Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha nekünk is legalább annyi és olyan jó Cleric/Oracle healerünk lenne mint nekik talán magunk felé tudnánk fordítani az egyensúlyt.
Hát igen kellett volna még ugyan ennyi ember. És jobb felkeszülés (fõleg a sleep-elés meg a blokk volt gyenge). sok varázsló/cleric és sok jó harcos/ijjász kell még 😊 De ez volt a próba, tapasztalat gyüjtés majd a NAOB-ban replay, és ott már 1-el többen lesztek (Én is ott leszek a blokk-ban egy knight-al😊
No comment
:
elszórakoztam, azon elv szerint, hogy márcsak 1 nap van hátra ezen a napon kívül 8)
:
elszórakoztam, azon elv szerint, hogy márcsak 1 nap van hátra ezen a napon kívül 8)
Ide mit kéne írni?
Nahh akkor egy kis fotoalbum a hosokrol:
Eloszor is engedjetek meg hogy bemutatkozzam:
Nemi problemat okozott a bennunket predanak nezo PK ehes lamerhad ami a hangyavar kornyeken idozott, de laza bemelegites utan 😉) elindultunk a hangyavar szivebe:
Alig tevedtunk es fogyatkoztunk meg kozben, ugyhogy eloszor illendoen bemutatkoztunk ofelsegenek:
A megbeszelt strategia szerint elhelyezkedtunk (sajnos igencsak komoly letszamhiannyal kuzdve), mely elorevetittette a szornyu veget, de mi hosiesen bevallaltuk a kuzdelmet:
Aztan rovidesen bekovetkezett amire titkon szamitottunk is, a gaz ellen hatalmas letszamfolenye maga ala gyurte hosies, de maroknyi csapatunkat:
Aztam mar csak korom es ver, a hangyaeledelle degradalodott hosok ujabb kihivas remenyeben a varosban vontak ossze eroiket. Sebeiket mutogatva, emelt fovel hajtogattak: "A kovetkezo a Kruma Core lesz"... 😄
http://madfox.uw.hu/pic/Shot00067.jpg
Koszi minden jelenlevonek az izgalmas kalandot, szerintunk megerte! 😄
Eloszor is engedjetek meg hogy bemutatkozzam:
Nemi problemat okozott a bennunket predanak nezo PK ehes lamerhad ami a hangyavar kornyeken idozott, de laza bemelegites utan 😉) elindultunk a hangyavar szivebe:
Alig tevedtunk es fogyatkoztunk meg kozben, ugyhogy eloszor illendoen bemutatkoztunk ofelsegenek:
A megbeszelt strategia szerint elhelyezkedtunk (sajnos igencsak komoly letszamhiannyal kuzdve), mely elorevetittette a szornyu veget, de mi hosiesen bevallaltuk a kuzdelmet:
Aztan rovidesen bekovetkezett amire titkon szamitottunk is, a gaz ellen hatalmas letszamfolenye maga ala gyurte hosies, de maroknyi csapatunkat:
Aztam mar csak korom es ver, a hangyaeledelle degradalodott hosok ujabb kihivas remenyeben a varosban vontak ossze eroiket. Sebeiket mutogatva, emelt fovel hajtogattak: "A kovetkezo a Kruma Core lesz"... 😄
http://madfox.uw.hu/pic/Shot00067.jpg
Koszi minden jelenlevonek az izgalmas kalandot, szerintunk megerte! 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
akkor nem is sikerult kinyirni a dogot?
geci a budos pixy criticallal 520at sebzett be is fekudtem,
most oda a bone gaiters, low boots es a short gloves 😞
most oda a bone gaiters, low boots es a short gloves 😞
ja azzal😊
azon mindent eladtam
azon mindent eladtam
kidobtam terkep/low boots/magic ring meg ring of anquish
ebbol egy csavo aka kadilla akit 2x megoltem volt szives visszaadni mindent amit fel birt venni😊)
a terkep+az anq ring leveszett ki nem szarja le^^
mar 130k a karma ~~
ebbol egy csavo aka kadilla akit 2x megoltem volt szives visszaadni mindent amit fel birt venni😊)
a terkep+az anq ring leveszett ki nem szarja le^^
mar 130k a karma ~~
lynx ezt honnan tudod?😄
amugy mar 105k a karmam😊
lawa ujabb help kene, kovetett egy fasz majnem megolt gyors kileptem csak nem merek visszamenni nehogy ott maradjon
LEHET MEG JONNI RAIDRE??? KARIT SZEREZTEM CSKA NINCS CUCCA😄DD
๏̯͡๏﴿
elf
lenne egy keresem akinek van nacbje pls jojjon segiteni. 1000 ss kene csak nem mehetek a varosba, a penzt odaadnam a bunkeromnal😊 eddig 11 amcsit oltem meg es 10790 karmam van, 999k-ig meg sem allok^^
Jó terv csak legyetek elegen és mindenki csinálja a feladatát és ne hõsködjön. Sok sikert. Holnap várjuk a képeket 😊
Nahh akkor (soory csak most jutottam forumkozelbe - eddig a bossommal harcoltam):
Ant raid:
A legalso teremben van a kiralyno (QA) korulotte a teremben meg vannak hangyak (szorvanyosan), de ez ekkora csoportnak nem lenyeg.
FONTOS: CSAK TAKTIKAVAL LEHET MEGOLNI!!!! (nekirontas = halal)
A taktika pediglen a kovetkezo (lenne):
A kiralynot alapvetoen ket fele hangya orzi:
-- Nurse antok (NA: lvl35 passive, 772HP) szamszerint 8db kozel alnak a QA korul es csak gyogyitjak, max magukat vedik. A TRUKK AZ HOGY EZEKET NEM SZABAD MEGOLNI! Ugyanis itt minde QA-hoz tartozo hangya a kozeli Larvae-Chamberben azonnal respawnol. Onnan siman nyomja a QA-ra a battle healt, azaz a QA onnantol kezdve nem megolheto... :S
--Royal Guard Ant (RGA: lvl39 passive, 925HP) ebbol szinten 8db van, dolguk a QA hivasara azonnali pusztitas... RGA-k ket helyen vannak "gyarilag" vagy a QA korul vagy a Larvae Chamerben, amibol egy kis alaguton keresztul jonnek a QA vedelmere. Azonnal respawnolnak es esetenkent a NA-k oket is gyogyitjak...
TAKTIKA: ket kulcspont van:
I.: A NA-k altatasaval meg kell akadalyozni a QA gyogyulasat, csak ugy erheto ez el, ha minden NA folyamatosan alszik (meghalasuk eseten a Larvae chamberben respawnolnak es oda nem lehet utanuk menni... ...bukunk)
II.: A RGA-k nem erhetnek a nagy terembe, nagy pdefes karaktereknek meg el kell allniuk az utat a Larvae-chamber es a foterem kozott es meg kell akadalyozni a RGA-k atjutasat (esetlegesen a meghalt es respawnolt NA-k likvidalasa is a feladat, lehetoseg szerint)
Amennyiben a ket kulcsfeladat teljesul akkor a QA nem nagy ellenfel, de legyozese komoly idobe kerul, ami a tobbiekre komoly terheles (altatok MP pontban, Blokkolok HP-ben fognak hianyt szenvedni)
Feladat:
1. lepcso:
A regebben ismertetett modon a nagyterembe lejutni.
2. lepcso:
A nagyterem megtisztitasa lehetoleg minden hangyatol, kiveve QA NA RGA. Nagy pdef (TANK) karakterek dolga a nagyterem megtisztitasa, termeszetesen kozepes MP erejeig mindenki kiveszi a reszet a fektelen oldoklesbol... 😄
FONTOS az elso 2 lepcso vegrehajtasa soran a QA es a hozza tartozo NA illetve RGA hangyakat NEM SZABAD BANTANI!!!
3. lepcso:
ujra osszeallunk es csapatokra oszlunk:
Blokkolok=a larvae chamber bejaratanak orzese azon hangya se ki se be!!!
Healerek=A blokkolok apolasa a leheto leghatekonyabb modon...
Altatok=a NA-k altatasa folyamatosan es kivetel nelkul
A maradek erok adott jelre megtamadjak a QA-t, miutan mar minden NA alszik!!!! (elotte teljesen felesleges)...
A terembe varhatoan a varban levo kozeli agrok is bejonnek a QA megtamadasakor, szoval gyorsnak kell lenni...
Her Majesty lvl43 80000HP!
Az ero legyen velunk... 😄
(Addig is kiabalja mindenki a jatekban:
!THE LAST BIG ANT RAID, TODAY 1800CET GLUDIO SOUTH GATE!!! COME AND KILL THAT BITCH!!! Lv20+!)
Bakker 16:30-ota kuldom ezt, nincs netem, ami van az meg megszakad....
...Sok sikert!!!!
Ant raid:
A legalso teremben van a kiralyno (QA) korulotte a teremben meg vannak hangyak (szorvanyosan), de ez ekkora csoportnak nem lenyeg.
FONTOS: CSAK TAKTIKAVAL LEHET MEGOLNI!!!! (nekirontas = halal)
A taktika pediglen a kovetkezo (lenne):
A kiralynot alapvetoen ket fele hangya orzi:
-- Nurse antok (NA: lvl35 passive, 772HP) szamszerint 8db kozel alnak a QA korul es csak gyogyitjak, max magukat vedik. A TRUKK AZ HOGY EZEKET NEM SZABAD MEGOLNI! Ugyanis itt minde QA-hoz tartozo hangya a kozeli Larvae-Chamberben azonnal respawnol. Onnan siman nyomja a QA-ra a battle healt, azaz a QA onnantol kezdve nem megolheto... :S
--Royal Guard Ant (RGA: lvl39 passive, 925HP) ebbol szinten 8db van, dolguk a QA hivasara azonnali pusztitas... RGA-k ket helyen vannak "gyarilag" vagy a QA korul vagy a Larvae Chamerben, amibol egy kis alaguton keresztul jonnek a QA vedelmere. Azonnal respawnolnak es esetenkent a NA-k oket is gyogyitjak...
TAKTIKA: ket kulcspont van:
I.: A NA-k altatasaval meg kell akadalyozni a QA gyogyulasat, csak ugy erheto ez el, ha minden NA folyamatosan alszik (meghalasuk eseten a Larvae chamberben respawnolnak es oda nem lehet utanuk menni... ...bukunk)
II.: A RGA-k nem erhetnek a nagy terembe, nagy pdefes karaktereknek meg el kell allniuk az utat a Larvae-chamber es a foterem kozott es meg kell akadalyozni a RGA-k atjutasat (esetlegesen a meghalt es respawnolt NA-k likvidalasa is a feladat, lehetoseg szerint)
Amennyiben a ket kulcsfeladat teljesul akkor a QA nem nagy ellenfel, de legyozese komoly idobe kerul, ami a tobbiekre komoly terheles (altatok MP pontban, Blokkolok HP-ben fognak hianyt szenvedni)
Feladat:
1. lepcso:
A regebben ismertetett modon a nagyterembe lejutni.
2. lepcso:
A nagyterem megtisztitasa lehetoleg minden hangyatol, kiveve QA NA RGA. Nagy pdef (TANK) karakterek dolga a nagyterem megtisztitasa, termeszetesen kozepes MP erejeig mindenki kiveszi a reszet a fektelen oldoklesbol... 😄
FONTOS az elso 2 lepcso vegrehajtasa soran a QA es a hozza tartozo NA illetve RGA hangyakat NEM SZABAD BANTANI!!!
3. lepcso:
ujra osszeallunk es csapatokra oszlunk:
Blokkolok=a larvae chamber bejaratanak orzese azon hangya se ki se be!!!
Healerek=A blokkolok apolasa a leheto leghatekonyabb modon...
Altatok=a NA-k altatasa folyamatosan es kivetel nelkul
A maradek erok adott jelre megtamadjak a QA-t, miutan mar minden NA alszik!!!! (elotte teljesen felesleges)...
A terembe varhatoan a varban levo kozeli agrok is bejonnek a QA megtamadasakor, szoval gyorsnak kell lenni...
Her Majesty lvl43 80000HP!
Az ero legyen velunk... 😄
(Addig is kiabalja mindenki a jatekban:
!THE LAST BIG ANT RAID, TODAY 1800CET GLUDIO SOUTH GATE!!! COME AND KILL THAT BITCH!!! Lv20+!)
Bakker 16:30-ota kuldom ezt, nincs netem, ami van az meg megszakad....
...Sok sikert!!!!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
regisztraltam😊
hát sok szerencést a ma esti kamikaze akcióhóz, én sajnos nem tudok részt veni benne, kéne még röpke 8 szint min😊
๏̯͡๏﴿
én nem az elsõt, nem az utolsót, és nem is a középsõt javaslom, mert ezek lesznek tele a legvalószínûbben
sztem a második ill utolsó elõtti lesz talán a legjobb
sztem a második ill utolsó elõtti lesz talán a legjobb
๏̯͡๏﴿
Na jóó..
Nem volt idõm összeszámolni õket.😊)
Túl sokan voltak,és gyorsan végigsöpörtek a pályán..LOL
Nem volt idõm összeszámolni õket.😊)
Túl sokan voltak,és gyorsan végigsöpörtek a pályán..LOL
Khold- 52 SR
8??? legalább ötven gurad van ott😄DDD
hát ha így állnak a dolgok, lehe,t hogy erõsen el fogtok vérezni😊
ez metg, hogy nurse ant😄DD nõvérke hangya😊
hát ha így állnak a dolgok, lehe,t hogy erõsen el fogtok vérezni😊
ez metg, hogy nurse ant😄DD nõvérke hangya😊
๏̯͡๏﴿
11es szintig nyomtam fel 5 óra alatt. azóta nyomtam vagy 10 órát vele, de még mindig csak 12es vagyok😄
๏̯͡๏﴿
Megújult a lineage2.com
Hot Files!
Lineage II: The Chaotic Chronicle Closed Beta
A successor of one of the most popular MMO games of all time, Lineage II: The Chaotic Chronicle has arrived at long last. This beta is subscriber only and has a limit of 5000 keys per week so get this fast!
Ezt ma küldte a GameSpy

EZ MEG MEGALOL
Lineage II: The Chaotic Chronicle Closed Beta
A successor of one of the most popular MMO games of all time, Lineage II: The Chaotic Chronicle has arrived at long last. This beta is subscriber only and has a limit of 5000 keys per week so get this fast!
Ezt ma küldte a GameSpy

EZ MEG MEGALOL
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Aki gozerovel nyomja a closed-on az ugye tudja (kb millioszor le van irva a forumon is), hogy vasarnap, sot lehet hogy elobb is, vege es torlik az acc-kat. Csak azet irom, hogy nehogy valaki ez miatt itt kezdjen sirni, hogy torlotek az ubertap 10-es szintu karijat😄
Az igazi moka vasarnap este kezdodik. ( Birk@ felvetese jogos, ki kel talani hogy melyiken menjunk, east v. west es melyik serveren. En csak annyit javasolnek -bar meg nem tudjuk hany server lesz, de gyanitom lesz jopar-, hogy SEMMIKEP ne az 1-es server legyen ugyanis automatikusan oda loginolnak be a legtobben es siman elfordulhat, ahogy a taiwani betaban szinte mindig, hogy "too many users" miatt nem lehet belepni. Szoval barmi lehet csak ne az 1-es.)
Az igazi moka vasarnap este kezdodik. ( Birk@ felvetese jogos, ki kel talani hogy melyiken menjunk, east v. west es melyik serveren. En csak annyit javasolnek -bar meg nem tudjuk hany server lesz, de gyanitom lesz jopar-, hogy SEMMIKEP ne az 1-es server legyen ugyanis automatikusan oda loginolnak be a legtobben es siman elfordulhat, ahogy a taiwani betaban szinte mindig, hogy "too many users" miatt nem lehet belepni. Szoval barmi lehet csak ne az 1-es.)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Hali
Valszeg lesz Inqvisitor klán naob-on is...bár ezt meg kellene beszélni a tobbi job-on már +levõ klánnal hogy ok hogy gondoljak a dolgot... (az megint egy jó kérdés, hogy mennyien fognak elõfizetni a jatekra mert hát ugye a Naob is csak 1 hónap, az alatt meg nem lehet a klánt lvl 5-re nyomni..😊 én úgy hiszem elõfizetek rá...bár a tegnapi afférom azzal a rohadt fallal kicsit betett nekem...ha a mai Raid-en is lesz valami bug-om akkor levagatom a hajam aztan belépek az Alkaida-ba..😄
Hmmm...ez nem is rossz klán név ....ALKAIDA...😊
a leader meg lehetne Bin Laden...LOL
Valszeg lesz Inqvisitor klán naob-on is...bár ezt meg kellene beszélni a tobbi job-on már +levõ klánnal hogy ok hogy gondoljak a dolgot... (az megint egy jó kérdés, hogy mennyien fognak elõfizetni a jatekra mert hát ugye a Naob is csak 1 hónap, az alatt meg nem lehet a klánt lvl 5-re nyomni..😊 én úgy hiszem elõfizetek rá...bár a tegnapi afférom azzal a rohadt fallal kicsit betett nekem...ha a mai Raid-en is lesz valami bug-om akkor levagatom a hajam aztan belépek az Alkaida-ba..😄
Hmmm...ez nem is rossz klán név ....ALKAIDA...😊
a leader meg lehetne Bin Laden...LOL
Üdv emberek! Mostantól boldogítalak benneteket én is ingém.
Rolo
Rolo

na igy utolso elotti nap vegul sikerult vennem egy forest bowot, holnap tudjak ma enis pkzni^^
Üdv mindenkinek! Végre tudok írni én is aszem 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
na en jaccom "yal 😮
kérdés: a #6269-es hozzászólásban lévõ LienAge2PreludeSetup egyenlõe a Closed Bétához letöltött amcsi verzió + patchelt változatával ?
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul