Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
ha a rokonom lennel, ilyenekert felgyujtanalak a gecibe bazdmeg...
Ha magyarul se tudsz, minek akarsz magyarokkal jatszani? Bar... hmmmm... ez mar masnal is felmerult, aztan kultuszt epitett maga kore - sikerrel...
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amugy is masik szerveren jatszom..
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
😊
Strahd_ ne haragudj, de ha te ezt nem érted, hogy gammán én mit értek akkor te miért játszol ilyen "kockás" játékkal? <#action>#action> Áh inkább hagyjuk térjünk át arra, hogy én milyen stílusban kérdeztem? Szerintem semmi rosszat nem mondtam a hozzászólásomban. Tudtommal, de javíts ki ha tévedek 😄
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
AkumaShe
CeeMeeR v. LawaHun
CrAzNaLoR
Cromac
DagobertHUN
DesHun
DooDoo
DunpealsHUN
FerroHu
GogoHUN
Gugger
Hancurmanci
HUNnia
Khurra
Kingslayer
LazaHun
MaciHUN
Mirumoto
MonkSis3
Rendbetesz
Sanc
Shad0w
StrangerHUN
Szeg007HUN
Torpapa
veranyo
Yven
KumiszDeKomisz
Ki játszik még közülük?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Már nem nagy kunszt bekerülni az X be. Minden hülyét bevesznek. Lásd: Juszef alias kolbasz aki egyben az NCSOFT megváltója FickDeineStory ollllé.
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
nem akarok jobban belemenni, de ok nelkul meg en sem ugatok 😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Es nem SE 😊
Say hello buddy!
Sok olyan ember van akit bannoltak tegnap este a Franz-on?
ill meg ma is bannoltak?
amugy senkise használja, mert egy foss elbaszott karakter
78/6x DB/SB
Anyám mekkora barmok vannak...
ZFD: "akarsz korszakallt?"
hat szajbavagom! itt gorcsolok a hogy ne bannoltassak az eggyik klantagom erre visszaszol hogy : i dont speak magyar
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Fejlodni csak bufferrel!
amugy sztem egy foss elbaszott karakter, bar a tryxtan lowlvl(60-76) en veri a Palat! tapasztalat
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Egyik fórumtársunktól kaptam 7 napos trialt Lineage világába. Sajnos még csak ma jött le a játék, de eddig nagyon tetszik!!!! 😄 Kamael-t választottam nem tudom, hogy ti mennyire vagytok vele megelégedve, de én meg vok 😄 Eddig 10. szinten vagyok. Még jól megy a fejlõdés 😉 Teon szerón vagyok ! Ha valaki elmagyarázná a gamma dolgait azt pluszba megköszönném! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak a fórumtársnak aki megadta a kipróbálás lehetõségét! 😄