Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityogo2
jovanna, szimplán felbaszódtam. ennyi. az elõzõ pár üzimet hagyjátok figyelmen kívül.

Ide mit kéne írni?

Gugger
hogy a p.csába lehet pénzt csinálni, nekem mindíg alig van! mindenki több 100.000a pénzel rohangál, meg a fegyvereik is full! hogy kell ?

Jockey
mar ne haragudj de milyne klanleader aki baszik a tobbiekre?😊
atgondoltad te ezt a leaderseget?😊
amugy van xp es penz orc szigeten kivul is, nemtom mekkora vagy, de 19tol sokkal nagyobb xp es penz siman solozni es mobokat olni, mint lvl1es questeket csinalni sztem, bar ez az en velemenyem😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gugger
hogy kell kiiratni az fps-t?

MaDFoX
😄 nezd meg az ork terkepedet, azon ott az ork varos neve japanul, azt keresd a gatekeepernel...
...egyebkent mielott eljossz, vegyel vagy szerezz gatekeeper coint, az egy ingyenes ut... (altalaban ~2500 korul vehetsz, de van ra kuldi is...) 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

pityogo2
sonic, kissé sokba került nekem ez az utazás. kb 30K-ba. köszönöm szépen...

Ide mit kéne írni?

pityogo2
A KURRRRVAAAAAAAAAA!+T! TDFGDFVDCVDFG
tököm is tele mostmár.
az mostmár 100%, hogy kb 2 hétrig NEM FOGOM kitenni a labam az orkoktol, ha 1x visszajutok oda.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
ha valaki be akar csatlakozni a klanba, jöjjön el az rokokhoz. en nem mozdulok ki onnan, addig, mig megnem lessz kb 400K pénzem

Ide mit kéne írni?

Sziasztok! valaki nem tudná nekem meg mondani, h hová kell bemásolni az engine.dll-t meg a d3ddrv.dll-t, h kevésbbé akadjon a game?

Nekem P4 3.2 Ghz 800FSB - 1024 DDR - Asus Radeon 9800 XT
Minden maxon 8x Anizo meg 8xsimintas,es csak varosban esik la kb 50 kornyekere az fps,de norton scan melett mar szaggat =)

pityogo2
most emg nincs rá pénzem, hogy visszamenjek

Ide mit kéne írni?

pityogo2
najo, az is 100%, hogy SENKi kedvéért nem megyek el az ork szigetrõl. ma 10K-t basztam el rá+20% expet.

Ide mit kéne írni?

Hali!

Én ezt a kettõt szoktam nézegetni:
az egyik
a másik
😄

dzsonesz
thx yal

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

pl itt: http://lineage.warcry.com/

dzsonesz
szeva all!
yal vagy valaki aki tudja mondja meg az oldalnak a cimét ahol le vannak irva a questek
elörre is thx.

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

na jovok enis ha vki akar vmit akkor "YalHU

SAjna már bemásoltam 😞
Nincs ennél jobb megoldás 😊

pityogo2
"lawahun
bennvagyok 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
jóvanna... csak szóltam....

Ide mit kéne írni?

toMpEr
hat ilyen veresen komoly szavazasban ez tenyleg igazan fontos lenne...

pityogo2
ki van bennt most, és milyen néven?

Ide mit kéne írni?

pityogo2
öhm... laza... figyi.. a szavazógáppel 1 IP címrõl végtelens szavazat lenne leatható. jólenne megcsinálni, hogy 1 IP címrõl, 1 szavazatot tudjanak leadni 1 szavazásban

Ide mit kéne írni?

pityogo2
válaszolna nekem is vki?😊

Klánnal kapcsolatban:
most jelenleg (remélhetõleg) 5 tag van. még 5 jöhet, ha nem változik semmi😊
-Ghilgalad /tag lesz/?/
-HunEowyn /tag lesz/DE/mage/
-Baaltherion /tag lesz/DE/?/
-AcroHUN /tag lesz/DE/harcos/
-Lawahun /leader/orc/harcos/
Szívesen látnék a klánban még íjászt,törpöt, sámánt,mágust.
Ha valaki mégis harcosfan, akkor attól még jöhet, de azért leginkább ilyeneket várnék 😊

Ide mit kéne írni?

Gugger
nem csak a "d3ddrv.dll" kell ?

pityogo2
mi? hogy? honnan?micsinál?

Ide mit kéne írni?

Sonic13: az engine.dll-t meg a d3ddrv.dll-t bemásoltad? az kicsit segít a dolgon

need beta key

Hali!

Látom nem csak nekem van ilyen gondom, hogy szaggat!
(Akkor még sincs vírusom 😊)
Én egy 1600+-os amd-n tolom kemény 2x256 rammal meg egy ti4200-es vid karival és hát szaggat, de rendesen. Eddig azt hittem, hogy megint van egy trójaim, de úgy látszik, hogy mégse.
Ami a felbontást illeti én úgy vettem észre, hogy szinte tökmind1, hogy milyen felbontáson játszol nem sok különbség van.
Remélem azért a teljes játékig még optimalizálják, mert szerintem így elég sok elõfizetõtöl eleshetnek 8köztük én is
😄).

Lynx_TWL
fogalmam sincs még csak human szigete jártam be😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
2es pont, hmm megfontolandó, de nem tudok már mit csinálni😄
3as pont... hát õ ugye a végigolvasás😊

๏̯͡๏﴿

Gugger
szerintem is ramot kell vennem annyit swappel a vinyo mint az allat! itt a példa, hogy az új gamáknak kell a sok ram!

Crazyn
Nekem ASUS A7N8X Deluxe, Athlon XP 2100+@2208MHz, 2*512Mb Kingston, Club3D Radeon 9700 Pro, meg egy IBM deskstar vinyo.
1280*1024*32bit-ben szinte mindig siman megy max grafikai beallitasoknal (szinte). A varosokban be szoktam kapcsolni a legalso opciot (mindent levesz nullara asszem), mert ott nagyon durvan szaggat

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Sztem az csak a swappelest csokentene, fps-t nemhozna.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cromac Mac Art
...eh...Taiwani betán nekem abszolut nem szaggatott...
de ez a japcsi..😞..néha tiszta kepregeny..😞
pedig azert vas is van alatta..
Abit NF7-S,Barton 2500 (huzva 3200-re)2x256MB DDR 333Mhz Radeon 9600Pro 128

Gugger
jaja, a nem aktiv piacozó karakterek lehetnének kicsit butítva, az sokat javítana a helyzeten !

MaDFoX
nana 1GB ram + 1.5GB swap es akkor megy kiralyul... 😄DD DE a nagy piactereken (ahol sokan vannak) ott is megroccen...
Egyebkent meg sztm celszeru lenne a "leult" karakterek poligonszamat drasztikusan csokkenteni... ...irjak nekik vajon? (elvegre beta teszt...) 😄DD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

akkor még1×

Srácok,

nekem a játékban kapható térkép és a bejárható terület nem egyezik meg: pl. keleten egyszercsak hegyekbe ütközöm, pedig a térképen síkság van jelezve és még vannak jelezve keletebbre építmények/városok...
ez csak a béta állapot miatt van így?

http://gaborszantai.co.uk/

Ferro_TwL
A ram a lenyeg 1 giga feletti rammal, mar kiralyul megy.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
Lynx elmondom mi az oka a 3-as serverenek:
1. A Taiwani betan az 1-es server volt (ahogy te irtad ertelemszeruen), csakhogy mindig fullig volt, delutan 5-6-ig keptelenseg volt belepni. Ezert mikor jott a japan beta elhataroztuk, hogy az 1-es server pont ezert nem lesz. (Arra nem szamitottunk, hogy itt nincs akkora forgalom, mint a TW-ben.)
2. A kulfoldi lineage2 oldalakon is mindenhol azt irtak, hogy a nem japanok lehetoleg a 3-as serveren gyulekezzenek (itt van a legtobb nem japan jatekos).
3. Mindenhova ahova lehet kiirtuk, hogy 3-as server (weblapon fennt van, a forumon irtuk kb szazszor.)

ps. Ha valakinek problemaja van mielott kerdezene konyorgom nezze mar meg a weboldalt, felul van a bazi nagy link, Lazanak sok munkaja van vele hasznaljatok azt. A proxys dolog pedig kb a forum minden masodik oldalan le van irva. Megertem, hogy senkinek nincs kedve vegigolvasni ezt a hosszu forumot, de legalabb egy kicsit nezzen korul mielott kerdez.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

HUNrricane
Nekem Asus a7n8x-x, 2500 barton (2000mhz fut), Msi Gef 4 Ti 4200 64mb 8x agp, 512 samasung 400mhz DDR (416mhz fut).
Ahol nagyon sok kari van ott nekem is szaggat 😞.

Nem tudom milyen gépre tervezték, de ha ázsia barátainknak jobb van..........

Majd felébredsz!

Acro
Már ment..

Khold- 52 SR

Lynx_TWL
privit Yv@nnak

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
512ram 1.3ghz gef2mx
1024*768 32 bitben jáccom, és akad nekemis rendesen, de 800*600ban úgyanúgy, úgyhogy a felbotnás nem is számtít kb, az akadás elviselhetõ, mert harcban meg ha kiérek a városból nincs már képregény olvasás, csak a kurva sok karakter akaszt be, amikor megyek a bolt elõtt, és ott ülnek árulják a cuccukat, na akkro akad igazán

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nem gyenge na majd a 10et sebzo kardommal

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
pedofiloknak 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
valószínûleg 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Én, bátyám meg még egy haver az 1es szerveren játszunk, mert ez volt alapértelemszerû, hogy ott kezdünk, miért pont a 3asra mennénk ugyebár???
na de hát a többiek a 3as szerveren ekzdték, méár régebb óta, és nekik is nekünk is vannak karijaink, amiket nem akarunk újból kezdeni gondolom, én úgyse érek rá annyit, hogy másik szerveren újból kezdhessem, szóval sztem marad ez a szétszórtság😊

๏̯͡๏﴿

Acro
Szal lehet hogy kéne egy IP cím ,meg egy port..
Ha esetleg valaki kisegítene😊

Khold- 52 SR

Acro
Tvnetwork-os vagyok..
És már rajta vagyok a bannolási problémán.De letöltött progi invalid sockservert dob ki...

Khold- 52 SR

Elso korbe IP-ban gyanu fokent ha axeleros vagy.

Syrn, Freylana, Kywara