Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
töltsd le a netrõl 1 Gbyte csak 😊)
Én ugy értettem ha megjelenik az eredetiben akkor hogy veszitek meg mert betank 2 hete van hatra😞 az a kérdés jo e game anyira hogy érdemes legyen megvenni :? és ha igen merre ?
az actions menüben van a private store
๏̯͡๏﴿
nem tom, még sak kurva anyázni volt vele idõm😄 nem kérdeztem a szintjét, inkább meghúzam magam, mert a fasszájú megöl..
๏̯͡๏﴿
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ha esetleg valakinek egy ilyenre fájna a foga, akkor van egy alig használt, Bronze Shield-em 26 helyett 24k-ért. Gludio környékén vagyok fellelhetõ.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Cactus jelezte, hogy nala kifagy az Explorer a site nezesenel, van valakinel meg hasonlo jelenseg?! mert nalam faszan megy....
Crazyn!!!
Allitolag vannak nalad karakterkepek... nem akarod atkuldeni??
amit multkor kuldtel .zip-et, az az volt, amit en kuldtem neked, semmi sem volt benne...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
๏̯͡๏﴿
töltsd le a netrõl 1 Gbyte csak 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Feliratkozt mar 6 oraja betara de nem jott valsz mail ... nektek mennyit kellet varni ??
Mellesleg csak 200k / db-ja 😊
Meglepetés érkezik GLUDIO népének
S végül bemutatom a Macimat

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Beszéljétek meg privátban vagy az UT-s topicban!
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
aztán tegnap este, egy srác ölte a zombikat Ruin of Sorrowsnál, és 2szer ejtettek neki brandish bladet, de mindkettõt ott hagyta földön, úgyhogy "felkapós skill" már izott is😄
๏̯͡๏﴿
Ha nem, írj nekik emailt: [email protected]