Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
😄DD
biztos lagzott neki véletlenül támadt😄

๏̯͡๏﴿

Ja rákérdeztem a friendinvitera a GM-nél én is és mondta hogy nagyon sokan hiányolják, ezért megprobálják majd valamikor belerakni...
Na majd tuti béta vége elött két nappal 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Gorii
boltba nem lehet kapni, a boltinal +1 patkal jobb es az 14k

Lynx_TWL
az adminok:d

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
jah vannak jo fejek a 2. is 😄DD
Pl az a srac aki latva lepukkadt szerkomat amikor siman lecsaptam egy WW-t megkerdezte mennyi a szintem, mondom neki 9 erre nekemjon... sztm heavyban volt mert lassabb volt mint en a 3. life leachnal megallt 😄D utana egymas mellett is ultunk azota ugylatszik elszallt belole a harci kedv, meg beszelgettunk is... :S

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Lynx_TWL
vagy kiáltsd el magad sokan akarnak partyzni

๏̯͡๏﴿

hpzolee
az utobbi 1oraban betudottvalaki lepni ?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Lynx_TWL
talán party rikvesztet nyomd be😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
boltban csak 9k nem?😞

๏̯͡๏﴿

humorerzek?? en ugytuttam irakban vagy nem afganoknal. Udvozlom a szomszedokat!

dzsonesz
ahhhhhh jo a szerver😊))))

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Davidus
Jobban mondva ott tartottam hogy ülök a lépcsõ elött és várok hétha valaki megszén és bevesz egy partiba😄

V9ykn8_TZL0

Gorii
sword of solidarity kard a dija egy questnek 14k kb

Valen
na jóéjt 😊)

mindenki menjen ellenkulni, holnap folyt köv 😊), és várjatok meg az DE Dungeonnal 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

semo1
van ám humor érzeked bazz

phalanx
én ember vagyok nem DE

Davidus
LvL 9 human quest amiért jár egty kard(sword of nemtommi). :pp itt tartottam én is mikor lenyomták a szarvert😞

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
Az elf dungeonbe kell orkot olni a kardhoz

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

semo nem is neked kultem hanem BIN LADENnek! lolX

phalanx
vágva ..

Count Adyn
Sword of Solidarity

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

semo1
Most kaptam + az sms-t

mi az a SoS quest?

Szoritotok nekem is egy helyet a klánban? 😊 Egyébként ha mentek DE Dungeonba, akkor mennék én is veletek. Noxia a karim neve

Gorii
en nem tom de 2-en is csomo europai van nemet angol francia etc egyeb noob, legjobban eddig par amcsival jottem ki

Ivan Pjodr
Jóccakat

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

phalanx
Nincs semmi, le van végva a páya széle pont ott ahol már nem látszik a képernyõn 😊 nem számítottak rá hogy ilyen cseles leszek

suppedek JOEJT

Valen
😊

Ismerõs bug, kétszer összehoztam de kontrolláltam nem jött össze nekem. Nyomnék nekik bug reportot de minek erõltessem meg magamat ha õk se erõltetik meg magukat szerver ügyben 😊

Ivan Pjodr
Nem mentettem képet akkor, és már alig emlekszem, de így lehet a legjobb útikönyvet írni nem? 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

MaDFoX
jaja WW = WereWolf...
Az Kain-on sem heberul beszelnek hidd el...
DE nincs ami uvoltozes (vagyis kevesebb), es erdekes modon a franciak is tudnak angolul... 😄DD

Ugyanakkor sztm amikor a 2. gyors akkor az lassu, es forditva... ...szoval amikor amikak hazaernek a 3. begyorsul (vagyis inkabb a 2. lassul le... 😊 )

Osszessegeben tokugyanaz mindketto (tudom mert az egyikel lvl10 vagyok a masikon lvl8) 😄D

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Valen
Írd le, csinálj róla egy esszét, sõt utikönyvet 😊)

dzsonesz
inkább hirdették volna ki 1 héttel késö ezt a kva openbetat mint h itt szopatjak magukat+minket....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Ivan Pjodr
Nekem már volt olyan, kurva jó 😊)

Acro
A rendezõ meg a stáb😄D

Khold- 52 SR

Valen
mi van az alap kameraállástól jobbra-ballra-mögött ?

semo kultem sms-t de kovetkezot te fizeted. Draga am afganisztanba kuldeni innen 😞

Ivan Pjodr
Az mindegy Acro, ha egyszer kétszer nyomod be akkor is belép, csak sokál

Lynx_TWL
nekem a kezem😄

๏̯͡๏﴿

phalanx
Dago: szoljatok ha mentek a barlanga megyek én is!

mazsa
Na most meg beszart a loading-nál, hogy rohadna rá az ég!

Valen
és mi van akkor ha körbefordulsz a Login ablakban ??? 😊)

Count Adyn
Nekem a Nokia3410(copyright) nyomja az entert😊

semo1
Valaki szolhatna BIN LADEN-nek ,hogy basszon oda valamit
amitol talán fölébrednek

Count Adyn
Az idegbeteg hegyibolhába több türelem van most mnt bennem.
😊

Acro
Én a loginképernyõnél ráraktam nehezéknek a tv távirányitót az Enterre..és elmentem kajolni........

Khold- 52 SR

phalanx
ez mekkora LOL, alt+tab-al visszalépek menübe hogy megnézzem mi a helyzet erre eltünik a kurzor és körbe tudom borgatni a kamerát a login képernyõn 😊

Klán már megalakult csak a gonosz szerver menedzser mobok megakadályoztak bennünket hogy folytassuk utunkat lassan a nagy kontinens felé 😊 Elötte SoS quest mindenkinek és megyünk át.

Valen
Na jóéjtr, holnap megyek 8-kor Kaposvárra (Bp-rõl) és még nemtom mikor leszek holnap, de remélem hogy az alábbi idõtervet tartani tudom :

8-10 : Út Kaposvárra
10-13: Munka elvégez, felmér
13-15: Út Bp-re
15:30: Hazaérkezés
16:00: Join és go DE Dungeon a kardért 😊)