Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
We are having some technical issues with the second server, so it will be down until the problem can be resolved. We have no absolute ETA on this, but rest assured the server will be brought back up as soon as possible. Thank you for your patience!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem értem miért akar valaki annyira a Kainbe menni
meg az európaiba, rohadtul nem vágyom arra hogy
német, meg délszláv csetet bambuljak. az angolokkal
legalább lehet kommunikálni..
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
just keep trying. "
Hmmm..és mind amcsik ..
Khold- 52 SR
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
๏̯͡๏﴿
That's because there's like a thousand other people pressing the button at the exact same moment in time as you are.
Serious, there's a lot of people on the servers already, just keep trying.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Szerintem az európaiak türelmét tesztelik.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman