Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy meg engem inkább a dupeozás idegesít. Már nagyon sokan emlegetik hogy létezik és a fórumra hivatalosan is beírtak erre valami ködös információt. Ezekután aki nomrálisan játszik semmi esélye arra hogy topon legyen valahol...
Még akkor se ha a teljesben már nem lehet hiszen NAOB karaktert átviszi a duper teljesbe és az már elég.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Cromac Mac Art
Geo tényleg nem GM de tudhat valamit mert 800 adenás short bow-al alsógatyában lövi halomra a sárkányokat..

A /gmlist kiírja azoknak a nevet akik gm státusszal rendelkeznek, bár ennek ellenére "titkos" gm-ek is tevékenykedjenek a viágban
HUNrricane
15 ember

Majd felébredsz!

Cactus
LOL, falról ölni nem bUg. Én inkább taktikának nevezném, ami esélytelen harc a mobok részérõl, de hát a történelemben is voltak igazságtalan dolgok.
Azt persze senki nem mondja, hogy Despairbe falon keresztül 3 aggro zombi símán drainnel, aztán az bõven elég egy lvl17es karit kifingatni....

\"There is no respawn or load game in real life!\"

HUNrricane
De ez nem lag volt mert egymas után 4x-5x landoltam az üldözõk között. Meg amikor kilogoltam az elf városbol, mire újbol belogoltam E G-ben egy agro Hangman Tree mellett landoltam AKKOR EZ MI VOLT? Aztán nyugodtan csináltam tovább a leveses questet és hirtelen megint elteleportált egy olyan helyre ahonnét nem tudtam lejönni csak Esc tekercsel, akkor már tényleg ideges voltam mert nem tudtam játszani!!!!

Majd felébredsz!

Birk@
Ez így van, ez csak egy OPEN BETA-n fordul elõ 😊 Ezzel próbálják meg a balance-ot fenntartani, hogy ne szálljon el hamar a játék. A baj csak az, hogy nem emiatt a küldi miatt lettek embereknek az elsõ héten millás fegyvereik...
Amúgy kimondta hogy emiatt szedték ki?

Birkus Maximus

Cromac Mac Art
mostmar teljesen mindegy, hogy tortent...😞
csak azt kellene valahogy elérni, hogy legalább 1 órara visszaengedjék, és átadhassa a leader-seget másnak..meghogy a klánpénzt kivehesse a warehouse-bol...
(nehogy már emiatt masik 14 ember is megszívja)de ha tényleg törölték a karit és minden elveszett akkor..

Azért inkább mondjuk azt hogy azért blokkolták a küldetést egy idõre, mert volt benne egy hiba amit direkt vagy véletlenül kihasználtak a játékosok az elõnyükre. Ha kijavítják, újra menni fog. Addig meg lehet gyüjteni a csontokat csak beváltani nem.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Birk@
Mellesleg ha ha egy GM látja hogy valaki így viselkedik, azt bannolják, ha igaza van, ha nincs. Ezt beláthatnád azért 😊 Tudom hogy idegesítõ, de én ilyenkor max (ha felbasz vmi) elteleportálok és csinálok teljesen mást, vagy kilépek.

Birkus Maximus

Birk@
ilyet pl már nekem is csinált, de annak több köze volt a LAGhoz mint a GMhez 😊 Futok, képernyõ elsötétül (mindenki ismeri gondolom) aztán suppsz vagy a mobok mögé, vagy közéjük. Tényleg ric, be tudtál ma már menni? VAgy nincs még mindíg hunrricane

Birkus Maximus

HUNrricane
De az már akkor volt amikor 3x felrakott arra a helyre ahonnét nem tudtam lejönni.. Pedig akkor nem adtam rá indokot, hogy oda rakjon. Közben meg ide oda teleportált,( pl üldözött pár MOB és hirtelen belerakott a közepébe. Az nem ember aki ilyenkor nem akad ki!!!!!

Majd felébredsz!

de HUNrricane szerintem azert nem olyan nagy csoda hogy miutan nem tartottad be a GM figyelmezteteset es elkeztek veled szorakozni a main chaten folyamatosan anyaztal. Eppen en is lattam mert arra voltal nyomattad hogy Fuck your mother GM!!! SUCK!! - es nem egyszer lattam ilyet vagy hasonlot. SZerintem nem ugy kene hozza allni ezekhez a dolgokhoz mint egy 12 eves

HUNrricane
Na hát ez már tényleg vicc!

Majd felébredsz!

semo1
Ez az 1 quest volt amivel 1 kis pénzt lehetett gyüjteni

phalanx
nah ez már mindennek a teteje, a kurva GM-ek kiiktatták a Grim Collector küldit .... merthogy mindenki azon akart meggazdagodni, pffffff... énmeg egész délután kibaszott csontokat gyûjtöttem és mikor mennék, hogy beváltsam a 25 csontvázat kiderül, hogy már nem lehet ... GG... persze ilyen is csak a NAOB-on fordulhat elõ

MaDFoX
mondtam... =DDDDDDDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

PhantomW
bazzeg 2 percig volt petem 2-3-at ráütötek és vége, újra éleszteni már nem volt idõ😊))))

The World is Yours

MaDFoX
Raadasul a petedet egy elpy kivegzi ugyis nemsokara es akkor oda az egesz maszkalas... ...de jo is a pet... 😄DDD

PhantomW
a get a pet be kell járni a fél világot a küldetéshez és kérdezgetni 3 embert a pet-rõl aztán amikor vissza térsz a küldetésfeladóhoz kérdéseket tesz fel a pet-rõl és persze rohadtul nem azt kérdezi amit a 3 faszi mondott nekem és ha rosszat mondok akkor kezdhetem ujból már, harmadjára egyek neki persze útközben kifagy a játék és nem enged vissza! de fos ez az egész

The World is Yours

Hali! Valaki tudna nekem segiteni?
Dark elf wizard akarok lenni de nem nagyon megy az angol!
Valaki leforditana nekem ezt hogy megértsem:
http://lineage2.universalrealms.com/info/Quests/DEWizzard20/DEWizzard.asp

Elöre is köszönöm

Ui.:nem vagyok szöke de menyetek biztosra 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mazsa
De jó, ez az én formám: elõszõr beragadok Gludio-nál, majd az az idióta GM kirak Elmore-ban, az orkokhoz. Most meg megcsináltam egy questet, aminek köszönhetõen ingyen teleportálhattam volna vissza Gludio-ba. Megyek az NPC-hez, átteleportálok. DE! Amint átértem, abban a pillanatban disconnect. Reconnect, erre ott találom magam az orkoknál, viszont a kövem, amivel teleportálhatok sehol. Fasza...

PhantomW
emberek, a soulshot mire jó?

The World is Yours

Ferro_TwL
Nexus te vagy Almaspite?😊

(Ha te vagy)
Szoval azert unod, de baromira, mert vegig soloztal, mondjuk szep cuccaid is vannak. En alig-alig soloztam szinte vegig teambe nyomta. Level 28 vagyok, ma peldaul egesz nap turek ork taborban gyilkolasztunk. Igaz ez is kisse monotonna tud valni, de azert ezerszer jobb, mint soloban. Egy-egy dungeonba meg lemenni iszonyu elvezetes. Oda nagyobb csapat kell, van zene😊, sok agro mob, mondjuk az exp-re nem mindig jo, penzre meg csak akkor ha dobnak valamit, de ott nem is figyeli az ember az exp szazalekot.

A team a nagy hatranya a penz. Elvileg team-ben sokkal de sokkal tobb mobot megolunk a szintlepeshez tehat nagyobb az esely a dropra. Hat nekunk ez nem jott be, szoval penzugyileg nagyon gyenge, de exp es szorakozasba sokkal jobb mint a solo. (Ezert van nekem meg mindig csak 700k-s kardom es bronze pancelom. Mondjuk pancel lehetne jobb, de gyujtok a masik fegyverre😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Davidus
Nem azért mondtam😛 Add ismerõsnek😊

V9ykn8_TZL0

Hmm, ezt jol meg fogalmaztam.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ez ilyen tipusu gamek ilyenek, xp vadaszat az eleje, az izgalmas resz majd max lvl kozeleben kezdodik.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Amim megmarad a végén azt majd odaadom valakinek. Neked adjam? 😄
Davidus
Inkább add a cuccaid azoknak akik elõfizetnek😛

V9ykn8_TZL0

Hmmm. Hát én is kicsit kivagyok😊 Szóval meguntam az EXP vadaszatot. Hogy hány 100db lvl hányas mobot kell ölni a szintlepeshez meg hány száz db csontvázat kell meg megölni egy jobb cuccért. Kurva uncsi, monoton. Semmi normális Quest nincs a legtöbb abból áll hogy öljél meg néhány száz mobot... LVL 29-en vagyok (ami per pillanat elég jó szerintem), de a következõ két hétben én már csak annyit játszok hogy meglegyen a végére LVL 32 (új skillek) meg legyenek egy kicsit jobb cuccaim. Az utolsó héten meg megyek a RAID-ekre és a PK party-kra a LVL 32-es Knight-ommal (PK-zni is fogok ha lesznek más válalkozó szellemû playerek is mert az fun és amúgy sem fogok elõfizetni, és ha már eldobtam minden cuccomat akkor lesz vége a játékomnak). Engem már maga a játék nem vonz. Még elmegyek Hunting Village-be meg oda ahol még nem voltam, de ezzel kifújt számomra. Azért leszek még bent (fõleg esténként) de már koránt sem annyit mint eddig... Azoknak akik elérik béta végére lvl 40 körüli szintet elõre is gratula!
HUNrricane
Különben nagyon jo taktika.. 1 óra alatt 27lvl 15-20%xp-t lehet gyüjteni, + még 600k-s fegyvereket dobhatnak .

Majd felébredsz!

Nem ma kéne hogy kihirdessék a Video és a Screenshot
contest második nyertesét?

ez igaz. a kedvncem az volt, amikor pihizek egy emelvényen, és felkelek, odamegyek a szélére (az emelvény kb másfél ember magasságú) és egybõl elkezd püfölni egy mob de a falon keresztül faszná, aztán beljeb megyek, erre felteleportál..... [#buck. Jó lecsaptam, de akkor is, ez vicces.

Lynx_TWL
Hát a faszrángató anyjuk picsáját, mi a kurva isten a bug abban, hogy nem tud falramásnzi a nagy faszú szörny, és lelövik föntrõl???

Ez nem bug, a bug az, hogy élelmes emberként kihasználomezt én is, és a kerítés túloldalán lévõ monsztát lövöm, hogy ne érjen el hozzám, és akkor itt jön a bug, hogy az ÁTÜT a kerítésen LÕTÁVOLSÁGBA, aztán hirtelen mellém is teleportál.....

HÁT A BÜDÖS KURVA ANYJUKAT BANOLJÁK BUG MIATT....

๏̯͡๏﴿

Szerintem amit most tehetsz: könyörögj, esedezz, bocsánatot kérj, mondd hogy így legalább 50 elõfizetõtöl esnek el 😊, mondd hogy ne a klántársaiddal csesszenek ki (mert nekem az a 100k rohadtul kéne most), és könyörögj, ha kell írunk petíciót, és szerezd vissza pénzünket!!!

Egyszerûbb banolni, mint megcsinálni...szernitem amíg az õ saruk hogy megoldható, addig kuss legyen részükrõl, esetleg ártatlan szemlesütögetés és mélly megbánás bocsánatkérésekkel körítve, amíért hibás a progi...

mazsa
Az elõbb Gludio felé beleestem valamiféle "mágikus" gödörbe és azt vettem észre, hogy a falu már nem elõttem, hanem fölöttem van és minden csupa kék. Na szólok egy GM-nek, õ meg szépen kirakott a felszínre. Na de nem ám Gludio közelébe, mi a fenének? Õ kirakott Elmore-ba... Mindegy, még úgyse jártam erre.

MaDFoX
Ezek szerint itt is Pukkka mester...

HUNrricane
Ha annyira jo taktika lenne most meg a lvl27 karimmal jatszanák..

Majd felébredsz!

Más játékokba Bug kihasználásért akár végleges bann is jár szal ... =)

MaDFoX
:CC kicsit tenyleg undor... :C /mar bocs/

Laza
ugy olted a crawlert, hogy felalltal a fal szelere, es ott nem tudott tamadni?? jo taktik 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tudtommal annak aki GM fel kell tüntetnie nevében a jelzést ,azért hogy /gmlist parancsal elérhetõ legyen ha valakinek valami gondjavan.Ennek viszont nemnagyon látni a nevében "GM" jelzést amit leirtál róla azpedig arra utal hogy nemjátszott tisztán, és valószínûleg ezért haragudtak meg rá a GM ek és mivel te segítettél neki azért teis megkaptad a büntit,ami igy már ha nemis teljesen de jogosnak látszik =)

ui.:Bocs ha valamit félreértettem

Nekem 8, de igazán kezd teleszaladni a faszom már a nagy szabad amerikával...mindent szabad, kivéve már abból amit megengednek...illetve annak a harmada...esetleg...

Nagyon remélem lesz valami az elkövetkezendõ hetekben ami kellemesen érint az amcsi open bétával kapcsolatban, mert kezd elmenni a kedvem az egésztõl.

HUNrricane
Geo lehet hogy nem is volt GM, hanem valami más... Most utoljára mikor cromac rákérdezett, õ tagadta hogy GM, és neki ehez semmi köze 😊..

Majd felébredsz!

Szerintem mail-t tolj support-ra vagy valami más helyre, ami nem feltétlen GM kezében köt ki...nézzenek már rá a méllyen tisztelt munkatársaikra, hogy mégis ki mivel tölti a cégnél a szabadidejét, miközben minden szerver roskadozik...

Lynx_TWL
fúúú ne mondjátok meg nekik, hogy én tegnapi server leállások után végig shoutba ordítottam , hogy a jó kurva anyjukat😄

mocskos gecik egyébként, meg tudnám ölni az összeset papírzsebkendõvel

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
Felek tole hurrican hogy az nem ban hanem toroltek... :C
Egyebkent amerikai szerveren (nem L2) tobbszor bannoltak engem "nem megfelelo szavak hasznalata" indokkal... a rekord 1 het (elofizeteses) szunet... ...otthagytam... ...kepmutato amerikaiak... ...ott fuckol ezerrel az osszes, de ha te mondasz vmit akkor pirulnak az ejnyen is...

Erosen megfontolando hogy a pledge-k csak egy prince-t csinaljanak es azt hurcoljak magukkal tapolni...

Miert jatszik egy GM????!!!!! Most kicsit kiakadtam! (A GM-ek ne jatszogassanak KULONOSEN NE CSALASAL, max ellenorizzenek egy bugot, szabaditsanak ki vkit vagy szoljanak ra a gecikre... de ne jatszogassanak... :CCC amikor masok oszlopokba dugulnak... :S)

amugy a parancs /gmlist

Van valami speciális oka hogy nem enged tovább a loginnál vagy ez egy "normális" mûködési mechanizmus ha terheltek a szerverek. . .
köszi

HUNrricane
Most rá lett kérdezve miért bannoltak. Azt mondták hogy mert káromkodtam.. Hát kinem káromkodik, akit ide oda teleportálgatnak a hüle GM-ek.. Ennyit erröl..

Csináltam egy new accountot és most MerliHun a nevem.

Talán azt eltudjuk érni hogy 1 napra megkapjuk az accountot és az 550k klénpénzt meg a kb 1-1,3milliot érõ össz felszerelés ne vesszen kárba..

Majd felébredsz!