88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#82034 Nah valaki tud megoldást a #82015 problémára? -
var #82033 Mikor postoltam már tudtam hogy reagálsz rá, kétértelmű, de semmi bántó szándék nincs mögötte, nem arra vonatkozik, amit korábban írtál. -
#82032 Grat sanci, csak igy tovabb. -
valami123 #82031 Gratula!!! A feedeléssel nincs semmi probléma se offon , se máshol , mert a klánoknak az az érdeke , hogy minél több heró-ja legyen... Láttam én már pro játékost is hero-ként, meg fogyatékost is ... Hogy ki lesz hero , nagyon nagy %-ba attól függ milyen klánba van, milyen hátérrel rendelkezik... Nagyon kis %-ba van olyan, aki saját erőből tud az lenni...
Csak azt tartom gusztustalannak , mikor egy feedelt hero olja a hasonló classba levőket , hero chaten hogy mekkora nyomik , de remélem itt nem lesz ilyen.... -
#82030 mielott vakon elitelted volna a feedelest, gondoltal arra, hogy a legprofibb jatekost is szukseges lehet(ett) olykor feedelni? Pl. tetelezzuk fel, hogy Error tenyleg akkora istenkiraly HE amekkorat keresve sem talalunk. Mivel Saggi, es van minimum 12 oly-kepes HE egy nagy klanban, valamint ellenfel top klan is minimum 1, de inkabb 2-3, ott baromira mindegy mennyire pro Error, bemehet 200/200 meccset megnyerni, akkor is tulfeedeltek volna, ha nem kap hasonlo segitseget o is. Szoval...?
(Koszi Error hogy vagy nekem, ez most mar hivatalos, peldakeppe valtal ^^) -
var #82029 Gratulálok mind2höz! -
ErrOrHUN #82028 megvan a ps is -
voloume #82027 nagyon nagyon nagy grat! -
var #82026 Aki nem feedelésből lett hero az egy transfer után megcsinálhatja :) -
#82025 wow, grat Sanci! :) Az elso magyar aki 2 retail szerveren is hero lett! (gyanitom nem sokan fogjak ezt utanozni^^) -
#82024 Le a kalappal te olykurrrva. :D -
ErrOrHUN #82023 majd reggel 7kor kiderül -
var #82022 és a ps? -
#82021 itt is grat d; -
#82020 Grat:):):)): -
#82019 WOHOOOOOOOOOOO:)
-
Lolha. -
#82017 es mi a megoldás? :D
-
#82016 Az 30mp. ES ha kilovod a GGt az elofordul, de van ra megoldas ofc. -
#82015 Elindul az l2 megy is vagy 20 mp ig aztán simán kilép, semmi hiba semmi csak kilép és kész. Valami tipp? -
#82014 D kristályért 500 még sok is, én csak kevesebbért szoktam venni:D -
#82013 Failed enchnatolásból sok cry össze tud jönni, és mivel D cry-nak nincs igazán értéke ezért gyakori, hogy áron alul adják ezzel csökkentve a veszteséget. -
#82012 csak 40000? -
Smitiz #82011 2. De volt a srácnál 40.000 db, annyi nem jöhetett össze szemétből...
A rerollt még megfontolom ^^
Amúgy köszi :) -
#82010 1. Giran, fegyverbolt/pancelbolt.
2. Common szemetbol.
3. Mind1iknek.
4. Lunan szar sincs botokon kivul. Jotanacs, reroll Teon vagy Franzon -
Smitiz #82009 Sziasztok, lenne pár kérdésem így az officiallal kapcsolatban, Luna szerveren játszok, idáig párszor játszottam törtön régen.
1.) C Grade-es cuccokat hol lehet venni? Néztem a luxuryban csak Bsek vannak...
2.) Látom hogy árulnak D kristályt 500ért, azt hogy érik el?? Még Giranban ha veszem és töröm is, akkor is 540 körülre jön ki....
3.) Ez a newbie support magic meg a shadow weaponök, csak a legelső karinak jár vagy mindnek?
4.) Van Lunán magyar klán? :D
Előre is köszi ^^ -
#82008 +1
Amugy te nem is gamélsz már? -
ErrOrHUN #82007 mondjuk téged nem volt nehéz :P -
Lehuzlak #82006 valakinek kell adena Franzon ?
1b = 14k huf! -
#82005 Alap engem is befűzött!!:) -
#82004 Valaki tud valami megoldást Dual box fps problémára? Azaz ha másik ablakra váltok ne menjen le a hátsóban az fps. Anno működött egy ilyen parancs, hogy : [Settings]NonActiveWNDFullFPS=1
De most már nem megy. Valami más tipp? -
#82003 az hogy meddig volt tag, irrelevans abbol a szempontbol, hogy bekerult, tehat valaki ugy dontott, van eleg jo fej ahhoz hogy kozos klancsatin legyetek. :) -
#82002 Az nem L2 hiba, hanem walker^^ -
#82001 hali!
az mitol lehet hogyha megy az l2 akkor nem tudok mountolni a daemonba? nem jelenik meg virtualis meghajto. (virtual SCSI driver not detected ezt irja) 4.3 daemon, viszont ha kilepek L2bol akkor jo. (azert zavar mert mikozben setalgat a karim kozben massal is jaccok)
thx. -
ErrOrHUN #82000 Gordi a hibás :D -
#81999 First felbomlása után jó páran átjöttek, a legkevesebb ideig Elantari volt, ha jól emlékszem, csak pár napig volt bent. :) Utána kilépett. -
#81998 Elantari vegul a First felbomlasa utan volt Uniqumos is, jol emlekszem? HA igen.... Na akkor az Unisok ugy fikazzak a csajt, hogy azzal magukat is leirjak, hiszen bevették maguk koze. :) Vagy kenjétek Gordira, hogy ő kenyszeritett titeket ra, az egeszet miatta csinaltatok. :)
Amennyiben a HA feltetelnek nem felel meg Elantari, akkor a post tovabbi resze ertelemszeruen targytalan. -
#81997 ,,Én olyan szivesen játszanék officalon, csak sajnos anyagi körülményeim nem engedik meg :( "
De ezt azért igen:
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Kicsit soporolsz a procin meg a vga-n 1 évre jó vagy offon utánna meg akár meg is keresheted a kesht rá gammal tegyük hozzá talán... :D (igen, vagy ne sírj, vagy ne tegyél be ilyen gép konfigot miközben sírsz) -
Shadout #81996 ventel pls, ha olvasod valamikor gyere fel Uniqum ventrire. Meg kéne beszélnünk valamit :) -
#81995 +Yetters:D