Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
majd ma este rakok ki, HA el nem felejtem

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Chryst64
Szép a mosolyod. Fogat mostál?

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

ooorrrsss
LF server status

BANNED

TruBy
Ur isten! mi lett a chat ablakkal! <#hehe>

darkmenx
gameguard blokkolja a billentyu-makro programokat

Most vettem.... és magyarázd már el léci mi rajta az illegális???
Heh miket találtam... 2 kép a taiwani bétából! 😄
Enjoy!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

BEAST
Most hogy par regi ismeros is szemezget a DF Online-nal (Ric, Cromac pl) enis nosztalgiaztam egy kicsit a regi kepeim kozt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AkumaShe, azaz én még novemberben grindelgettem Franzon OniSama néven. Kellemes nosztalgikus érzés árasztott el TruBy postjában a neveket olvasva... MonkSis3 (Sis3resáska), Gugger, Cromac... 😊
Bah, de régen volt! :|
No meg is keresem a régi screenshotokat! 😄

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Endaer
Nem bírja a pocikád az ilyen képeket, szivi? 😊

daemonervosa
Rule 14 pwnd yo mann

Trolling is a art.

TruBy
Mért nem mész vissza anyádba?

Chryst64
Az olyanfajta emberek mint te, sosem tartoztak a tarsasagomba.
Ahhoz kicsit tobb kell... Sztem 2 sor eleg velemenyt alkotni rolad.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Endaer
jol van, el lehet lazulni, tulzottan rafeszultel a temara...
"Vetetéma van."

Strahd_
En a kerdesere valaszoltam. Kerdezte mi, milyen a gamma... megadtam neki a valaszt. Te azon kivul hogy szajkaratezol nem tul sok ertelmes informaciot tudtal kisajtolni magadbol.
A fikazas akkor lett volna ha megmondom vok,gamma,szero stb kifejezesekre reagaltam volna maskent. Szerintem nem hozza tartozott volna a kulturalt kerdes felteveshez az is hogy nem egy idiota szintjen teszi vel a vok os kerdeseit.
Ahhoz kepest hogy mindenki tudta mit kerdez, de maskent hogyan hivod fel a figyelmet hogy kicsit nezzen oda hogy teszi fel a kerdest? Ebben semmi flame nem volt. Te most probalsz flamelni es egetni, csak nem sikerult meg neked sem magadba szallnod teljesen hogy osszeszedd a gondolataidat es valami 2 sorosnal tobb ertelmes osszefuggo mondatot le tudj irni, es meg en vagyok a nyomi? 😊 40+ evesen mar eljuthattal volna valami jobb tarsalgasi szintre is.

😊 dmx en is valamire szamitottam, de semmi. Valoszinuleg sajat maga regelt meg egy accot mert felt megkerdezni ezeket maskent. csak vok,gamma es egyebb uninteligens kotoszavakkal sikerult feltennie a kerdest.

darkmenx
s/valaszoltak/valaszoltal/

darkmenx
azthittem kerekedik valami jo kis flame mikor lattam, hogy valaszoltak a strandnak de megint csak ez a gyoker gyerekflame.

man the fuck up dood.

Chryst64
Aha, te talán adtál valami tanácsot, választ? Csak fikáztál. Nyomikám szállj magadba kicsit.

Endaer

Strahd_
Mert te elen jartal a valasz megadasaban, kb ennyire futotta a te ertelmi szinted alapjan is.

darkmenx
kihalt a forum miota idejar a sok kocsog legit

Facek
Úgy hogy macrózható és nem szereti
Endaer
Hogy lehet okoskodva, nyelvet nyujtogatva visszakerdezni valamirol, amirol nem tudsz eleget? <#kocsog>

Hogy lehet egy billentyûzet illegális? 😛
vegyél új billentyûzetet, különben is illegális

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

csáó
Razer tarantula billem van és az a problémám vele, hogy mikor belépek a játékba az nguard megöli a driverét... vki esetleg tudna segiteni, vagy van vkinek vmi normális megoldása a problémára?
solyomb
C0ren tuti, de az allymba van, titánok jelentik alegnagyob veszélyt rám továbbra is. Dominátorokat nem láttam még teonon, hogy mit tudnak, sayhán nem sok esélyük volt az utobbi idõben.
Amint elérem a dominátorral a 82-t megpróbálom. Lehet, hogy Sanci 2012-ben már nem fog az L2-vel játszani, de ha a dominatorok és a summonerek fejlõdési arányát vesszük alapul, akkor ez a realitás. Ha a nova elmegy, nem marad a Sayhán 80-asnál nagyobb dominator. Én max sleep/root/silence/despair-al próbálkoznék. Esetleg flame/poison, ha elfelejti bevédeni magát ellene... Finaltól viszont szívesen megpróbálnám, mert a buffok igencsak erõssé fogják tenni a dominatort.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Üdv,

dominátorok, vagy C0ren meg tudna fogni szted?

Endaer
Bizony a szotar forgatas csak a legjobbak kivaltsaga! Senki mas nem kepes ra!

Lullaby
Ha ütöd az ellenfeled akkor esélyes hogy bestunnolodik.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Sziasztok

Egy top-grade stonébol ezt a skillt kaptam csak nem értem pontosan mit is jelent. Chance Momentarily stuns your target during a Physical attack.

Thx a segitséget elöre is😊
asszem -21 pontról indult Sanci

hát a jövõ hónap a tiéd igazából, elég nagy hátrányból indultál. ahogy néztem sok ember nem fog tudni megszoritani 😄

phalanx
pedig Alb nem a top ES ITT-ben

Epszilon
Fent hagytam még a követ hogy egy kicsit tovább teszteljem milyen is pvp-be, 3x kaptam meg az effektet de egyszer se criteltem mikor rajtam volt.
De azért Drofa kapott egy szépet(wildmagic nélkül). Dynasti Jewel set FTW!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

solyomb
Csak olyn használom, de eddig elég jol adta, igaz volt hogy 1 harc alatt 0 crit de volt olyan is hogy 2-3 egy harc alatt😊 De csak az aktív illetve a passive éri meg az ilyen chance-s skillek a tapasztalataim alapján elég kaksik.

3 ponttal maradtam le a herorol😞 Érdekes itt valahogy sokkal több cucca van az embereknek, az Es aki nyerte megvert 1x, de ugy hogy volt 2fajta AMje egyik nuke másik para augmenttel, maximum clarity meg life force talizmánja - hp/mp recovery -, meg celestial augmentje😊 És majdnem minden ember így rohangál itt, a novának szimplán 83-s karijai voltak minden skillel felvértezve, és +10-s vagy nagyobb fegyverei😊
Na mind1 talán majd köv honap
Voyager5
Tényleg akinek van aktívba WM ilyen szint körül az megoszthatná tapasztalatait (Sanci talán) , hogy szerinte eléri-e a max 20%ot.. habár ha Epszi 1 perc alatt nem crittelt lvl10en..
Endaer
high five

MeoH
ja gtfo...

fuck mmo's..i.,

Na ok, sziasztok!
Gondom úgy írná, hogy játszol. Nem játszasz. Ami egyébként helyesírásilag jó lenne, ha létezne ilyen ragozás a magyarban. 😊

Epszilon
Passzívra gondoltam, elég érdekesen mûködik 1percig rajtam van ha egyáltalán bejön a sansz de egyszer sem lõttem mcritet pedig volt sima wild magic-em is, úgyhogy kuka...

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

daemonervosa
en kettõ c -vel irnám

Trolling is a art.

Miért te c-vel írod? Vagy hogyan akkor oktass már ki vazze!
Gordis2k
vacak

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
nem olvastam vegig a leirast ugyhogy mindegy.

darkmenx
"Még nem self wildmagic"

ugyan annyit ad, mint az aktiv, ugyan ugy "stackel", de lehet csak en nem ertem ezt a self wildmagicet.

daemonervosa
szedd le szar.

Trolling is a art.

Epszilon
Levegyem vagy ne? Még nem self wildmagic de jobb mint amiket kaptam az ucsó 50kõbõl.