Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
wow egy sima 76os LS böl kaptam +1 str-t soha nem láttam még ilyen augment😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
kb 250 millió amerikai dollár volt az ncsoft teljes bevétele 2008-ba ennek adja 40-50%-kát az l2. számold ki mennyibe jönki de úgysem lesz pontos adatod mert, ha a won gyengült kb annyit a dollárhoz képest mint mondjuk a forint akkor az kb 15%-20%-kal több koreait jelent pl.

Amúgy meg engem már nem érdekelnek ez a dolgok csak, hogy tudjak játszani.

nem a valós neve érdekelt, csak a main-je neve ha van neki.

GAthersw
A további félreértések elkerülése végett:

A karin jelenleg nincsenek a felsorolt boss ékszerek, azért írtam, hogy esetleg, mert, ha valamelyikre konkrét igény van és megfelelõ ajánlat jön rá, akkor tudok intézni belõlük és azt lehet, ha kell transferelni.

01110000 01110010 00110000

<#wilting>

Kreeder44
dombornyomott kártyám van... 3 jegyût tom hol van de nem megy... de abba nem vagyok biztos h nem csak 1 hónapot játszottame amikor meglett :S

a lényeg hogy a kártya hátoldalán az aláirásos mezõ mellett jobbra kell lennie egy 3 jegyû számnak. ha az megvan akkor tök8 h dombornyomott-e vagy sem, tudsz vele online fizetni. és kell fedezettel rendelkezõ kari, csak akkor tudod használni a kulcsot amit kaptál mail-be. tudtommal a játékba belépni is csak akkor tudsz ha már befizettél 😊 ez azonban nemtuti

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

Kreeder44
Köszi szépen... már csak az a kérdés h aktiváljam kell fedezettel rendelkezõ dombornyomásos is? mert nekem most per pillanat nincs rajta pénz.... :S

Már kapod is...

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

Kreeder44
friend back-et küldene nekem valaki??? [email protected] elõre is thx

VipJoco
Érdekelne 30napos TC + walker 2-2darab pm ha valaki tud olcson

Kovács Béla karaktere!OMG!
tudja valaki esetleg, hogy kinek a karaktere a teon-on KovacsBela, csak mert felkerült az l2wh scammer listájára, hogy a red gem-et 4k helyett 268k-ért árulja😄

darkmenx
goha.ru

GAthersw
Eladó:

80,30/76 Duelist/Titan Noblesse SAYHA server

+33333 Imperial Crusader (fire/water resisttel)
+33333 Tat Set
+4 S grade dual (150 Fire)
2x +0 S grade dual
Kb 50-60 Fire Stone
Tallum Hvy Set
MJ Leather Set
+4es CP Shirt
Rakat Mati és Keymati

Sajnos az utóbbi idõben nem tudom még azt a minimális idõt sem rászánni a játékra amit a bot pátyolgatása igényel, ezért szeretnék megválni a karaktertõl, amennyiben kapok megfelelõ ajánlatot.
Részletek/Kérdés/Ajánlat privátban.
Igény esetén esetleg AQ/Zaken/Tezza transfer más szerverre.

01110000 01110010 00110000

solyomb
Ebbõl nem azt akarta kihozni, hogy õ mennyire kurvajó, hanem hogy amikor bentvan és játszik, akkor azt látja, hogy nyer a klánja

Fejleszteni kell még azt az ávh központot😊
leszedte filefront, majd felrakom megint

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Nem látok rá esélyt, hogy visszamenjek. Kiéltem magam annyira L2-ben, hogy ne akarjak a farmolás élvezetéért játszani. Pvp-nek pedig semmi értelme olyan karival, amit az én energiámból/pénzembõl/idõmbõl össze tudnék hozni. Starcraft2/D3/Aion a célpontok, amelyik a legjobban sikerül. 😊

az a része Detto qqmore stb szövegére vonatkozott...

ha csak ez a baj
alj at vmeik ellenfeletekhez akkor a harcok 80%at vesziteni fogod...

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

keresd vissza, már csináltam

TruBy
<#hehe>Arc, az van. Csinálj már egy pvp videót, had lássunk már in action! <#integet2>

nem az oldallal van baj, a serverrel meg az emberekkel. amin pvp-n ottvagyok, a 80%-át nyerjük.

Hitted volna?
BaLeeX
Miért? Tök jó ötlet.

Még belevehetnék a kifáradást is és a fáradt karinak csökken az accuracyja meg elhomályosodik a kép is sõt ha már végképp kimerült akkor a pvp közepén lefekszik aludni. <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Üdv,

Kamuuuuu, nehogy komolyan vegyétek.

Vagy ha mégse common cuccban levõ kari eladó 3decis sörért.

amúgy meg kis millió dolog befolyásolja, hogy mi, mennyi, hogyan, miért van ennyi meg annyi bevétel. kb 250 millió amerikai dollár volt az ncsoft teljes bevétele 2008-ba ennek adja 40-50%-kát az l2. számold ki mennyibe jönki de úgysem lesz pontos adatod mert, ha a won gyengült kb annyit a dollárhoz képest mint mondjuk a forint akkor az kb 15%-20%-kal több koreait jelent pl.

Amúgy meg engem már nem érdekelnek ez a dolgok csak, hogy tudjak játszani.

Trixtan
Miért, tán akkor visszajössz?

TruBy
Nézd a dolog jó oldalát. Lesz benne egy kis nemzetiség <#buck>

Wow, a Roxy-s BA tûnt fel offon?

Epszilon
Mûködik, profilnál invite a friend back opciót kell használni, ha adsz egy e-mail címet küldök egy serialt.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Sanko
"Elf: Õk mezõkön képesek lesznek a füvet megenni"

na akkor most hagyom abba az L2-õt.....

a mohának mindig a déli oldala fás

de nem tudom, mikor látja be végre az ncsoft, hogy ahoz, hogy új játékos bázist tudjon szerezni, múszáj reklámoznia a játékait. mivel sok ember inkább a reklám után vesz meg vmit, tehát itt a blizzard pénzügyi szakemberei sokkal ügyesebb és eredményesebb munkát végeznek.

arról én is olvastam, hogy volt vissza esése. Arról õszintén megmondom fogalmam sincsen, hogy mennyi az aktív játékos itt és koreaba, mivel amit kiadnak róla info egyik nap jóval több másik nap jóval kevesebb aztán fordítva😊 meg ugye korea és eu/na mellé még hozzájö thaiföld, kína, japán, malájzia, fülöp szigetek, meg most már oroszország is (mondjuk mivel õk nem játékos szám utána fizetnek az nc-nek ezért mind1) a másik dolog ami itt fontos, hogy a játékos szám l2-be nem függ össze az ncsoft anyagi helyzetével, mivel van 1 rakat l2j és licencelt szerver (ahol köztudott, hogy többször annyian játszanak mint itt és legálisnak számít). A guild wars-ot ugye szintén köztudott, hogy úgy lehet játszani, hogy nem kell havidíjat fizetni tehát ezért sincsen olyan bevétele mint a blizzard-nak.

Kreeder44
Mûködik még ez a visszahívásos dolog ha 90 napig inaktív valaki???? és az hogy megy ha van??? meg kell adnom neki ugyan úgy a dombornyomásos kártyát vagy gamecardot h megkapjam az ingyen 15 vagy 30 napot nem tom mennyire lehet visszahívni.... vagy kel fedezetnek is lenni mögötte?? Elõre is thx 😊

PLS Confirm Fick...<#mf1>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Chryst64

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

darkmenx
FEELS GOOD MEN

solyomb
Jelenleg én is, és egyelõre nem érzem azt, hogy rossz oldalon lennék😊
BEAST
Nem is tudtam hogy a GW ennyire megy meg most is :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Chryst64
wazz elfelejtettem a jelszomat...

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

DarkVen
Nemtudom ki mennyire nézegette mostanában a híreket, de NcSoft elég durvát bukott, a 2008-as utolsó negyedévben 40%-ot esett vissza az elõzõ évhez képest. (ez mondjuk köszönhetõ a Tabula Rasa-nak is) Nameg a játékoslétszám ingadozásának. GuildWars a legnagyobb húzóereje még mindíg eu-Us régióban, és Kóreában a Kényszerbõl korábban kidott Aion.
A hivatalosan közzétett pénzügyi jelentésükbõl világosan látszik azonban, hogy hiába játszanak többet GW-vel, a bevégeleik jelentõs részét még mindíg a LineageI-II adja. Az is kiderül a jelentésbõl, hogy GW-al Eu-Us szervereken 5.8M játékos van, addig L2-ben mindössze 20-30 ezer között mozog a játékosok száma, kóreában a L2-felhasználók száma azért valamivel több, decemberben már 32 szerver, és 100-130 ezer között mozog a játékosok száma. Ez még összesen is jócskán elmarad a GW létszámától, mégis a bevételek tekintetében GW mindössze 5%, L2: 42%, és Aion már 10%. Azért azt már NcSoft-nál is érzik, hogy L2 a maga teljes 150e fõs játékos bázisával messze elmarad a trónon jelenleg is lévõ 11 milliós wow-hoz képest, de még a 700e-es Warhammeronline, és 500e-es AgeofConan-hoz képest is. Nc- a megváltást az év végére tolt Aion Eu-Us megjelenésétõl várja.
A teljes pénzügyi jelentést bárki szabadon letöltheti a következõ oldalról: Pénzügyi jelentés
További szép napot 😊
L2 4ever 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

jenu
Hogy milyen GC-t kell venned az attól függ hogy hova regelted a plaync accot (Te esetedben EU). Maga a server választása független a GC-tõl.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Trixtan
nem kell a jópofi tapló
(kb. a stilusod tükrözöm)

jenu
lol epic roflmao, QQ moar.

Nem tudom mi lehet a bajod, lehet rossz oldalt válaszotttál. Szerintem nagy jó teon, én legalábbis jól érzem magam és élvezem.

Btw franz=terribad.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Mindegy, hogy milyen Gamecardot veszek a gamehez? Mert más MMO-kban van olyan hogy csak akkor tok fellépni egy szerverre, ha US kártyát veszek. Most pl. ha itt Mo.-n veszem meg a kártyát, akkor Teon-ra feltudok csatlakozni?

Elõre is kössz!
Kly
Ez vmi vicc?

Scientia potentia est.

BEAST
erdekes <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TruBy
C6-C7-es újdonságok
Kóreai érdekességek.
McWolf 2006 július 08 szombat

Kóreai barátaink a pislogás és horgászás után új életszerûségeket vezetnek majd be. Többek között a táplálkozás (evés/ivás, ha egy kocka nem értené a szót), utána a szapora (grades wc-papír, ha elrontotta a kaját, ezzel lehet a "hatást" csökkenteni), nomeg be lesz vezetve a házasság, hogy lehessen is mit kezdeni az ünnepi ruhákkal.

Ha mindez nem lenne elég, persze házasság után, amihez majd kell küldi, amiben a nõ és a férfi más-mást fog csinálni, jöhet a gyerek. None sex természetesen, ugyanis ügyelnek, nehogy korhatáros polcokra kerüljön a játék egyes országokban, örökbefogadás, gondolom... de csak ellentétes nemûek tehetik ezt a procedúrát meg.

És ha már van kaja, lesznek mozgó kajárdák, lacikonyhák persze kocsmák, kifõzdék is nyílnak majd a városokban.

A nemek közti különbség meg fog jelenni a karakterek között, persze szigorú balanszt mondanak (aha). A nõknek nagyobb lesz az akaratereje, de a férfiak IQ extrát kapnak... A testi tulajdonságoknál a hölgyek ügyesség extrát és con levonást kapnak, míg a férfiaknak mindenféle (nem magic skillek is, de azt int úgyis felnyomja) sebzésük megnõ.

A skillek terén: vazsik:
Elf kap egy cumót, amivel területre csinál egy jeges izét, hívja a jeget, vagy mi, és ezzel folyamatosan sebez mindenkit és lassítja a mobokat, de rá lehet majd mondani 1 mobra is, az meg úgy hatványozottan kapja az eszet.
Delf: Az új vazsija árnyakat hív, amivel a mobok kisebb területen agróznak, míg ha egyre rakod rá, az teljesen megvakul, játékos esetén leesik target.
Ork: Paagrio nagybácsi tüzes szõnyeggel, vagy 1 ellenfél esetén tûzoszloppal örvendezteti meg a népet.
Ember: Mivel õk az összes elembõl lettek csinálva, valami káoszt hív elõ, mindenbõl ad egy kicsit, szal elemi immunitások nem segítenek ellene
Harcosok:
Elf: Õk mezõkön képesek lesznek a füvet megenni, ezzel jutva táplálékhoz + állatok hívása
Delf: Árnyak hívása, mint az elfes, csak itt meg kell elõtte ölnöd a mobot, akié az árnyék és csak bizonyos %-a lesz az eredeti erõsségnek, de 10%-al kevesebbet sebzõdik majd.
Ork: Itt valami tûzevésrõl van szó, a megölt lény lelkét juttathatod paagrióhoz, így jutva buffokhoz.
Törp: Különbözõ harci szekerek eszkábálása, amit joystikkel irányít, spoilos meg ezután képes lesz kiszedni a cumók szerveit, amibõl kaja készül.

McWolf
-------------------------------------------------------------------------

Hát ez lesz akkor következõ cronicle-ben. <#vigyor2>