Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
valaki meg tudja mondani annak az oldalnak a linkjet, ahol a pancelok 'felprobalhatoak'?!?!?!
nagyon melyen van mar a link 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
kene lassan egy uj lista, hogy tudjam frissiteni a cuccot.. megjelolve a nyubikat 😊)))

mi van a karakterlapokkal?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Cactus
Ez a fórum is lassan bezárhat 😄
Alig érkezett ma hozzászólás...ez gondolom azt jelenti, hogy mindenki jól elvan a serveren. Ez jó hír.

A serverrestart 4.00kor az milyen idõben van számítva?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

GAthersw
Mivel a bazár fórum behalt, ide írom, hogy eladó egy Cedar Staff és Vennék Relic of Saintset vagy Apprentice's Staffot.

01110000 01110010 00110000

Crazyn
Nekem írj ezügyben: lvl, faj, nem, kaszt, e-mail, icq

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Kyel
Hmmm ha lehet, akkor szeretnék beállni az Inqvisitorsba, az egyetlen gond, hogy jelenleg 18 vagyok, bar mire a klánbõvülés meglesz - addigra simán leszek 20 is. Darton 18 DE fighter - Bladedancer. Jelenleg unatkozik, de nagyon es clant akar:p Valaki reagáljon erre pls.
Srácok karakter listába írjatok már be, DepiHUN néven nyomom pár napja. Vagy kinek írjak ezügyben? Bár érdemesebb lesz visszaolvasnom

So cry me a fuckin river, bitch!

azirafael
HA valaki tudja hol találom a GHOST nevû MOB-okat legyen olyan kedves irjon nekem privátban!!!! Fontos lenne! Köszi szépen!

Jockey
másik dolog hogy aki mostanába nézte a szerverek állapotát ugyanúgy net configot ír már az uj szrevrekre is, szal azok is közel telitettek szvsz😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ferro_TwL
A 2-es server is most jol muxik, nincs vele gond. Csak azert irom nehogy az legyen mint JOB-nal, hogy jonnek a reklamok, hogy ez es ez a server milyne fasza, gyertek at, vagyunk 3-4-en.
Szoval a 2-es server ugy nez ki lassan lassan megjavul es szinte minden magyar ott jatszik.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Gorii
engem toroljetek a listabol mar nem kenem

Vicking
Nem tudok.... Szánom-bánom, ez van! Amúgy rákattintottam a linkre és be is jelentkeztem. Azt írta nyomjam meg az add gamet, megtettem erre a húszjegyût kérte... köv. emilbe se jött több kód csak egy link, hogy azon az oldalon kattintsak egy újabb linkre, viszont amit írt olyan link nincs azon az oldalon....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Tegnap a játékban ajánlottak egy linket, ha valaki nem ismeri nézze meg, nem rossz. 😊
L2 Orphus
Jockey
vicking: picit se tudsz angolul?
azt írja emilke kaptal egy 8jegyû kódot, amivel elõször activálnod kell az emailedet
ha aktiváltad fogsz kapni sokjegyû kódot
abban az emailben amibe jött a 8jegyû van egy link, bármi meglepõ rá kell klikkelni

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Cool! 😊))))))
Vicking
Miért nem kapok serial code-ot??? Se választ tõletek????? Senki nem tud semmit???? Beírom az email címem és jön egy kód. De az csak 8 jegyû és ez valami 20 jegyût kér.... Már PlayNC accountot is csináltam de serial code-om az nincs! Ilyenkor mi van???? Még kisérletezem egy napig aztán hagyom.... megyek vissza americasarmyzni az is ingyenes, de nem csak egy hónapig, van vagy húsz pálya, 800 szerver, stb. Akit érdekel letöltés, infó itt:
http://www.loverzclan.hu
Azért, ha valaki tud segíteni a Lineage-ben, szóljon! Köszi!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

semo1
+ análizálta a zombit

semo1
Lovacska

Tartozom egy vallomással-remélem nem fogtok megkövezni....
Amikor beindult a két új szerver és kipróbáltam a Lionnát.Azóta folyamatosan ott nyomom,gyakorlatilag szinte lag nélkül.Teszt is csak egyszer volt 5 percre.Bejutni mindig elsõre sikerül.A Sieghartos karim /SereniaHUN/sajna így jegelve lett.
Szóval, a pontosság kedvéért:Stonehead LVL 17 ork fighter/raider, male.
Van még két magyar srác orkkal azon a szerveren is,másokról egyenlõre nem tudok...
hát nemtom, én kb 1 órája kifagytam, de egy restart után egybõl be tudtam menni

phalanx
Nem tom ti hogy vagytok vele de én olyan este 10 után már sose tok fellépni a 2-es szerverre net cong miatt... most fél 2, ma is fenn leszek vagy 5-ig de az az érzésem ma este már nemigen tok lineage-zni 😞

azirafael
Srácok ha valaki tudja hol lehet GHOST nevû MOB-okra vadaszni legyen olyan kedves és írja meg nekem privátban! NAgyon fontos lenne... Köszi mindenkinek!

Laza
jah, es szemmel lathatolag gyorsabban is toltodik le, legalabbis nekem sec-pec alatt meg a hangfilet is lekapta...

Laza
Hello arcok...

elkoltozott a site egy uj helyre, mar a neve is jobban cseng 😊))))
Lineage2.uw.hu

a koltozes oka egyszeru, esztetikusabb cim, futtathato PHP, stb 😊

a fenti link is hamarosan megvaltozik, de hasznalhato, mert atiranyitottam az enyimerol...

Bucser
Ahh vazz megnézném a bétát, hogy eldöntsem akarok-e játszani a fullal....... Csak nem tudom megnézni a bétát sem mert nem küldenek kódot😞 (Pedig még lehet reggelni)

Pedig a képek tetszenek... Jobb ez mint a SW GAlaxies??? mind a kettõ kecsegtetõ.... De hát MMORPG-t csináljon az ember egyet de azt rendesen....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Már mindent letöltöttem, beírtam, megírtam..... de nem tudok játszani pedig nagyon-nagyon szeretnék. nekem is ez a serial code hiánycikk. Valaki help???

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

kerdes hogy mikor inditjak ujra ?
na valaki nem mond valamit a japokra?😊
MaDFoX
vissza... 😄 szunnyadjanak a szellemgecik... 😄DD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Ma én is nyírtam egy Soul meg két Corpse Scavengert egy francia gyerekkel aki human varival volt! 😊
Elég jól kentük vele 😊

MaDFoX visszamegyunk vagy szunya?
Bandew
Már nem sokáig ingyenes ez a játék ugye?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Vicking
Miért nem kapok serial code-ot??? Beírom az email címem és jön egy kód. De az csak 8 jegyû és ez valami 20 jegyût kér.... Már PlayNC accountot is csináltam de serial code-om az nincs! Ilyenkor mi van???? Még kisérletezem egy napig aztán hagyom.... megyek vissza americasarmyzni az is ingyenes, de nem csak egy hónapig, van vagy húsz pálya, 800 szerver, stb. Akit érdekel letöltés, infó itt:
http://www.loverzclan.hu
Azért, ha valaki tud segíteni a Lineage-ben, szóljon! Köszi!

Valen
Sanca:

"Soul Scavenger: 35 Aggressive 1,217 1,470 87 36 (Melee)"

mik ezek a számok ???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Na felkerültek a weblapomra a mai nap eseményei 😊)

Soul Scavenger: 35 Aggressive 1,217 1,470 87 36 (Melee)

Enis talalkoztam vele lvl26os orcommal, persze epp pont akkor lagoltam be, de szerencsere megusztam 50hpval😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mazsa
Valaki megmondaná nekem, hogy hogy a fenébe van mindenki tele zsetonnal, én meg csak nagy nehezen tudok összekaparni 20k-t? Pedig gyilkolászok rendesen...

Valen
Na mai napi élménybeszámoló (képek holnap a honlapomon 😊)

Sikerült elérnem a lvl 16-t, ugy hogy elötte csak 10x haltam meg 15,94%-naál 😊), mikor átléptem a lvl 16-ot, a számláló 0,00%-t mutatott 😊)

Aztán ellátogattunk (SemoHUN + Agyhalal + Én) a Ruins of Despair-ba, ahol is találkoztunk ronda nagy Bugbear-okkal + aggressiv Imp-ekkel + Zombykkal + meg egy kigalt várossal 😊)
Sõt összefutottunk egy Unikornisos csávóval, akinek unikornisa egész jól õlt.

Utánna megáltunk Tomb Stone közepén piknikezni, melyet egy pár Imp-el és Zomby-val osztottunk meg 😊)

Aztán meg láttunk egy másik Pet-es fickót, neki vmi Shadow-a volt (kis fekete szellem 😊),

aztán összefutottunk egy Soul Scavengerrel, mely elsõ blikkre legalább lvl 25+ -osnak tünt, melyet abból mertem következtetni, hogy:

1. Piros volt de nagyon
2. Sebzett rajtam 190 Damage-t 😊)
3. Alig bírtam lefutni (DE mage vagyok 😊)

Aztán némi segítséggel :egy Orc, egy Elf harcoslány (õ magyar volt) meg még egy másik tag + én legyaktuk nagy nehezen 😊) sajnos errõl kép nem készült (nem értem rá fotózni sajnos 😊)

Vkinek nincsen egy felesleges CD kulcsa? Olyan aki esetleg többször reggelt és elküldték neki mindet...

HUNrricane
A klán szintlépés szombaton-vasárnap lesz, ahol a klán 1-es lvl-re lép.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Kb. 3-4 -en vagyunk lvl 20 felett. De 9-en vagyunk egyenlore, abbol a legalacsonyabb 18lvl-es.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ez a Call of Duty-s es a Word of Warcraftos Inqvisitors klan..

Majd felébredsz!

jó kör volt, "najó" 😉

Solida

3gb boven eleg neki.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Van mar nalatok lvl20?😊

shala
ez ugye nem a diablo 1 es inkvizitor klán ?😊

non potest pluere aeternum

Bucser
Asszem megvárom az új vinyómat ezzel😊))

"Game Client Installation Instructions

Full Size Client:
(1 Part = 1.1G😎
Note: You will need to have approximately 5 GB of free space available on your hard drive using this method. "

LinageII honlap

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Inqvisitors klánba jelentkezõket várunk! lvl 20 minimum!
Tankok, wizardok elõnyben!

Bucser
És mennyia regisztráció átfutási ideje???

shala
szeritnem még lehet, ahogy láttom itten az oldalon

non potest pluere aeternum