Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Enjoy!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bah, de régen volt! :|
No meg is keresem a régi screenshotokat! 😄
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Ahhoz kicsit tobb kell... Sztem 2 sor eleg velemenyt alkotni rolad.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
"Vetetéma van."
A fikazas akkor lett volna ha megmondom vok,gamma,szero stb kifejezesekre reagaltam volna maskent. Szerintem nem hozza tartozott volna a kulturalt kerdes felteveshez az is hogy nem egy idiota szintjen teszi vel a vok os kerdeseit.
Ahhoz kepest hogy mindenki tudta mit kerdez, de maskent hogyan hivod fel a figyelmet hogy kicsit nezzen oda hogy teszi fel a kerdest? Ebben semmi flame nem volt. Te most probalsz flamelni es egetni, csak nem sikerult meg neked sem magadba szallnod teljesen hogy osszeszedd a gondolataidat es valami 2 sorosnal tobb ertelmes osszefuggo mondatot le tudj irni, es meg en vagyok a nyomi? 😊 40+ evesen mar eljuthattal volna valami jobb tarsalgasi szintre is.
😊 dmx en is valamire szamitottam, de semmi. Valoszinuleg sajat maga regelt meg egy accot mert felt megkerdezni ezeket maskent. csak vok,gamma es egyebb uninteligens kotoszavakkal sikerult feltennie a kerdest.
man the fuck up dood.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Razer tarantula billem van és az a problémám vele, hogy mikor belépek a játékba az nguard megöli a driverét... vki esetleg tudna segiteni, vagy van vkinek vmi normális megoldása a problémára?
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
dominátorok, vagy C0ren meg tudna fogni szted?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Egy top-grade stonébol ezt a skillt kaptam csak nem értem pontosan mit is jelent. Chance Momentarily stuns your target during a Physical attack.
Thx a segitséget elöre is😊
De azért Drofa kapott egy szépet(wildmagic nélkül). Dynasti Jewel set FTW!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
3 ponttal maradtam le a herorol😞 Érdekes itt valahogy sokkal több cucca van az embereknek, az Es aki nyerte megvert 1x, de ugy hogy volt 2fajta AMje egyik nuke másik para augmenttel, maximum clarity meg life force talizmánja - hp/mp recovery -, meg celestial augmentje😊 És majdnem minden ember így rohangál itt, a novának szimplán 83-s karijai voltak minden skillel felvértezve, és +10-s vagy nagyobb fegyverei😊
Na mind1 talán majd köv honap
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ugyan annyit ad, mint az aktiv, ugyan ugy "stackel", de lehet csak en nem ertem ezt a self wildmagicet.