88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#81954 Ray, ez csak egy klasszikus L2 drama. Teljesen hetkoznapi dolog, hogy valaki felszivja magat vmin es kilep a klanjabol, at az ellenseghez, meg akkor is hetkoznapi, ha neves jatekosrol van szo. Minden szerveren szamos pelda van ra. Pl. nekunk is megvolt a magunk dramaja amikor Heiser, CE, Tarmara atment ICAbol Catalystbe. (De hasonlo sztori volt az is mikor a regi ICAbol kivalt az MXG, behuztak maguk melle a Tempest-et, es LianLi megalapitotta a Catalyst klant, s vele a Catalyst ally-t.)
Mar akkor tudtam hogy Kagan utalja a Nova leadert (Donny-t, es vele a tobbi alvezert is), mikor Bartzon klantarsak voltunk, es az mar kozel masfel eve volt; az mar csak erdekesseg, hogy a huga, Avyuir jelenleg is Novas, nem lepett ki a batyja miatt. -
Csenky #81953 Free-n a szint legalabb megoldodott, mivel altalaban fel van szorozva az xp. Ott inkabb a donate ami undorito. Bar annyira nem, mert a fele boss ekszereink idiota pk donaterekbol voltak meg... :D
Egyebkent itt baszta el az ncsoft a hero rendszert, es kompletten az egesz L2 official reszet. Egy kurvajo jateknak annyira elbarmoltak a veget, hogy elerhetetlen legyen a max lvl es top gear 70 eves kor elott, utana meg beengedtek az ezt felgyorsito cheateket. (meg az is lehet, hogy tobb uj jatekost tudtak volna fogni az evek soran, pl engem is, ha nem total ZERO lenne az eselye egy frissen kezdo embernek, hogy lekraftoljon egy s setet, vagy elerje a lvl80+t, vagy siegen/olyn erjen valamit.)
Ugyhogy lehet itt sem egymasra kene allandoan kopkodni, hanem mindket oldal szidhatna az NCsoftot, hogy faszert ilyen aranytalan a high lvl xp, es hogy faszert engedtek be a botokat. -
#81952 kagan PWNS -
#81951 Egyebkent, akinek mindenkeppen jart volna meg a hero cim csak peches volt es sose jott ossze, az Fragstar. Neki nagyon kijart volna szerintem a Cardinal hero, de mindig eltoketlenkedte az ICA, persze Notonak meg tobbnyire sikerrel osszehoztak... -
#81950 Ja meg végre kicsit behozták a gyengébbeket is azzal ha van valakinek 9 meccse kap 20k Tokent aszem, ami 20k gatepassenak felel meg -
#81949 Küzdelem az van ugy van már 180 meccsem hogy alig van időm játszani:D De amikor idenéztem kb mindig mentek a meccsek -
#81948 Egesz jol hangzik, legalabb van vegre vmi kuzdelem, igy az Olimpia nem az a langymeleg fos ahol siman ki lehetett taktikazni hogy a 76os karit felfeedeljek a 8x-es valodi eselyekkel rendelkezo karakterrel szemben... :) -
#81947 Max 10pontot nyerhetsz veszithetsz,45 pont felett. Ezzel azért valamennyire gátat szabdtak az elbaszott feedelésnek, ami azt eredményezte hogy elbaszott mennyiségü meccs megy euro szervereken, mert mindenki fosik, és senki nemtud az nmyről semmit:D -
#81946 Shaere felvaltva volt hero vmi azsiai csajjal, akinek a neve azt hiszem ScindyS volt; akkoriban nemnagyon volt mas EE noble rajtuk kivul (ergo nem volt harc a hero cimert), kesobb Inevitable "lopta el" toluk az EE herosagot, mikor a Catalyst elkezdett erosodni. Onnantol kezdve egeszen addig az EE hero cim a Cataé volt, amig az NFI ujra nem elesztette az ICAt, es Cereal nem kezdett el harcolni a hero cimert; merthogy utana (HA jol emlekszem) mar Cereal lepett be Shaerevel, Cereal nyomta le Inevitable-t meg aki meg felnott kozben noble EEnek Catalyst oldalon, csak mikor kinek a karakterevel.
Legalabbis igy tudom en, de Shaere meg Ilu szava a donto, hiszen ok ott voltak mar akkor is Sieghardton, mint a legregebbi jatekosok (illetve lenne meg Csuzlee is de reges reg kiszallt L2bol, azt hiszem azert mert a felesege utalta a jatekot).
Cereal akkoriban 15 eves kissrac volt, de a legnagyobb L2 talentum akit eddig ismertem: akarmilyen karaktert kapott a kezebe hogy olimpiazzon, 95% esellyel nyert. -
#81945 Szerény véleményem alapján annaki idején Shaere (sorry ha rosszúl írom) EE ő legit volt azaz jódarabig biztosan és abban az időben hero is volt. Igaz nagy clan állt mögötte: IC ,de ő aránylag önerőből lett az aki. (ha volt csalás benne: bot,adena vásárlás az is nagyon kicsi %-ban) -
Otr #81944 114es hibat hogyan lehet orvosolni ?
(win7van leszetem a gameguradit meg az l2.exe.t ami elvileg jó win7re)
bb -
#81943 hozzatennem, hogy egy free szerveren se igazan van eselye az embernek hero cimet szerezni egy szal egyedul, amennyiben van masik 5-10 ember a kasztjabol... mindez egy off szerveren ahol akar tobb tucat olimpiazo kaszt tarsad is lehet (peldaul adventurer, saggitarius, spectral dancer, mystic muse) hatvanyozottan nehezebb; ha a het minden napjan masszivan olimpiazol, akkor is siman elviszik eloled a hero cimet feedelessel.
Azaz, eddig elvittek, most a Gracia Finaltol kezdve nem tudjuk pontosan, mennyit valtozott az Olimpia rendszere. Talan a feedelesre szuletett valamilyen megoldas? -
#81942 tapasztalataim szerint Hero lehetsz ha:
-szetbotolod a karid (ebben az esetben vagy van botbol sajat supportod, vagy kaptal kolcson es azt hasznalod)
-osszeszedsz mindenfele overenchantolt felszerelest es epic ekszert (ehhez mar sanszos hogy kellett vasarolnod adenat is)
-tudsz is jatszani a karaktereddel
-a server top klanja all mogotted VAGY keves aktiv jatekos van a te kasztodbol (lasd summonerek) ES/VAGY kihalt serveren jatszol.
Az eddigi magyar herok kozul amennyire en lattam/latom, csak Ilu, Sanci es ugy tippelem Raziel erdemelte ki valoban a hero cimet (oket nem feedeltek es volt valamennyi emlitesre melto ellenfeluk is). Az osszes tobbi (koztuk en is) feedelt hero volt, vagy nem volt valamirevalo ellenfele. Ha ebbe belevesszuk azt is, hogy az elmult 3 evben nem volt az EU szerverekhez merheto jatekos letszam az amerikai szervereken, akkor pedig csak Sancira szukul le a valoban joggal kierdemelt magyar Herok listaja. Igaz, hogy meg ő sem volt EU szerveren hero, de a Teonon olyan kozel all hozza minden honapban, hogy gyakorlatilag en annak tekintem (es termeszetesen, Sayha-n mar megkapta parszor a megerdemelt hero glow-t).
A kerdeseidre a valasz:
-Nem volt legit magyar hero
-Nem volt single accountos magyar hero (nekem csak 1 accom volt DE kaptam kolcson egy SE-t egy ausztral sractol hogy tudjak fejlodni igy en se feleltem meg a kriteriumnak)
-A harmadik kerdes a masodik miatt okafogyottá vált. -
Csenky #81941 Talán a válasz adja magát, de azért megkérdem, hátha.
Volt olyan magyar hero, aki nem botozott?
Ha nem, volt olyan botter magyar hero, akinek csak egy accja volt?
Ha csak egy accja volt, el tudta érni bármiféle adena vagy item vásárlás nélkül?
(rövidebben: mennyi volt a minimális csalás/extra költség, ami a hero státusz eléréséhez "kellett"?)
Ezt mindenféle hátsó szándék, rosszindulat nélkül kérdezem, nem kell belőle flame-t csinálni. -
ErrOrHUN #81940 ilu HK hero -
ErrOrHUN #81939 szerintem Detto is volt MS hero, de ebben nem vagyok biztos -
Otr #81938 trial acc érdekelne!
-
#81937 WTS Franz 1.2milliárd és pár napon belül +1-2milliárd. pm me akit érdekel.
Továbiakban az acc továbra is: 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro + 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro -
#81936 Anno Bartzon Rendol(TD) tyrant hero is volt. -
#81935 Még volt Aimful is MS hero ha nemcsal az emlékezetem. Meg Milka is SD-ként. -
#81934 És vannak ám jelenlegiek is:)
Tényleg milyen castokból sikerült már Herot beszednünk?
SPS, Trickster, Titan, Sag, EE, AL, EM, SM? -
#81933 Ezt kinek írtad? Rajtad kívűl még megy valaki?:(
-
#81932 hath srac tudlak sajnalni h ez neked igy faj. Ha gondolod kuldj egy petitiont GM bának hogy megis hogygondolja ezt. Mondjuk azt nem tudom (csak tipp) mi lessz veled igy honap vegen, mivel meg1 magyar hero megy a levesbe, gondolom akasztod magad ezert...
nah peace
-
ErrOrHUN #81931 "It's better to live one day as lion, than thousand years as sheep." -
ErrOrHUN #81930 igen, legalábbis jódarabig így volt -
#81929 Ha transfereltél egy karit majd megváltatoztatod a nevét akkor a 6 hónap lejárta előtt újra lehet trnsferelni? -
Zeros #81928 Csak hát persze fogy a számuk, ugye mucmuc? :O -
var #81927 triplapost, szóismétlés...:( -
var #81926 Sőt elég sok magyar valaha volt hero-val büszkékedhetnek a magyarok. -
var #81925 Ez epicfail...most egy 38 milliós lengyelországból arányaiban nem játszanak többen... -
epicfail #81924 Százalékosan más nemzet fiai se játszhatnak többen offon szerintem. Magyarok kevés %-a játszik L2-t mondjuk egy lengyel, orosz nemzethez viszonyítva. -
Chear #81923 Az, hogy milyen kényszerképzeteket olvasol a sorok között legyen a Te problémád. Én egyetlen mondatomban sem kárörvendtem. Káromkodni máshol sem szoktam, nyugodtan keress rá a nick-emre, ezt használom máshol is. -
#81922 Miert mennyire gondoltal? Magyar inkabb jatszik ingye' torton :P -
Ragnar360 #81921 Jah tudom, en is ugy értettem...
de nagyon kevés ez a 100 ? - és ha jól értem akkor az össz. szervert nézve annyi :SS lol -
NewMoon #81920 ha megvan a quest 1 hét! -
var #81919 Mennyi idő összerakni egy s80 setet mondjuk robe? Kérdezem a HB partysoktól... -
#81918 Tényleg nem annyival jobb, mint amennyivel drágább, de aki megengedheti magának, nem baj ha beszerzi az S80as cuccot. A pr0-k szerint csak a heavy éri meg igazából.
Ragnar360: nem a szerver teljes létszáma a ~100 fő, csak a magyarok hozzávetőleges száma. Mondjuk szerintem az összes szerveren van együttvéve annyi aktív magyar játékos, mert ugye nem a karakterek száma volt a kérdés, de ez már csak magánvélemény. Színtiszta magyar klán egyébként sose nyerő hosszú távon. -
#81917 Nem, de nincs időm már egyáltalán játszani, 3 hónapja be se fizettem. Ezt a fórumot meg főleg nem látogatom, ha tömény szarra vágyom, ott a puruttya:)...
Ha valaki meg akar spórolni 1 év szívást, pár bannt, akkor itt a lehetőség, vegye meg a széjjel encsizett augmentezett karimat oszt jáccon. Ha kiskarival akar bohóckodni ott a 3. sub, hajrá. Úgyis kéne donatelnie, ennél van 3b készpénz, 3b mati, 3 AM meg s80 robe kivételével minden ami csak kellhet (a prők szerint nem is olyan jó az az s80 robe). GLHF -
#81916 +- párszáz bannolt -
Ragnar360 #81915 100 player origin ? :O ugye csak viccelsz ? :)