Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell aggodni, 6-7 ora a vegigjatszas, es mar johetsz is vissza... (2. resz kb4 ora/karakter, azzal sem lesz gondod 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
sajna a heten ugyeletes vagyok, igy le fogok maradni par lvl-el... de jovoheten szabin vagyok ;P
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A serverre delelott lehet feljutni konnyen es altalaban delutan 4-5 utan. Jot jatszani altalaban este lehet, mert ilyenkor nagyon nagyon lagos.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
1.Level 10-es legyen, mert annyi a minumum a klanhoz csatlakozashoz.
2.Lehetoleg harcos (de ne ijasz!), ork, torpe elonyben.
3.Ugy tudtok uzzeni, hogy macsakakrom es nev (pl: "Gori😊.
4.Terkepen viszonylag konnyu eligazodni, altalaban ugy szoktuk, hogy az uton valamelyik keresztezodesbe talakozunk (vagy pakson😄).
5. A lev0-as klan (amilyenek mi is vagyunk😊 max 10 fo es mar vagyunk 7-8-an. Szoval tessek sietni.
Ha kijon majd egy emberi nyelvu open beta (us, europai) akkor is meg marad a klan -remeljuk- csak elorol kezdjuk. De valoszinu ezek az open betak mar sokkal jobbak lesznek mint a taiwani.
Nem tudok belépni és játszani mert NINCS hely újrakezdeni meg nem akarom. Nincs valami okosabb mód erre a login pass beírásra mert kb. 1 másodperc körülire levittem a 8 betû beírását annyiszor gépeltem be.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Amikor indul frissiteskor van alul csik? Kb mekkora file-t tolt le? (merhogy nekem semekkorat) :CC
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Des nem fosok en semmitol de ha tul kozel van a szorny nemtud rendesen loni es nincs pajzsom hogy blockoljon
Ferro, én megyek veled gombázni amíg nincs normális cuccunk.Amúgy csontik csirkék, scooter volt a jó ellenfél😊
Amúgy valaki ránézhetne a karimra napközben, ottvagyok darkelf westendnél, nyitvatartok éppen😄 nemtom mikor érek haza, ha valaki arra jár írja már meg vásároltak e tõlem😄 eredetileg 5 scroll és 1 hajójegy + 1 pajzs van a shoppomba, ha bármi hiányzik szóljatok😊
Ide bme hszkba nem akarom felrakni a gamét h meg tudjam nézni kelendõk e a cuccok, bár hamar le tudnám húzni a pár gigabites sávszéllel😊
Amúgy meg lehet fölösleges idõt pazarolni ezekre a karikra, ha lassan itt az emberi nyelvû béta...
Debob - Lvl 2 Wizard
Nem lehetne a forumba berakni, hogy modositani lehessen a hozzaszolast, teljesen szetfloodolom szerencsetlen topicot😊
Nem kell atmenni a szigetre, a terkepen meg az uton eleg gyorsan lehet kozelekedni es ha veszel srcoll of escapet, akkor meg gyorsabb. Csak aki jonni akar siessen mert max 10 hely van a klanban (azt hiszem, magasabb szinten tobb), es nagyon kell meg egy melee karakter.
Az open usa beta hamarosan (talan februar vege marcius korul) jon es lesz europai open is elvileg.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Csak itt egy baj van. Vannak serverek ahol a taiwaniak levadasznak mindenkit aki nem kozuluk valo. AZ 1-es server ilyen szempontbol jo.
Most is lennt egy dungeonban (mert oda kell am menni lev 14-es csirkeknek😊 folyamatosan gyogyitottak, ittam a potiont, volt uj pajzsom, kardom (pancelom meg nem) es igyis kihaltam, es nem eleg hogy -10% exp buntetes van (15-rol hopp vissza 14-re) meg elveszett egy 8-10k-es kesztyum is (item drop).
Ugyhogy en holnap solozok addig amig nincs valami normalis pancelom. AKi meg jonni akar az gyurjon gyorsan egy lev10-es kozelharci karaktert (level 10-ig gyorsan megy) es garantaltan johet. Legalabb lesz kivel meghalnom, mig a tobbiek ott sunnyognak a hatunk mogott (csontvazakra is azt mondjak, csirkek, baszki egy utes akkorat sebez rajtam mint egy lorugas, de szerintuk csirkek, menjunk a pirosakra😄).
ha valaki nyubi, vegye mar legyszives a faradsagot, es olvasson vissza a topicba... s ha esetleg nem talal vmire valaszt, akkor kerdezzen... 😊
"nev uzenet (pl: "Laza hogyan kell uzenetet irni?)
Van két karim:
Juliska, darkelf harcosnõ lvl 8
Greenie, ork harcosnõ lvl 6
Ha kellek a klánba szóljatok.
sanca666//sanyiq3d2
kosz