Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A freelancer nagyn tetsztett akkor ezért is biztos oda leszek😊
Eve jópofa volt, freelancer hangulatot hozta vissza, haver anno volt closed beta teszten, és mutatta. Hát durván összetett.

"Hamarosan lesznek szerverek a keleti parton is..."

Ami minket akik játszanak, piszkosul nem érint, mivel aki egy ideje játszik és 20as szint körül van feltételezhetõen nem fog átmenni másik szerverre, így a játékosok nagyrésze továbbra is a már meglévõ szervereket fogja hammerelni, az új szerverekre azok mennek, akik eddig nem kaptak acconutot. Karakter áthelyezést pedig bõven elfelejthetjük, ezt megmondták, merthogy open béta alatt "nem érnek rá foglalkozni vele, mert fontosabb dolguk van", úgyhogy max majd ha elõfizettél...

Hát én aszem megnézem inkább minylen az Eve még 1 óra és lent van
Kurvajó...sg is szarakszik, kapom az "530 login incorrect" javascript alert ablakokat

Kilépni kb felesleges...én betámasztom az entert, néha másodpercekre felengedem, aztán adok neki megint kicsit, ugyanaz szerverválasztásnál. aztán egyszer bemehgy...ha nem akkor kilépek és addig kicsit tolom painkiller-t.

jaja nálam is mindig ez van😞(
dzsonesz
ha reagal is valamit szerver nalam akkoris mindig access failed...

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

max keresek más gamet ez van
dzsonesz
hat irigylem oket nalam ez van

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
na enis ezt nyomom tegnap ota de ezekszerint igy jartam...

Lynx_TWL
annyira nincs nagy szivas, ha 2 oraja meg 20 magyar gyul ossze csoportkepre😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
5 oran keresztul ugye?😄 indenziv lehetsz akor😊

egyszeru: addig csinalom amig be nem enged, loginon tul leet jutni enterrel, a servernel ha nem csinal semmit, abba kell hagyni, ujrainditani gemet, aztan megint es megint

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
azt nem is mondtam h nem megy a szerver csak azt h a tobbseg sziv

Hát de ha valki be tudott jutni akkor még is csak megy a szerver valmennyire csak lehete most kevsebb alimit
dzsonesz
amugy igazan elmondhatnad h hogyan sikerult belepned en 2 napja probalom tegnap 5 oran keresztul folyamatosan mais mar kb annyi es semmi reakco azonkivul h a kezem mar odagyogyult az enterre

én én én is!!!😊)
dzsonesz
balty nem az a gond h sokan vannak hanem az h van valami gaz a rooterekkel es egesz europan szopas van

dzsonesz
utallak is erte mint a szart😊)

Amugy sztem le kéne feküdni és 5-6 fele megprobálni, mert ilyenkor még mindenki fent van de addigra biztos kidöglenek páran😊
Lynx_TWL
2napja folyamatosan ölök a 2es sserveren, most csak megszakadt a cigány axelero azét nem vayok bent😊

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
beis tolok 1 sort hamar mondtad talan van 1 itthon nyami nyami😊

dzsonesz
nem sajna nem ittam, pedig az jobb lenne de az asszem latszana is itt a forumon😊

Jaja nagyon türlmes vagy ma csak nem ittál már valmit?😊
Addig legalább dumáljunk és szólj ha véletlenül bejutnál, mert akkor én is probálgatom majd újból😊)))
dzsonesz
nem is kell ujrakezdeni csak turelmesen varni😊)) (csoda h ezt mondom igy masodik nap utann)

dzsonesz
hat en tuti nem megyek at 2 esen 20 feletti karim van es 10000% h nem kezdek ujjat elobbutobb jolesz ez a szerver is remelhetoleg v lesz char transfer majd meglatjuk, de szamomra meg enter nyomkodasa is izgalmasabb minthogy masik szerveren kezdjek uj karit...

Ez jó kérdés. Elvileg az sg-n mindenki a 2-s szerverre jött gamelni, hogy együtt legyünk
Szia Jolsn! Hát ez gáz nincsen kedvem újra kezdeni más szerveren túl kevés ahhoz az idõm😞
és vannak magyarok az 5-ös szerveren? mert én ott vagyok!!!!!!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

dzsonesz
de a tobbire se csak 5 os legalabbis nalam ez a helyzet.
En nem kezdek mashol karit unom mar ujrakezdeni, kulombenis ha atmennenk masikra mindannyian akkor tuti az lenne szar csak a kibnagy szerencsenkbol kiindulva....

dzsonesz
szeva Balty mar 2 teljes napja h nem lehet 2 esre fellepni

Szerintem csak akkor lenne értelem átmenni az 5-s szerverre ha vanak ott is magyarok mákülönben elég uncsi lenne a játék.
Elméletileg nincsen tele, de gyanus hogy az egyik szerverre simán beenged a másiknál visszont avval a szöveggel dob vissza mint mikor net cong-s volt. Szerintem csak a kiírás nincsen már megoldva.
és az 5-re mindig könnyen be lehet jutni? mert akkor erdemes ott csinálnom úgyis most kezdtem.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Ferro_TwL
Nincs tele a server, olvasd mar a forumokat. Meg ott irja szep nagy betukkel, hogy status normal nem a net cong-ot.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Igen sajnos ezt nem oldották meg minden szerverre új karit kell genrálni
Tényleg!! De hol a karim??? az szerver függõ???

Valószinü tele van a 2-s szerver és amiatt nem tudunk bejutni, mert az 5-s szerverre szónélkül beenged.
amcsiknál mennyi az idõ? a nyugati részem?

Lynx_TWL
picsa😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Szaporodunk mint a nyulak. 😊 Azzal nem lenne gond..

Majd felébredsz!

ja, meg 1 szerveren össz 300 ember 😛

HUNrricane
Most se birok belépni.... szerintem sokkal egyszerübb lenne összehívni az öszes magyar hackert és feltörni a lineage2 szerveret (ahogy ismerem az amcsik munka moráljukat 5perc alatt feltörnék a magyarok)... Aztán jöhetne a Magyar L2 feltört szever no ping, no lag, no havidíj.

Majd felébredsz!

dzsonesz
hat igaz h most gyorsabban bejutok a szerverhez de valtozatlanul nem megy be

dzsonesz
erdekes belepões meg most se megy volt 2 acces faild egymas utann de loginrol elsore tovabbment hihi na probalom hatha

Ol mahum forever 😉 kár hogy nem voltál a csoportképnél!

na faxom kivan,nem tudok visszalepni,ez a 3 commanderes dolog amugyis kikeszitett😞
bocs Dago!,asszem majd nehany ora mulva probalom csak ujra
Gorii
ja persze 😄, remeljuk csak ennyi