Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakinek van elado Mages staffja, az szóljon!!!!!

Lynx_TWL
bssz pont akor lovik le amikro tanulnam meg a skillt😄
es most ket ora kimaradas

๏̯͡๏﴿

Cactus
DE pont szerdán, amikor ráérek mindig. Grrr, hülye amcsik. Japóknál nem kellett karban tartani....

\"There is no respawn or load game in real life!\"

GAthersw
Legalább bemondták...

01110000 01110010 00110000

HUNrricane
2 órás karbantartás..

Majd felébredsz!

Jockey
ops egy karbantartás😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lazarus
Én nem tudok regisztrálni...... hogy kelllll? 😞((((((
Jó lenne ha itthon valaki foglalkozna vele h. idõben hozzájuthasson a kicsiny magyar rajongótábor a cd-hez és egyszerre tudjuk elkezdeni a játékot. Az elõfizetéseket úgyis mindenki magának intézi majd.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Ha lenne letöltõs/serialos verzió akkor nagy eséllyel én is elõfizetném. Ha pedig megunom, fogom és letörlöm, és nem ragad rajtam egy drága cd.

What\'s your excuse?

Cromac Mac Art
hát nem hiszem...ha elõfizetõs lesz akkor már cronicle1-et fogunk nyomni, amit gondolom a CD-rõl kell majd telepíteni..
persze az is lehet hogy meg tudjuk majd oldani egy letölthetõ update-el is...bár ezzel kapcsolatban még nem nyilatkoztak.

ReTeK
én is

Azt nem tudjatok, ha meg veszem a jatekot es van rendes keyem, akkor a beta kliensel fog mukodni?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Cactus
Pedig ígértek más megoldást is, de hát ezek mégis csak amcsik :/

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cromac Mac Art
nagyon úgy néz ki, hogy csak CD-s verzió lesz...

Csak CD-sen lehet majd megvenni vagy lesz olyan lehetõség is, hogy letöltöd a klienst és a serialt veszed meg?

What\'s your excuse?

Gugger
csatlakozom

Ha 30korul leszek, tuti at megyek es elfeket fogok oldosni halomra, csak hogy szokjak ok is.

pityogo2
pl Job-on ezért volt sok ip bann, mert hülye japók amcsiknak ill fordítva adtak pénzt.
ott asszem 1 milla = 300 US $ volt.

Ide mit kéne írni?

Ugy dolgot utalok, a kocsog elf ijaszokat, akik kisebbeket oldosik szorakozasbol. Persze vele egy szintuvel mar nem mer harcolni a pocs.

Strahd_
Kryn de ha egy Gmel megbeszélik feleznek a pénzen 2-3 click és 10$ az jó ár .)

Nem gm, kockafejû gyerekek akiknek más dolguk sincs, csak éjtnappallátéve játszani. Jó vállalkozás, csak szerintem 1 milláért a belét is kidolgozza, 20 dollár meg nagy semmivel egyenlõ, nem nagy pénz érte pláne az Usában...

Most mar ertem hogy lehet 1,5millas fegyvere néhány embernek. De ki osztogatja ezeket? Egy csoró GM? Vagy van valami penz cheat?
Cromac Mac Art
az negyon reális ár..😊
JOB-on 20-30$-ert adtak 1 millát..

de én biztos nem adnék ki pénzt ezért...

ReTeK
szerintetek 10$-ért 500k az sok ?

Strahd_
én 8 szor haltam meg 😄 az orcoknal mindig bellagolok.)

Cromac Mac Art
nyugi sztem lesz köztünk vagy 20-25 elõfizetõ

LeonSilver
Kössz az infót.
Ha télleg 3500 huf körül lesz az ára akkor én asszem benevezek erre a gámára.
Nekem nagyon teccik ...
Csak lenne egy szerver a "közelben".

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ja csak egy kis üzi.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

na nekem update valami
Connected to update server
Download .\Notice\Notice-e.txt file

ohhh az nagyon jó lenne csak a szerverek között is lehessen mozogni!! :o))

Lynx_TWL
élesbe át lehet majd vinni bétás karit asszem..
lehet hülyeség

๏̯͡๏﴿

igaz de nagyon nagy elõnye h. mindent magam fedezek fel és mindenre rácsodálkozom és nem veszítek semmit mert az élesben úgyis újra kell kezdeni akkor meg már csoportosan.

de köszi az infót. IRÁNY A FÕFÖLD!

Lynx_TWL
hajózgatni Talking Islandre max, de nem hajózgatunk, mert minek, a main landen van minden jó Boss, cucc ember....utóbbi nem igaz, mert csak köcsög amerikaiak vannak, de hát eh😄

alap dolog, hogy main landre érdemes kimenni, de én a helyedben már rég abba hagytam volna 5ös serveren az egyedüli nyûglõdést, mert egy 12es karit ami 1 nap alatt összeraksz😊

๏̯͡๏﴿

és még az is érdekelne milyenek ott a szörnyek? milyen szinten mennyek át? érdemes itt marasni még a szigetemen? nincs ott túl sok ember(orktündestb)?

de ti is szoktatok hajózgatni (olvastam) olyankor hová ?

Lynx_TWL
hogyne találnál meg mindent a mainlanden azért main land, mert itt van minden😊

๏̯͡๏﴿

Van itt valaki ORC? Ha megcsinálom azt a küldit ami végén teleportálhatok Village of Gludin-be akkor onnan még vissza kell jönnöm a szigetre vagy mindent megtalálok a main land-en is (skill, bolt...) ???

Laza
nem took bejutni.. 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hat, sztem nem igy van... feher szinu szorny ellen nyomtad??
en meg a 10 koruli Def novekedest is pozitivan ereztem 200-nal 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ok eddig 3

- Hé szomszéd! Gruppen sex lesz nálam este! Átjön?
- Mennyien leszünk?
- Hát ha a feleségét is hozza akkor hárman!

gPROject
asszem en is

Nah most nézegettem hogy ha alap cuccba vagyok,ugyan akkorát sebez rajtam a mob mint ha vértbe vagyok =)
Akkor az most mért jo? mer jol néz ki?

En megveszem.

sokan meg fogjátok venni? én szivesen fizetnék érte de csak ha leszünk egy páran magyarok mert bár igy egyedül is nagy élvezet de azért társaságban szeretném nyomni.

Lynx_TWL
nem lehet kapni TI az kezdõ vilidzs, ott a legkeményeb a bone meg a tights

๏̯͡๏﴿

nem azzal van a gond, hogy 1× kell fizetni, hanem havonta, annyit, amennyi elmegy a vezetékes telefonomra...
ez csak úgy érné meg, ha tudnám, hogy minden nap van 2 órám minimum online játszani, de érzem, hogy nincs (asszony, buli, haverok, fanta...)

http://gaborszantai.co.uk/

Laza
egyebkent meg minden jatek penzbe kerul (10k korul van), tehat nem ertem mi fura van abban, hogy fizetni kell egy szoftverert 😊

Laza
bazze, nem ertekpapir ez, hogy evekben kell gondolkodni 😊)))
10ev alatt meg 500k... Az interneted meg 1ev alatt 100k 😊))))))

Bronze cuccot nemlehet kapni Talking Islandon?VAgy elkell érni egy szintet hogy megvehesd?lvl 13 vagyok de nemlátok shopba player shopba meg mégannyira sem =D

50k egy évre az sok?
Nekem 1 havi dohányárum kerül ennyibe =)