88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Atrium #81230 ez úgy röviden azt jelenti hogy a tank szar, és nem alkalmas a feladatra amit valójában el kéne végeznie. akkor minek van? :-/ -
#81229 Szart sem ér az agro sajnálom:( -
Atrium #81228 sziasztok, az lenne a kérdésem hogy mi befolyásolja hogy a paladin agrója mennyire hatásos raideken. Úgy értem hogy mitől függ hogy resistál e a boss vagy sem? illetve, hogyan tudom elérni hogy ne forduljon át egy frenzy-s destroyerre? számít az hogy hány százalékon van a tank hp-ja? úgy értem legyen lentebb mint a destróé? vagy egyszerűen szerencse az egész? :-/ -
ZaiKo #81227 Me too! @ PM -
valumeister #81226 wtb 30 napos TC pm itt, vagy msn: [email protected] -
valumeister #81225 wtb 30 napos TC -
#81224 off
FLAME WARS
ON -
KisEmir #81223 Mért nem agyalod meg?:S
duplapost sry -
KisEmir #81222 Ez nagyon agyas volt... -
#81221 HOL ITT A BALANCE?! :D ATK Speed.
BTW. Endaer van neked elég bajod, nem akarok még1 et okozni és ezér nemtörödöm veled. Azér mer te agyhalott vagy és nem veszed észre hogy senkit nem érdekel az AGYHALOTT hülyeségeid az a te AGYBAJOD. remélem tudod miért irtam ennyi agyat...Elhiheted nem fogok kétségekbe aludni a te hülyeségeid miatt. -
#81220 Macis jo :) -
#81219 PTS játékosok:
Ő is Gokura vár:
-
voloume #81218 am sry 4 doublepost
FULL PATCH NOTES! -
voloume #81217 Skill Enchantment
• The experience consumed for skill enchant is decreased by 1/10. Experience consumed for safe skill enchant is decreased by 1/6, and SP can
be consumed the same as experience. -
Sorbon #81216 LF MEOH! -
#81215 Köszi a válaszokat, este már jövök rovarkodni én is ha minden igaz, kíváncsi vagyok mire képesek a 83-s sumonerek, ha már felhúztam öket:) Jól láttam hogy 3,7/3,7m az XP/SP arány az enchantnál? Még jó hogy rebuson van több mint 60% lesz mit eljátszani:D:D -
voloume #81214 szintén nekem is... 10ből 2 -
#81213 jaja Flash jólmondja. de az a Poén hogy ez soha nemlesz 50 % encha...a kö. ahogy észre vettem 10 ből 2-3 ment fell nekem csak. de lehet én vagyok unlucker ^^ -
#81212 Attribute cry-ok kellenek amik szinte ugyanolyanok, mint a MoS-es Darkness crystal-ok. Tehát nem érdemes bevásárolni, mert úgy néz ki, hogy új kontinensen reward lesz a stone és a crystal-t meg common craftolni lehet majd dessign-ból.
• Attribute crystals can be crafted by using items obtained through collection as ingredients. -
#81211 Másmilyen kövek kellenek: Attribute Crystalok. -
#81210 LVL7hez elég csak az atrib köveket pakolni a fegyverre, vagy másmilyen kövek kellenek, vagy kell alapbol valami kveszt vagy akármi bármi? -
#81209 Láttad hogy a Lethal blow-t, es a critical blowt is lehet már elementre, és valami duel-re enchantolni? A többi nem változott. -
#81208 Veszel egy Ikarus Daggert és Craftolsz egy Soul Sepát, utána átmész a Grácia Kikötőbe és ottlesz egyből a GK másik oldalán egy BS annál tudsz Duálositani. -
voloume #81207 hol lehet ezt a dual dagger cuccost meg csinalni? meg nem ertem hogy lehet olyan pts-t csinalni, ahol nem működik az a dolog amit testelni kéne:) -
-
#81205 Kicsit Más lett az l2 ^.^
-
#81204 =)) Jóvan hát jóez:D PVP Servernek elemegy:D
-
#81203 PN, csak mert lesz@rom :)
PN2
PN3
PN4
PN5 -
#81202 Azert nincsenek 81+ skillek, mert bugos... GZ NcSwest, vegulis csak honapok ota megy koreaban, es a ruszkiknal sem volt gond. Viszont evek utan, vegre van auto-skill, es kisealelt ruhak, krisok. -
voloume #81201 TOTAL FAILED! sry este van, félreértelmeztem az egészet így utolag olvasva :D -
#81200 +1 -
voloume #81199 ohm, en miutan leupdateltem ugy, hogy egy kliens se futott, utana betettem a 4 sétálót, és nem is akad össze gameguard hibával vagy valami, nekem futottak tovabb, vagyis nem úgy tűnik mintha megállt volna vagy valami
csak elég érdekes, mert nincsenek 80+os skillek, szoval meg nincs sok ertelme -
#81198 az gondolom reális, hogy nincs l2 exe és ha belogolt off kliens melett probálod elindítani az updatert akkor csak errorozik folyamat. -
#81197 Hu de jo!!! Kar, hogy nincs 1acc.om sem... Bar igazabol, ki nem sz@rja le. Lattom a blahwarriorok, hamar bejutottak:)
Ray: Remelem ez igaz :) Csak kestek vele ugy 3,5evet, es nem hinnem, hogy nem talalnak ki vmit. De, hogy ismeteljem magam, bar igazabol ki nem szarja le :P -
#81196 There is no longer a l2.exe in ct2.3, lineage2 runs by using l2.bin. That makes running walker/superman/goodboy/sniffer/control not possible.
LF Confirm.
Peace out L2? -
voloume #81195 elindult a nem orosz pts, hogy szépen fejezzem ki magam
-
#81194 ugyan... majd az osszes gladit vegigjarod IRL es porba sujtod oket, mert Te vagy az ÚR, es utana vegre mindenki megtanulja, ki is vagy te iagazabol. Egy kibaszott Conan! -
#81193 Igaz :D De a Gladiator Szanalmas lett:D 6k kat üt belém mindig :D elmegy a ... ba:D -
#81192 Na: Final Gracia PTS indul : 2009/04/16 azaz ma. Hivatalos hír.
NA Hivatalos PTS Cliens
Hír. -
voloume #81191 lehet már volt vagy valami, de aki még nem látta: CT-2 FINAL: buff változások, az új skillek, és general goods
érdemes megnézni, aki még nem látta, nekem csak úgy meredt a képem a monitorra!