Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro
Nem ad több xp-t ha magasabb szintû monstát ölsz mint te vagy.De ha alacsonyabbat akkor viszont kevesebbett😊

Khold- 52 SR

Bucser
VAgyishát a jelentkezést ki lehet tölteni, de nem kaptam még egyetlen válasz e-mailt sem pedig 2 címre is próbáltam

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Én vagyok hülye vagy már tényleg nem lehet felíratkozni a Linage" betatestre??? kipróbálnám a dolgot....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shala
én partyznék mindenkivel de csak level 9 vagyok, igy levagyok szarva nagy ivben amugy ouroboros a nickem , kettes szerver / darkelf . Ha vki jönne velem az privizzen rám. thenksz 😊

non potest pluere aeternum

indicsd systembol.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

agyhalál
Csak nálam baszaxik megint, vagy másnál is?
Connection refused by Update Serever...
Update server maybe down
Még az update ellenörzésig se jutok el😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

mazsa
Talking Island-on a Ruins-ba kéne pár ember vadászgatni. Lv15 fighter vagyok, Mazsa néven.

Keresek olyan klánt, csapatot, vagy egyént, akivel/akikkel partyzni lehetne. Általában estefelé vagyok fenn a Sieghard serveren, PaliHUN néven. 11. szintû DE figter. Privizz rám!
SzylHUN,de en a Talking islandon vagyok
én gludioban vagyok és partyznék. lvl 14. milyen néven vagy benn?

nincs valaki az emebereknel akivel lehetne partyzni?épp 14. vagyok,olyan gyogyitos😊
Davidus
Pl amíg full hp-al leverek 1.5 succubust addig stone soldierböl hatot.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hiéba ölök meg egy nálam nagyobb szörnyet ha utána pihennem kell amig ujra lesz max életem😛

V9ykn8_TZL0

Vagja vki h ore bat vagy undine mobok hol talalhatok?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem meg a legjobban a sajat vagy 1el felettem levo szornyeket eri meg olni. Duplahp elonyben😄

Cactus
Saját szinteden lévõ szörnyet sztem nem éri meg ölni. 1-2 szint elmegy, de a legjobb a 3 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Davidus
Lenne keményebb fegyverem ölhetnék succubust 0.7%ért😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nekem 0.3 a stone soldier.

V9ykn8_TZL0

Nektek átlagban mennyit ad a saját szinteteken egy olyan szörny, amibõl sokat nyírtok ki gyors egymásutánban (abuse szinten)? értem ezalatt a 0.01%tól kb2%ig?

Scarabe
Ferro ja dobott 2db 1millád kardot azon osztoztunk Pengével 1ide 1oda...
Pffff... Szép is lett volna... Mikor kiestél 1sec fagyott a szerver mire visszaléptem Penge halott volt meg én is! 😄 De nem vesztettem semmit! Töröltem is volna a gamét! Viszont mérgemben kinyírtam 3 Black Willow Lurkert 1edül! Aztán 5db sima Black Willowot is!
... Megnyugottam mert 1900XP és 120SP egy olyan! 😄 Nahm ennyi történt aztán mentem aludni!

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

hpzolee
Lawanak szoljon mar vlk plz hogy küldje elaz accot nekem THX

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Ferro_TwL
Scarab, Jockey:

Bocs, hogy tegnap eltuntem a dungibol, de volt egy kis vihar es a villam kivagta a tapomat vehettem egy ujat😞

Dobott valamit a boss, vagy kotozkodott meg az a ket huje japan gyerek?😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

nem kell a www. csak nem értem miért nem illesztette be az oldalra
Gugger
Ilyen amikor repkedek örömömben!

Acro
NEkem a www. nélkül is bejött,szóval nem hagyta le😊)

Khold- 52 SR

Valen
hzoli4: nem rosz, de a címbõl:

http://hq4.fx3.hu/kuldetes.jpg

lehatgytad a www-t 😊), tehát igy a helyes

http://www.hq4.fx3.hu/kuldetes.jpg

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Akkor így ha esetleg valakit érdekelne ,mert képként nem tudtam beszúrni :http://hq4.fx3.hu/kuldetes.jpg
na ez nem akar menni
Hát én tegnap láttam egy olyan küldetést amit amikor elõször megláttam azt hittem leesek a székrõla röhögéstõl"mint a moziban érzés fogott el".Orkoknak gondolom nem kell bemutatni.Igaz a képen nem látszik kit,de az ahogy várnak rá az igen.A képnek azt a címet is lehetne adni emberek a mozi elõtt vagy akik a lineage2 akarnak venni.
semo1

Sáska
mazsa
Fent van valahol a pet quest-es kérdésekre a válaszok? Mrt van olyan kérdés, amit a 3 NPC még csak meg se említ. 1-szer már adtam egy rossz választ, többször nem szeretnék, mert akkor megint mehetek Giran-ba, majd vissza...

shala
na hello, keresek vmi arcot aki jönne játszani , level hetes delf vagyok ,vazsi meg minden, jo fej. 😊
játszik msot vki?

non potest pluere aeternum

Acro
Elnéztünk ma Baziföldre..egy kis plusz xp reményébe..bár talán kicsit sokan voltunk,és így nem igazán jöttek be a számitásaink

Khold- 52 SR

Valen
Na jóéjt mindenkinek 😊)

Álmoggyatok szépeket, látogassátok meg a Queen Antot 😊), stb..

Valen
5 server van eddig, de:

1. nekünk sikerült a többség igénye alapján a leglagosabb, legszarabb szervert kikiáltani magyar szervernek 😊) (öztük én is 😊)

2. A legtöbbjüket elég sûrûn leállítják, testelik, vagy igen hamar megtelnek 😞(

Bucser
ehhh.... Akkor gondolom a serverek sem túl nagyok....

Valen
Bucser: még jó hogy szép, elvégre az Unreal 2 motorja hajtja 😊)

De sajnos egy kalap szar a szerver és a grafikai optimalizáció 😞(, a gépemen Full detailban szinte mindig beszaggat 😞(

Bucser
Dohh😊 Kis utánnajárással rájöttem, hogy Open Béta Jóvan nagyon hülye nem vagyok😊)))

Crazyn
Egyenlore még csak béta, de elvileg április 28-tól lesz fizetõs. A www.lineage2.com oldalon nézz szét!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Cactus
Íme egy kép arról, amikor William annyira megorult nekem, hogy rogton letámadott. Azt hiszem ez az elsõ szerelem a játékban.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Bucser
Hmm nem olvastam eddig eme gamerol (feltehetõen, mert nem vagyok nagy online rpg fan) de a képek felkeltették az érdeklõdésemet. Ahhoz képest, hogy MMORPG szépnek tûnik😊 Gondolom megjelent😊 Mi a módja a játéknak és mennyibe kerül?

Valen
tehát 320x160 és PNG jó lesz 😊)

Crazyn
Az OK, hogy neked ott vannak, de nem mindenki adja ott meg õket 😄

Ha kérhetném, akkor a képet 160*320-as felbontásban, JPG formátumban küld!

Valen
mellesleg az adataim az logómra kattintva elérhetõek 😊)

Valen
Craznalor: ha a karakteremrõl küldök egy képoet, akkor azt is beteszitek hozzá ?

Crazyn
Megkérnék mindenkit, hogy aki ilyen karakterlapot (mint az alábbi) szeretne laza honlapján vagy még nincs rajta az alábbi lilstán vagy hiányosak az adatai, akkor az legyenszives privátban vagy malben elküldeni nekem a (hiányzó) adatait!

ui.: bocsi a modemesektõl 😄

Valen
kinek milyen net elérése van ?

Sáska
nálam sem mûködik