Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha szolsz nekik hogy idiotak akkor fel vannak haborodva hogy atakarod baszni oket

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Power shotot meg mobolasra semelyik ertelmes pc sem hasznal, mer akor nem 5percig, hanem 2 percig birja manaval😊 Persze pvp-re tokeletes.
én maradok tõrös végig, max ha már nagyon tele leszek lóvéval, akkor majd veszek valami bow-t, de jelenleg még a quickbaromba sincs betéve semmi bow-l kapcsolatos, továbbmegyek power shootom tan lvl2es😊)
dago: nemtom mi az, nem néztem még, de véleményem szerint nem az aminek látszik
ha acc hosszabítás lessz akkor is az 50et kell majd füzetni sztem, és hozzávállalod hogy nem kapsz cd-t sztem, bár végül is ki tudja
közlésük szerint 28án legkésõbb kiíeják mi hogy, addig ki kell bírni
jöhetne már amúgy 28, tököm ki van hogy nemtok pénzt csinálni és 28on vacak assasin tõrrel szarakodok még mindig😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Eddig nem volt pedig régebben is néztem.
ja és Game Card meg eltünt. Szóval nem teljesen értem. Lehet hogy csak átnevezték Subscrpt Cardnak a Game Cardot?
Meg a vegen megveszem az ujsagot... 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Mert K*rvára nem éri meg!
Egy srác rám is privizett mikor látta, hogy venni akarok, õ is azt mondta, hogy nem éri meg, de nem hallgattam rá (sajna).
Egyszerûen k*rva sokba van, 7 mana egy lövés, meg SS-t is 7-et zabál. 31-es szinten 10 whispering windet tudok kinyírni ami 1,5% és utána pihenhetek is 5 percet. Sztem maradjatok a Gastránál az még megéri.
Most én is árulom az íjam, ha kell Gludioban +találtok 😄
Vettem Strengthening Long Bowt 😊 meg van most Wooden SET-em 😄D
Ha van olyan craftolos törpe, aki még nincs klánban, és elõfog fizetni az L2-re kérem, jelentkezzen az Inqvisitors klánban.
Majd felébredsz!
Sok szerencset az Inquisitors klánnak!
Hajrá magyarok😊
küzdjetek helyettem is majd😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Na.Elszüttyögtem a Scool of Dark Arts-hoz.Háááát,mit monnyak.
"kicsit" karcsú még oda a kari.De akkor miért lvl10-es küldetés?
A wind ugye most lvl 3 az ice meg level 2.
Többet nemtudok most fejleszteni rajta??
Vagy valami spellpower nincs ami nyomna a sebzésen egy hangyányit skacok???
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Puff, ma lesz guild meeting Oren-nel es az alacsonyabb szintueknek trappolni fognak Gludio-bol Giran-on at. Ha valaki font lesz hajnali 3-kor, osszefuthatunk 😊
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Get ONE guild to rank 3 (for castle seige) ASAP.
Get all guilds to Agit rank (rank 2).
Get everyone to L30+, with good gear for that level.
A magyar színekben induló Inquisitors klán ezennel meghirdeti az "adj pénzt, életet adsz!" nevû kunyi-programot, alapozva minden magyar nem-elõfizetõ bétateszter hazafias érzelmeire
Ha tehát oszlopos tagja vagy a 2. szerver magyar légiójának, és nem tervezed a folytatást, ráadásul még nem is nyúlt le senki, ne habozz!
Az így befolyt összeget kizárólag klánfejlesztésre fordítjuk, elõsegítve ezzel, hogy végre bemutathassunk némelyek nagyarcú külföldinek 😊 Amennyiben programunk megdobogtatta szívedet, kérjük írj nekünk a
[email protected] címre
köszi

Birka
Birkus Maximus
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
V9ykn8_TZL0
Birkus Maximus
Laza: a táblázatot megtalálod a régi linken xls formában 😊
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Nalunk epp most megy a huzavona hogy maradjunk L2-ben vagy valtsunk valami masra amig Dark Fall-bol lesz valami, mert a fel bandanak tetszik a masik felnek meg nem jott be. Az a baj hogy nem sok alternativa van: vagy visszamegyunk SB-be vagy maradunk itt.
Egyebkent Owyn a guild vezeto egyik fejlesztoje egy uj MMORPG-nek, de abbol meg 6-8 honap mire beta lesz es az istennek se arulja el mirol szol, de durranni fog. Majd meglatjuk... (mondta a vak es belement a meszesgodorbe).