Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd tuti béta vége elött két nappal 😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Pl az a srac aki latva lepukkadt szerkomat amikor siman lecsaptam egy WW-t megkerdezte mennyi a szintem, mondom neki 9 erre nekemjon... sztm heavyban volt mert lassabb volt mint en a 3. life leachnal megallt 😄D utana egymas mellett is ultunk azota ugylatszik elszallt belole a harci kedv, meg beszelgettunk is... :S
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
V9ykn8_TZL0
mindenki menjen ellenkulni, holnap folyt köv 😊), és várjatok meg az DE Dungeonnal 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
V9ykn8_TZL0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Az Kain-on sem heberul beszelnek hidd el...
DE nincs ami uvoltozes (vagyis kevesebb), es erdekes modon a franciak is tudnak angolul... 😄DD
Ugyanakkor sztm amikor a 2. gyors akkor az lassu, es forditva... ...szoval amikor amikak hazaernek a 3. begyorsul (vagyis inkabb a 2. lassul le... 😊 )
Osszessegeben tokugyanaz mindketto (tudom mert az egyikel lvl10 vagyok a masikon lvl8) 😄D
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
😊
Khold- 52 SR
8-10 : Út Kaposvárra
10-13: Munka elvégez, felmér
13-15: Út Bp-re
15:30: Hazaérkezés
16:00: Join és go DE Dungeon a kardért 😊)