Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naes cserebe a szarakodaser 1 honap ingyenjatek😊
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Szóval jól megcsinálták
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
A szõke nõ bemegy a szexhop-ba
Az eladó odamegy hozzá:
-Mivel szolgálhatok?
-Zárlatos vibrátort szeretnék!
-Miért?!
-Hogy jó nagyot basszon!!
😄DDD
๏̯͡๏﴿
de miért mentünk a 2-re? az 1. és a 3. sokkal kevesebbet áll
Aztan iszonyatosan rohogtem amikor beprobalta ugyanezt egy bugbearral (ami siman megkerulte a kovet) 😄DDDDDDDDDDDDDDD
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Szep az elet tralalla! 😄
Most mar csak a Grizzly-knek modja meg vki hogy alljanak el az utbol mert zavarnak kicsit... 😄DD
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Majd felébredsz!
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
De most legalabb folyik az SP megint... 😄
Nekünk, jó munkás embereknek nincs tavaszi szünet 😊), tehát mi csak ilyenkor tudunk játszani 😊
+ örülök ha évi 20 szabadnapomat kiengedik venni, nemhogy Õszi/Téli/Tavaszi és nyári szünetem lenne 😊) mindezek összesen kb. 1 hét+2 hét +1 hét+8-10 hét (közel 100 nap 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
igaz én most short bowrol beszélek 😊
de bazzeg, nektek NINCS ISKOLA, vagy MUNKAHELY?
baze, tavaszi szünetbe jól lefogok amaradni... tesóm lesz nappal... max akkor tarhatok kicsit lépést veletek, ha egész éjszakai nyomom, amig tesom fel nem ébred... kb hajnali 2-tõl 11-12-ig.
Ide mit kéne írni?