Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem ebbe a játékban a dark elfek nagyon el lettek basva.
Sztem nem vmi kemények, se varázslónak, se tõrösnek, se knightnak.
Pl. egy drow tõrösnek sztem esély sincs egy humannal szemben pvp-ben, palusnak se human knighttal szemben.
Fõleg sztem a drow tõrösnél meg a human tõrösnél látszódik ez legjobban. Humannak baromi sok a hp-ja drowal szemben, a drow meg kitörölheti a seggét a kur*a használhatatlan Stingjével.

Strahd_
Sörnyek ellen is léyneges a speed nem? Kevésbe tudnak utolsó pillanatban bezavarni nem? Mert most filozok hogy amig béta eldöntsem milyen karim legyen .) Elf vagy DE
Csak ujrakezdjem-e egy elfel mert késöbb erösebb wizard lesz mint a DE vagy sem...

Nem sebez sokkal erosebben. Expelesre sztem a DE a jobb, mivel u.annyi manaba kerul az erosebb varazslat, mig ugye elf tobbet eszik, igy tobbet kell vele pihenni. Viszont pvp-ben meg talan az elf a jobb, mivel ott a gyorsasag is nagyon lenyeges szempont.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
strahd: én is ezen filoztam 3 nappal ezelõtt
csináltam egy de meg egy elf csajt is, mind2 lvl8ig mentem, és tesztelte melyika jobb
nos, én elfre szavazok, egyrészt gyorsabb futásra, másrészt a cast time nagyon érezhetõen gyorsabb
sebzésbe nem érezhetõ a különsbség absolute, viszont a cast time iszonyatosan kijön low lvl-n

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
Ezt tudom .) de van valahol valami statisztika hopyg hopygan fejlödnek a különbözö fajok mert csak indulo statot látam és ott a dorw 1 pontal magasabb mattackal bir mig az elf +80 castspeedel.

Tehát érdemesebbe e gyorsabbnak lenni mégha egy pindurnyival kisebbet sebzek? Vagy rosszul tudom és sokkal erösebben sebez a drow a sima elfnél.

A dark elfek nagyobbat sebeznek egy spellel, a light
elfek gyorsabbak.

Strahd_
Tudna nekem segiteni valaki?
Érdemesebb Elf mage el tolni a gamét drow helyett? Mivel az Elf gyorsabban mozog, castol igaz ezért 1 el kevesebb az indulo Mattackja és kevesebb egy kicsit a manaja. Valaki tud segteni melyiket érdemesebb Wizarnak feltolni magas szintre?

Davidus
"The top 10 characters per server listing was very popular. So we hope to expand upon that idea sometime in the future, by listing the highest level characters, the highest PK count characters and highest (lowest?) karma point characters. We might also do something similar for clans."

Hiányoltam volna ha nem lenne😛

V9ykn8_TZL0

PhantomW
Lefetyke van open beta teszt ami ingyenes, de már csak 6 napig szóval egy kicsit lekéseted
ha elkezded a játékot nem egybõl 20 lvl rõl indulsz szóval hangyakirálynõ szóba se jöhet
kezdõk kivégzése meg hülyeség, és 2 perc mulva banolva lennél, meg sztem rosszul képzeled el a játékot

The World is Yours

Jockey
amúgy nemtom mi történt pontosan, de van két tanácsom aki esetleg mostanába kezdte volna
sose tarts magadnál sok cuccot, és ne legyél narancs közeli tulterheltségbe, mert annál könnyebben dopsz cuccot
legjobb a warehouse, bár azzal mostanába vigyázni kell, nehogy véletlenül bangyanus legyél😛
béta végére sztem ne nagyon raktározz értékes cuccot warehousbe, mert sztem jó eséllyel elvehetik kérdés nélkül..

semo1
Mert legtöbször a lag miatt haltam+

Jockey
továbbra sem értem a kép apropóját
vannak fasz playerek mindenhol(nem csak l2-ben, minden mmorpg-ben), de mi köze ehhez a gm-k?

semo1
Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem ettöl a játéktol.
Mert ha én vagyok a fasz és azért halok+ akkor igy jártam.
De ilyenkor látom magam elött,hogy elöfizet az ember és minden ugyanolyan szar marad.Amilyen a hozzáálásuk ezeknek a fasszopóknak el tudom kepzelni sajna.

bejáttú=bejáratú
Jockey
nem értem a kép apropóját
bannolttni akarod magad vagy mi?😊

Üdv!

1.: tényleg van ilyen ingyenes angol teszt? Ha igen, légyszi írjatok le minél többet róla!

2.: barátomtól hallottam, hogy valami komoly akcióra készülnek a magyarok (hangyakirálynõ, aztán támadás az emberek földje ellen.
Ehhez szeretnék csatlakozni, plusz valaki írja meg hogyan jutok a törpfaluból az emberek földjére, ha kérhetem!

Azt is hallottam hogy nem igazán tudjátok mit kellene támadni, ha egyszer már ott vagyunk, nekem viszont lenne egy ötletem: azt az épületet kellene bevenni, amibõl a frissen regisztrált harcosok jönnek: max. fél órán belül eljutna a híre a városba, és a kezdeti próbálkozások után már komolyabban megszerveznék a támadásukat... de egy egyetlen bejáttú épületet lényegesen könnyebb védeni.
semo1
Tele van a faszom evvel a qrva lag-al.+ a geci playerekkel
+döglesz a lagtol, elejted a cuccod,felkapják és kilép a játékbol.

Sugam
bocsi hogy ilyeneket kérdezek csak nincs kedvem vissza i
olvasni 200 oldalt vagy nemtom mennyit.koszi

Sugam
HI all!kijott már valami
angol verzio ami ingyenes?ha igen akkor
hol lehet rá regelni?és honnan lehet lekapni?

pityogo2
404 új üzenet... 😞 = error 404
ismerõs valakinek?

Ide mit kéne írni?

gPROject

Steel mold(2) 5K
Cokes(48) 1.1K
gemstone d(33) 1K

veszek!!!!!
gludio terén HUNnia privát store !!
segítsetek plz!

gPROject
Saber blade(4) 11k
Steel mold(2) 5K
Cokes(48) 1K
gemstone d(33) 1K
Steel(43) 2,3K
veszek!!!!!
privi rám: HUNnia !!
segítsetek plz!

jajo😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tudod azért nem akar/nem tud elmenni, mert én megyek legalább is szeretnék és csak egy gépünk van sajna.
Peace 😊

Nem tamadni akartalak am, csak nem ertettem hogy vki nem akar eljonni 1 ilyen nagyszabasu esemenyre, ami valszeg maradando elmenyekkel fog gazdagitani. Sztem neha kell 1-1 ilyen dolog, a monoton unalmas expeles utan, na mind1.

gPROject
van olyan törpe köztünk aki tud lvl2-es szintû itemet készíteni,? ha igen legyenszives privizzen rám
kösz
HUNnia

gPROject
ja, a queenre értettem, a hozzáállásom pedig azén dolgom, nem kell tõle tartanod, mert én nem leszek ott

hpzolee
énalliaval hbsrrel cyconaval kalishiraval es vashebaval partyztam.Amikor meghaltsmilegoddens akkor kerdeztem HBSR-t hogy feltámasszam e és ö erre aztmondta hogy ne mert nagyon gonoszember homicidal pedig vele volt nem velunk.Aszittem jobban lejön a képbõl 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Homicidal kulon van😊 Bar hbsr-t lattam mar pirosan😊

Humicidal-ra pl emlékszem...
He he. Nem PK-sok? Ezek közül jó páran ott voltak mikor Skradot szó nélkül megölték :/
hpzolee
NEXUS ha pk klannal jatszanek akkornem elnék,mar megismertem oket tudom kiket olnek, ennyi.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Ez ha jól látom Cruma Towerben van

Gratulálok Zolee hogy egy PK kánnal játszol együtt...
hpzolee
bocs hogy 2x tettem fel véletlen volt :\

Akkor most melyik is lesz a HIVATALOS európai szerver?
A kain az nemhivatalos európai szerver?
Nekem fullmind1 hova megyünk csak 1üttmenjünk jó lenne tehát hamar eldönteni, hogy ne a végén kelljen kapkodni, mert már azért nem vagyunk tele idõvel.

Davidus
Ja hogy ez az izé 4700xp-t ad?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mi adott ennyi xp-t ?😛

V9ykn8_TZL0

ez amugy holvan?

Raid alatt ant queen raidot ertesz? Mer akkor eleg rossz a hozzaallasod...

hpzolee

hpzolee
nocomment

Erre tudnal vmi linket adni?

Hát jah, már csak az alacsonyabb ping miatt is.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Cactus
Sztem a legjobb megoldás akkor is a (nem?)hivatalos euro server.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

A cheaterek mindig a könnyebb utat választják, szóval az is meglehet hogy õk is arra gondolnak, hogy kevesebb,gyönge playerek az uccsó szerveren, mégkönnyebb elfoglani várat, uralkodni stb.
A pk klánokra ez tuti nem igaz, azoknak kell valamit ölniük 😊

Jockey
wohooo, az az assasin sztem én vagyok, de kecses a mozgásom😊

Cactus
Választhatsz: 1. Alacsony létszámú server, kevés csíterrel és még kevesebb playerrel, méregdrága árakkal, VAGY 2. Magas létszámú szerver, több csíterrel, alacsonyabb árakkal.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Valoban nem lenne hulyeseg olyan serverre menni ahol nem nagyon vannak cheater clanok, mar ha van ilyen server.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ez nem okvetlen jó, mert kevés player, kevés játékélmény(PvP,klánharc), drága piac stb. Inkább a nem hivatalos, hivatalos vagy mittudomén milyen európai szerverre kell menni, ahova minden európai megy. Legalábbis az elsõ szerverre amelyik a keleti parton zümmög 😊