Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De ez nem 100%, csak hallottam valahol a játékban asszem.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Nem is voltam soha TI-n 😊) Eddig csak DE town, Swamp, SODA, Gludin, Gludio, Ruin of Despair / Sorrow környékén jártam 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
na mind1 ma sem lesz meg a lvl 17 😞( meg a 45k a 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
What\'s your excuse?
lehet az a gond hogy .hu a vége??Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Az üvöltõ farkas alakú hegy
A baranka mesengerre váró sor (sword of butcher quest)
A nagy szem mindent lát!
sztem jók lettek
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
lvl 20-es 40 között alig kap aktiv skill-t pláne spear-re😞
en meg spear-es voltam ugyhogy kicsit befurodtem vele..😊
Kétkezes harc, meg fõként az odacsapás ereje miatt. Knightra ahogy néztem inkább a buff-ok jellemzõk, az valahogy nem igazán érdekell. Jah másik hogy light armornál maradnék alacsonyabb def-el, de nagyobb sebzéssel...mindegy még kuderlü, van 1 szintnyi idõm eldönteni.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Birkus Maximus

Jöjjön pár kép, bár úgyis elszúrom de nemtom miért nem szokott sikerülniBirkus Maximus
Üdv Azirafael
probalgasd, mert foglaltak...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
So cry me a fuckin river, bitch!
HUNrricane 23lvl
Mosquito 23lvl
DandoHUN 21lvl
Gugger 21lvl
Whitesis3 20lvl
KogHUN 20lvl
Szeg007HUN 20lvl
Reonel 19lvl
Cromac 19lvl
JolsnHUN 19lvl
+ 5 kari akik szombaton fognak csatlakozni:
ArteHUN
Darton
Applepie
Iluvator
(1 hely még üres, olyan karaktert várunk, aki szombatra minimum 20lvl körül lesz, és a klán fejlesztésére szánt összeget, tehát 50k-t magával hozza)
Ha jelentkezni szeretnél írj a forumba vagy wispelj rám.
Majd felébredsz!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ha esetleg valaki arra jar nezze mar meg, hatha neki szerncseje lesz es akkor a jovoben igenybe vennem a segisteget a vasarlashoz.
Es a Brigandinhoz melyik az also, van 200k korul egy gatya de annak az a neve, hogy "null", de szerintem ez lesz az. Akinek a JOB-n volt ilyen pancelja legyszi valaszoljon.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
So cry me a fuckin river, bitch!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sajnálom,fõleg mert mostanában nem volt idõm ilyesmire(mmorpg),de ha elõfizetsz talizunk még mindenképp :-)
Addig is jó mulatást :-)
Üdv
Mint veranyo el akartam bucsuzni, mert egyenlore abbahagyom a gamet.
Koszi mindenkinek aki segitett es akivel egyutt toltuk.
Ha dontok arrol, hogy esetleg elofizetek egy online jatekra, azt hiszem csak a Linage lehet.
Azert ide benezek am...
Ezt csak azert irtam, mert nem akartam szo nelkul abbahagyni, hisz ott voltam Taiwaintol kezdve.
Na hali😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**