88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#81994 Celaven, Shaddix, Kagan, és valaki Blahon feldobta Tanomot is, amit kétlek. :) -
#81993 Elentari már kimindenkivel feküdt le a cybertéren? -
#81992 nem vagyok errol meggyozodve, de igazabol mind1 hogy megerdemeltuk-e mind :)
nagy az e-szerelem :)
-
KisEmir #81991 az mé baj?:( -
#81990 1992, sup?
-
#81989 buta vagy -
#81988 sok sikert kemény gyerek... erre nem tudok mit mondani -
#81987 attol meg berakunk. -
Otr #81986 én most "bevételek" mert leugatak hogy megint beírtad de nekem nem jó már olvastam 1-2napja mikor beírtad de akor muködot és most se -
Otr #81985 mos megcsináltam elöröl és 610es problémát ír -
#81984 Te nagyérdemű ember, szerinted kinek válaszoltam? -.- Nem érdekel ki vagy de előtte olvass vissza 2 hsz-el és akkor ossz... -
Otr #81983 114es hiba mi ? -
Otr #81982 de nekem válaszolt (: -
#81981 megegyszer bemásolod , berakunk fick mellé beszélgetni. -
Otr #81980 Korában már beírtad ezt de nekem nem müködik kékhalál volt az eredmény ami nagyon fura.. -
#81979 Nos gondolom sokan szenvedtek a GG újabb alkotásától pontosabban attól, hogy nem kompatibilis Windows 7-el, de VAN megoldás!
Először is töltsétek le a szűz Gracia Final system mappát mondjuk erről a _link_ről:
http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip
[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]
Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.
Ezt követően töltsed le ezt:
http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html
vagy innen:
http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html
[[ Értelem szerűen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]] -
#81978 igen van
-
Otr #81977 Sziasztok!
win7-re van valami megoldás trük ? -
#81976 Én olyan szivesen játszanék officalon, csak sajnos anyagi körülményeim nem engedik meg :( -
var #81975 Franz -
#81974 :):):):) -
Smitiz #81973 Jól van csak Noob voltam, nem töröltem tisztára a hosts-ot ^^
Azt hittem unofficial óta már volt windows reinstall ^^ -
Smitiz #81972 Sziasztok!
Előfizettem STEAM-en a Lineage 2re, meg is jött a kód, le is töltöttem, elő is fizettem a kártyámmal 1 hónapra, írja is hogy jun 30ig játszhatok, de nem tudok belépni :(:(
Ugyanazt a kódot használom amit a NCSOFT oldalon az accounthoz, csak írja hogy épp belép és várjak, de hát úgy tűnik várhatok rá akármeddig :(
Mit nem csinálok jól?
Ja, és ha majd egyszer belép, hova érdemes menni, melyik szerverre? -
#81971 a 9.0 vagy melyik van fenn? -
#81970 Nekem fent van az új msn és semmi baja nincs, régen annyi gond volt hogyha L2 kliens után indítottad el akkor az msn plus nem működött. -
#81969 Hi, nekem lenne 1 olyan gondom, hogy nem megy az Msn (legújabb) lineage 2 közben. Ha előtte lépek be msn re, akkor ki logol miközben indítom az l2-őt. Utána meg nem tud csatlakozni az msn a kiszolgáltatóhoz. ha van megoldás érdekelne! Előre is kössz -
BaalKain #81968 Kis buzival mennyit pvpztem teonon mikor még low lvl volt :) -
ErrOrHUN #81967 aki valaha volt hero közülünk, az éppen eleget dolgozott érte. -
#81966 kiralyul megkevertem a postokat, sorry :> -
#81965 a ket szelso talan vmi rokon, Avyuir meg Kagan pedig remelem egyertelmu
remelem ezzel sikerult igazan melyre sullyednem, hiszen irl kepet postoltam valaki(k)rol egy szaros L2 drama miatt... :( -
var #81964 Nem hiszem hogy ő sokat donatelt volna. Feedelték? -
#81963 Nem tudom donatelt-e, ugy velem, sose tette (es azt is elhinnem rola, hogy sosem botozott, de ezt se tudjuk meg amig o maga nem irja meg). Aimfulrol nemigazan tudtunk konkret infokat, neha ha postolt egy-egy videot... amennyire en lattam, remekul ervenyesult Teonon onerobol, a magyarsag allando kozeppontba helyezese nelkul, emiatt azota is tisztelem-becsulom.
Mivel top klanban volt (ITT), feltelezem hogy olykor feedeltek is, de olimpiazott magatol is, az Ő nagy ellenfele azt hiszem Spirra (RedSky) volt az MS hero cimert. -
#81962 lassan mehetsz braziliaba forgatokonyv ironak.
tl;dr attol, mert lattal valakit ingame meg nem lesz a haverod. -
#81961 Ebben a legszörnyűbb, hogy kagan bedől Elantarinak. Ő egy igazi manipulátor, és csak addig fog Kagannal maradni, amíg kapja a cuccokat. De a Divineban(lol) ezt nem fogja elérni, szóval egyszerűen tovább fog lépni, keres valaki újat, akit hülyíthet. -
#81960 (F) kagan üzenete:
its amazing how selfish they are
Marianna üzenete:
lol yeah that are pretty blind
and pretty retarded
-
#81959 igen, de Aimfult mar emlitette Eagle15 (#81935). -
#81958 Aimful is volt hero ráadásul Teon-on MS. A feedelés nincs kizárva de talán volt mögötte még valami ;) -
#81957 epiceket meg mas cuccokat lopni szinten nem uj, Shaeretol is loptak el igy par epic ekszert anno. A huga meg mindent a batyjanak koszonhetett (S80 hvy szettet, mas cuccokat, nova klantagsagot), onalloan szarra se lett volna kepes... igy legalabb volt par szep napja amikor sikeresnek erezhette magat. Majd rajon, hogy csak jot tett vele a teso, amikor megszabaditotta az L2tol :) -
#81956 Az már más kérdés, hogy Kagan behúzott 2 5/5-ös boss jewel szettet és 2 s80 szettet, és igen, egyiket a húgáról, sőt Avy-t ki is bannoltatta. Szép család. o.O
100% Novafirmed. -
lami321 #81955 Publikus TeamSpeek szerverem: shootingstar.mydns.hu:8767 gyertek, hasznaljatok visszajelzeseket a [email protected] msn cimen várok.