Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg lehet azt csinálni, hogy egy illetõt az adott szerveren és világban bárhonnan megszólítsunk? tehát pvp area-n kívülrõl

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Laza
sokszor teszed le asztalra a gamet???

mert mikor en eloszro telepitettem, allandoan leraktam, es irtam forumba, meg ICQ, es elkezdett kidobalni, egy ido utan meg mar el sem indult...
Aztan uratelepitettem, es nem teszem sztalra, 1x-sem dobott ki errorral...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fasza, mar be se tolti a gamet. 1bol kilep... Nemertem hogy lehet ilyen szarul megirni az enginet...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Amugy ujratelepitettem ezt a szar, a lapozofileom meg 1-3gb... Nektek mennyi?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kurvajo, megin haltam, persze mer kidobott erorral.

CarajoEsp
Már leszedtem. Én valszeg megvárom az Eus bétát. Amúgy jó játék csak nekem nincs idõm rá. Most😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Rincewind
Már lenyugodtam és még nem töröltem le. Holnap este megint leszek, akkor megkereshettek.
Gorii
kitartas, nem 2 napos game ez 😊)

Gorii
na kellene a torp de ha abbahagyod mind1.. 😊

Gorii
pipihus 😊

Lazarus
Kerek még képet a cicáról!!
CarajoEsp
Hát én már rég letöröltem és megvárom a normál verziót.
Ennek jó sok oka volt ,de itt a legfontosabb.
UTálom mikor megpróbálják megakadályozni ,hogy Partyzni lehessen. Itt láthatjátok ,hogy se Dwarf se Human nincs. Miért?????? Mert az másik szigeten kezd ahova 12000!!!!! A-ért lehet eljutni. Hát elmennek a .... Majd ha lesz normális Eu-s bétateszt.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Rincewind
Épp kérdezni akartam milyen PvP rendszere van a játéknak, mire ketten is megtámadtak XP-zés közben. Ráadásul az egyik elõtte még kinyírta a farkast, amit ütöttem és lenyúlta a loot-ot. Úgyhogy ebbõl a játékról köszönöm szépen, de ennyi elég is volt... 😊
_VaM
Üdv, én még csak ma kezdtem el Lineage-ezni, minden jól ment, nagy nehezen eljutottam 5. szintig, de sehogy se bírok rájönni, miért villog a képernyõ közepe feketén. Elég idegesítõ tud lenni... nincs valakinek ötlete? Amúgy Radeonom van.
krob
remélem menti a karaktert mert most lettem 10-es

krob
belefagytam, most meg nemtok visszamenni😞(

krob
Nekem jobb elmenyem volt,nekemugrott egy kocsog, futottam bátran mint nyúl...
ez a buta meg üldözött, aztán gondoltam egyet megfordultam, mire ket utesre megpusztult😊))))

Hmuda
Most van elegem. Faszért nem tudtak legalább a fõváros közelébe egy kurva noPvP zónát rakni ahol nyugisan gyakhatnám a szörnyeket. Kurva unalmas, hogy minden másidik vágottszemû köcsög japó az én skalpomra pályázik (és érdekes módon egyiknek se vagyok több egyetlen csapásnál).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
óóóbazmeg, kilaggoltam, mikor 98%-os lvl 9 vagyok.... na mind1, holnap elerem a tizest! Akkor felvesztek a klanba? Amugykoszi szepen Avidale, megproblok elve kijutni legkozelebb onnan, es elfejlodok lvl 10ig.

Hogy kell whisperelni????

krob
lollerballHUN az 1-es szerveren uj tagja a magyar kolonianak😊

Rincewind
Na ma egész jó volt a szerver, úgyhogy megkockáztatom, hogy esetleg komolyabban játszak a játékkal.
Egyes szerveren nyomom egy Torpike nevû törpével harcossal. Hajlandó vagyok felvenni azokat a skilleket, amik a klánnak kellenek, úgyhogy, ha úgy érzitek szûkség lenne rám, akkor keressetek meg a játékban.
Laza
Lineage 2 kiraly oldal
kuva jo kepek vannak az oldalon, es egyeb tippek trukkok, csak nem erteni az egeszet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a klan tagjai 😊

krob
Stranger majd gyere találtam vmi lvl9 küldit vmi kardot ad, csak egyedül gyik vagyok hozzá😊

Sima elf lett, varázsló, DooDoo néven most lvl4, de gyorsan nõ még, ha bevesztek, akkor whisperejtekek rám, én nemtom hogykell 😊 Most küldiket csinálok

Gorii
ja es az 1. szerveren jaccunk

Gorii
Egyenlore lvl 0-as a clan igy a max letszam 10fo , van meg 3 kiado hely es azer kene torpe meg orc hogy konnyeb legyen tovabb lepni, lvl 1-en mar 15 fo . Darkelf eddig 4 van.

Rincewind
Most kimondottan jó az elérés (kopp-kopp-kopp)
Ha csinálok egy Darkelf varázslót, azért bevesztek? 😊 van egyébként darkelf a csapatban?

de én azzal vagyok megyek is fel 13-asra

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Rincewind
Nekem törpém van (Torpike), csakhát ugye nem nagyom erõltetem a játékot mostani állapotában. Na mind1, majd meglátjuk.
Gorii
Sracok aki uj karit indit vagy kis lvl es ujra kezdi, meg a klanba is beakar lepni pls torpe karit csinaljon kovacsolas tulajdonsaggal Create Item, Search (hulla loot) etc. Ami jol jonne meg egy orc szinten tanknak 😊 thx.

eddig a klanba:
FerroHUN , melee lovag nagy def, tank😊
Tomper defensive magus (group heal,etc)
Avidale offensive magus
Gori bow
Laza tor (hatbaszuras)
Kferi melee tank
DesHUN mixed , bow & melee

kene: torpe, orc

NEKEM IS KELL SÁRKÁNY!!!!!!!!!!!!!!

13-ason nincs senki Darkelf?

Ferro_TwL
Beszaras ez a game:
"the quest gives you an egg
from this egg you can have a little dragon that will be like your pet (you have to take good care of him and feed him)"
kep

"then if you took good care of your little dragon , he may grow up and becomes a mount/pet :"
kep

"then when the dragon is old enough (and that you took good care of him) : "
kep

"and you may even fight with him if you have a ranged-attak weapon or use magics (here : fighting an other young blue drake): "
kep

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

maggi
sziasztok!
tokoltem egy rendet, de mar nem birom, feliratkoztam a betara, s meg sem enged , cd-key-t ker ? aaaaaaaa
Ferro_TwL
Jolvan tudom mikor fogok en tobbet tokolni a screenshotokkal, ezentul des fenykepez es o is megy elol😄

magus
pontosan ilyen pokok elol futottam 20 percig...

kurva idegesito amug yhogy ti ott elol vagytok 13ason en meg csak 9esen es mindig levagyok maradva es egyedul kell mennem😞

amugy ilyen macik hol vannak?

Gorii
a lap aljan ottvan 😊

Gorii
forditva kek oda , piros vissza 😊

telefloodolod a képekkel a fórumot vazz😊
gori rakd be a ronda hernyós képet!😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Ferro_TwL
Es meg egy raadas:

toMpEr
kattints a napocskara aztan vedd ki a shout-ot, akkor nem irogatja bele a sok narancssarga krix-kraxot a klan msg-be

Ferro_TwL
Ferro a malnasban😊

Stonehenge:

A nyilvesszo:

Ossztuz:

Ferro_TwL
Ja en is eszrevetem csak az ftp-je volt, de mar megvaltozott😄

Majd este megyek, addig hajozz el szigetre a piros jegy oda, a kek vissza. (Tegnap pont az orrunk elott ment el a hajo, es 20 percet kell ra varni, nagyon idegesito volt.Meg szerezz nekem egy kiraly pancelt😄DDD)

http://www.l2orphus.com/quests.php?id=262 itt vannak leírva küldik...

Stranger
Ezt tudom, de már semmi küldit nem ad be. Az emberek faluja környékén vagy? Mert én arrafelé csapongok, majd este kereslek!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Most ölt meg egy szemét gomba, épp a Bring me mushrooms-ot csinálom 😊

én is 13-ason nyomom
LVL 8 vagyok, DE varázslónõ