88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #81633 jah, ma is egész nap csak ültem :D -
#81632 A lustasag fel egeszseg, Nyugdijas? :P -
NewMoon #81631 hello!
HB-t én öt nagy részre osztanám: Junior,Arcane,Chimera,Sivatag,Citadel- Spot!
Junior spot könnyü nem a legjobb xp de aránylag jó dropp, nincs heat dmg, arcane spot könnyü és kurva jó xp-dropp, nincs heat dmg, ezt általában a nagy klánok uralják eselytelen botozni) chimera spot nehéz viszonlag jó xp-dropp, van heat dmg, sivatag szar xp szar dropp, max wind kő miatt éri meg, van heat dmg és még sandstorm is ami dobál), citadel: majd megkérjük Sorbont hogy nyilatkozzon én még ott nem jártam! )
mi 3 titán 1 dagger + full support warlock bd sws cardi ee dc csapattal ölünk!
quest item minden mobbol esik viszont nem tradelhető semmilyen formában érdemes fk partyt csinálni.
maga hellbound quest nem könnyű:
első rész szinte semmiség utána a sivatagba kell mobolni skorpiókat stingerért meg caravanokat betrayal markért, a stinger jól esik a betrayal kurva szar, emellet heat dmg és sandstormok ja és ha nem figyelsz typhoon raid ledarál mert agro) ha ez megvan akkor vehetsz potit amivel megvéded magad heat dmg ellen ez persze nem tradelhető:D ezután jön a szopás chimera spot 56 life force és 14 contained life force! life force sima chimerakból esik 10% hp alatt rá kell szívni a magic bottleval és akkor talán ad life forceot) ja és ha szivogatod a mobot akkor nem ad xp t se droppot. emellett még kapod az aoe poisont ami 1000 hpt éget/ sec + anchor. Contained life force: chimera spot ugyanugy csak egy mini raidet kell olni 500k hp aoe mana szívás anchor meg minden finomság. 2-4 óra között éled kettő van belőle! ha ez megvan készvan a quested tudsz reciket és km-et váltani! a mobok ancient tome of demon- könyvet dobnak ezt ki kell nyitni a quest itemekhez!
összefoglalva megéri szenvedni, napi 2 milliárd érték esik és ebbe nincs benne az eladott recik és keymatik!
bocsi a szájbarágós leírásért remélem segítettem! -
ErrOrHUN #81630 majd ha lesz időm meg kedvem, megszervezem... -
#81629 íjász grp + all support, kemények. -
irenicus #81628 az 18+os hely?van önnél igazolvány pl:személyi?
ErrOrHUN:mi van most azzal a constats pt-val amit szerveztél(tetek)
-
var #81627 HB-re milyen party kell ha s80 recit meg keymatit akar valaki? fő/összeállítás mage, vagy harcos inkább, mennyire kemények a mobok/csoportokban vannak-e...ilyesmi érdekelne ha megosztaná valaki tapasztalatait. -
#81626 lehet az egesz problema forrasa, hogy o nem L2 -zni akar hanem LA2 -zni ez viszont "Lineage 2" forum bro. -
ErrOrHUN #81625 a hiba benned van, ha nem tudsz l2-zni, de majd kialakul :P -
#81624 a host fileból törölj ki mindent kivéve az egy eredeti sort
127.0.0.1 localhost
ennyi legyen benne semmi több
ha vistad van abban van meg valami hasonló nem emlékszem most fejből pontosan
::1 vagy valami ilyen xp-nél csak a fenti 127.....
akkor talán menni fog -
stakypot #81623 Hát ha jól tudom akkor az eredeti szerverek saját maguknak állítják be az IP-t, meg a netBIOS nevet, és a hosts fileban meglesz ugyanúgy a hozzárendelés, csak nem neked kell megcsinálni.
De ettől függetlenül én még mindig nem tudok LineAge2-zni.. :o) -
#81622 nekem sem C-n van. Hosthoz nem is kellene nyulni off szerverre ha jol tudom... -
stakypot #81621 Én arra gondolok hogy talán a másik meghajtóról nem tudja elérni a hosts-t, azt a meghajtót "látja C-nek" amire fel van telepítve, és nem pedig a tényleges C meghajtón keresi a filet... -
stakypot #81620 fél éve működött...
az lehet gond hogy nem a C-re van telepítve hanem egy másik partícióra? -
stakypot #81619 kipróbáltam 2 free szerverrel is, és külön mindegyiknél beállítottam a host filet, de úgy sem volt jó egyik sem... :o( -
#81618 a host filet minek allitottad be? sztem valami free szerverre mutat :DD -
stakypot #81617 Sziasztok
Megint elakadtam :D
Felpatcheltem a játékot, meg be is állítottam a hosts file-t. De mikor be akarok lépni, a bejelentkezés után jön egy szöveg, azt elfogadom, és utána bármit csinálok csak két realm látható. Azt hiszem az egyik valami brazer, de nem néztem meg annyira pontosan. A probléma az hogy egyikbe sem enged be, mert arra hivatkozik "hogy nem jó a protokolom". Gracia2-est használok és már törtszervereket is próbáltam és azokkal sem működik, a hiba ott is ugyanez... -
#81616 valakinek van elado TC? -
#81615 photoshop. ;> -
#81614 Ez is elkészült végre:) 5/5
-
#81613 szerverstatus -
stakypot #81612 Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Téllllleg... :D:D:D
Bocsánat, a lustaság... :) -
#81611 szepen meg kell varni amig ujra uzemelnek a szerverek :D -
#81610 wazze, csak 5 hozzaszolast kellene visszanezned!! -
stakypot #81609 Mi a baj, Ilyenkor mit kell csinálni? -
stakypot #81608 Sziasztok
Telepítettem az L2-őt, de mikor patchelném a következő hibaüzenetet kapom:
"The connection to the update server has been terminated." Ment a letöltés egy kis időre, kb anyi ideig még kimentem WC-re. Mikor visszajöttem már megállt... -
var #81607 áhh már majdnem írtam, hogy mert minden tiszta bugos finalben -
#81606 Ja értem, ezt nem tudtam, új vagyok még:P -
#81605 Mert minden kedden 17:00-kb19:00ig allnak a szerverek, heti karbantartas miatt. -
#81604 nem leallas van? -
#81603 Amikor rákattintok a játékra, bejön az update ablak, aztán egy üzenet, hogy the connection to the update server was terminated... ez miért van?:S -
ErrOrHUN #81602 az utána volt :) -
ErrOrHUN #81601 az épületgépész rövidebb :D -
#81600 hahaha -
#81599 hogy orultem, mikor lattam, hogy mennyi uj hozzaszolas van itt, nna hat nem csalodtam megint, hasznos infok tomkelegevel lettunk gazdagabbak :D
mibol kiderult, hogy error vagy ventillatorszerelo, vagy ennek a magasabb fokozatu, sunlegkondijavitoszakvizsgaval rendelkezo mesterember -
#81598 Előtte úgy is felhív engem, hogy tőled kéri e el a csavarhúzót vagy sem:D -
#81597 omg lol :DD -
#81596 az lennek ha legit lennel -
ErrOrHUN #81595 hálás lehetnél, hogy utána nem döglöttél meg a melegtől :P -
#81594 legkozelebb ha jossz csavarhuzoert kuncsorogni nehogy a tudodbe vegezze :D