Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem nem vmi kemények, se varázslónak, se tõrösnek, se knightnak.
Pl. egy drow tõrösnek sztem esély sincs egy humannal szemben pvp-ben, palusnak se human knighttal szemben.
Fõleg sztem a drow tõrösnél meg a human tõrösnél látszódik ez legjobban. Humannak baromi sok a hp-ja drowal szemben, a drow meg kitörölheti a
seggét a kur*a használhatatlan Stingjével.
Csak ujrakezdjem-e egy elfel mert késöbb erösebb wizard lesz mint a DE vagy sem...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
csináltam egy de meg egy elf csajt is, mind2 lvl8ig mentem, és tesztelte melyika jobb
nos, én elfre szavazok, egyrészt gyorsabb futásra, másrészt a cast time nagyon érezhetõen gyorsabb
sebzésbe nem érezhetõ a különsbség absolute, viszont a cast time iszonyatosan kijön low lvl-n
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tehát érdemesebbe e gyorsabbnak lenni mégha egy pindurnyival kisebbet sebzek? Vagy rosszul tudom és sokkal erösebben sebez a drow a sima elfnél.
elfek gyorsabbak.
Érdemesebb Elf mage el tolni a gamét drow helyett? Mivel az Elf gyorsabban mozog, castol igaz ezért 1 el kevesebb az indulo Mattackja és kevesebb egy kicsit a manaja. Valaki tud segteni melyiket érdemesebb Wizarnak feltolni magas szintre?
Hiányoltam volna ha nem lenne😛
V9ykn8_TZL0
ha elkezded a játékot nem egybõl 20 lvl rõl indulsz szóval hangyakirálynõ szóba se jöhet
kezdõk kivégzése meg hülyeség, és 2 perc mulva banolva lennél, meg sztem rosszul képzeled el a játékot
The World is Yours
sose tarts magadnál sok cuccot, és ne legyél narancs közeli tulterheltségbe, mert annál könnyebben dopsz cuccot
legjobb a warehouse, bár azzal mostanába vigyázni kell, nehogy véletlenül bangyanus legyél😛
béta végére sztem ne nagyon raktározz értékes cuccot warehousbe, mert sztem jó eséllyel elvehetik kérdés nélkül..
vannak fasz playerek mindenhol(nem csak l2-ben, minden mmorpg-ben), de mi köze ehhez a gm-k?
Mert ha én vagyok a fasz és azért halok+ akkor igy jártam.
De ilyenkor látom magam elött,hogy elöfizet az ember és minden ugyanolyan szar marad.Amilyen a hozzáálásuk ezeknek a fasszopóknak el tudom kepzelni sajna.
bannolttni akarod magad vagy mi?😊
1.: tényleg van ilyen ingyenes angol teszt? Ha igen, légyszi írjatok le minél többet róla!
2.: barátomtól hallottam, hogy valami komoly akcióra készülnek a magyarok (hangyakirálynõ, aztán támadás az emberek földje ellen.
Ehhez szeretnék csatlakozni, plusz valaki írja meg hogyan jutok a törpfaluból az emberek földjére, ha kérhetem!
Azt is hallottam hogy nem igazán tudjátok mit kellene támadni, ha egyszer már ott vagyunk, nekem viszont lenne egy ötletem: azt az épületet kellene bevenni, amibõl a frissen regisztrált harcosok jönnek: max. fél órán belül eljutna a híre a városba, és a kezdeti próbálkozások után már komolyabban megszerveznék a támadásukat... de egy egyetlen bejáttú épületet lényegesen könnyebb védeni.
+döglesz a lagtol, elejted a cuccod,felkapják és kilép a játékbol.

olvasni 200 oldalt vagy nemtom mennyit.koszi
angol verzio ami ingyenes?ha igen akkor
hol lehet rá regelni?és honnan lehet lekapni?
Steel mold(2) 5K
Cokes(48) 1.1K
gemstone d(33) 1K
veszek!!!!!
gludio terén HUNnia privát store !!
segítsetek plz!
Steel mold(2) 5K
Cokes(48) 1K
gemstone d(33) 1K
Steel(43) 2,3K
veszek!!!!!
privi rám: HUNnia !!
segítsetek plz!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
legalább is szeretnék és csak egy gépünk van sajna.
Peace 😊
kösz
HUNnia
ember homicidal pedig vele volt nem velunk.Aszittem jobban lejön a képbõl 😊L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
A kain az nemhivatalos európai szerver?
Nekem fullmind1 hova megyünk csak 1üttmenjünk jó lenne tehát hamar eldönteni, hogy ne a végén kelljen kapkodni, mert már azért nem vagyunk tele idõvel.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
\"There is no respawn or load game in real life!\"
A pk klánokra ez tuti nem igaz, azoknak kell valamit ölniük 😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke