Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondta hogy elvileg kb egy hónapig megtartják a karaktert
The World is Yours
Küldj emilt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd felébredsz!
V9ykn8_TZL0
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Egy biztos, tõlünk majdnem mindenki marad, létszámunk eddig olyan 17-20 fõ körül mozog (csak klánszintet kéne lépni, hogy beférjenek). Késõbb lesz még férõhely.
Szóval megragadnám az alkalmat én is hogy ha valaki elf mage
és van pár számomra használható cucca az hagyja rám örökül.
Thx!
A játékban a nickem: BitanGPoweR
V9ykn8_TZL0
Egyébként kicsit sajnálom, hogy abba kell hagynom, de muszáj visszatérnem a való villágba és készülnöm a felvételimre 😞
De már most megigérem hogy a WOW-on ott leszek megint, és ha bejön akkor elõ is fogok fizetni rá!
Engem az érdekelne, hogy fel lehet-e még iratkozni a bétára, vagy hogy meddig tart még? (érdemes-e?)
A hivatalos honlapon a sign up-nál elküldtem az email címemet de eddig nem volt reakció. Mire számíthatok szerintetek?
V9ykn8_TZL0
Az utolsó napokban privizzetek rám.
A felszerelés kb 400k-t ér. Privizzetek rám...ismerõsök elpnyben.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
A Zh meg nagyon gyenge volt, kár volt tanulni rá.😊))
Ott ültem mögötted😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Bone Pieces of Breastplate (heavy armor) kb 61Pdef
játékban: Solida
thx
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Minden elhasznalt scroll után 2-vel nõ a a patk vagy ez változó?
Tegnap beszéltem pár emberkével és õk azt mondták, hogy 3 még biztonságos.
Hogy is van ez?
Reggel elmentem whisperingezni és egy picivel többet nyírtam ki mint 10. Vagy 20-25-öt ki lehet vele nyírni egy manaból, szóval én biztos nem fogom majd nagyobbra cserélni.
Ennyi
Birkus Maximus
Ez egy nemet, kiferjezetten MMORPG-kel fogalakozo ceg, szallitanak termeszetesen M-o-ra is.
Egy L2 New Accaunt key 49,85 EUR es emailban elkudik.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2