Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"..The networking issue we were facing yesterday was a problem with a bad router. It should be fixed within the hour.
...Currently, all our live servers are located on the US West coast, we will be bringing up servers on the East coast soon, to accomodate our East coast and European players."
Routerrel van a gond. Hamarosan lesznek szerverek a keleti parton is, így nekünk is jobb lesz a kapcsolat.
vagy ne is szamitsunk semmire?
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
The World is Yours
én már 2 napja küzöd minden du + este, de eddig csak a srever selectig jutottam 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Szart ér az egész
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
soros eloborporton csatlakoznak egymashoz mar 2 napja..
EZT MONDJA MEG VALAKI
Tegnap elõtt vette😊
És volt egy pár mákos dropja..de a klánszintlépésre a pénze remélem már megvan😄
Khold- 52 SR
bejön egy serverlist..kiválasztod hogy csak az onslaught-os szervereket mutassa..
Aztán kitaláléjuk meikre csatlakozunk mindkettenn.majd szólj
Khold- 52 SR
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Iszok a magyar Lineagesek egészségére, megemlékezek hányatott sorsunkról, elátkozom az összes embert aki a Lineage szerverekkel kapcsolatba hozható és ha ma este találkozok valakivel aki ismeri a játékot és védeni meri ezeket, megdobálom üres sörösüveggel... Csatossal.
Egyben szeretnék fogadni is arra, hogy a jelenlegi helyzeten természetesen nem fognak változtatni az ünnepek alatt, csóró magyar had szívja a harcifaszt.
Szerintem egyikünknek se az übergépükre fáj a foga, azt helyezzék fel maguknak jó magasra, mi csak játszani szeretnénk, de már erre sincs sok esélyünk.
Na ez a kibaszott amerikai álom, egy nagy szarkupac.
Sry mindenért, már rohadtul tele van, mint ahogy mindenkinek aki már február óta figyelemmel kíséri mind a játékot, mind a fórumot.
Hajrá Magyarok!!!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
akkor kilépsz a loginhoz és újból. így kell próbálkozni
és beenged.

01110000 01110010 00110000
Solida
Az volt , hogy olom a darkwing bateket, aztán rmjött egy grizzly meg egy imp chiftan. Nah hogy tuleljem kicsit futnom kellett, és vagy20 méterrel mentem arréb. Kinyírtam mind, erre mire megyek vissza felvenni a cuccomat odajött egy köcsög és felszedi minden cuccm (nem ert tobbet 500a nál, de akkor is a szeme elott hagyom ott). Nah erre beszóltam neki, és megpaskoltam sebeztem vagy 15t. Megyek a kövi batre, erre jön és elkezd utni, én meg futok, mert nem akartam balhét, de õ csak jön, erre fogtam azt le lifedrainoltam, és elkezdte üldözni egy grizzly, és mmögött egy nyomi elkezdte lõni nyillal (ork volt õ is és valami 10eket sebzett), aztán annyi sebzés összehött szegénynek, hogy a grizzly kinyirta. Gondoltam megyek dolgomra, de a nyilas nyomi elkezdett ütni, és erre futok, aztán lifedrain, aztán megin, erre õ kezdett el futni [#mf1, aztán hagytam hadd fusson, és beszóltam neki, hogy túl kemyén vagyok, erre visszaszólt hogy ugy harcolok mint egy gyáva hogy futok, meg lifedrain, erre én, ne szóljon, mert egy ork mage így harcol
. Olom tovább a bateket... 5 percel kéésõbb jött egy ork mage es elkezdett püfölni, aztán lifedraind, erre én nyomtam a chill flamet, meg egy lifedrain, aztán õ is próbálkozott vele, és miközbe varázsolt csapkottam soulshottal (kb 80dmg), hát elég hamar elhalálozott 
...
Nah így történt. Sztem vicces. Kitartás, majd beenged 😊
Jéé ...mi ez a szekrénybe?
Csak nem a fater láncfûrésze.?Mi ez a zsinór rajta..biztos meg kell húzni...WRmmm WRMMMMM WWWWWWrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm
Khold- 52 SR