Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Gondoltam visszanézek pár régi NFC3-as képet de pont azok hiányzonak. Nagy pvpket nyomtunk amig el nem mentetek. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
WTF is FolkofNimrod? GOGO BlackArmy!
U.I.:Üdvözöl NF C3 allyance Clan(RisingSun)leadere, Bowmaster 😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Trolling is a art.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Még annyit árulj el a kezdõknek, hogy ez átlag napi mennyi idõ volt.
Akkor már tudnak kalkulálni,hogy mennyire meg/nem éri meg legitnek lenni.
Gyengébbek kedvéért: ez a post abszolút nem a botos társadalom érzékeny lelkének tiprása, felesleges flamelni, senkit nem gyalázni akartam. Aki nem gyenge ne vegye magára.
Viszont ha mindenképp dobozost akarsz akkor szerintem Limited Collector's Edition-t vegyél, mert azért kapsz is vmi pluszt.
Itt érdeklõdj 8-9K HUF körül lesz. Megbízható, én is a sráctól vettem.
De minek neked doboz? Kodot megkapod emailben, azt orulsz.
fuck mmo's..i.,
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
zeladon
Válasz 1: Total Paid Time: 1 Years, 9 Months
Válasz 2:
Mátol fogva 79/76/4X-es vaok.
U.I.: Lehet örömtáncot járni, mert ha bekövetkezik a prófécia, akkor 1 szint múlva boltban lesz kapható az S80 set 20KK-ba!
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám megvenni a Lineage 2 Gracia-t + kártyát is hozzá? Mert CDGalaxison, sajnos csak Letölthetõ verzió van :S Valamilyen online boltot ha tudtok, akkor mondjatok légyszí! Köszi szépen! <#worship>#worship>

flashxp, te mióta játszol?
te télleg 77es vagy?
<17:32:52>17:32:52> <@bark_lavaOnMe>@bark_lavaOnMe> akik kb 24 órát ülnek a gép elõtt és üvegbe hugyoznak.
kb ilyen lehet<#vigyor2>#vigyor2>
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Kezdésnél tudunk segíteni tippekkel, adenával common cuccal, nekünk meg úgyis kell a repu pont az académiából.
Ez mindenkire vonatkozik aki esetleg klánt keresne írjon bátran.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az amcsi szervereken átlag 200as pinggel kell számolnod, viszont baromi nyugodtan tudsz fejlõdni.
Bot-tok az milyen? olyan mint mondjuk a tegez?
Ma vettem meg a játékot és ma kezdem el.
Melyik szervert ajánljátok? Nem akarok bot-tokkal faszkodni, és nyilván minnél inkább olyan szervert keresek ahol sokan vannak/viszonylag tiszta játék megy.
Elõre is köszi
Egyebkent szerintem egesz gm story kamu, amikor elvileg varkaknal volt, mi ott voltunk, megse bannoltak.
Truby téged is reportolgat orrba-szájba?