Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
egyebként nekem marhára nem tetszik, hogy tovább lehet vinni a bétás karit
ez így sz@r, nagy büdös sz.r, dühös is vagyok rendesen
😊

Szerintem az sp gyüjtést szólóban el lehet felejteni, úgy ahogy azt is, hogy melyik osztálynak nem kell annyi sp, mert a castle siegenél annak a leadernek kell ott állna és 3 percig kasztolnia egy vár elfogalás varázslatot vagy mit. Addig meg ütik,lövik stb. és nem tud mit csinálni. Ha egy gyönge hps vagy defes lesz a leader akkor annyi neki. Sehol se fogja kibírni a 3 percet amig elfoglalhatja a várat. Elötte megölik.
Fontosabb szerintem hogy emiatt valami tankos karakter legyen a leader. Sp-t csapatban gyorsan össze lehet hozni. Pár óra alatt 30k sp lazán megvan. Gondolom ez a magasabb szintekre is igaz lesz.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

HUNrricane
láttad azt a gameplay movie-t amit még asszem Kaleb222 nyomott be a forumba? 5 vs 5..ez egyik csapatbol az elsonek kezdo karakter (ijjasz) a masik csapatbol egyedul megolt 4-et..

Majd felébredsz!

Látod öcsi kértelek, hogy ne kötekedj. Legalább olvasni kellene tudni és azon túlmenõen értelmezni, de ezt már nem várom el. Olyan dologba szóltál bele amit fel sem fogtál, félreértelmeztél, de mindez senkit nem érdekel. Pont az ilyen ostoba hozzászólásaiddal "zúzod szét a közösséget" ahogy mondtad. De nyugodj meg, amiben szenvedsz az a pubertás és megnyugtatlak... ki fogsz nõni belõle.

GAthersw
Az lenne dúrva, csinálnánk neveket, amelyekben csak vesszõ, pont, kettöspont lenne meg ilyenek de a név maga ugyan az. Mire kibogarásznák, ki a líder, végük lenne 😄

01110000 01110010 00110000

gPROject
bár nekem 8, mert szerintem sose fogunk váratfoglalni 😞
kevesen vagyunk, ráadásul össze-vissza, sok önfejûvel

a vezér neve mellett nem lesz jel, hogy megmutassa engem üssetek, a klán harcosai meg azért vannak hogy lecsapják a másik kln harcosait.(remélhetõleg)

gPROject
hali
ma kb. 30 percet tudtam játszani, most, hogy lenne idõm teszt van 😞(
utánna vagyok, feltéve, hogy a technika is úgy akarja

Én azt olvastam hogy klántag átadhatja a sárkányát a leadernek, majd abból is szárnyas sárkányt nevelhet a leader. Utána meg visszaadja a tagnak.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

gPROject
ijjász meg törpe vezérrel szerintem sose fogunk várat foglalni, arra egy harcos kari a legalkalmasabb, mivel valószínû a várvédõk õt fogják támadni
szvsz

Curze
Ohh igen! 1 lengyel szerver! életem megmentõje!

semo1
inkább azt ird mikor jössz

Szerintem neked nem kéne dumálni mert unalmas az okoskodásod. Tudod nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. A tapasztalatról játszottam a taiwanin, a japánon most az amcsin és majd minden fajta karaktert elvittam minimum 20-as szintig.

HUNrricane
De íjásszal lehet a leggyorsabban SP-t gyüjteni.

Majd felébredsz!

Igen, meg az sem hátrányos, hogy van elég hpja mondjuk túlélni egy háborút/ostromot. Mondjuk a magas futási sebesség is baromi hasznos, ezért az isten se tudja mi a jó leaderkaszt.

gPROject
feltéve persze, hogy knightnak készül az illetõ

Te ezt most kire mondod? Körülbelül fogalmad sincs ki mirõl beszél, tapasztalatod meg kb. még annyi se ha így ítéled meg... Nem kéne ingerkedni.

gPROject
human fighterrel sok sp-t lehet sporolni, sok feles skillje van

HUNrricane
Az igaz lehet sárkánya, tud ide oda teleportálni de addig a meg csapat társak 6-8szintel erösebbek lesznek 😞.
De ezek még nagyon messze lesznek..
Sárkány: Kell hozza 1 sárkány tojás. A sárkány tojáshoz kell egy kastély ahova venned kell 1 sárkány keltetöt.
Még a sárkánynak is kell idö hogy kikeljen. Meg gondolom a sárkány is eszik, az plusz pénz.

Majd felébredsz!

Na íjász az pont nem olyan sp-igényes kaszt, összehasonlítva mondjuk egy varázshasználóval. A bannról mondjuk az a véleményem, hogy bárkinek csúnya dolog olyan hangnemben írni, pláne egy GM-nek. Picit vártál volna, odébbslattyogtál volna, leszállt volna rólad. Sajnálom, hogy ez történt, de az ilyenekbõl tanul az ember, forrófejû voltál, szerintem többször úgysem esel ugyanebbe a hibába. ;D

Cactus
NYUGI van már srácok. Majd PvP -ben lenyomjátok 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

HUNrricane
1. Olyan kaszt nincsen (pl én íjász voltam)
2. Ventri (de nem ezzel volt a gond)
3. Én is gyorsan tudok gépelni. (De nem vagyok tahó, aki írnekem én vissza irok, bár amikor 3-4-en wispelnek akkor kevésnek bizonyil a 10 uj.
4. Azt nem tudhatod, én sem azzal a szándékkal kezdtem játszani hogy 27lvl-en bannolják a karimat.
Az nem normális aki az én helyzetemben nem írt volna vissza neki.Szerintem ha téged is indok nélkül ide oda teleportálgatnak kissé megunod. (És ez mind azért mert 1x találtam 1bugot, amit utánna NEM HASZNÁLTAM KI!) (aki meg nem írt volna vissza 2-3 óra szivatás után azt az embert meg én sajnálom)
Ugy hogy szvsz

Majd felébredsz!

Curze
Már annyival se... megállt...vége...végem... 😞((

Curze
Nem, nem, nem! Ezt nem hiszem el! 980mega már lejött erre csak 2-3k val csordogál lefelé!
Adjatok egy kötelet..... 😞(

Igazi magyar mentalitás van 1 IQ-fájter aki balhézik, van egy-két észlény aki követi, és ezzel szétzúzzák a többiek hangulatát és a kialakult kis közösségeket.

a repülõsebb fajtából

Cactus
Ez pl nem igaz, mert mindenkinek lehet, csak a Leadernek nem lesz olyan korcs, hogy ne tudjon repülni 😄

He he. De csak neki lehet sárkánya 😄
Cactus
VAN neki elõnye. Olvasd el talán WarCry-on a cikket. Nem sok ugyan, de van 😄

Mi speciel ezeket a problémákat mind áthidaltuk.
1. nem a legSP-igényesebb kaszttal kell leaderkedni + alternatív, könnyû sp-szerzési lehetõség
2. teamspeaket használ mindenki (én pl. gépírni is tudok)
3. saját teamspeak szerver itt is segít ;D
4. nc

hinnye 50-es szinten lesz virnyed, de addig el is kell jutni

HUNrricane
Ja és hidd el vas idegeim vannak, csak a balfaszoktol dobom el az agyam, amerikaban meg szinte csak az van..

Majd felébredsz!

Ez nem igaz hogy csak hatrány a van : én ugy tudom hogy csak a Leadernek lehet sárkánya (vagy ez nem igy van?)

HUNrricane
Többször nem válalnám el az biztos..
1. Nem tudok minden skillt kifejleszteni!
2. kb 2szintel lettem volna magasabb ha nem vagyok leader, (ha valaki fel akartál venni megbeszélni hol és mikor, majd elmenni a találkozóra, beszedni a pénzt 15embertöl stb.) ezekkel nagyon sok idõ ment el.
3. megszervezni valamit az szinte halál, chattel is elment egy csomó idõm
4. Nagyon nagy felelõség, pl. az én esetem

Mindenki nagyon gondolja meg ha leader lesz, mert ebben a játékban csak hátránya lesz belölle.

Majd felébredsz!

Nem balhézott, teljesen igaza van.

jockey
nem kéne balhézni ha egységes klánt akarunk

21:00-ig, de még úgyis jönnek kb. 10-en megkérdezni meg türelmetlenkedni.

PhantomW
12:00 pm helyi idõ szerint mennyi? 6 vagy 7 óra az idõ eltolódás?

The World is Yours

semo1
Meddig tart a leállás?

PhantomW
1 hónig nem törlik szóval kb május 28 addig befizetek legfejlebb 1 hétig nem jácok vagy kevesebbet

The World is Yours

Jockey
😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

HUNrricane
Nem en vagyok a leader 😊

Majd felébredsz!

Jockey
ric már sory, de te klánod akkor legyen max fõklán, ha megtanulod lehûteni magad, senkinek nem hiányozna egy lvl3as klánba a leader banolása mert nem birt ülni a fenekeén a gm-l szembe vagy, bugot hazsnált ki és bannolták😊
szal nekem 8 ki csinálja, de aleader nagyn fontos, hogy leaderként viselkedjen😛
remélem nem haragszol meg a fentiekért, nem basztatásbol mondtam, és remélem télleg összefogunk minl hamarabb, akár te veztésed alatt is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Cactus
Ezzel csak az a gond, hogy lehet addigra törlik :/

PhantomW
igen de lehet csak suli vége felé júniusba

The World is Yours

HUNrricane
Elõ akarsz fizetni az L2-re?

Majd felébredsz!

PhantomW
Valamék klánba nem kell egy gladiátornak készülõ 21 lvl warrior?
ez az egyedüli hentelés pihenés hentelés... kezd unalmassá válni

The World is Yours

LeonSilver
Télleg.
Privi ment.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bah, nekem 6 hetig kene kb.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]