Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez igaz, akkor én lemondok róla, mert bár nem keresek rosszul, de ez egy évben kb. 50k - ennyiért inkább veszek új kiegészítõt a fényképezõgépemre...😊
http://gaborszantai.co.uk/
a továbbiakban nem támadom meg õket😄
๏̯͡๏﴿
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Hogy lesz a gáma fizetõs??
Arra gondolok, hogy havi díjas lesz é ???
És kb. mennyi???
DankesÜn ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
amugy altalaban pokot es lireint oltem orakig, droppom sosem volt jo de a penz mindig esik szinte

A BETA VEGEN (remelhetoleg) MEGINT LESZ ANT RAID!
Mindenki jojjon majd de level 25 minumum kell es nagyon nagyon sokan kell mennunk (szoval kb 30-40 fo alatt nem erdemes menni). Dago kidolgozott mar egy taktikat, a szervezest majd valaki elvallaja (en meg1-szer tuti nem😄). Ha van ismeros nem magyar player neki is szoljatok minnel tobben legyunk. Ja es pirosaan senki ne jojjon, aki elobb kezdi a Pk-zast az ne jojjon!
Remelhetoleg most jobb lesz a servezes is szoval legalabb megsebezni tudjuk a dogot😄
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
bár azt olvastam hogy a cronicle1 -ben megerõsitik a deflect arrow skillt..

Amugy ha bugot talalsz egybol jelenteni kell, es nem ki hasznalni.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ez egy bétateszt, itt az adolgod jelentsd a bugokat, nem az hogy kihazsnáld
továbbmegyek, élesben sem az adolgod bugokat kihazsnálva szerezz elõnyt másokhoz képest, persze mindig is leszenk ilyenek
Etikett szterint neked az a dolgo ha buggal találkozol jelentsd a dolgot, de ha nem jelented hogy javítják ki?😊
DAOC-be az iylenért simán banrra vágtak 1 playert 2hétre, pedig az már rég fizetõs volt
szal en nem ric ellen beszélek, én is kurvára sajnálom ami történt vele, mivel nekme is volt a fõnököm már klánba😊 (assasinom abba a guildbe volt japcsiknál)
no mind1, én télleg sajnálom adolgot, de ha gm oldalrol nézed (anyázással együtt) akkor jogosnak tünik adolog
ki kellett volna lépni oszt másnap viszalépni vagy valami, de így cak ronlott a helyzet
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
szoval nem kell azert nagyon sirni😄
Nexushun:
Nekem nincs 1,5 millás fegyverem tudtommal... A 708ks fegyverre a pénz is úgy összekunyeráltam. Elég gagyi hogy nincs más normális hely pénzkeresésre, de hát ezt a játékot sem arra tervezték hogy te 2 hét alatt 1.5millás cuccban rohangálj. Persze már láttam dual wieldes embert 1,5 millás és 708ks karddal. Felszerelése persza ugyanúgy max. Arra vagyok kiváncsi hogy õ honnan szerzett ennyi pénzt.
Akkor most kell Ruins of Sorrowba menni ha nincs senki, akkor gyorsan lehet gyûjteni a csontokat, aztán ha megint be lehet váltani õket ......
Jockey:
Sztem kurvára nincs igazad, a bugokat úgyis mindenki kihasználja ha lehet és ez ellen nem bannolással hanem a bug kijavításával kéne védekezni....