Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah és most hol vannak azok a szarverek? <#buck>#buck>
Amíg te ugrálsz kb 2 havonta egyik szerverrõl másikra, addig mi simán toljuk offon, ami VAN! Ez a külömbség 😊
Tis:
gz😊 es most hol fejlodsz 83ig? a kek varkakon 20 napba telne en ugy szamoltam, de lehet van jobb hely is.
Sanci:
8millio xpt szed ki igyis a varkékon egyedül, majd még meglátom, hogy egyáltalán nekilátok e a 83 megütésének
De zárjuk le a dolgot, azért írtam csak a számokat mert nem értettem hogy a 83as macskámmal hogy szedek ki kevesebbet mint te a 82es lovaddal, amikor minden statom jobb a farmoláshoz. De már látom hogy nagyjából ugyanaz, szal megnyugodott a pici szívem.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
1: semmi közöd hozzá /ugyan véleményt alkothatsz róla, bár érteme nem sok van, mivel senkit nem fogsz vele meggyõzni/
2: te is véleményt alkottál a forumról és azok látogatóiról ; mások felett itélkeztél, ezért te sem vagy különbb.
-------------------
jah és a jávának még mindig kurrrrrvára semmi köze nincs az l2höz.
Trolling is a art.
Ja és a 8m-t akkor írtam mikor még nem voltak kékek ezek a mobok😊
(Sorbon = kok !?)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A számokat meg a szövegkörnyezet alapján tényleg bonyolult értelmezni, és ugye annyira pro itt mindenki hogy ezt alapból tudja, én meg egy pancser vagyok, lol.
Azt írta Sanci hogy ha sikerül egész nap bent lenni az 5%. Ebbõl: 3b xp kell a 82-83 között, napi 5% az 0.05ös szorzó, órákra lebontva /24. Ezzel kijön hogy Sanci 6m xpt kapott óránként. Én is beírtam úgy egy hónapja, hogy nekem ennyivel jön a kék varkákon, mire õ mondta hogy neki bezzeg 8al. Gondoltam hajajj 20%-al többet sebez nálam, vagy egyszerûen nincs 3 party a helyen ahol öl😊 De akkor 6.5%ot kellett volna fejlõdnie, vagyis mégse olyan power.
Persze ezek csak tények, és tiszta matematika, amin felül áll pár ember. Anyázzatok le magyarázzátok bele ami nincs ott, hajrá, jókat mosolygok az ilyesmin<#puszis>#puszis>
Es igen, szaradjon el az osszes freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!
fuck mmo's..i.,
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Endaer, ebben a beszélgetésben még mindig nem a nyelvtani szabályokat kell vizsgálni és semmilyen egyetemi tudós szerepét nem kell eljátszanod, annyit tudok neked mondani: amit leírok szöveget "értsd jól" mert ,ha kritizálni tudod, bizonyára az értelmét is megtaláltad, ezért nem is kell rajta tovább "lovagolni" és ha nem vetted volna észre a "tik" szót az alatt értem akik (tik😊 lehet nem veszitek észre de lekezelõen beszéltek másokkal szemben, pl. aki ide érkezik free serverreõl, semmibe nézitek, hmm jó is mert ez egy off topic lenne, de te egyfolytába játszod az "okos és bölcs l2 gamer, kérdezz és én bölcsen válaszolok" szerepet, biztos jó érzés neked ezt játszani ,ha már a való életben nem is annyira, de itt tudsz egyfajta egóval észt osztani és mások életkorát felmérni, hát mérd fel, az én szememben nem leszel több egy tipikus cyberheronál 😊 és ki voltál NF-en? még mindig nem válaszoltál? Endaer volt a neved?
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Maradjunk annyiban hogy grat. Éljenek a summonerek, haljanak a WarlockKiller subos Mom'sFailHUNok😊
Így aztán kizártnak tartom hogy a legjobb helyen ölj itt, és napi 6.5%ot szedj ki heteken át.
A te 5%od alapján neked se sikerült (3000*0,05/24 csak 6, nem 8)😉
Ha 24/7be tudsz futni, akkor 5%-t szedsz ki naponta, én kb minden este DCztem, így kicsit elhúzódott😊
Voloume: 2 hét meglépni ha egy üres szerón játszol, mint Sanci, vagy 3 hét ha egy széjjelbotolton, mint én😊
WTB L2 GC for adena
o.O
20:26:21 :[Bartz: 2187/6000
20:26:21 :[Devianne: 1706/6000
20:26:21 :[teon (EURO): 4877/6000
20:26:21 :[franz (EURO): 3232/6000
20:26:21 :[luna (EURO): 2533/6000
20:26:21 :[Sayha: 1753/6000
20:26:21 :[Aria: 2098/6000
20:26:21 :[Phoenix: 2673/6000
-----
Deathly, mi itt tematol es hangveteltol fuggetlenul magyarul beszelunk (kiveve Gordi, bar azert õ is ertheto). Kerlek, probalj ehhez a torekvesunkhoz igazodni. Pl a "tik" az jelen esetben nem idealis, nem a hatso udvarban a tyukokkal beszelgetsz mikor ide irsz. Aztan az, hogy Odikee annyit beszelt-e mint te NFen, nos, az en emlekeim szerint Odikee az en valaha is irt legmocskosabb, legvulgarisabb postjaimat is rendszeresen felulmulta.
-----
Sanci, grat! 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)