88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#81310 van olyan, hogy trial card? jo lenne egy PTSre legalabb -
#81309 LF confirm about summoner-summon 20-80% element distribution -
#81308 ehhh
na ez szívás :S(
és mi a helyzet a dreadnought hasonló 15k poweres skilljével?
az is storno? -
eloim #81307 az csak félinfó volt, az igazság az, hogy nincs titan's fury... -
#81306 Shadoutnak:
As title says, WTS 80 MM (94.50%, dlvl from 81) / 77 Adv (78 Skills) / 73 Sws
MM has several +7 skills active/passive, +1 vortex +2 crusher.
Can come with gear : +4333 Drac Set full elemented (120 water/60fire/60dark) ; +4 Arcana mace 150 water/acumen, +3 drac bow 150 fire/focus, s80 earring, +4 A grade cp shirt, Zaken earring.
I'm the original owner so i can provide the cd key and all that crap, and i take Western Union only since my country is too fucked up to work with PayPal.
PM me or msn ([email protected]) to talk about a price.
Toon is on Phoenix.
PS : People might know me as FluffyElf, for those who play on Sayha -
#81305 Hali!
Szó szó tényleg gyík a skill :)
Amikor tegnap rámsuhintottál arénában, vártam a nagy durranást.
A nagy durranás az max a skill effectje volt :)
Alig sebzett 2-300-al többet mint a többi ütésed.
Amúgy meg a fenéket a végső skilled most fogsz kapni még 2-őt :)
Valami Titans Fury vagy mi a neve.
15k power AOE akár távolra is 600-as range-el.
83-as final skillek. Csekkold le az infókat.
Nemsokára úgyis meglesz a 83 :)
Üdv: Kecske -
#81304 képt! -
#81303 gz!
A szomorú az hogy ez a skill a végső a titannal és ugye holnaptól már 83-as.Annyira nem nagy szám habár aoe,de szerintem kitalálhattak volna valami jobbat vagy ezt drasztikusabb powerrel.
Most már csak will-ek és a prot runeok kellenek... pff :D -
#81302 Én tegnap egy Excessive Loyalty -val lettem gazdagabb:) -
#81301 Maximum azért lehetett csalódott mert engem sorsolt be ellene, nem hiszem, hogy bármiféle komolyabb esélye is lett volna ellenem -
#81300 van hang, igen -
#81299 ezen van hang, vagy csak nalam nem szol? most raktam ujra winfost, lehet hianyzik valami.. -
Chear #81298 Nézd el neki, csalódott volt. :)
Láttam a meccset, volt miért. -
eloim #81297 grat, kár hogy ahhoz képesst hogy 81-es (holnaptól 83-as) skill, közel sem ér annyit mint a crush of doom... -
Végül meglett :o -
#81295 Apparition by Repsol
ha tetszett a Reverb3, akkor egy próbát ez is megér. -
#81294 sehogy, 2 nap és live a PTS. -
castorr #81293 Sziasztok!
Hogyan tudnék játszani a PTS el?
Kell valamilyen trial kulcs? Ha igen, honnan tudnék szerezni?
Köszi, üdv. -
#81292 Ez a jó az l2ben az ember mindig találkozhat új nyomorékokkal:D
Csak tudnám hogy az ilyen szép kávéházak hol bujkálnak:) -
#81291 pm ingame Obivan,TKM. -
Bali007 #81290 Na Franzon kezdtem egy Human Mysticet, még nem tudom, hogy Sorci vagy Bishop legyek-e.
Ismertek ezen a szerveren olyan magyar guildet, akik kis karikat is bevesznek? -
Marcus_ #81289 Sziasztok!
Legyszives valaki tudna kuldeni egy trial kulcsot,ha megkerem?
[email protected]
Koszonom
-
#81288 Vagy tűzfal eszi meg, vagy videokártya driver nem jó. -
Gibor #81287 Elindítom, bejön a kép hogy lineage 2 part2 gracia és ott egy változó alak csaj férfi stb... és az eltűnik és utána semmi... feladatkezelőben is eltűnik. -
ErrOrHUN #81286 nyomj feladatkezelőt és nézd meg, hogy a folyamatokban ottvan-e, vagy miután leállt a töltés indits egy másik klienst is. -
#81285 Nem lehet hogy vmi víruspajzs vagy vmi program a gépeden meggátolja vagyis blokkolja?!
Nekem volt hasonló problémám és asszem azzaloldottam meg hogy minden védelmet kilőttem a gépen. -
Gibor #81284 nincs módosítva. -
#81283 HA modositott sys.mappad van, akkor az okozhatja a problemat. -
Gibor #81282 NEM FREE szerveren szeretnék játszani... mert gondolom azt hiszitek és azért nem válaszoltok... -
#81281 Nem igaz... -
Zeros #81280 Tud valaki valamit arról, hogy állítólag Final -től 10 fős lehet egy party? Tegnap mondta nekem ezt valaki, de akárkit kérdeztem nem tudta megmondani hogy ez igaz-e. Esetleg valaki kiprobálta? -
var #81279 azt kezdj, jatsz amilyen kasztot szeretsz.
ez nagyon igaz, csak ránézésre kizárt megmondani mi fog tetszeni.
sajnos-nem sajnos ismerned kell mindet nagyjából, hogy helyesen dönts. -
#81278 Magyarok Sayhan, Teonon es Franzon jatszanak, utobbin vannak a legtobben. Az, hogy mi fejlodik a leggyorsabban, az viszonylagos. De alapesetben a nukerek. De ne ez legyen a valaszas alapja, hanem azt kezdj, jatsz amilyen kasztot szeretsz. -
Bali007 #81277 Hello!
Most szeretnék elkezdeni játszani az eredeti szerveren, és az lenne a kérdésem, hogy hol játszik a legtöbb magyar, illetve hogy van-e valahol magyar klán?
Illetve szerintetek melyik karakterrel érdemes kezdeni, melyikkel lehet viszonlag gyorsan fejlődni?
A választ előre is köszönöm! -
Gibor #81276 Sziasztok... most mit tudnék csinálni ha minden elindításnál bejön a betöltő kép és utána eltűnik és nem jön be a game vagy a gameguard vagy minek kell utána hanem a vinyó abbahagyja a töltést és semmi sehol... -
Shadout #81275 cicanilla ment egy pm ezzel kapcs :) -
infer1no #81274 Huu pont erre gondoltam nagyon szepen koszonom:) -
#81273 A sima set:
A masterwork set:
Elvileg a masterworkra jellemző statok keddtől változnak:
Item változások
Szerintem neméri meg összerakni jelenleg MW setet. -
infer1no #81272 Ha vki lenne kedves megtuna nekem mondani hogy a DC robe szett 2 fajtaja kozul melyik a jobb?
DC robe fundiban es sima szettben kellene 1 ossze hasonlitas mert a fundirol semmit nem tudok.Jo lenne 1 olyan hogy a kiegek mennyi tulajdonasot ad %kban stb meg a robe resze is :)oly-ra jok e a fundi cuccok ehhez hasonlo dolgok erdekelnenek:)
Olyan jellegu dolgok is johetnek hogy mennyivel ad tobb +-t mint a sima es variknak megeri e azt ossze rakni elore is koszonom a valaszokat:)
-
#81271 Ja törpe az Warsmith legyen asszem Spoilos nem jó. :)