88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#81350 Azt hogy? :D Ez az updater rohatt lassú..... -
BaalKain #81349 Én már bent vagyok :):) -
empie #81348 Srácok,lenne megint kérdésem,mert valami nem tiszta.
Letöltöttem ezt "L2_Gracia_Part2" felraktam,de az asztalra egy ilyet rakott ki,hogy "Play Lineage II PTS" ez engem bezavart mert nem PTSre akarok menni,elindítottam,és updatelt is rendesen,de attól tartottam,hogy ezek a PTSre lesznek jók,aztán ezért amit "EAGLE" írt a linket hogy írjam felül a Linegae2.exe-t meg is tettem,azóta nem updatel. a kérdésem az,hogy azért mert még nem aktívak a szerverek,vagy mert elrontottam és előbb updatelni kellet volna és utána felülírni a Linegae2.exe fájlt? Előre is köszönöm a segítséget és a megértést. üdv -
#81347 köszi szépen,igy már érthetö :) ennyi cronika lol :) -
empie #81346 Ray, és ez mit jelent ?:D -
#81345 . -
#81344 -Prelude
-Chronicle 1 = C1
-Chronicle 2 = C2
-Chronicle 3 = C3
-Chronicle 4 = C4
-Chronicle 5 = C5
-Interlude
-Kamael
-Hellbound = CT 1 = Chronicle Throne 1
-Gracia part 1 = CT 2.1
-Gracia part 2 = CT 2.2 vagy T2.2 ahogy tetszik
-Gracia Final (part 3) = CT 2.3 vagy final -
#81343 Due to unforeseen circumstances, the Server Maintenance period for today (4/28/09) will be extended. Currently, we do not have an estimated time for when the servers will be available, however, we will let you know as quickly as possible. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your patience. -
#81342 Azert engem megis erdekelne, ha nem faradsag leirni
-
#81341 Srácok,a T2.2 az a Gracia Part 2?,vagy a Final,mert ez a sok cronika összezavar már teljesen. -
#81340 mukodott, nekem is sikerult Sayhan kb. 20 probalkozasbol 1x. Gyakorlassal es minimalis pingel siman kihasznalhato. Minimalis ping alatt ertem hogy maximum egy teonon lehet ezt megcsinalni, Sayhan eselytelen. -
var #81339 hát sztem tudom miről beszélsz csak ez officialon ct 2ben sem működött -
cicanilla #81338 sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget, eddig sajnos nem volt alkalmam megköszönni.
Még valami: arról, hogy milyen új dolgok jönnek a finalban, van-e valahol magyar leírás, ha igen, hol?
Újfent előre is köszönöm a segítséget :)
további szép napot mindenkinek :) -
empie #81337 hát a 6óra már letelt ha 9kor kezdték akkor is nem ?:) vagy rosszul értelmeztem?! -
#81336 On Tuesday April 28th, 2009, all servers will be down for the launch of Gracia Final starting at 8:00 AM Central Time (1:00 PM GMT). The estimated downtime is approximately six hours. During this time, paid services will be applied. -
empie #81335 Meddig nem lesznek ma szerverek kb ? -
#81334 Volt egy elég röhejes enchant bugg, amivel 100%, hogy felment a fegyód 3 felett is. Ez Final-tól nem működik, felesleges róla beszélni. Akiknek kis pingük volt, jól jártak. :) -
empie #81333 Javítom, nem tölt,mióta felülírtam az exe fájlt,de ha jól tudom ez nem is gond mert karbantartás van. :) -
empie #81332 Leszedtem,feltelepítettem.De rengeteg mindent letölt. ez így egészséges,ugye? Mert az asztalra nekem egy ilyet rakott ki: Play Lineage II PTS , és átírtam a Lineage2.exe fájlt amit linkeltettek ara,és most vadul tölt. ez good? -
var #81331 Azert egy priviben megirhatna nekem aki tud valamit
nekem is :) -
#81330 Double post ftw!
Aki még esetleg nem látta a dynasty cuccok matiigényeinek változását:
Íme. -
empie #81329 Köszönöm
-
#81328 Jó napon állsz bele te is :D mikor update van.
Amúgy igen jó lesz az neked is, csak előtte le kell töltened majd ezt és kicserélni a LineageII.exe-vel, azt lefuttatni, check filest nyomni. Mindez csak valahogy este 11 körül . -
empie #81327 Még csak annyit,hogy amit linkeltél a legfelső linked,az nekem is jó? nem csak a pts-eseknek?! -
empie #81326 Igen,köszönöm szépen! -
#81325 Gracia Final PTS download
empie: van trial lehetőség előtted 3 hszel írtam az egyik verziót, a másik verzió az az, hogy valaki küld neked egy trial cd-keyt ami ingyenes. Ezzel kb tényleg csak körülnézni tudsz csomó minden levan korlátozva benne.
Amennyiben úgy döntesz, hogy előfizetsz, akkor szükséged lesz egy CDkeyre és egy Game Time Cardra. Alapvetően EU-s leszel, de ha US cdkeyt szerzel akkor US-s. Ennek igazándiból régebben volt több értelme, mert az US game time cardok jóval olcsóbbak voltak, mostanra ez majdnem kiegyenlítődött, de változik össze-vissza a forint árfolyam miatt.
A fizetést bonyolíthatod NCsofton keresztül (ez esetben csak EU-s lehetsz) illetve van csomó weboldal ahonnan rendelhetsz kódokat ezek általában paypalt használnak. PL:
GMbar
gamecards.eu
A játéknak csak 1 verziója van. 8 szerver fut. A Teon, Franz, Luna szerverek helyileg európában (Németországban) vannak, a többi Amerikában.
Magyarok főleg Franzon, Sayhán és Teonon vannak. Ha egy picit visszaolvasol bővebb ismeretekkel gazdagodhatsz e téren.
Mégvmi: teljesen mindegy hogy eu vagy us accot csinálsz, az összes szerveren kezdhetsz.
Remélem elég szájbarágós voltam. GL & HF
-
#81324 Valaminek kellett lennie, mert majdnem minden csak +7-es volt. Szepen titkolta mindenki. Azert egy priviben megirhatna nekem aki tud valamit :) -
Lehuzlak #81323 empie: dobj egy mailt, és küldök rá egy meghívót (7 napos free trial).
cd keyt/game timecardot pl a www.gamecards.eu-ról vehetsz. -
#81322 Milyen enchant bug van/volt? Mondjuk most már úgyse tudom kihasználni:( -
Lehuzlak #81321 LOL, és a bot gyártók nem kérnek juttatást az ncsoft bevételéből ?:) Az a rengeteg bot nem kevés account-ból befolyt bevételt jelentett NC-softnak.
Ez a játék bot nélkül halott lenne (ilyen szorzók mellett legalábbis). kíváncsi vagyok mikorra termelnének ki a legit playerek ennyi matit a fegyverekhez, armorokhoz... nem beszélve az OE cuccokról....
Apropó OE, szerintetek végre kijavítják az enchant bugot ? ;) -
var #81320 kéne már egy FAQ ide -
empie #81319 Sziasztok,
lenne egy pár kérdésem. Mivel teljes mértékben új vagyok a Linegae2 világában,ezért hozzátok fordulnék segítségért. Érdeklődnék,hogy valami trial lehetőség van a játék kipróbálására? mert nem szeretnék ilyen gatyi freeservere menni. De ha nincs akkor,ha jól értelmeztem külön van itt is eu/us szerverek,hogy hol tudok eu accot venni? És legfőképpen az egész játékot a lineag2.com szedjem le vagy az US verzió lesz? És ha mind ez sikerült,hol van esetleg magyar guild,ahol szívesen látnak egy kezdőt. Elnézést a sok béna kérdésért. Várom a válaszotokat. üdv -
#81318 Winrarral csomagold ki és nem lesz hibás -
#81317 koszi.
valaki tudna adni egy linket PTS letolteshez? Fileplanetrol mindig hibasan jon le. -
#81316 Hello!
Itt van valami 14 napos trial key vagy mi a túró 5$-ért, nemtudom, hogy jó-e PTSre. Én a helyedben inkább reaktiválnám az accot egy 15 napos GTC-vel, és úgy néznék körül PTSen, habár igazándiból ma estétől live , és PTSről nemtudni, hogy online marad-e az update után.
Madness, Sanci Gz a FS-okhoz -
#81315 Sztem is tobb hasznot koszonhet NcS a botnak mint gondolna. Hisz a farmerek botjai is acc.ok, amiket fizetni kellett :) NcS csak koszonhet bevetelt, inkabb nekik kellen fizetni :P -
#81314 Kíváncsi lennék, hogy szerinted milyen károkat okozott a bot magának az NCSOFTnak -
FickDeineStory #81313 szerintem csak te nem szeretnéd. -
var #81312 tűnj már el innen, minden szavad marhaság. senki nem kíváncsi rá, ezekből amiket írsz semmi nem fog megtörténni. -
FickDeineStory #81311 Na várhatóan további kellemes változások lesznek a Lineage 2 világába elsősorba technikai értelembe. Koreába már bevezették azt a programot ami blokkolja a bot programokkal való belépést a játékba, továbbá az NCSoft beperelte a bot program készítőket és 6 évre visszamenőleg követeli a neki okozott kárt. Ez a helyzet ahogy tudom a Lineage 1-nél és az AION-nál is. Ennek köszönhetően az elmúlt hónapokba szinte végig az eladási top 10-be volt mind a három játék koreába és elég erősen megnövelték az ncsoft bevételét. Szóval remélhetőleg heteken v néhány hónapon belül nálunk is megtörténnek ezek a változtatások szerencsére.