Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
6-7 óra? Ne keseríts már el! Majd többször nyomom végig. 😊
Laza
Devil May Cry-rol beszelsz?? most kezdted?! 😊

Nem kell aggodni, 6-7 ora a vegigjatszas, es mar johetsz is vissza... (2. resz kb4 ora/karakter, azzal sem lesz gondod 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Hello arcok.. latom duzzad a topic... nem gyozom olvasni a hozzaszolasokat.. 😊

sajna a heten ugyeletes vagyok, igy le fogok maradni par lvl-el... de jovoheten szabin vagyok ;P

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Madfox és Tonitrus, "greenie ...(üzenet) paranccsal lehet válaszolni a kérdésekre...
Rincewind
No azthiszem mégse fogok vele komolyabban játszani, mert néhány éves kullogás után, ma bekopogtatott hozzám a DMC és az most jobban leköt. Hébe-hóba leszek azért, sz'al, ha lesz felesleges hely a klánban akkor jönnék, de inkább olyat vegyetek fel, aki hasznosabb tagja tud lenni a közösségnek. Ha lesz normális nyelvû béta (US vagy EU), akkor majd belevetem magam a játékba normálisan. 😊
chill flame van egy.
Ha valaki talal amulet of murmul1/chill flame/meg valami night(orc spellekhez),az ne dobja el,amjd atveszem
Krishaak neven talalsz meg(lvl10,mage).Most epp amuleteket gyujtogetek a spelljeimhez,nameg SP-t 8)
Hat a magas szint az egyenfuggo😊) Es en is kissebb szamu serverrol beszelek, amire barmikor feljutok, nehogyma en fuggjek a servertol, lol. Szal en most a 13as serveren tolom, asszem a regi arcok kozul is van vkinek ott karija. A ping egesz korrekt erzesem szerint olyan 400 lehet most, talan kevesebb is.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Akkor hova kell menni? Kéne valameik kisebb létszámokat látott szerveren magas szintû karit csinálni.
Aha. Viszont akkor aki nemregiben kezdett karit atjohetne 13-asra. Biztos van jopar ilyen ember.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Készül egy Ork harcos 😊

Ferro_TwL
Az a baj, hogy az elejen valaki irta, hogy 1-es server vannak a magyarok es mindenki (en is) oda mentunk. Most pedig mar jopar embernek magasabb szintu karija van es nem megy at mas serverre.
A serverre delelott lehet feljutni konnyen es altalaban delutan 4-5 utan. Jot jatszani altalaban este lehet, mert ilyenkor nagyon nagyon lagos.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Amugy nemertem miert eroltetjuk az 1es servert. Most sem tudtam ra felmenni, 13asra pl meg mindigfeltudtam, es nem is lagos. Szal kezdtem is ott 1 orc fightert😊 Par ember jojjon ma 13-as serverre... 1esre alig lehet felmenni, azt is csak 8 utan. Mostha hazajovok 4 analizis utan, nincs sok kedvem varni este 8ig...

Ferro_TwL
Aki csatlakozni akar:
1.Level 10-es legyen, mert annyi a minumum a klanhoz csatlakozashoz.
2.Lehetoleg harcos (de ne ijasz!), ork, torpe elonyben.
3.Ugy tudtok uzzeni, hogy macsakakrom es nev (pl: "Gori😊.
4.Terkepen viszonylag konnyu eligazodni, altalaban ugy szoktuk, hogy az uton valamelyik keresztezodesbe talakozunk (vagy pakson😄).
5. A lev0-as klan (amilyenek mi is vagyunk😊 max 10 fo es mar vagyunk 7-8-an. Szoval tessek sietni.

Ha kijon majd egy emberi nyelvu open beta (us, europai) akkor is meg marad a klan -remeljuk- csak elorol kezdjuk. De valoszinu ezek az open betak mar sokkal jobbak lesznek mint a taiwani.

magus
ja enis iszonyu gyorsan gepelek mar😄 amugy napkozben nem lehetbejutni, gondolom este van ott nekik, es igazabol mi is este nyomjuk, raadasul ezek vagottkockak, szal tuti egesz este nyomjak

Ferro_TwL
Disconecteltem😞 Gori vigyazz a pancelomra el ne add😊 Des te meg ne vegyel addig pancelt az enyemet odadom 50-es def 10k-ert.

krob
Human bunkó harcos vagyok lvl 10, hat körül jövök, majd üzenek Gorinak, ha kellek a klanba...

Csak nekem tûnik úgy vagy tényleg dugig van minden szerver? Miven náluk már éjjel van hogy ekkora nép tolja a neten?
Nem tudok belépni és játszani mert NINCS hely újrakezdeni meg nem akarom. Nincs valami okosabb mód erre a login pass beírásra mert kb. 1 másodperc körülire levittem a 8 betû beírását annyiszor gépeltem be.
Merre vagy? Én is orkkal nyomulok, a városfaltól nem messze, mehetnénk együtt.

Én is kiváncsi lennék mikor talállak meg titeket és hogy hol mer most még felgyakom magamat aztán szívesen csatlakoznék akárkihez.
Mas...Mire jok ezek: Spellbookok,valami ág,allati csontok???
Mit, lehet tenni, ha fullos a szerveres nem akarom mindig beirni a usr/pass kombinaciot???
Ja mellesleg lvl9 Ork magus vagyok ,de eddig csak fegyverrel zuztam(hozzateszem,hatekonyabban mint egyes harcosok itt 8), most kajtatok egy amulettert amivel hozzajutok egy varazslathoz vegre (SP megvan ra) >.<
Ha megunom a solozast itt az orc romoknal, elmennek veletek irtani,csak azt sem tom hol vagytok 8)
Stranger
Én Human Fighter lvl9 vagyok, de már csak 50% kell szintlépéshez. Az emberek szigetén vagyok, ha kellek szólj.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

MaDFoX
Valaki jatszik NAT/tuzfal mogul?
Amikor indul frissiteskor van alul csik? Kb mekkora file-t tolt le? (merhogy nekem semekkorat) :CC

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Gorii
probald ki egyszer hany missed target meg avoid van bowwal kozelrol mikor ut a szorny

Gorii
namind1 akkor ne partyzzunk megyek is solozni

Gorii
tegnaprol meg annyit elkezdtem loni a pirosat😊 , kozbe jon attackolni meg ket horror szted miaf*szt csinaljak ijenkor mikor max 30 at tudtam rajta sebezni soulshot meg mana persze nincs, es azt hiszem en haltam meg elsonek nemertem mer fosnek en

Gorii
Elobbi hozzaszolasomat Ferro nak irtam.
Des nem fosok en semmitol de ha tul kozel van a szorny nemtud rendesen loni es nincs pajzsom hogy blockoljon

Gori, mérnem tucc közelrõl lõni. Csak rosol az xpvesztéstõl.Nem számít, ha lõtávon belül van, akkor ugyanúgy tudod lõni ha 5 méterre van, vagy a seggedet fogdossa😊
Ferro, én megyek veled gombázni amíg nincs normális cuccunk.Amúgy csontik csirkék, scooter volt a jó ellenfél😊
Amúgy valaki ránézhetne a karimra napközben, ottvagyok darkelf westendnél, nyitvatartok éppen😄 nemtom mikor érek haza, ha valaki arra jár írja már meg vásároltak e tõlem😄 eredetileg 5 scroll és 1 hajójegy + 1 pajzs van a shoppomba, ha bármi hiányzik szóljatok😊
Ide bme hszkba nem akarom felrakni a gamét h meg tudjam nézni kelendõk e a cuccok, bár hamar le tudnám húzni a pár gigabites sávszéllel😊
Amúgy meg lehet fölösleges idõt pazarolni ezekre a karikra, ha lassan itt az emberi nyelvû béta...

Debob - Lvl 2 Wizard

Ferro_TwL
Nem tudom ez e legjobb hely, de azert ide irom😊
Nem lehetne a forumba berakni, hogy modositani lehessen a hozzaszolast, teljesen szetfloodolom szerencsetlen topicot😊

Nem kell atmenni a szigetre, a terkepen meg az uton eleg gyorsan lehet kozelekedni es ha veszel srcoll of escapet, akkor meg gyorsabb. Csak aki jonni akar siessen mert max 10 hely van a klanban (azt hiszem, magasabb szinten tobb), es nagyon kell meg egy melee karakter.

Az open usa beta hamarosan (talan februar vege marcius korul) jon es lesz europai open is elvileg.

Jockey
mikorra várható valami eus béta, vagy maga ajáték?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kaio
Ja és fighter class

Kaio
Nekem van egy torp karim(lev7) csak nem tudom hogy lehet atmenni a masik szigetre.

van egy oldal ahova le vannak írva a quesstek, (hol, kitõl kapom meg õket)

lvl 8as elf vari vagyok, de rámehetek még a gyógyításra, ha kell a klánba

Ferro_TwL
Jo ejszakat:

Gorii
Des bowwal akarhogy szeretnem nemlehet kozelrol harcolni, csak meszirol tudok jol celozni

Gorii
egyebkent ezt mar leirtam enis, kell egy orc surgosen 😊

Gorii
orc kene 😊

Ferro_TwL
A PvP rendszer kurva jo: Ugy muklszik, hogy barki barmikor megtamadhat akarkit. Ilyenkor lila lesz a neve. Ha megolod, a neved piros lesz es karma pontot kapsz. Ilyenkor teged barki megtamdahat, mint a mobokat, az orok megolnek, a mezon a blood pixyk egy utessel leszednek. HOgy megzsbadulj a kamra ponttol olni kell sok mobot, vagy parszor meghalni.

Csak itt egy baj van. Vannak serverek ahol a taiwaniak levadasznak mindenkit aki nem kozuluk valo. AZ 1-es server ilyen szempontbol jo.

Ferro_TwL
Sracok surgosen jojjon a klanba meg egy tank karakter (nekem edesmind1, hogy ork vagy nem, de mar a tokom kivan, hogy mindig egyedul rohangalok elol es meghalok. (lev10 minimum, annyi kell a klanhoz.)

Most is lennt egy dungeonban (mert oda kell am menni lev 14-es csirkeknek😊 folyamatosan gyogyitottak, ittam a potiont, volt uj pajzsom, kardom (pancelom meg nem) es igyis kihaltam, es nem eleg hogy -10% exp buntetes van (15-rol hopp vissza 14-re) meg elveszett egy 8-10k-es kesztyum is (item drop).

Ugyhogy en holnap solozok addig amig nincs valami normalis pancelom. AKi meg jonni akar az gyurjon gyorsan egy lev10-es kozelharci karaktert (level 10-ig gyorsan megy) es garantaltan johet. Legalabb lesz kivel meghalnom, mig a tobbiek ott sunnyognak a hatunk mogott (csontvazakra is azt mondjak, csirkek, baszki egy utes akkorat sebez rajtam mint egy lorugas, de szerintuk csirkek, menjunk a pirosakra😄).

ki kene menni a varosbol picit, vagy vmi ilyesmi.

Laza
bocsika hogy agressziv vagyok, de a me kell mindent 20x elmondani...

ha valaki nyubi, vegye mar legyszives a faradsagot, es olvasson vissza a topicba... s ha esetleg nem talal vmire valaszt, akkor kerdezzen... 😊

"nev uzenet (pl: "Laza hogyan kell uzenetet irni?)

Hali,

Van két karim:
Juliska, darkelf harcosnõ lvl 8
Greenie, ork harcosnõ lvl 6
Ha kellek a klánba szóljatok.
Vki alljon ma arrebb plz a szaros karimmal, mer kifagy nalam 1bol
sanca666//sanyiq3d2

kosz

magus
engem, egyszer oltek, meg elkezdtem en szitkozodni, de ezek a vagottszemu kommunistak nembeszelik csak a sajat nyelvuket, szal ertelmetlen veluk hadakozni. ne egyedul maszkalj, es akkor mondhatod hogy ha 6an vagytok csak nem kezd ki veletek😄

Meg 1xsem tettem le az asztalra...😞