Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleged van a Solo-zásból? Szerednéd átélni a sokmillás droppok semmihez nem mérhetõ érzését? Jó napjaidban örülsz hogy segíthetsz, gonosz napjaidban pedig kéjes örömöt okoz az elötted elterülõ ártatlan PC hátából kiálló fegyvered?
Nos, ez esetben köztünk a helyed! Az InquisitorS klán (jövõhéten lvl2) ezennel tagfelvételt hirdet!
Az egyetlen megkötés, hogy jó arc legyél, (mert közöttünk mindenki az ehe-ehe) és lehetõleg ne 10. szintû. Bár mindegy, megoldjuk
A toborzott taglétszám egyenlõre 8 tehát csípkedd magad!
Leveleket a [email protected] címre várjuk
Üdv: Reonel
Birkus Maximus
SD (Scorned Death) ugy dontott hogy Cruma az ove 😊
ITT lehet olvasni rola...
Szoval gyerunk xp-elni, nepek 😊)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Akkor ma lesz 7 órakkor. Gondolom gludio déli kapuja.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Képet, ha tudtok rakjatok már fel róla PLZ.
Thx
lvl26 knight vagyok 62/305
V9ykn8_TZL0
De amit egyesek csinálnak az olyan mint ha te odamennél egy óvodáshoz és jól levernéd.
Nagy dicsõség bakker ....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy szerintem az ant raidet felejteni kéne, nincs meg nekem elég információ ahhoz hogy normális csapatelosztást tudjak csinálni, meg részletesebb tervet. Igy csak megint meghal mindenki. Szerintem látogassuk meg a bloody queent, hogy tudjuk mi vár ránk amikor a klánt fejleszteni akarjuk.
Bár az tény hogy a karaktergenerálás jobb mint a lin2-ben
de a többi borzalmas.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
valszeg a PKsok nem 😊
vagy uj karit inditanak...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
egyrészt lassab a human, és assasinnal szvsz ez elég hátrány
némivel jobb crit esély, de szarabb alapsebzés
20-40ig egy véreztetésen kivül semmi más nincsen neki a bow skilleknél, de-l bleed, sting(ez sebez is), és egy igen fontos távolsági spec ütés, ami ledermeszti az áldozatot, egyrészt utol se tudod érni a de-t, másrészt még le is tud fagyasztani
sima pure tankba jobbnak tartom ahumant, healer be is jobbnak tünhet vaamicskét, de assasin és damagedealer kaszterként sztem szarabb
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nem tudom, Gogo irta e mar, de szemtanuja voltam tegnap elott este, ahogy lefagyasztotta a 2-es szervert 😊))))
(az en gepemrol 😊
Volt egy torp faszi, aki ucsorgott az uton, de kidobta a szerver, majd vissza konnektalt... de a karakterenek "masa" ott maradt ulve a foldon (ket egyforma nevu, egyforma kari)... nagy rohoges, vmi disconect error hangzik el...
Erre Gogo odalep a bentragadt karihoz, es rabasz egyet a kardjaval... rogton minden megdermed, semmi nem reagal, jatek kilo... visszamenve szerver status testing... bejutva nincs ennek allatok, egyesevel szalingoynak vissza az emberek...
a szemtanuk is beerve nagyokat rohognek, Gogo crashed the server... mega LOL... 😄DDD
Nembaj, így izgalmasabb! 😊
És ezt miért csinálják? Úgyértem mit tudnak azzal szerezni, ha egy nulla kezdõ karit kinyiffantanak? Olyan sok tapasztalati pontot ér a halálom?
Nekem japon volt egy 22-es wizardom, nekem bejött.
Hogy került a városba egy PK?
1. a városban nem lehet megtámadni senkit szóval így nem lehet piros
2. ha városon kívül kinyírsz vkit, akkor ha meghalsz a város mellé kerülsz, nem a város közepére
..