Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van magyar a human kezdõszigeten rajtam kivül?
Gruntz néven játszom, ha van valaki és van kedve partiban nyomni az whispeljen.Lvl 11 vagyok amugy.

csabawarchief
Leszedtem a SOCKS progit: és "!WARNING! IP cimet és Portot kérjetek a Supergames.hu forumon (link a fõoldalon) Yv@n-tol, vagy vkitõl."

Laza
kuldikkel... pl a gombassal lvl8 utan..
mindig van vmi gyujtogetos kuldi

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hogyan lehet gyorsan sok penzt szerezni?:]

Laza
szavazas allasa (-3 mindegyikbol):

Igen, elõfizetek... (14) 35.0 %
Nem, a WoW-ra fizetek... (9) 22.5 %
Nem, én egyébre... (6) 15.0 %
Nem, semmire sem... (5) 12.5 %
Nem, én a Fung Wan-ra... (3) 7.5 %
Többre is elöfizetnék... (3) 7.5 %

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
irtam oldalon, hogy minden 3 szavazattal indult... tehat azok, amik 3-on allnak, azok igazabol 0-ak 😊))))

Laza
ugy, hogy mi nem az USAval jatszunk, hanem a japannal... az USA meg zart...
ifo felul..

Lynx_TWL
miért a 3as szerverre mentek pont???

๏̯͡๏﴿

csabawarchief
Letöltöttem a játékot és a játék oldallán (lineage2.com) regisztráltam (sign up for beta) 2 napja. Azota sem jött meg a pass, vagy hogy van ez? Help!

itt allook melletted jolenne ha csinalnal vmit

dzsonesz
mar bent vagyok, te milyen neven csinaltad?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
na vagyok csak gep restart kellett elf mage csaj neve ivarerett

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz nemjossz?

Latom az az ezustpuma nagyon meg akarta tegnap dugni gorit😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gorii
en ezt tudom mind ...
partiba tanknak heavy jo masreszt egy normalis light armor 200k, most weapra gyujtok addig megvagyok ezzel is

dzsonesz
thx

"charactername message

dzsonesz
whipelést mondja el valaki

dzsonesz
fennvagyok csak nem vagyok tisztába a chat funkciokkal😊

Jockey
kingslayer: te milyen armourba vagy? ha jol latom bronzebe?
de ahogy nezem monk vagy, a bronze meg heavy armour, sztem vegyel inkabb light/t, sokkal tobbet evadelsz ugy, bar odabizom..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

dzsonesz
sracok hogy kell whisperelni mondjatok el plz

Jockey
ja es meg valszeg 10%at latad a gammanak low lvl/n, ugyanis ez pvp gamma, tehat lesznek varfoglalasok, klanhaboruk stb, szal mondhatom meg semmit sem lattal az igazi jatekbol, csak tapolj hajra😊

Jockey
hat igy jar aki kesobb kezd
amugy minel jobban nosz, annal jobb a karid
elejen (20alatt) eleg egyhangu, de utan a specializaciok igenscak feldobjak
mindig van miert tapolni, uj fegyver, armour stb, es ha utolered a tobbieket , akor tudtok eggyutt is tapolni, ezeket a gammakat nem 2het jatekra talaltak ki😊

pityogo2
nem is vagy fent banyeg.

Ide mit kéne írni?

dzsonesz
ja AAAAAAZZZZZZ
egyépként meg ti télleg a 3as szerveren vagytok ugyanis eddig még egy magyarral se találkoztam keressük már egymást emberek egyedül nem annyira filinges a game én Mogyorozuzo vagy fosputtony néven vagyok fenn általában

pityogo2
még igen

Ide mit kéne írni?

Venom
ingyenes ez a MMORPG??????????????????????????????

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

pityogo2
kisse durva volt 1 kasha spider+1 kasha bear egyszerre 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
te benntvagy most?

Ide mit kéne írni?

Ferro_TwL
Regen voltak mar jo kis kepek, ugyhogy a tegnapi jatekbol es nehany regi kepeket gyorsan benyomok (Nem olyan szepek, mint Laza-nal, dehat ez csak 16bit😊:

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Venom
ez ingyenes MMORPG?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

pityogo2
hm... 8k-bol csinaltam 27K-t a soulshotokkal 😄

Ide mit kéne írni?

Valen
Ez igaz, de pl most a dark elfem kapott egy küldit hogy mennyek impet vadászni a Dark Elf Forrest-be, igen ám de az merre van 😊)

mert hát ugye a térkép az japán, a szöveg amit mondott az japán, így egy kicsit nehéz 😊

és nincs idõm japánul megtanulni 😊, bár már pár karaktert beazonosítottam 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

pityogo2
te most bennt vagy? mi a neved amugy bent?😊

Ide mit kéne írni?

Gorii
altalaban egy mmot nem ket hetig jatszanak...

pityogo2
lvl 14 😊 ma 12-rol indultam 😄

Ide mit kéne írni?

pityogo2
csinalgass kuldiket, attol nem lesz unalmas a solozgatas... enis mar reg becsavarodtam volna, ha csak hentelek... de nekem mivel folyamatosan van questem, amiket ujra meg -ujra megtok csinalni, ezert nem unalmas.... nekem is csak 12 es feles szinten lenn meg egy normalisabb cuccom... nem kell izgulni... ja mellesleg lvl 6-on sztem nekem lehetett vagy 400 A-denam, vagy meg annyi se 😊

Ide mit kéne írni?

Valen
nem rossz egyébként a gém, de mindig menni és hentelni egy kicsit unalmas, meg mire az ember elér egy normális szintre az fél év 😞

egy normálisabb armor v. kard 3k-tól indul én meg lvl6-on is alig van csak 1k-m 😞

pityogo2

Ide mit kéne írni?

pityogo2
most eppen gyujtottem 12 db wolfman totemet 1 korrel... sajna 3x kelett megsemmisitenem 40 fejet, ami 30A/db.
nem volt kedvem oda-vissza menni a varosba....

Ide mit kéne írni?

pityogo2
skacok... megvettem ezt a fox's nailt, és soulshottal nyomulok... naggyontáápp!!!! kb 1 ora , 1 ora 10 perc altt haladtam 84%-ot lvl 13-on

Ide mit kéne írni?

pityogo2
aha...

Ide mit kéne írni?

Bakutyin
bizony - bizony

Gorii
mindenki ott jatszik ahol akar nemtom mire szenvedtek itt , majd ha elofizetsz ra szidhatod

Kulfoldi forumokon irtak hogy a 3ason van a legtobb nem-japo, ezert dontottunk a 3as mellett.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bakutyin

Qrvajó nõk az elfek. Mindig kiverem ha látok egy szexi DarkElf csajt. Imádom a csöcsöket !!!

az ünnepi kaki...

Valen
de még csak lvl 3 😞(

Valen
most kezdtem egy Dark Elf Magus csajt igazi gyilkológép 😊)

8 ora ota😛