Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még akkor se ha a teljesben már nem lehet hiszen NAOB karaktert átviszi a duper teljesbe és az már elég.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Azt persze senki nem mondja, hogy Despairbe falon keresztül 3 aggro zombi símán drainnel, aztán az bõven elég egy lvl17es karit kifingatni....
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Majd felébredsz!
Amúgy kimondta hogy emiatt szedték ki?
Birkus Maximus
csak azt kellene valahogy elérni, hogy legalább 1 órara visszaengedjék, és átadhassa a leader-seget másnak..meghogy a klánpénzt kivehesse a warehouse-bol...
(nehogy már emiatt masik 14 ember is megszívja)de ha tényleg törölték a karit és minden elveszett akkor..

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Majd felébredsz!

The World is Yours
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
The World is Yours
Dark elf wizard akarok lenni de nem nagyon megy az angol!
Valaki leforditana nekem ezt hogy megértsem:
http://lineage2.universalrealms.com/info/Quests/DEWizzard20/DEWizzard.asp
Elöre is köszönöm
Ui.:nem vagyok szöke de menyetek biztosra 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
(Ha te vagy)
Szoval azert unod, de baromira, mert vegig soloztal, mondjuk szep cuccaid is vannak. En alig-alig soloztam szinte vegig teambe nyomta. Level 28 vagyok, ma peldaul egesz nap turek ork taborban gyilkolasztunk. Igaz ez is kisse monotonna tud valni, de azert ezerszer jobb, mint soloban. Egy-egy dungeonba meg lemenni iszonyu elvezetes. Oda nagyobb csapat kell, van zene😊, sok agro mob, mondjuk az exp-re nem mindig jo, penzre meg csak akkor ha dobnak valamit, de ott nem is figyeli az ember az exp szazalekot.
A team a nagy hatranya a penz. Elvileg team-ben sokkal de sokkal tobb mobot megolunk a szintlepeshez tehat nagyobb az esely a dropra. Hat nekunk ez nem jott be, szoval penzugyileg nagyon gyenge, de exp es szorakozasba sokkal jobb mint a solo. (Ezert van nekem meg mindig csak 700k-s kardom es bronze pancelom. Mondjuk pancel lehetne jobb, de gyujtok a masik fegyverre😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
.Majd felébredsz!
contest második nyertesét?
Ez nem bug, a bug az, hogy élelmes emberként kihasználomezt én is, és a kerítés túloldalán lévõ monsztát lövöm, hogy ne érjen el hozzám, és akkor itt jön a bug, hogy az ÁTÜT a kerítésen LÕTÁVOLSÁGBA, aztán hirtelen mellém is teleportál.....
HÁT A BÜDÖS KURVA ANYJUKAT BANOLJÁK BUG MIATT....
๏̯͡๏﴿
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ui.:Bocs ha valamit félreértettem
Nagyon remélem lesz valami az elkövetkezendõ hetekben ami kellemesen érint az amcsi open bétával kapcsolatban, mert kezd elmenni a kedvem az egésztõl.
Majd felébredsz!
mocskos gecik egyébként, meg tudnám ölni az összeset papírzsebkendõvel
๏̯͡๏﴿
Egyebkent amerikai szerveren (nem L2) tobbszor bannoltak engem "nem megfelelo szavak hasznalata" indokkal... a rekord 1 het (elofizeteses) szunet... ...otthagytam... ...kepmutato amerikaiak... ...ott fuckol ezerrel az osszes, de ha te mondasz vmit akkor pirulnak az ejnyen is...
Erosen megfontolando hogy a pledge-k csak egy prince-t csinaljanak es azt hurcoljak magukkal tapolni...
Miert jatszik egy GM????!!!!! Most kicsit kiakadtam! (A GM-ek ne jatszogassanak KULONOSEN NE CSALASAL, max ellenorizzenek egy bugot, szabaditsanak ki vkit vagy szoljanak ra a gecikre... de ne jatszogassanak... :CCC amikor masok oszlopokba dugulnak... :S)
amugy a parancs /gmlist
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
köszi
Csináltam egy new accountot és most MerliHun a nevem.
Talán azt eltudjuk érni hogy 1 napra megkapjuk az accountot és az 550k klénpénzt meg a kb 1-1,3milliot érõ össz felszerelés ne vesszen kárba..
Majd felébredsz!