Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez így sz@r, nagy büdös sz.r, dühös is vagyok rendesen
😊
Fontosabb szerintem hogy emiatt valami tankos karakter legyen a leader. Sp-t csapatban gyorsan össze lehet hozni. Pár óra alatt 30k sp lazán megvan. Gondolom ez a magasabb szintekre is igaz lesz.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Majd felébredsz!
01110000 01110010 00110000
kevesen vagyunk, ráadásul össze-vissza, sok önfejûvel

ma kb. 30 percet tudtam játszani, most, hogy lenne idõm teszt van 😞(
utánna vagyok, feltéve, hogy a technika is úgy akarja
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
szvsz
De ezek még nagyon messze lesznek..
Sárkány: Kell hozza 1 sárkány tojás. A sárkány tojáshoz kell egy kastély ahova venned kell 1 sárkány keltetöt.
Még a sárkánynak is kell idö hogy kikeljen. Meg gondolom a sárkány is eszik, az plusz pénz.
Majd felébredsz!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
2. Ventri (de nem ezzel volt a gond)
3. Én is gyorsan tudok gépelni. (De nem vagyok tahó, aki írnekem én vissza irok, bár amikor 3-4-en wispelnek akkor kevésnek bizonyil a 10 uj.
4. Azt nem tudhatod, én sem azzal a szándékkal kezdtem játszani hogy 27lvl-en bannolják a karimat.
Az nem normális aki az én helyzetemben nem írt volna vissza neki.Szerintem ha téged is indok nélkül ide oda teleportálgatnak kissé megunod. (És ez mind azért mert 1x találtam 1bugot, amit utánna NEM HASZNÁLTAM KI!) (aki meg nem írt volna vissza 2-3 óra szivatás után azt az embert meg én sajnálom)
Ugy hogy szvsz
Majd felébredsz!
Adjatok egy kötelet..... 😞(
1. nem a legSP-igényesebb kaszttal kell leaderkedni + alternatív, könnyû sp-szerzési lehetõség
2. teamspeaket használ mindenki (én pl. gépírni is tudok)
3. saját teamspeak szerver itt is segít ;D
4. nc
Majd felébredsz!
1. Nem tudok minden skillt kifejleszteni!
2. kb 2szintel lettem volna magasabb ha nem vagyok leader, (ha valaki fel akartál venni megbeszélni hol és mikor, majd elmenni a találkozóra, beszedni a pénzt 15embertöl stb.) ezekkel nagyon sok idõ ment el.
3. megszervezni valamit az szinte halál, chattel is elment egy csomó idõm
4. Nagyon nagy felelõség, pl. az én esetem
Mindenki nagyon gondolja meg ha leader lesz, mert ebben a játékban csak hátránya lesz belölle.
Majd felébredsz!
nem kéne balhézni ha egységes klánt akarunk

The World is Yours
szal nekem 8 ki csinálja, de aleader nagyn fontos, hogy leaderként viselkedjen😛
remélem nem haragszol meg a fentiekért, nem basztatásbol mondtam, és remélem télleg összefogunk minl hamarabb, akár te veztésed alatt is..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ez az egyedüli hentelés pihenés hentelés... kezd unalmassá válni
The World is Yours
Privi ment.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]