Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Akkor utána mit csinálunk?Megöljük még 1X-er?LOL
Khold- 52 SR
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
dwarf kilove, ork kilove, human kilove, ijasz kilove, kardos kilove, elf fighter kilove. Marad elf/DE mage => abbol meg nemtommi vagy DE assa => abyss walker
>.<
http://l2downwest.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe
Ha ez megvan szepen meg kell varni a vasarnap estet (magyar ido szerint ugye akkor mar este lesz😊es a beta indulasakor, vagy lehet, hogy mar elotte is talan mar szombaton, szepen csinalsz egy acc-ot. Mivel ez open beta egybol megkapod az acc-ot, maximum a forgalom miatt keshet egy kicsit.
Akinek closed beta acc-ja van annak elvileg mar nem kell regisztralni mehet azzal ide, de a karaktereit torlni fogjak, szoval mindenki lev 1-rol indul.
A lenyeg a lenyeg a cliesn legyen meg a regisztracio nem fog sokaig tartani, kiveve ha akkora lesz a forgalom, hogy akar orakat is kell varni az emailre (ezek mar automatikusan generalt levek, regisztraslz es egybol visszair, mint JOB-nal TW-nel csak itt legalisan es angolul megy😊.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Na mind1!
Ez egy corpse scavenger lett volna amit nagy nehezen kinyírtam! 😊
Adott 2285 expet meg 128 espét! 😊
Regisztráltam magam már lassan 3 hete, de még semmi válasz nem érkezett. Most a haveromét használom, de ha úgy döntök, hogy megveszem a játékot akkor mégiscsak a sajátomat akarom tápolni az Open Betan.
PlayNC.com-on már van accom, de ez még kevés a játékhoz.
h pls, fogy az idõm😞
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Birkus Maximus
Latod most az ajandekozas miatt lemaradsz errol a RAID-rol pedig elkelne oda az ijaszod😊
Úgy érzem, hogy NAGGGYYON DURVA nap lesz ez a mai! 😄D
Rám mindenféle képpen számíthattok!!!😄 (remélem addig a 24 meglesz)
Mindeki aki tud jojjon, aki atment us closed-ra es meg megvan a karija es a felszerelese az is, biztos jobb lesz mint ott szenvedni meg 2 napig, amikor is torlik a karikat es addig mindenki Pk-ik, mnt orult.
Tali 18:00 gludio deli kapu (inkabb kivul a kapun ugyis nagy ott a tomeg), a pontos indulas nem feltetelen szukseges, szoval varunk ott biztos egy kicsit, dumalunk, vasarolunk, screenshotokat csinalunk, csapatokba rendezodunk. De azert mindenki probaljon idoben jonni, azert nem fogunk ott orakig acsorogni.
Akinek esetleg van nem magyar ismerose es "jofejnek" tartja annak is szolhat foleg ha orcale/priest az illeto.
Egyebknet jelenleg ugy nez ki rajtuk all vagy bukik az egesz, uyganis a nurse antok-at, akik gyogyitanak, NEM szabad megolni (nem sok hp-juk van 100 valahany) hanem altatni kell oket. Ha ez sikerul a queen mar nem veszelyes, sot a royal guardok ellen is van allitolag ellenszer Madfox magyarazott valamit, de majd o leirja.
A sikerre nincs garancia, de szerintem ha leszunk eleg sokan van eselyunk, de remelhetoleg jo szorakozas lesz😄
A piacon akkora tömeg volt hogy kész csata volt átjutni
Aztán páran összegyûltünk lag city melletti hídon
És gondoltuk felmérjük a terepet a mai nagy RAID elõtt,hátha megtudunk valami hasznosat(és volt aki nem tud majönni azért is néztünk el)
Félúton azért kellett egy kis pihi
De aztán átrágtuk magunkat a bogarakon és megláttuk ÕT😊))
Egész szép példánynak néz ki😊
És nagyon barátságosan fogadta a megfáradt kalandorokat,még teasüteménnyel is kínált😄
De ha már idáig eljutottunk....
Háát hogy is mondjam,egy milimétert nem tudtunk csökkenteni a Hp-ján😊)A nurseant-ok állandóan tápolták,és nem tudott senki altatni közülünk..
jah,és egyböl ott termett vagy 8 guard a jobbra lévõ chamberbõl😊(ráadásnak,mert látták hogy a queen veszélyben van..LOL)
De meg kell hagyni derekasan küzdöttünk,és senki nem rohant el😊(bár nem is lett volna hova)..
Szóval elég sokan kell legyünk ma hogy érdemi kárt tudjunk bele tenni😊
Remélem ezzel a kis kedvcsinálóva több embert fog eljönni.Nagy buli lesz,szerintem megéri lemenni😊)
Khold- 52 SR
Birkus Maximus
Ki mivel lesz stb...
Az usán szivesen visszaszálnék én is a klánba.
Üdv
Yven, SuMoNe, HunDawn, HunEowyn
Hívj ahogy akarsz! 😄D
Kíváncsi lennék egy assassin véleményére is 😊 pls
Birkus Maximus
hehe, lelkes csapatunk a kellõ elszörnyedés után megrohamozta õket

Ha van valakinek shot-ja arról ami utána történt vágjabe 😊))
Birkus Maximus
he-he.... én a sámánommal eljutottam lvl 7-ig 6 óra alatt, pedig az ritkagyenge az elején.. 4 keltir után pihennie kell lvl 6-on...
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
Indítottam egy Human mage nõt, kilépek a start épületbõl, leölök egy keltírt. Erre jön egy PK a neve Epoc és lelõ egy Ijjal (1 lövés) mondom bazdmeg, erre amíg a falutól visszaértem a kiinduló épülethez (200 m) addig vagy 4-en próbáltak megölni. Hát kérdem én, van így értelme játszani ????, egyszerûen nem értem a Gamemastereket, hogy miért nem büntetik a lvl10 alatti karik lePK-zását ????
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul