Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP
-jó lenne ha minden magyar átjönne a 8-as szerverre(erröl már korábban i volt szó), mert nagyon kevés ember van rajta, és azoknak a nagy része teljesen kezdõ, nem lenne baj a cheater klánokkal simán ellennénk, mire a többi klán ráébred a játék ízére. Elméletileg úgy is át lehet rakatni a karaktereket a béta végeztével.
(mondjuk a leaderrel) átviszik a másik szerverre?
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
01110000 01110010 00110000
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
az hogy low lvl-t leölök nekem se vlt maradadó élmény, ha meg odajön pár 40es kari, 2 sec alatt szétszednek
nem hazabeszélek, de én sokkalta többre értékelném ha cuccaitok nem faszkalap japcsiknak dobálnátok el (én moncom eldobta fegyóját, armourt mindent pár perc alatt mikor beélesedett a dolog), és a japcsik simán felrezeltek hogy amig piros vagykidobáld az összes értékes cuccod
szal én az elõt hajtok fejet aki adakozik, persze aki pk-ni akar szíve joga😊
hamár át lehet vinni a karit a teljesre, akkor nem fogok átmenni cuccok nélkül, mert egy kaland során leverték rólam az összeset
akkor meg odebb van a start 😞
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
..mikor indulnak a szerverek ?
thx
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
én mögöttem van pár éves mmorpg mult klánba, tudom milyen feszkók kletkezhetnek, és a leader részérõl milyen felelõsség, erre probáltam célozni..😊
a kommentembe kb 4er mondtam ric-k ne vegye magára dolgot, és nem kötözködésbõl írtam a dolgot
ezt mindenki felfogta csak te nem, még ric is
én ismeem ric-t is, leaderem volt már, égvilágom semmi bajom vele, egy segítõkész srácnak ismertem meg, szal nemtom mit feszíted itt ahúrokat, és mi ez a tahó stílus amit ide írsz
nem azért vagyunk it hogy egymásnak ugorjunk, hanem hogy összetartsunk
leadernek leírtam mi a feladat, nagyon fontos ki a leader, olyan kell aki nem unja be 2 hónap után, és heti 1er játszik, és 3hónap után kiugrsik mert unja, é a kínkeservesen felizadt lvl3as klán beszopja jól, nem ric-re írtam hogy iylen, csak próbáltam megfogalmazni milyen felelõsség
az hogy te krynt hogy ütnéd hátba csak téged jellemez
ismered amondást: halgattál vlna, bölcsebb maradtál volna..
\"There is no respawn or load game in real life!\"
SZVSZ
Kérek mindenkit hogy próbáljon a seggén maradni, ne kezdjen vitát, ne provokáljon mást!
Majd felébredsz!
Ja és az lehet hogy nem lesz kiírva de legkésõbb amikor elkezd kasztolni várfoglalást, tudni fogják hogy õ az. Senki ne képzelje azt hogy elõl szétszedjük a playereket és bent már csak nyugodtan ki kell várni hogy leteljen az idõ és a leader befejezze a vár elfoglalását.