Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Már teljesen jók a szerverek...

Majd felébredsz!

pityogo2
szerintem ha orc raider akarsz lenni, akkor blunt weaponokat kéne használnod, és heavy armorokat. a light armorok a monkoknak vannak.
Raider errõl híres: sok hp, sok def, kicsi sebzés
monk errõl híres:tûrhetõ hp, tûrhetõ def, jó damage.
én pl lvl 24-en meguntam kicsit a raidert, és mindenképp ork monk akartam lenni USA-ban, de mivel van ez a szarozás, én ledózeroltam a gámét.

Ide mit kéne írni?

Valen
Kaleb222>

1. A gépem az aláírásomban
2. A városokban nekem is beszaggat, ált. ott bekapcsolom a Minimal framrate kapcsolót 😊)
3. És azért szaggat be, mert én kénytelen vagyok 1280x1024-ben nyomni, hogy ne foljon ki a szemem az elmosódottságtól (TFT hátránya)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nem csak a brigandine armor ilyen hanem van egy fegyver is:
Cursed Maingauche, valoban atkozott mert ha rakattintassz garantalt a critical errorod😄

Ha könnyû páncélt rak föl és tanulja a light armour skill-eket akkor egy idõ után elvileg nagyobb pdef-je lesz vagy nem?
Nem ismerem ezt a Darkane nevû human ijjászt. De elég érdekes lehet a srác ha az ijjász karakterre nehézpáncélt rak....
most lettem lvl 11. de már nem tudok tovább ébren maradni. csááá all

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Hár én nem egy emberen láttam már brigandin-t...
LOL:

Újabb Evasion csökkentés a Chronicle 1 (?)-ben.

http://www.lineagecenter.com/forums/showthread.php?t=826

Hunnenkoenig
Aki megunta a jatekot vagy a beta utan nincs mit csinalnia:
A Horizons-t most 7 napig lehet ingyen tesztelni!

www.europe.istaria.com

Ferro_TwL
Rossz hir a Dark Elf Palus knight kollegaknak😊

Mint tudjatok a legkiralyabb pancelt a Brigandint(ami nemcsak a legjobb pancel a prelude-ban, de DE-n valami iszonyat jol nez ki) nem lehet megvenni, ha raklikkelsz kilep a jatek a desktop-ra. Erre azonban van orvossag tobbek kozott egy nem hivatalos patch is. Ennek ellenere ha megveszed, a Gm-ek ha meglatjak leszedik rolad es visszadjak a penzt, mondvan ezt csak a full verzioban lehet megvenni, direkt azert "fagy" ki a jatek, ha meg akarod venni.
Szerintem ez nagy szemetseg, mert egyreszt akkor miert nem hagytak ki, masreszt a JOB-n siman engedtek.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ti is a Bartz-on vagytok? A magyar klánok hol vannak és
milyen néven?

( Egy lista: http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=78871 )

Ferro_TwL
Igen o volt az. De azota mar bosszut alltunk hunrrican-el mar egyszer kinyirtuk. Azota ha meglat mindig elhuz a kozelembol😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ez az a Sinister nevû klán a Bartz-on akiknek a
Smahe nevû tagja állítólag (ha nem kamu a kép)
elõször elérte a lvl40-et (pár nappal ezelõtt).

http://www.afraidyet.net/

Én nem haltam meg mert nyomtam ultimatet és amire vége lett fehér lettem. Ezekután már nem akart megölni 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Nem ismerem az orc raidert, csak azt tudom hogy mint lovag, egyik legjobb skillje a stun.Érdemes beszerezni. Stunnolt állapotban nem üt, több hpd marad másik mobra. Emiatt ha jól csinálod, pihenés nélkül nyomhatod jó sokáig.

1. Irányítás tényleg gány, de ki lehet bírni 😊
2.
Állítólag ez debug verzió. Amúgy meg csak ut2k3 engine nem ut2k4es. Az viszont tény hogy a zbuffer rendezést elcseszték, de annyi alpha textura van hogy ezt nem sok dolgo bírja. Ha már pixel és vertex shader 2.0át fognak használni, nem lesz ilyen nagy gond 😊
3. Koreaiaknak készült ez inkább, azok meg szeretik egy évig tutujgatni a karakterüket és lassan összeszedni a pénz a cuccokra. Az megint más hogy a legtöbb embernek annyira tetszett hogy nyugatra is berobbant, de itt már nem mindenkinek jön be ez a fejlesztési stílus.
Ja meg ez csak prelude beta, ahhoz képest elég jó. Majd a teljes után alakul ki nálam is egy konrét vélemény.
Ja, amúgy ez nem volt fléééém 😊

nagyon nagyon bejön nekem ez a játék. már vagy 8 órája játszom folyamatosan. még igy egyedül kalandozva is fergeteges.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Hmuda
köcc

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ápr 28

Hmuda
Meddig van még amcsi béta?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Most állok a raiderré válás küszöbén, és megköszönném, ha valaki tanácsot adni mit érdemes felvenni.
Spear? Maradjak a buzogánynál és a Stun Attackot tanuljam? Vagy a Power Smash, mivel az nagyobbat sebez?
Jo-e a bandage skill?
Light vagy heavy armorra erdemes inkabb menni?
Valaki lökjön a helyes iranyba plz
Itt csak a konvertáló exét és DLL-t látom. Melyiket töltsem?

itt megvan nesze

Valami ilyesmi:

"I played the Japanese Beta and supposebly the video files for the updated version where debugged so that they run slower and pick up errors, so you can download the older .dll files on http://www.l2orphus.com/ but the files you get there might only be for the japanese version, as soon as i get this email from them ill test out the old .dlls because i know they made a big increase in performance"

KOREAI DLL-ek

Valakinek megvannak? Állítólag gyorsítják az enginet
és nem lesz ilyen szaros lagger az egész. Egy pár embernek
megvan benn de nagyobb mint 1mega és nem hajlandóak elküldeni.
L2ORPHUS fórumairól szedték de az meg lehalt. Mindig a
legjobbkor.

Te, Valen... milyen géped van? És még az árnyékokkal se
szaggat be.... beszarás!

pityogo2
lol

Ide mit kéne írni?

GSXR
Kérdezte valaki hogy mi a véleményed az egészrõl?
Nem?
Akkor pipa

GAthersw
A karakter kreálásnál nem szaggattál, hanem laggoltál...
Jah és UT2004-ben nincs egy szerveren több mint 2000 ember

01110000 01110010 00110000

Davidus
ok mehetsz vissza a WoW topicba kísérteni

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
EZT MOST MÉGEGYSZER A KURVA ANYÁTOKAT, HOGY KOLOMBUSZ NEM A FASZÁT VERTE, HANEM TITEKET TALÁLT KI...

๏̯͡๏﴿

ja igen, mégvalami grafikához, az elf városban a belsõ kerítések mellett állva, a kerítés másik oldaláról nézve eltünik a kari takart része ^^ (azért ez "kicsit" durva hiba)

nna... kipróbáltam a Lineage2-t, és azt kell mondjam, nagyon nem tetszett...
1. Irányítás: Hát nem tudom... igy el*aszni egy irányítást nem tudom ki tud... pl összevetve WoW val, ég és föld...
(lehet h át lehet szabni, de arra most nincs energiám, hogy kikutassam hol... 1,5 órás reg ba*zakodás után kissé felidegesített...)

2. Grafika: Nagyon szép... csak egy dolgot nem értek: ugye ut motort használ... namost, ut2004 full grafikán simán megy, ez meg még levett grafikánál is képes ugy belaggozni, hogy fülem-fa*zom kettéáll... (az volt a nevetséges, h human kari kreálásnál 5 mp/kép et produkált...)

3. Játékmenet: hát errõl még sokat nem tudok mondani... csak talán annyit, hogy amig wow crack serveren, ahol szinte még semmi nincs képes vagyok órákat tölteni... addig ebbõl fél óra alatt elegem lett...

4. Hangok: ez kivételesen tetszett

holnap még adok neki egy esélyt, hátha... 😊
most lehet flamelni ^^
(bár rajtam ez nem fog )

agyhalál
Akik jól tud angolul írhatna nekik levelet, hogy a compass még javítasra szorul, ha a party member nagyon messze van, akkor mindig rossz iranyba mutat😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

gúz frabá 😊
én meg nemtok jáccani, mer szervízbe vittem a fele ramom, így meg szaggat 256-tal, és cask 2 hét múlva kapom vissza, addigra meg vége a bulinak, szal pá, openbeta, szép volt, jó volt...majd esetleg a fullal..

MaDFoX
csatlakozom az elottem szolohoz....

...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Lynx_TWL
basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg
kifagy ez a szar, és nem tudok visszalepni, mert a zok sajtburger fejû beteliti a servert, hogy a jo kurva anyjukat

๏̯͡๏﴿

GAthersw
PK-zzuk le, hátha droppolja :?

01110000 01110010 00110000

Lynx_TWL
pfff zsebbõl😄

๏̯͡๏﴿

1 milla meg még pár ezres 😊

Lynx_TWL
mennyibe kerül?

๏̯͡๏﴿

Davidus