Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Respect all
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
X-ben vannak magyarok: pl. Gustavs utolsó videója, rohannak le MOS-ba és egy party öl ott, egyik tag Kormika (SE), aki inkább nem csinál semmit, csak be ne liluljon :d
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Xben valszeg nincs más magyar, valszeg azt már mondták volna nekünk. ha meg van, akkor már nemsokáig 😄
BaalKain, thx 😊
Hearthofhungary klán tagjait mondjuk nem ismerem így a létszámukat sem. 😊
Bár tegnap láttam xXTomikaXx kariját giranban árulni klán nélkül. Lehet oszlottak? <#shakehead>#shakehead>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De nem Error az... <#idiota>#idiota>
De majd igyexem kideríteni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
mi a neve? Sanciek biztos szivesen trainelik majd.
Ha tudnád mit hallottam minap teonon. Van olyan nyomorék hazánkfia akinek az a célja játékban, hogy kibannoltassa a botozó magyarokat. Reportol több karival, screenshotot, videót vesz, petíciót ír. Igazi kis 3/3-as gm kedvenc a csávó biztos.
Sajnálom azokat akiket kibannoltak, én még csak 1 hónapja játszom de így is szar lenne ha ez történt volna, nemhogy évek múlva csomó top cuccal...
Skynet: Ha van is ilyen invisible mode detector (vagy valami hasonló)akkor is teljesen mindegy, gondol egyet a GM csinál egy szimpla karaktert jogok nélkül, és végigfut azzal.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Szerinted az alábbi mondatod:
"ha a te kliensednek nem is küld infot a szeroval csak komunikál azt meg ellehet kapni vhogy..." értelmes?
Kezd el nézni nézni enthereallal(vagy bármi hasonlóval) az összes gm gépe(gondolom az ipjüket megszerzed pikkpakk) és a szerók közötti adatforgalmat, és mûködtess botértesítõ hálózatot.
Az, hogy "játék" az már nem számít sehol?
Fusson a ascript és jólvan?
Bár tudom, hogy itt az a cél, hogy mindenki lerakjon valami nagyon "nagy eredményt" az asztalra határidõn belül. De voltakép azért sem osztanak get out of jail freecardot.
Tudom, hogy lassabb a legit,de hoszabb távúnak tûnik az elért eredmény.
Van pár szeró sajnos ahol farmerként csak is sitelt botot tudok futtatni ott csak ez jön be. Ebbõl jöt az egész hsz, hogy nincs -e vmi mód a gm lázas fázisokban vmi riasztást kicsikarni a botból, ok tom a bot pont azért van hogy ne te játsz,de ha gép közelben vagy segíthet.
Heartofhungary még mindig üt, és találtak azóta plusz tagokat.
És ja, most egy darabig megint a cuccokra termelek. Bár ekkora csordát tuti nem csinálok még1szer mert nem éri meg. 2 csapat bõven elég.
Trolling is a art.
ha te konkrétan nem tetted akkor bocsánatot kérek, de nagyjából a botos társadalmi réteg lesajnál minket legiteket.
Eddig az összes legit vs sétálók vitában gyalázás ment, hogy mennyire looserek vagyunk, és jöttek a röhögések a commoncuccos legitekre.
Ennek kapcsán nem csodálkozni való, ha ilyen esetekben a szemünket nem azért törölgetjük mert mennyire fáj, hogy összeomlás szélére került a gazdaság LineageII ben.
Azért sem sajnállak bennetek különösebben mert kerestetek rajta elég pénzt, hogy visszavásároljátok magatokat a játékba hasonszõrû társaitoktól. 1 hét bosszankodás amiatt, hogy ebben a hónapban vissza kell forgatni a termelt javakból.
Fõleg az AQ-t annak úgy örültem anno hogy sikerült boltolni..
azaz 1.2b itemgarden szerint ~200 dodo ami ~42k,nem hiszem h azt csak így leszarja bár ki is.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
es meg biztos van ami most nem jutott eszembe. de 700k huf biztos volt.
aki ezen röhög miért lenne kretén?
Te kreténnek érzed magad mert a szánalmas legiteken röhögsz?
Nem lettem boldog tõle, de egy röhögésre jó volt azért.
/flame on
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Lehet nem túlzás az 1kk ft bár nem tom.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
johet a szanalmas kreten title
eddig rajtad kivul mindenki latta az eltereseket, amint belepett egy karakterevel a jatekba, ugyhogy ket lehetoseget tudok elkepzelni:
1., vak vagy
2., meg nem hasznalod a zip tartalmat
szines, zoomos, de nem title hack-es mert paran szoltak hogy attol lagolni kezdtek. Kikapcsolt chatfilter, ujrairt szovegek a sebzesnel meg par masik helyen.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
hát szerintem az hogy valaki veszt 14 accot, az eléggé balszerencsés dolog.. és ugye a legszebb öröm a káröröm.. de ez hogy utál a lineage idegesítõ, de még se annyira durva, hogy te balfasz HÁHÁHÁHÁ! 😄D😄: szoval peace
AeroeHealer lvl-86 innova@aria