-e majd látni. 😛
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"