Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Tök jó, letöltöttem az angol nyelvû L2-t,de mivel utólag rájöttem,hogy csak a closed betára jó, kitöröltem. Utána leszedtem a japánt, jáccottam vele, qrvára szaggatott, nem értettem belõle semmit,kitöröltem. Tegnapelõtt kaptam ncsofttól closed betára cd-keyt. Azt hiszik letöltöm harmaccor! 😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Egyébként kemény 19 hozzászólást vissza kellett volna olvasni, és már hozzá is jutottál volna a válaszhoz...

Holnap vagy Vasárnap tudsz majd készíteni.
azirafael
Sziasztok!

Az Usa open betara hol lehet acc-ot kerni?

Acro
Na jó de mi van ha már esetleg megöltük a queent?😊)
Akkor utána mit csinálunk?Megöljük még 1X-er?LOL

Khold- 52 SR

Acro
Ok Sonic..6 kor odaadom a zsét😊
És sorry hogy eddig még nem taliztunk..

Khold- 52 SR

Birk@
Jol értelmezem, csak 2 van (east, west), vagy azon belül még van jópár szerver?

Birkus Maximus

Birk@
Nah akkor döntsükel pls melyik szerver legyen a magyar, ok?

Birkus Maximus

Hm nekem van accom closedra. Akkor remelem jo lesz u.az az openra is es nem kell tokolni a reggel.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Amugy most jutott eszembe hogyha olyan lag lesz ma 18:00kor, mint tegnap u.akkor akkor sztem a bajaraton se fogunk atjutni😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat akkor altatni, ugyan az😊

Hm, akkor eloszor a quen melletti chamberbol teljesen ki kell tisztitani a guardokat, es aztan gyorsan leolni a healereket, utana pedig a queent😊

agyhalál
Köszönöm már nem is remeg annyira a kezem.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

meg mindig otletem sincs milyen karim lesz😞
dwarf kilove, ork kilove, human kilove, ijasz kilove, kardos kilove, elf fighter kilove. Marad elf/DE mage => abbol meg nemtommi vagy DE assa => abyss walker
>.<

Ferro_TwL
Toltsd le a cliesnt (mivel jatszasz mar gondolom az megvan, de azert akinek nincs itt a link:
http://l2downwest.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe

Ha ez megvan szepen meg kell varni a vasarnap estet (magyar ido szerint ugye akkor mar este lesz😊es a beta indulasakor, vagy lehet, hogy mar elotte is talan mar szombaton, szepen csinalsz egy acc-ot. Mivel ez open beta egybol megkapod az acc-ot, maximum a forgalom miatt keshet egy kicsit.
Akinek closed beta acc-ja van annak elvileg mar nem kell regisztralni mehet azzal ide, de a karaktereit torlni fogjak, szoval mindenki lev 1-rol indul.

A lenyeg a lenyeg a cliesn legyen meg a regisztracio nem fog sokaig tartani, kiveve ha akkora lesz a forgalom, hogy akar orakat is kell varni az emailre (ezek mar automatikusan generalt levek, regisztraslz es egybol visszair, mint JOB-nal TW-nel csak itt legalisan es angolul megy😊.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Rohadt tár.hu!
Na mind1!
Ez egy corpse scavenger lett volna amit nagy nehezen kinyírtam! 😊
Adott 2285 expet meg 128 espét! 😊

agyhalál
Open Betara milyen accounttal lehet majd bejutni?
Regisztráltam magam már lassan 3 hete, de még semmi válasz nem érkezett. Most a haveromét használom, de ha úgy döntök, hogy megveszem a játékot akkor mégiscsak a sajátomat akarom tápolni az Open Betan.
PlayNC.com-on már van accom, de ez még kevés a játékhoz.
h pls, fogy az idõm😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Kog
A queenhez valo ut a hullainkal kikovezve:

A furge torp Reo jutott a legmesszebb

Birk@
LOL be kell mennem, hogy szerezzek annyi XP-t amennyit elveszthetek este 😄DDDDDDDDDD

Birkus Maximus

damiennek tudom az emailcimet de sinfu-val nem beszeltem par napja es naobig nem is tudok

Ferro_TwL
Stdamien-nek mar szoltam jonne is, csak tegnap nem volt es nem tudtam megadni neki a pontos idopontot. Yal ha te valahogy kapcsoltba tudsz veluk lepni (en csak a jatekban tudok nekik whispelni😞 ), akkor nagyon megkoszonnenk, ha szolnal nekik es nyugodtan hozhatja az osszes cimbijet csak level 20 plussz legyen mindenki.

Latod most az ajandekozas miatt lemaradsz errol a RAID-rol pedig elkelne oda az ijaszod😊

hmm szoljatok sinFU-nak ha esetleg fentvan. Ausztral oracle, mondjatok neki hogy uzenem hogy pls mennyen veletek😊 en mar minden cuccom damiennek attam szal nemtudok menni ~~

Ja, és Acro plz a pénz még add már meg, hogy tudjak venni soulshotot meg resurect scrollt! 😄

Bazz! De DURVA!!! 😄D

Úgy érzem, hogy NAGGGYYON DURVA nap lesz ez a mai! 😄D
Rám mindenféle képpen számíthattok!!!😄 (remélem addig a 24 meglesz)

Ferro_TwL
Madfox elege ott van a temaban a queen elleni taktikaban szoval tegnap megigerte leirja amit eddig olvastott rola (az orphuson volt terkep meg minden csak sajnos mar nem megy az oldal).

Mindeki aki tud jojjon, aki atment us closed-ra es meg megvan a karija es a felszerelese az is, biztos jobb lesz mint ott szenvedni meg 2 napig, amikor is torlik a karikat es addig mindenki Pk-ik, mnt orult.

Tali 18:00 gludio deli kapu (inkabb kivul a kapun ugyis nagy ott a tomeg), a pontos indulas nem feltetelen szukseges, szoval varunk ott biztos egy kicsit, dumalunk, vasarolunk, screenshotokat csinalunk, csapatokba rendezodunk. De azert mindenki probaljon idoben jonni, azert nem fogunk ott orakig acsorogni.
Akinek esetleg van nem magyar ismerose es "jofejnek" tartja annak is szolhat foleg ha orcale/priest az illeto.

Egyebknet jelenleg ugy nez ki rajtuk all vagy bukik az egesz, uyganis a nurse antok-at, akik gyogyitanak, NEM szabad megolni (nem sok hp-juk van 100 valahany) hanem altatni kell oket. Ha ez sikerul a queen mar nem veszelyes, sot a royal guardok ellen is van allitolag ellenszer Madfox magyarazott valamit, de majd o leirja.

A sikerre nincs garancia, de szerintem ha leszunk eleg sokan van eselyunk, de remelhetoleg jo szorakozas lesz😄

Egy külön alakulatnak a bejáratokat kéne védenie erõs healer támogatással, egy külön varázsló csapat a nurse-okat sleep-el amíg a többiek a Queent ütik😊 kb 20-30 ember kell de inkább 30 😊
LSC
atyaúristen.

Acro
A tegnapi nap is elég mozgalmas volt,még csak most ébredtem😊

A piacon akkora tömeg volt hogy kész csata volt átjutni

Aztán páran összegyûltünk lag city melletti hídon

És gondoltuk felmérjük a terepet a mai nagy RAID elõtt,hátha megtudunk valami hasznosat(és volt aki nem tud majönni azért is néztünk el)

Félúton azért kellett egy kis pihi

De aztán átrágtuk magunkat a bogarakon és megláttuk ÕT😊))

Egész szép példánynak néz ki😊

És nagyon barátságosan fogadta a megfáradt kalandorokat,még teasüteménnyel is kínált😄

De ha már idáig eljutottunk....

Háát hogy is mondjam,egy milimétert nem tudtunk csökkenteni a Hp-ján😊)A nurseant-ok állandóan tápolták,és nem tudott senki altatni közülünk..

jah,és egyböl ott termett vagy 8 guard a jobbra lévõ chamberbõl😊(ráadásnak,mert látták hogy a queen veszélyben van..LOL)

De meg kell hagyni derekasan küzdöttünk,és senki nem rohant el😊(bár nem is lett volna hova)..

Szóval elég sokan kell legyünk ma hogy érdemi kárt tudjunk bele tenni😊
Remélem ezzel a kis kedvcsinálóva több embert fog eljönni.Nagy buli lesz,szerintem megéri lemenni😊)

Khold- 52 SR

Birk@
mit csesztem el? 😊))

Birkus Maximus

Birk@
Nem tudom mi lesz, meg hogy HUNrricane indítja-e a klánt, egyenlõre még elég sokminden függõbe van; mivel késõbb éles is lesz a játék, így már azért nem teljesen mindegy hogy milyen klánok lesznek

Birkus Maximus

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Reonel nem tudod, hogy az usán hogy lesz az Inquisitors klán?
Ki mivel lesz stb...
Az usán szivesen visszaszálnék én is a klánba.

Üdv
Yven, SuMoNe, HunDawn, HunEowyn
Hívj ahogy akarsz! 😄D

Birk@
tessék www-vel tettem be 😊

Birkus Maximus

Birk@

Birkus Maximus

Gorii
usa n a szombati wiped miatt megy ennyi pk

Gorii
http://www vel tedd be

Birk@
jah 2 kérdés: Valaki aki sokat nyomta íjásszal írjon már valami átfogó elemzést pls 😊 PKra jó csak? Mennyire gyors a karakter, hogy fejlõdik, etc
Kíváncsi lennék egy assassin véleményére is 😊 pls

Birkus Maximus

Birk@
degagyi, miértnem láccik a kép, vagycsaknekemnemjó?

Birkus Maximus

Birk@

Birkus Maximus

Birk@

Birkus Maximus

Birk@
Pár szó a tegnapról, látom senki se írt még, biztos pihenik ki a fáradalmakat 😄DD Hát bennvoltunk hangyavárban, elmentünk a queen-ig 😊 Hogy ott mitörtént...
hehe, lelkes csapatunk a kellõ elszörnyedés után megrohamozta õket
Ha van valakinek shot-ja arról ami utána történt vágjabe 😊))

Birkus Maximus

Birk@
??? Gyerekek DE-el 2 óra alatt (!) kényelmesen el lehet jutni 7re 😊

Birkus Maximus

pityogo2
na by, sorry, de mennem kell suliba....

Ide mit kéne írni?

pityogo2
14 óra???
he-he.... én a sámánommal eljutottam lvl 7-ig 6 óra alatt, pedig az ritkagyenge az elején.. 4 keltir után pihennie kell lvl 6-on...

Ide mit kéne írni?

semo1
Ezért kell a party
14 óra alatt Lvl 10-11-ig jutottunk
agyalal a tank
én + healer

pityogo2
ahogy elnézem igen sok mage van... lehet hgy mégis csak orc monk leszek?....

Ide mit kéne írni?

pityogo2
szrd má le... vasárnap indul az open, sztem nem elsz ilyen baj, mert mindenki azonos szintú lesz kb

Ide mit kéne írni?

Valen
Naszóval:

Indítottam egy Human mage nõt, kilépek a start épületbõl, leölök egy keltírt. Erre jön egy PK a neve Epoc és lelõ egy Ijjal (1 lövés) mondom bazdmeg, erre amíg a falutól visszaértem a kiinduló épülethez (200 m) addig vagy 4-en próbáltak megölni. Hát kérdem én, van így értelme játszani ????, egyszerûen nem értem a Gamemastereket, hogy miért nem büntetik a lvl10 alatti karik lePK-zását ????

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

pityogo2
sztem megteszi, amire ki lett találva. (egyenlõre)

Ide mit kéne írni?