88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#81674 vagy amíg lvl2 nem lesz belőle:D -
#81673 Az esetek nagyrészében, addig amíg le nem szeded . -
#81672 Meddig tart az effect 1 death penalty? -
#81671 Pontosan.
Mondjuk ebben az esetben nem sok értelme van jelenleg ennek a setnek:/ -
Sorbon #81670 BTW mindkét 9 fős insta nyitva van, szal go go népek. És még egy trükk amire 2 napja jöttünk rá. Ha Immortalityn a 9 fős insta végén a két bosst egyszerre ölitek le akkor a "szokásos" könyvek/ori/leonard/adamantine droppokon kivül a bossokból is esik full item. Ez eddig nekünk drac boots/main armor és 2 tateo ring volt. -
#81669 szerintem arra gondolt hogy wizardot rakna summoner helyett :) -
Sorbon #81668 Ha példának okáért ráteszed a Dagger Master-t, onnantól kezdve már csak törösök tudják viselni, vagy esetleg arra gondolsz hogy light settet raknál a summonerre robe helyett? -
#81667 jó nagy marha volt aki ezeket kitalálta. -
#81666 Próbáltatok már más milyet felvenni mint ami alapból rátok való?
Mert szerintem az összes Robe shoulder egy kalap szar, a Wizardon kívül. Csak az ad stun rezistet pl, nekem semmi szükségem manaregre a +intnek is sokkal jobban örülnék:/ -
var #81665 duplapost...Ezek is jók : Magic cancel rate -15, magic rate +2(wild magic). Magic rate?? meg mi 2, 15? az most mennyi a többihez képest... -
var #81664 Durva, hogy mennyi szöveghiba van a játékban, lényeges dolgoknál is. NC *arik a játékosokra. Nemrég játékkal kapcsolatban írtam egy GMnek, mert honlapon is rosszul van a leírás, erre a válasz: nézzek utána fansiteokon... -
#81663 Íme a teljes lista amit összeírogattam mikor raktuk a saját ruháinkra az essenceket(megcsináltam doc-ba is ha kell pm) :
Heavy Setek:
- Shield Master I.: Str-2, Con+2, P.def 5,4%, Max HP +492 effekt.Darkness resistance is increased +8, received Increased Heal +3%, Shock resistance is increased.(Dynasty Shielddel:Shield defense rate is increased.)
- Shield Master II.: Str-2, Con+2, P.def 6,6%, Max HP +492, Heal Capacity +4%, Dark resistance +8, Stun resistance +15.(Dynasty Shielddel:Shield defense rate +5%.)
- Weapon Master I.: Con-2, Str+2, P.Attack 5,4%, Max HP +492. Dark resistance +8, Critical Damage chance.
- Weapon Master II.: Con-2, Str+2, P.Attack 6,6%, Max HP +492,Darkness resistance +8, Critcal Damage +282, Critical Rate +2,95% Incrase.
- Force Master I.: Con-2, Str+2, P.Attack 5,4%, Max HP +492, resistance to darkness attacks +8, decreases MP consumption for active skills.
- Force Master II.: Con-2, Str+2, P.Attack 6,6%, Max HP +492, resistance to darkness attacks +8, decreases MP consumption by 6% for active skills.
- Bard I.: Con-2, Str+2, P.def 5,4%, Max HP +492 effekt. Darkness resistance +8, Decreased MP consumption when song and dance skills are used.
- Bard II.: Con-2, Str+2, P.def 6,6%, Max HP +492 effekt.Darkness resistance +8, MP consumption -6% Decrease for song and dance skills.
Light Setek:
- Dagger Master I.: Con-2, Dex+2, Evasion +4,3, Max HP +492 effekt. Dark resistance +8, Hold resistance and Atk Spd are increased.
- Dagger Master II.: Con-2, Dex+2, Evasion +5,3, Max HP +492 effekt. Dark resistance +8, Hold resistance +15, Atk Spd +3,24%.
- Bow Master I.: Con-2, Dex+2, Accuracy +4,3. Max MP +321, Dark resistance +8,Atk Speed and MP recovery are increased.
- Bow Master II.: Con-2, Dex+2, Accuracy +5,3. Max MP +321, Dark resistance +8,Atk Spd +3,24%, MP recovery +6,6%.
- Force Master I.: Str +1, Dex+1,Con-2, P.Atack +5,4%, Max HP +492 effekt.Dark resistance +8.Decreased MP consumption for active skills.
- Force Master II.: Str +1, Dex+1,Con-2, P.Atack +6,6%, Max HP +492 effekt.Dark resistance +8.MP consumption +6%.
- Weapon Master I.: Con-2, Str+2, P.Atk +5,4%, Max HP +492. Dark resistance +8, Critical damage chance.
- Weapon Master II.: Con-2, Str+2, P.Atk +6,6%, Max HP +492. Dark resistance +8, Critical damage +282, Critical rate +2,95% increase.
- Enchanter I.: Int-2, Men+2, Casting spd +15%, Max MP +321, Dark resistance +8, decrease MP consumption, decrease magic cancel rate.
- Enchanter II.: Int-1, Men+2, Wit-1, Casting spd +15%, Max MP +321, Dark resistance +8, decrease MP consumption -6%, Magic cancel rate -15.
- Summoner I.: Str-2, Con+2, Increase Atk spd, Max HP +492, Dark resistance +8, Increase P.atk, P.def.
- Summoner II.: Str-2, Con+2, Atk spd +6,6%, Max HP +492, Dark resistance +8, P.atk +2,66%, P.def. +2,66%.
Robe Setek:
- Healer I.: Int-2, Men +2, Magic casting spd +15%, Max MP +321 effekt. Darkness resistance is increased by +8, Heal is increased. Magic cancel probability is decreased.
- Healer II.: Int-2, Men +2, Magic casting spd +15%, Max MP +321 effekt. Darkness resistance is increased by +8, Heal capacity +22. Magic cancel rate -15.
- Enchanter I.: Int-2, Men +2, Casting spd +15%, Max MP +321. Dark resistance +8, decrease MP consumption, decrease magic cancel rate.
- Enchanter II.: Int-2, Men +2, Casting spd +15%, Max MP +321. Dark resistance +8, MP consumption -6%, Magic cancel rate -15.
- Wizard I.: Int+2,Wit+1, Men-2, Casting spd +15%, Max MP +321. Dark resistance +8, increase stun resistance, increase M.atk.
- Wizard II.: Int+2,Wit+1, Men-2, Casting spd +15%, Max MP +321. Dark resistance +8, increase stun resistance, M.atk +6,6%.
- Summoner I.: Int-2, Men+2, Casting spd +15%, Max MP +321. Dark resistance +8, increase P.Atk, P.def.
- Summoner II.: Int-2, Men+2, Casting spd +15%, Max MP +321. Dark resistance +8, P.Atk +3,3%, P.def. +3,3%.
Az essenceket ingyen lehet levenni és felrakni nem kerül semmibe.Nem upgradelhető lvl 1-ről 2-re,hanem questből jön a lvl 2-es mint előbb Sorbon leírta.
Felrakásához meg keresd ezt a naponta 1x spawnoló törpét HBn(village előtt van a sátraknál).Minden nap játék idő szerint éjfélkor spawolhat.
gl :) -
#81662 dupla post, sry itt a jó link:
-
Sorbon #81660 Természetesen minden esetben jobb a lvl2. A main armor tradelhető, tehát van rá lehetőség hogy valaki más rakja rá a cumot.
LVL1 ---> kell hozzá 400 körüli tomes és a main armor.
LVL2 ---> kell hozzá dynasty essence item, amit vagy a red stone questből 744 red stone=dynasty essence lvl2, vagy az új gracia questből szeded össze.
Nem a BSnél tudod rárakni, hanem HB területén spawnol egy npc (csak éjszaka jelenik meg, és random a spawn) supply terület környékén ahol felveszed a citadel questet. -
#81659 Valaki esetleg rendelkezik infoval, vagy tud olyan oldalt, ahol le van írva, hogy mit ad a LVL1-s és a LVL2-s Essence egyes dynasty armorokhoz?
Minden esetben jobb a lvl2-s vagy pontoson hogy működik ez?
Ha rárakom a lvl1-t utána upgradelhető lvl2re stb. Jöhet minden infó erről az egész hóbelevancról:) -
#81658 felraksz cyrill betukeszletet atallitod billentyukiosztast oroszra es menni fog ez a kliens is -
var #81657 duplapost...monter race tracket kihagytam, ott is nézd meg, minden gatekeepertől ingyen mehetsz oda, kivéve kezdővárosok -
var #81656 gyártani kell, ha nem árulják ezek közül valahol: dion, gludio, giran, aden. én pl nem igazán láttam ilyesmit egy jó ideje. szóval keress gyártós törpét ott szoktak ülni giranban, vedd meg ami kell hozzá és gyárts. -
#81655 Sziasztok! Hol tudok venni a játékban D-grade-es spiritshot-okat? Vagy létezik egyátalán olyan?:P -
#81654 kuc-kuc.. a windowst nem teszem ujra! XD majd fél év mulva talán.. de szerintem az a fő baja, hogy orosz... msot szedek egy normális angolt.. majd merglátom mi sül ki belöle:D -
KisEmir #81653 segitseget nyujtottam erre meg nem fogadod el?!?! tobbet nem segitek:'( -
#81652 lol, miahalálért? -
KisEmir #81651 sajnos le kell törölnöd a windost:( -
#81650 valaki.. valami helpet pls! -
#81649 hm, ez előtt ez jön be:
LCID
cannot run in this locale -
#81648 microsoft visual c++ runtime library
Runtime error!
program:d:/.../system/l2.bin
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. -
#81647 hm, linket keresek.. pill -
#81646 pill, és dobom is az üzit -
#81645 esetleg ha a blablabla helyett inkabb masoltal volna valami hibauzenetet lehet sokkal gyorsabban kapnal valaszt/egyaltalan kapnal valaszt. -
#81644 Lépcsőzés közben sokkal izgalmasabb, van kihívás. :D -
#81643 sziasztok!
nagy gondban vagyok.. már nagyon rég nem játszottam a lineage 2-vel, de most megnint belevágnék, csakhogy azóta történt windowsreinstall, és minden formázása...
a gondom anyi, hogy mikor rámegyek a start-ra, akkor kijön a RUNTIME ERROR---blablabla hibaüzenet..., kérlek segítsetek elhárítani ezen tényezőt, mely akadályoz a játszásomban! :D -
#81642 /emo -
#81641 Sok mindenem van, sok mindent kaptam, de verest meg nem, max igeretet egy rakas nagykepu embertol. Tudom, mire gondolsz de azt meg nem kevernem ide.:)
Ray, te is utalsz mozgo bkv buszon irni iPhoneon? :) -
ErrOrHUN #81640 azért mert te azt kaptad ami jár, ne ijesztgess másokat :D -
#81639 ha van olyan lany aki vele osszejon, az meg is erdemli a verest :D -
#81638 Az új kontinensen egy NPCnél vehetsz recet+keymatot, questitemekért. -
var #81637 Icarus fegyvereket lehet craftolni vagy csak bossokból esik? -
#81636 3 titan + toros + bp + wc + sws + bd + warlock ee partyn kivul
-
Zeros #81635 Ebből a 10 kariból amit írtál hogy jön ki a party? :P -
#81634 meg az asszonyt vered ><