Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meddig fog tartani a testing?

Count Adyn
Na 2 óra pihi. Pedig már 20 as vagyok. Most kezdõdik ám az élet CathyHu számára😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Úgy hallottam blokkolták az új betaregisztrációt...
De ez nem 100%, csak hallottam valahol a játékban asszem.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Valen
Phantom : Milyen szigeten ???????

Nem is voltam soha TI-n 😊) Eddig csak DE town, Swamp, SODA, Gludin, Gludio, Ruin of Despair / Sorrow környékén jártam 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nah akkor addigis alszom 😄

PhantomW
Valen te még a szigeten vagy vagy már elmentél onnan?

The World is Yours

Valen
Na megint lelötték az Összes Servert 2 órára 😞(

na mind1 ma sem lesz meg a lvl 17 😞( meg a 45k a 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Én arra kértem vasárnap, azóta még semmi. 😞

What\'s your excuse?

Cactus
lehet. Próbálj egy hotmailest pl.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

van ekinek azonnal van akinek 3 nap ....nekem mar 1 hete nem. pedig 2 emilt is megadtam. lehet az a gond hogy .hu a vége??

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

krob
Sajnos nem megy, a fiam meg jatszik, a magust probalgatja.

Crazyn
egy részüket már elküldtem lazának

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Cactus
A weblappal kapcsolatban: Hogy állnak a karakterlapok? Kíváncsi volnék a többiekre!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Nah mivel server restart van itt van pár jó képem

Az üvöltõ farkas alakú hegy

A baranka mesengerre váró sor (sword of butcher quest)

A nagy szem mindent lát!

sztem jók lettek

Cromac Mac Art
jo kerdes...nekem pl. azonnal kuldtek anno...van akinek meg csak 3 nap mulva jott meg.😞

regisztráció után mikorra küldik a cd kulcsot?

Crazyn
Azért szerintem a Sting sem rossz!!

Cromac Mac Art
jaja...warrior-nal az keseritett el engem hogy a használható aktiv skillek csak lvl 40 -felett jönnek...
lvl 20-es 40 között alig kap aktiv skill-t pláne spear-re😞
en meg spear-es voltam ugyhogy kicsit befurodtem vele..😊

Ehh pedig pont eldöntöttem, hogy warrior/gladiator leszek 😊
Kétkezes harc, meg fõként az odacsapás ereje miatt. Knightra ahogy néztem inkább a buff-ok jellemzõk, az valahogy nem igazán érdekell. Jah másik hogy light armornál maradnék alacsonyabb def-el, de nagyobb sebzéssel...mindegy még kuderlü, van 1 szintnyi idõm eldönteni.

hpzolee
Tegnap egesz este mahum commander gyiloktunk és nemdobott semmit.Megöltünk kb 200darabot de semmi..

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Ferro_TwL
Palus Knight-nak van egy poison nevu skillje. Tegnap kiprobaltam elesben: egyedul oltem vele wyvernt, golemet, meg valami silenos nevu mobot mind lv 30+-ok. Igaz, hogy 1-1 killre az osszes manam elment mire hatott, de azert jo tudni, hogy ilyen eros monokat is meg lehet fektetni, megha kb 10 szinttel magasabbak is😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

tudna nekem avlaki regelni 1-et, mert nekem sehogyse sikerül

Birk@
Ha valaki megnézi az elsõ képen Jols HPját, valamint hogy van egy piros alátétje.. ját bizony kitalálhatja mitörtént a köv 10 mp-ben :/ Ezt az incidenst leszámítva azért jókvoltunk, nem sok fa maradt a környéken 😊

Birkus Maximus

Birk@

Birkus Maximus

Birk@

Birkus Maximus

Birk@
Tegnap összeállt a klán egy party erejéig, és mivel elég hideg volt, hát fáztunk egy kicsit Jöjjön pár kép, bár úgyis elszúrom de nemtom miért nem szokott sikerülni

Birkus Maximus

Cromac Mac Art
tobb skill-je is van meg hasznosabbak is..

Cromac Mac Art
mindketto jo de a knight jobb..😊
(job-on warrior voltam)

Hasonló problémával küzdök...

azirafael
Szia veranyo ha tenleg befejezed, en igenyt tartanek akaridra, hogy tovabb nyomjam egy artisan iranyaba. Légyszives irj enkem, hogy be tudjak lepni a kariddal (account pass)!!!

Üdv Azirafael

MaDFoX
jok! most leptem le onszantambol (10-11 ota)...
probalgasd, mert foglaltak...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Szerverek megint nem jók..

So cry me a fuckin river, bitch!

phalanx
bazze nem tom eldönteni, hogy kinght legyek e vagy warrior 😞

HUNrricane
Inqvisitors Klán

HUNrricane 23lvl
Mosquito 23lvl
DandoHUN 21lvl
Gugger 21lvl
Whitesis3 20lvl
KogHUN 20lvl
Szeg007HUN 20lvl
Reonel 19lvl
Cromac 19lvl
JolsnHUN 19lvl
+ 5 kari akik szombaton fognak csatlakozni:
ArteHUN
Darton
Applepie
Iluvator
(1 hely még üres, olyan karaktert várunk, aki szombatra minimum 20lvl körül lesz, és a klán fejlesztésére szánt összeget, tehát 50k-t magával hozza)
Ha jelentkezni szeretnél írj a forumba vagy wispelj rám.

Majd felébredsz!

Jobon ha atallitottad a nyelvet japanra akkor nem vagott ki, itt nem tom hogy kell.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ferro_TwL
Valaki probalt mar venni, vagy megnezni Brigandin pancelt Gironban. Nem lehet megvenni mert mindig kivag a desktopra, ha raklikkelek😞
Ha esetleg valaki arra jar nezze mar meg, hatha neki szerncseje lesz es akkor a jovoben igenybe vennem a segisteget a vasarlashoz.

Es a Brigandinhoz melyik az also, van 200k korul egy gatya de annak az a neve, hogy "null", de szerintem ez lesz az. Akinek a JOB-n volt ilyen pancelja legyszi valaszoljon.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Laza: jó nem sokat voltam veletek mert nincs sok idõm nyomulni csak mostanában.. de okés bétáról bétára mnni nem a legjobb dolog, egynél megkellene állapodni hogy melyik is legyen az, mert mire megszokod vége a bétának jön az új és így tovább..

So cry me a fuckin river, bitch!

agyhalál
Ja. Bassza meg😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Telleg van meg vki rajtam kivul akinek sem jobon sem itt(naob) nem droppolt weapont ez a szar?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mazsa
Az elõbb szelem át a mezõt, utamban egy orc fighter. Mondom leszedem, de arra nem számítottam, hogy elejt egy broad sword-ot. 😊))

ledobott,nem megholtam!😊
Crazyn
és a lineage véglegesben?

Laza
Gyerekek, ha mar ugyis osszeverodott itt nem keves ember, akik MMORPG szeretok, vmilyen szinten egyutt is kene maradni, mivel en pl ugyis megtalalhato leszek mind a WOW mind az EverQuest 2 betain, talan meg a veglegesben is.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

miért hagyod abba?

mazsa
A fenének ma van az Arsenal-Chelsea. 😞 Meccs elõtt egy órával találtam egy jó kis csapatot, akikkel TI-n a Ruins-ban, a könyvtárban elég szépen rongyoltunk. Remélem ott lesznek még, mert akkor szerintem ma éjjel léphetek 1-2 szintet...

Botond
Hali!
Sajnálom,fõleg mert mostanában nem volt idõm ilyesmire(mmorpg),de ha elõfizetsz talizunk még mindenképp :-)
Addig is jó mulatást :-)
Üdv
krob
Hali!
Mint veranyo el akartam bucsuzni, mert egyenlore abbahagyom a gamet.
Koszi mindenkinek aki segitett es akivel egyutt toltuk.
Ha dontok arrol, hogy esetleg elofizetek egy online jatekra, azt hiszem csak a Linage lehet.
Azert ide benezek am...
Ezt csak azert irtam, mert nem akartam szo nelkul abbahagyni, hisz ott voltam Taiwaintol kezdve.
Na hali😊

Laza
koszke

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Davidus
Miért jobbak 100x a Koreai gamer szájtok mint az angol nyelvüek?

V9ykn8_TZL0