Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tényleg leírhatná, hogyan kell kilépni a leadernek a klánból! És ne linket nyomjatok már be, mert annyira nem vágom az angolt, mint a japánt.
elõre is kösz!
HUNrricane! Nem csináltok "címert" a klánnak? Vagy még nem lehet?
Vagy már van is? 😊
hamarabb is mondhattátok volna hogy van ilyen, akkor még a betöltés elött megcsináltam volna, de így

na mind1 kilépek

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Eloszor is KI KELL LEPNED A JATEKBOL, tudom hogy nehez, de meg kell tenned, legy eros! ,)
Aztan a system kotetben a CommandName-j.txt-t masold az a CommandName-e.txt-re (azaz a j vegu tartalma legyen az e veguben is!) pl copy CommandName-j.txt CommandName-e.txt (van CommandName-e.txt gyarilag is, ird felul - mentsd el elotte).
Nahh ha ez megvan akkor itt a parancsok listaja. ennyi... 😄
ps.: Most latom hogy van ally is, miert nem azt hasznalom??? :SSS 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
http://gaborszantai.co.uk/
Jockey, Kogo ha csatlakozni akartok a klánhoz, írjatok a játékban és felveszünk titeket.
A klánba HELAERT keresünk az utolsó helyre…..
Szeg007HUN és HUNnia írjatok ha kiléptetek a saját klánotokból, még 2privát hely van csak nektek…
HUNrricane
Majd felébredsz!
van ez a friendinvite parancs, ez hogy mûködik ???
mit kell letölteni, mit kell beírni, stb..
én is operát használok, és nekem sem megy, de én látod hogy csinálom azt, hoyg kinek válaszolok 😊
LSC: ez nem megy Opera-n (nem neztem a kodjat de nem hiszem hogy "teljesen" szabvanyos lenne)...
Na mind1 majd megpróbállom magam felrágni valahogy.
Nameg egy darabig nemleszek 9.-es mert délben megint meggyakott egy buzi PK. kikéne bannolni az összeset >😞
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
)
pedig mar majdnem lvl 19 vagyok. De mar veszítettem el lag miatt egy 60000 gatyat is 
soloba a legyorsabb felmenni lvl 15ig, már rég ott kéne járnod, lehet nem neked való ez az mmoprg, itt nem árt egy kis önállóság is😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nemigaz hogy nincs egy magyar se 8. körüli szinten akivel party-zahatnák! Igy egyedül tápolni meg **** unalmas :'(
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
igaz mostanában láttam pár embert aki már 4-et is árult
ezt vajon, hogy csinálják?
viszont amit elvesztettem csazában azokat felsorolni sem tudnám, de igencsak 100K felett van az értékük
😞(

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
milyen mobot farmoltok vagy questet csináltok 18on vagy felette? pénz gyüjtenék bow-ra mert még miondig csak huntig bow-m van, de egyszerûen nem haladok (ált solozom sajna)
most épp gluido alatti koponya városba vagyok, de itt meg kurva sok nyilvesszõ kell egy mob leõlésére ha nem hazsálok ss-t, igaz jó xp, de pénz az épp arra jó hogy nyilvesszõimet pótoljam (zombikat ölök itt)
szal ötletkewet várni mobokra helyzsinekre hol kéne pénz csinálnom, mert de város küldik zombistul gombástól sztem szarok, a tulzsúfoltság miatt...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Eszembe jutott vmi... Van-e olyan koztunk aki rendszeresen hosszabb idore kint hagyja a karakteret "boltosnak"? Mert esetleg atadnek neki par cuccot (es gondolom nem csak en) mondjuk 10% arres fejeben "susse el"... ...neki is jo (tiszta penz, a nagyobb "keszlet" pedig nagyobb feltunest kelt nagyobb eselye van eladni a sajat cokmokjat)
Ha esetleg kedvet erezne ilyeten modon adenat keresni valaki, akkor feltalaltam az Aden bizomanyi halozatot! (R)(C)
Ha van vallalkozo kedvu megbizhato kalandozo akkor keressen meg (priv vagy gondolom itt a forumban is erdeklodesre tarthat szamot ilyesmi).
Aki tudd segiteni privizen rám kössz...
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
kemény mi? így hogy lvl 22 vagyok ennél jobb cuccot még nem találtam...
A legnagyobb talan egy Composite Bow Shaft volt amit egy zombie warrior dobott, 12-ert lehetett eladni a piacon... :S
A pet meg --eddigi tapasztalataim szerint-- kesobb lesz csak nagyon eros...