Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laza weblapjan (link legfelul - az a nagy piros/kek) le van irva mit kell tenned...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Khold- 52 SR
ASUS A7N8X-Deluxe|AMD Barton 2500|2x512MB/400MHz Kingston DDRRAM
Ati Radeon 9500@9700|
-
Városokban akad mint a disznó 😊 Nagy szerver leállások után látszik, amikor még üres a város, hogy a tereppel nincs sok baja, az még kellõképp pörgõs, ellenben a sok player modell megjelenítése erõsen odab@szik a render farmnak. Elég részletesek a karakterek, amitõl jól néz ki, ellenben piszkosul akad.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Letöltöttem. Regisztráltam az oldalukon, de nem kaptam választ. Igy most mit tegyek. ?😊
nálam inkább a net a szük keresztmetszet (ADSL 382) mivel néha 1-2 mp válaszidõ van 😞( gyk. legyakok egy ellent és utánna 1-2 mp kell várnom hogy felvegyem az aranyat 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ide mit kéne írni?
bár lehet, hogy pár sámán azért hatna rá a vkításával+átokkal +még egy csomó íjász... így talán van esély ellene....
Ide mit kéne írni?
So cry me a fuckin river, bitch!
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Khold- 52 SR
Egyébként haveromnál kipróbáltuk: P4-2.6, 1GB DDRram, ATi9600Pro/128MB és neki az erdei elfek városát elég jól kezelte - pedig ez egy Gericom notebook...
http://gaborszantai.co.uk/
nekem a játékban kapható térkép és a bejárható terület nem egyezik meg: pl. keleten egyszercsak hegyekbe ütközöm, pedig a térképen síkság van jelezve és még vannak jelezve keletebbre építmények/városok...
ez csak a béta állapot miatt van így?
http://gaborszantai.co.uk/
Pill, rogton valaszolunk csak sokaig tart mig begepeljuk ide a kezikonyvet... 😊
Valami konkret esetleg addig?...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Az lenne a kérdésem, hogy friend listet hogy csinálok meg hogy hasznalom?
A thief kulcsot az Assassin használja. Ha jól tudom -es szintû ajtókat tud kinyitni vele. De hogy hol vannak zárt ajtók amiket ki lehet nyitni azt már nem tudom, mert énmég eggyel sem találkoztam.
Ja, és csináltam egy új karit. Egy DE mágus csajszit HunEowen néven.
amikor én fent voltam reggel meg este, akkor inkább a japók dumáltak sokat, de hogy mirõl az örök rejtéj marad 😊)
hasznaljatok a wispert, vaneleg magyar ha kerdezni akartok valamit..
abba mar csak remenykedni tudok, hogy nem proxyrol jatszik...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
további jó játékot azoknak, akik bírják. bye! holnap majd leszek.
Ide mit kéne írni?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ide mit kéne írni?

Debob - Lvl 2 Wizard
úgy jött ki a 27000 Adena, hogy a monstok dobtak aranyat, az kb 12000 Adena volt. utana cuccokbol jott meg vagy 10-11000Adena, utana pedig magukért a questekért jött még pénz 😊
ha jól összeszámolod, nem is olyan fura. 12K+11-12K=21K+3,5K+1,2K
Ide mit kéne írni?
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
ez mi is pontosan ??