Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
már csinaltunk a klán-logót... de sajna csak akkor használhatjuk ha elérjük a lVl 3-at...

gPROject
ja, HUNnia voltam csak, hogy ne keljen rajta agyalni 😄

gPROject
Kösz! Igyexem, de nem igazán akar összejönni. 😞

Valaki tényleg leírhatná, hogyan kell kilépni a leadernek a klánból! És ne linket nyomjatok már be, mert annyira nem vágom az angolt, mint a japánt.
elõre is kösz!

HUNrricane! Nem csináltok "címert" a klánnak? Vagy még nem lehet?
Vagy már van is? 😊

Valen
Madfox>

hamarabb is mondhattátok volna hogy van ilyen, akkor még a betöltés elött megcsináltam volna, de így

na mind1 kilépek

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

MaDFoX
Valen: Hat az kicsit csavaros:
Eloszor is KI KELL LEPNED A JATEKBOL, tudom hogy nehez, de meg kell tenned, legy eros! ,)

Aztan a system kotetben a CommandName-j.txt-t masold az a CommandName-e.txt-re (azaz a j vegu tartalma legyen az e veguben is!) pl copy CommandName-j.txt CommandName-e.txt (van CommandName-e.txt gyarilag is, ird felul - mentsd el elotte).

Nahh ha ez megvan akkor itt a parancsok listaja. ennyi... 😄

ps.: Most latom hogy van ally is, miert nem azt hasznalom??? :SSS 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

sõt healer-t is keresünk😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Cromac Mac Art
csak itt, csak most, csak nektek...

HUNrricane
INQVISITORS

Jockey, Kogo ha csatlakozni akartok a klánhoz, írjatok a játékban és felveszünk titeket.
A klánba HELAERT keresünk az utolsó helyre…..

Szeg007HUN és HUNnia írjatok ha kiléptetek a saját klánotokból, még 2privát hely van csak nektek…

HUNrricane

Majd felébredsz!

Valen
Kérdés:

van ez a friendinvite parancs, ez hogy mûködik ???

mit kell letölteni, mit kell beírni, stb..

Valen
Madfox>

én is operát használok, és nekem sem megy, de én látod hogy csinálom azt, hoyg kinek válaszolok 😊

Cromac Mac Art
én is mindig a lagra fogom ha kinyírnak..

MaDFoX
Hehhhe meg soem akartam egyszerre 3nal tobbet eladni igy errol a korlatrol nem is tudtam... 😄DDD SRY!

LSC: ez nem megy Opera-n (nem neztem a kodjat de nem hiszem hogy "teljesen" szabvanyos lenne)...

Venom
Naezaz hogy énitt egyedül szarrá unom magam és ezé nem játszok vele olyan sokat mer dögunalom 😞(
Na mind1 majd megpróbállom magam felrágni valahogy.
Nameg egy darabig nemleszek 9.-es mert délben megint meggyakott egy buzi PK. kikéne bannolni az összeset >😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Ez igy igaz ahogy Jockey mondja: Soloban lehet a legjobban fejlodni (partyba csak a társaság miatt szeretek menni, mert csapatba alig van xp es penz is )

Nekem az eddigi legdragabb cuc amit talaáltam az egy cedar staff head, kemény 1400 adenat erpedig mar majdnem lvl 19 vagyok. De mar veszítettem el lag miatt egy 60000 gatyat is

Jockey
venom: már ne haragudj meg, de ha 1 hete lvl 8on vagy csak, akkor veled van agond
soloba a legyorsabb felmenni lvl 15ig, már rég ott kéne járnod, lehet nem neked való ez az mmoprg, itt nem árt egy kis önállóság is😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Venom
Rohadtul kezdem unni ezt a gamet 😞
Nemigaz hogy nincs egy magyar se 8. körüli szinten akivel party-zahatnák! Igy egyedül tápolni meg **** unalmas :'(

gPROject
ez jo ötlet lenne, ha egyszerre nem csak 3 tárgyat lehetne árulni
igaz mostanában láttam pár embert aki már 4-et is árult
ezt vajon, hogy csinálják?

gPROject
...elvesztettem csatában...

gPROject
A legdrágább tárgyak amiket eddig talaltam azok: low boots(ezt party közben csíptem fel és kapott a társam is belõle egy részt😊), sword of reflexion blade(ezt 4K körül adtam el a boltosnak)
viszont amit elvesztettem csazában azokat felsorolni sem tudnám, de igencsak 100K felett van az értékük
😞(

hmm, talan akkor ha minden inventory slotomba 1m-es targy lesz😛

Valen
Yal> Mikor nyitod meg a YalHU állami bizományi intézmény kapuit 😊)

Venom
Te mejik fajjal leszel?

LSC
félreértettem a visszaút kerül 6k ba nem annyit kaphatok

jockey ha erdekel a velemenyem, mert en karim is ijasz en azt csinaltam, hogy 3-4 fos partyban haverokkal az elf dungeonba irtottunk a super boss teremben (nem a kirunak fele), ha meg ok eppen offlineok voltak akkor atugrottam lireinekhet, lizardokhoz. Azert egy SS-t mindig belovok egy szornybe, szerintem annyi kell (32a/mob), meg azt ugyis visszakapod tole, es raadasul tobb idod marad mobokat olni mert gyorsabban halacc.

heh akkor fokozhatom meg😄 megismerkedtem egy hete egy kinai csakoval akivel aznap egyutt jacottunk. Masnap segitettem neki atcuccolni egy szep kis osszeget es erre o nekem meg akkor vett egy bow of forestet na ehezz mitszoltok?😛 Amugy elado bow of forest, tears of eva, fox nail egyenlore, csak szoljatok😄 "yalhu

HUNrricane, ha sikerült a buisness, légyszíves küldjél privát üzenetet, köszi!

LSC
a golem ölõs küldinél miért kapok állandóan szobrot amivel teleportálhatok? Ott lehet kapni egy csomó lóvét is mit kéne ahhoz nyomnom?

LSC
van ott jobbra egy válasz gomb ha arra nyomsz akkor nem kell beírnod a nevét akinek írni akarsz

LSC
Szerintem keressünk egy szép logót oda. Egy olyat mint ami játék indításkor bejön.

MICIMACKO86
Jah..

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Jockey
bizti van itt pá ijjász kari magasabb szintû, kérdésem kövi lenne:
milyen mobot farmoltok vagy questet csináltok 18on vagy felette? pénz gyüjtenék bow-ra mert még miondig csak huntig bow-m van, de egyszerûen nem haladok (ált solozom sajna)
most épp gluido alatti koponya városba vagyok, de itt meg kurva sok nyilvesszõ kell egy mob leõlésére ha nem hazsálok ss-t, igaz jó xp, de pénz az épp arra jó hogy nyilvesszõimet pótoljam (zombikat ölök itt)
szal ötletkewet várni mobokra helyzsinekre hol kéne pénz csinálnom, mert de város küldik zombistul gombástól sztem szarok, a tulzsúfoltság miatt...

MaDFoX
MICIMACKO86: ugye? 😄

MICIMACKO86
De viccesek vagyunk...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Magyar playererek makjanak 90%a beled tomorult sztem😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

MaDFoX
MICIMACKO86: valoszinuleg (ertsd: tuti) igen.

Crazyn
engem egyszer meglepett egy marsh zombie egy gladius-szal (40k a piacon), meg egyszer talaltam egy dwarven mace-t (40k a piacon), amit sztem valaki masnak dobott egy festering bat, csak otthagyta 😄

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

MaDFoX
yal: Surgosen tolts ki egy lottot is, ha bejon %-ot kerek!!!!! 😄

Eszembe jutott vmi... Van-e olyan koztunk aki rendszeresen hosszabb idore kint hagyja a karakteret "boltosnak"? Mert esetleg atadnek neki par cuccot (es gondolom nem csak en) mondjuk 10% arres fejeben "susse el"... ...neki is jo (tiszta penz, a nagyobb "keszlet" pedig nagyobb feltunest kelt nagyobb eselye van eladni a sajat cokmokjat)
Ha esetleg kedvet erezne ilyeten modon adenat keresni valaki, akkor feltalaltam az Aden bizomanyi halozatot! (R)(C)
Ha van vallalkozo kedvu megbizhato kalandozo akkor keressen meg (priv vagy gondolom itt a forumban is erdeklodesre tarthat szamot ilyesmi).

MICIMACKO86
már ott is megneztem és nem talaltam ilyen problemat. Vagy a ProxyHelp ez a problemam?😄D

MaDFoX
Laza mi lenne ha a fenti "A magyar Lineage 2 honlap" feliratot "Ha kerdesed van a jatekkal kapcsolatban, eloszor klikkelj ide" feliratra cserelned??? Meret, szin maradhat, bar nem artana par neon nyil, meg villogas... 😄DD

MICIMACKO86
Sziasztok letöltötem a pötyöt meg mindent a honlaprol és mikor elinditom a játékot akor kérdezi ai IDmet (szerintem ez a nevem) és a passt meg adom neki és semmi nem történik.
Aki tudd segiteni privizen rám kössz...

Ferro_TwL
Level 20-on DE bow beszaras😄 En level 28-on meg mindig egy szar bone staffal szivok😞 (Tegnap dobott egy iron gaiters-t 40k-ert eladtam, de egy sabre-nak jobban orultem volna😊 De nem panaszkodom, aki a kicsit nem becsuli...)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

nekem tegnap egy lirein ribe tears of evat dobott, a kovetkezo meg low bootsot😛 Utana meg egy lizard fox nailt, par napja volt egy throw knife egy shade horror vagy mi a fakkbol. De tovabbra sincs kess DE bowra 😞( 150k kene meg fel is megyek hatha esik vmi "yalhu

LSC
Dwarven mace volt nekem 2db eddig darabja 35-40k eladásra. De eladtam 36-ért a tököm üldögéljen ott órákat😊

Jockey
wooden armouer vest (felsõ) macik dobjak gludintol délre az út mentén, én bótba adtam el öket de valami szarért hugyért..

Cromac Mac Art
nekem egy csonti dobott egyszer egy Hunter Bow-ot...
azóta is hasonló csodában reménykedem...😞

Nekem egy bracer asszem egy ratman warriortól.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

low boots, 3k, Lirein (ribe)...

kemény mi? így hogy lvl 22 vagyok ennél jobb cuccot még nem találtam...

Kog
Kb 3x dobtak mar el Dwarven Mace-t a Darkwing Bat-ok, es 40k korul lehet eladni a piacon 😊

MaDFoX
Rohely, en soha nem kapok semmit... ...csoro lenyek jutnak nekem... 😄
A legnagyobb talan egy Composite Bow Shaft volt amit egy zombie warrior dobott, 12-ert lehetett eladni a piacon... :S

A pet meg --eddigi tapasztalataim szerint-- kesobb lesz csak nagyon eros...