88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#82114 "On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found
The head nurse spoke up, and she said leave this one alone
She could tell right away, that I was bad to the bone"
Erre ezt tudom mondani -
var #82113 majd feldolgozza Flash valahogy :D -
NewMoon #82112 Hali, valakinek ötelete arra, hogy a walker ne protecteljen semmilyen fomában ?
a probléma következő: hellbound desert, sandstorm npc k sebeznek és a walker nekiugrik, de mivel npc nem tudja támadni és igy kiakad:) nincs semmi a protect listbe de mégis megtámadja, l2divine és goodboyal még nem próbáltam! válasz jöhet privátba is!
elnézést a legitektől ha megsértettem lelki világáukat nem akartam) -
var #82111 lf connection with L2 -
#82110 "On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found
The head nurse spoke up, and she said leave this one alone
She could tell right away, that I was bad to the bone"
Erre ezt tudom mondani -
Otr #82109 ez most FInal+ update volt ? ha igen ha nem :D valaki nem tud egy térképet az új mobokhoz való úttal?
franzon van egy kis kamaelom érdekelne magyar klán! triálos vagyok még nem tudok klánba lépni..de nevet kaphatok kire PM-ezek ?
kösz -
#82108 ENJOY! -
#82107 elado 2 EWS meg egy fine white egyutt 120 mill -
#82106 De a sub to main egy event keretén bellül volt nem? Vagy még mindig meg lehet venni (kb 9000 huf-ért...)? -
#82105 Töröm a koreait e azért kössz:) -
#82104 A tegnapi nagyobb update után, kicsit kibővült a wh freightmaneknél megvásárolható cuccok listája. Az itemek állítólag valami event keretében lesznek beszerezhetők. (link)
A sub to mainre visszatérve pedig itt vannak részletek. -
#82103 Én frissítettem és még mindig nem stimmel valami a partykkal.. :/ -
#82102 az jó mert én nem frissítettem és fél partym nem látszik, van akinek a nevéből lemaradt 1-2 betű :D -
#82101 Köcce élő L2 lexikon :)
Egy jó party elég imba lesz ilyen buffokkal :)
Mondjuk tényleg 15 sec god mode :D
Már előre látom Helstadcur-t amint visít örömében amint egymaga bever 2-3 megarus partyt :)
Az a gyerek kibaszott ROFL. Tegnapelőtt XY raidbosst (79-es 5 minionnal, asszem) és nagy klánok szokták ölni 2-3 partyval úgy vert le 1 perc időtartamon belül, hogy szinte lezuhant a HP-ja. -
#82100 Igen! -
#82099 Üdv!
Még mindig választ várnék a 82080 hozzászólásban feltett kérdésemre.
A Judicator buffok ezek szerint hozzáadódnak minden más buffhoz?
Akinek megdönthetetlen bizonyítéka van erre az ne habozzon megosztani velem.
Köszönet. -
Smitiz #82098 Hmmm hát akkor nincs nagy titok....
Azért jobb lett volna ha van olyan normális rendszer mint privát szerveren ^^ -
#82097 jólvan köszi srácok.... de most ott tartok h beadja a clienst rámegyek h start kiadja a garcias képet és megáll nem megy tovább :( -
BaalKain #82096 de oog? az nem frissült sehova -
#82095 Minek frissítettél? :P Ez annál fordul elő, aki frissítette ma a kliensét. -
KisEmir #82094 ezekszerint elnéztem kösz...:) -
#82093 Rafinéria= botok, common cuccok, esetleg kamaloka. Ezek határozzák meg D ,C,B,A cryok értékét. Az S-cry pedig általában AA függő.
Ha gyártásból akarsz pénzt keresni, felejtsd el azt, hogy magadnak törsz cryt. Ülj ki buyba és úgy vegyed. -
Smitiz #82092 Nagyon kérem még gyakorló és már visszavonult kraftos törpe kollégáimat hogy szánjanak meg engem tudásuk morzsáival, esküszöm ki sem teszem a lában a Luna szerverről ^^
Egyszerűen nem bírom 677 alá vinni a D-Cry és 3120 alá vinni a C-Cry árakat!!! (A többit még nem próbáltam)
De kiidegel hogy 500ért árulják a a D-Cryt és 3050ért a C-t, ezek az árak még akkor voltak normálissak amikor még több CRY jött ki 1 itemből...
Az lehet hogy ezek csak a nem sikerült overenchantokból maradtakat árulják??? Vagy tényleg van valami rafinéria amire még nem jöttem rá? Törtön még C5 és Kamael alatt nagyon vágtam a dolgokat de itt most Offin nem bírok rájönni a megoldásra, már végignéztem majdnem minden common itemet, duált, stb
Szóval valaki segítsen, ha mást nem csak privátban mondjon valamit, nekem az is jó ha csak rávezet :D:D -
NewMoon #82091 yo!
wts :
majestic robe x4 40m/db
majestic hvy x6 35m/db
nm hvy x1 30m
Frazon! PM -
#82090 option.ini
pl:
GamePlayViewportX=1280
GamePlayViewportY=1024
-
#82089 ok de ott csak krixkraxok vannak meg üres 4zetek :S de azért thx -
KisEmir #82088 http://dstuff.l2wh.com/ innen még decodert is szedhetsz.
sry dp. -
KisEmir #82087 l2.ini -
#82086 na jóóó állítgattam a felbontást és már a login képernyő is fekete.... játékon kívűl a könyvtárban lehet valahol állítani h milyen felbontásban induljon el mert ez így elég gáz... pls help valaki -
var #82085 A kis leacher, tudtam én hogy nem stimmel vele valami. -
BaalKain #82084 Na legalább nem vagyok egyedül :D
Mondjuk lehet antharas joinolt a partimba :D -
var #82083 Elég imba a csaj és be is szállhatna a grindelésbe, mert többszöröse a hp és mp-je a maximumnál :D -
var #82082 HAAH, kicsit rideg, de nekem is van egy 270.000 szintű unknown vendégem ^^ -
BaalKain #82081 Hm érdekes a BD-m szerint van a partiban egy lvl 1-es male fighter meg egy lvl 7667795-ös unknown 1.2b hp-val. A többieknél nem látszanak. És hiába indítom újra og-t ugyanezt látja. Vkinek ötlet? -
#82080 Hali!
Uhh eddig erre nem is gondoltam, hogy a judicator ilyen brutal buffer lenne.
Ezt találtam róla.
NEW ENCHANT OPTIONS :
Skill + description (for those who dont have any idea of judicator skills)
Triple Thrust
for Power and Cost (as right now) as well as for Fire, Water, Wind, and Earth Elemental Attack as well as for Decisive Combat, which increases your power in PvP (new in CT 2.3).
Shining Edge
for Power and Cost (as right now) as well as for Fire, Water, Wind, and Earth Elemental Attack as well as for Decisive Combat, which increases your power in PvP (new in CT 2.3).
Soul Gathering (active lvl 46 skill)
for Cost and Reuse.
Lightning Barrier (Spread lightning shield. Paralyze the target that attacked you.)
for Power, Cost and Chance.
Restoration Impact (Recovers 10 percent of Max. HP by catalysis under restoration. Restoration will disappear.)
for Power (power increases percentage of HP recovered).
Restoration (Continually recover HP.)
for Power and Cost (power increases HP/tick).
Oblivion ( While the target is in curse of Oblivion he has a chance to lose target if he receives damage)
for Cost and Chance.
Weak Constitution (While the target has Weak Constitution he has a chance to be stun if he receives damage)
for Cost and Chance.
Thin Skin (While the target is in Thin Skin he has a chance to Bleed if he receives damage)
for Cost and Chance.
Enervation (While the target is in Enervation he has a chance to suffer Decrease Atk Speed/ Casting Speed/ Movement Speed if he receives damage)
for Cost and Chance.
Spite (While the target is in Spite he has a chance to suffer a decreased resistance to critical attack if he receives damage)
for Cost and Chance.
Mental Impoverish (While the target has Mental Impoverish he has a chance to drain his MP if he receives damage)
for Cost and Chance.
Appetite for Destruction (Awakens the destructive instincts of a party member. Instantly increases P. Atk., critical rate, and Damage. Increases for a duration of 15 seconds P.Atk., Crit.Rate and Critical Damage inflicted by party members by 50%.)
for Cost, Time and Reuse.
Vampiric Impulse (Party members absorb some HP from damage inflicted on enemies. Excludes damage from skill or ranged attacks. Gives all party members for a duration of 15 seconds the ability to absorb HP equivalent to 60% of the normal)
Protection Instinct (Awakens the defensive instincts of a party member. Instantly increases P. Def. and Magic Resistance by great amount. P.Def. by 1200 points and M.Def. by 900 points. The increase of P.Def. and M.Def. goes up with the level of the skill.)
Magic Impulse (Draws a magic urge from a party member. Instantly increases M. Atk, Cast Speed, and Magic critical rate. Increases for a duration of 15 seconds M.Atk. by 75%, Casting Speed by 15% and the probability for a Magical Critical Hit by 100%.)
for Cost, Time and Reuse
Soul Harmony (lvl 70)
Restores for a duration of 15 seconds 200 MP/second of party members while their P.Def is reduced by 90% and they are immobilized. Consumes 20 Souls. (no enchant options yet)
NEW SKILL :
Skill: Soul Rage - Level 78 - Desc: Collect souls while attacking enemies
SKILL CHANGES:
• Appetite for Destruction, Vampiric Impulse, Protection Instinct, and Magic Impulse: The reuse time has been decreased by ½ and the duration has been changed to 15 seconds.
• The duration of Oblivion, Weak Constitution, Thin Skin, Enervation, Spite, and Mental Impoverish has been increased to 60 seconds ( this is the curse status alone).
• The duration of Soul Harmony has increased to 15 seconds.
• The defense power of the Kamael class has been strengthened: the probability of being hit by a critical attack has decreased and the critical damage inflicted by enemies has decreased.
Ez most azt jelenti, hogy ennek a buffjai összeadódnak más buffokkal?
Magic Impulse 75% Matk és mivel csak 15 sec így sanszos hogy brutálnak kell lennie az effektnek hiszen az se empo-ja is 75% de 20 percre.
Így nem lenne benne semmi extra.
Szóval akkor azért 13k mert ezen buffok 15sec erejéig hozzáadódnak minden más buffhoz?
Akkor nagyon LOL :))) -
#82079 Nem azzal van a gond :) GG megy is szépen csak most l2 szarakszik és nem gg hiba.. -
#82078 Pedig olyan frankon nyomtad, azt W7 alatt megy az L2 cumot... Azt hittem vmi guru vagy. De akkor gugli tovabbra is a baratod. Es ha meg van akkor azt is masold be ide min. 3x. thx :P -
#82077 De unalmas, hogy naponta kell új system mappát keresnem mert mindig meghal a lineage 2 30 mp után.. annyira vicces de tényleg :D -
#82076 Beszarás ez maga ROBIN HOOD!! -
DiamondHeart #82075 Egy elveszett "regi" ismeros
A nev nem lenyeges