Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Valójában arra voltam kíváncsi, hogy még mindig RM a "nagyobb kutya"-e vagy a több mint fél éves kihagyásom alatt változott-e a helyzet.
Ebbõl következik a köv. kérdés: ha RM ennyire domináns, és mindig csak õk "basznak" akkor nem uncsi a helyzet és állóvíz az egész server élet?
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
Játékban irj egy pm-et Obivan,TKM -re és õ bevesz a klánba.Mindenkit szívesen látunk tehát lvl 1-tõl már beveszünk.(ha az illetõ fasz úgyis hamar kibukik 😉
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
RMA a legdominánsabb mivel ott van a legtöbb tápos kari.
Az RvG most visszaszorult mert a top playerek elmentek.
Helstadcur kilépett és most a saját klánjával próbál érvényesülni + OGD,
Most nem sorolom fel az összes klánt, de a nagy részük inkább farmol... vagy max olympiázik. Ha netán 20v4 akkor elképzelhetõ hogy képesek pvpzni bár akkor sem valami nagy sikerrel pl😮nSalught.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Visszatérõ lowbie játékosként szeretnék tisztában lenni Franz politikai helyzetével...ha valaki lenne oly szives és pár mondatba leírná amit tudni érdemes az oldalakról.
Másik kérdésem a Franz-os magyar közösségre vonatkozna: tudom, hogy FolkofNimrod létezik, de pl. nem tudom, hogy FoN-ba bekerülés milyen módon, milyen szinttõl lehetséges?!
Van-e rajtuk kívül számottevõ magyar tényezõ?
Köszi!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Vennék TC-t adenáért, vagy eladnék 1b-t 15ért ugyanezért😊 Pm akit érdekel!
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
HD esetében critical impact a masterwork cucc nem lehet választani
2009.02.18. 10:47:30 espa :S Gordis2k got dlvl from 81 for 73 😞
És tudtam, hogy CE trainelt a RichGirl nevû farmer törpéjével, nem különösebben érdekelt akkor sem hisz amugy is már transferelt akkor rég. Ami az L2 külföldi társadalmát illeti... hát kevés az olyan ember mint Gilestaticus, Celaven,Milandor(TheHolly), Yetters, Th3rion, V12, Endu, Mike(WIK), DiegoV vagy Amer akik valóban nem felejtenek és tényleg igazi cimborák.... akikel a mai napig tartom a kacsolatot és miota nem játszok azóta is folyamatosan beszélünk. Éveken át nap több órát beszéltem/játszottam Portiosszal(Blessoul ha jol irom a ban utáni kariját), Oba(yumi) vagy Alen(Haldir), CE, David(xbz), Cereal vagy Sterling(feng) és szinte a családom voltak. De azon kívül , hogy talán emlékeznek rám kb. semmi többre nem tartanának vagy tartanak. Pedig nagyon is sokat köszönhetnek nekem vagy a többi magyarnak. De ez igy van jól mert ez nem a világi dolgokban történt hanem egy játékban és bár kialakulhatnak barátságok, szerelmek attól még ez csak egy játék. Én tudom hol van a helyem ebben a társadalomba, de azt is tudom hol volt. És ha ez téged bánt, megnyugodhatsz én elfogadtam, hogy szépen lekerültem a térképrõl és az L2 társadalom lassan kiradiroz. Neked is el kéne fogadnod, hogy soha nem is voltál azon a térképen. Továbra is minden rosszándék nélkül.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Meek és tarkón lövöm magam<#gun>#gun><#confused>#confused>
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Trolling is a art.
"Ja rámirt msn utána😞 elég necces... én birom a fazont Espa nagyon nagy arc egyépként 2% hilyán 81 volt btw"
Igen! Ha nem vagy magyar, es visszavernek majdnem 81rol 73ra, akkor (is) az elso dolgod tenyleg az, hogy MSNen ráírsz Gordira, mert szükséged van az együttérzésére.
Mindig mosolygok ezen... pedig már Barbaroza is "idiot clown"-nak titulált téged ica fórumon, és mikor IoP-on botoztál, akkor meg CatherineEnvy-vel beszélgettél (ez utóbbi igaz is), csak azt nem tudtad, hogy CE trainelt le mindig warderekkel... (logom van róla, amikor ezt vihogva meséli) 😊 Szóval bizonyára mindenki pont annyira megbecsüli a barátságod, mint azt te hiszed.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mire érdemesebb enchantolni a prominence-t powerre avagy fire vulnerabilityre , melyik mennyit növel a sebzésen kb?
Mi ad több P.Defet ha a robe masteryt enchantolom pdefre vagy ha a blazing skint enchizem arra?
szvsz
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
A kerdesem meg annyi lenne, hogy egyszerre hany embernek lehet meg a kuldi, ugyertem ezalatt a 6-8 ora alatt. Illetve masik kerdes, hogy a kuldi helyszinein lehet egyszerre tobb party is? Mert gondolom a bossnal igen.. es ha ott felgyulemlik 3 party, annak nem lesz jovege.
Es meg egy kerdes, meg lehet szakitani a kuldit? Mittomen, valaki dc, vagy restock.. ilyesmi.
Amugy jo tudni, hogy x-ben es itt-ben is van honfitarsunk.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon