Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem fog megkövezni az Inquisitors klán egyik tagja sem, ha azt mondom, hogy Törpék, Kõkemény tankok (human, ork), meg wizardok vannak elõnyben.

HUNrricane
Akár mehetnénk a Kuruma Towerbe is ..

Majd felébredsz!

Davidus
Sokmillás droppok?

V9ykn8_TZL0

Sugam
már csak 4ora 51perc és lejon!!😄

Birk@
!!!ATTENZIONE!!!

Eleged van a Solo-zásból? Szerednéd átélni a sokmillás droppok semmihez nem mérhetõ érzését? Jó napjaidban örülsz hogy segíthetsz, gonosz napjaidban pedig kéjes örömöt okoz az elötted elterülõ ártatlan PC hátából kiálló fegyvered?

Nos, ez esetben köztünk a helyed! Az InquisitorS klán (jövõhéten lvl2) ezennel tagfelvételt hirdet!
Az egyetlen megkötés, hogy jó arc legyél, (mert közöttünk mindenki az ehe-ehe) és lehetõleg ne 10. szintû. Bár mindegy, megoldjuk A toborzott taglétszám egyenlõre 8 tehát csípkedd magad!

Leveleket a [email protected] címre várjuk

Üdv: Reonel

Birkus Maximus

Davidus
Össze kéne szedni 50-60 embert és bealázni õket😛

V9ykn8_TZL0

BlackArt
Kezdodik 😊
SD (Scorned Death) ugy dontott hogy Cruma az ove 😊
ITT lehet olvasni rola...
Szoval gyerunk xp-elni, nepek 😊)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Sugam
okés koszi

GAthersw
Adok egyet privátban

01110000 01110010 00110000

Sugam
igen

Sugam
most kérnek tolem egy serial kodot
azt honnan tudom meg hogy mi az?valaki
segítsen

GAthersw
Jelentkeztél a bétára?

01110000 01110010 00110000

bár én megyek mindehova ma este biztos meghalok 😄
Meg kene azert tudakolni ezt a qween-t, mert dragon valley-be 45+ os lenyek vannak. És ha azok is egyszere jönnek mint a 39-es hangyák akkor ott meg fele addig sem fogunk élni...
Sugam
playNCpassword-ot nem engedi megcsinálni
ilyenkor mit kell tenni?

Hát taktika nincs 😊 Valahol a dragon valleyban van. Meg kell nézni. Állitólag vannak csatlósai de hogy mennyi és milyen veszélyesek azt nem tudom. Viszont ott talán el lehet futni egy kicsit könnyebben 😛

Akkor ma lesz 7 órakkor. Gondolom gludio déli kapuja.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Sugam
hol és mit kell csinálni ami után letoltottem
a gamet?

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
7 óra nekem is jobb lenne.

V9ykn8_TZL0

Ja, és sajna nekem csak 7 óra körül lenne jó.

Én is úõgy döntöttem, hogy nem megyek (ha 1általán lesz) az Ant Raidre. Sztem oda még kevesek vagyunk, sajna. Majd a retailben olyan 40-es szint környékén. A Bloody Queenre én is kíváncsi vagyok, csak azt nem tudom, hogy az hol van, meg hogy ott van e vmi stratégia mint az Ant Queennél, védi azt vmi vagy cak egyedül van?
Képet, ha tudtok rakjatok már fel róla PLZ.
Thx

Davidus
Nekem mindegy mikor csak legyen. Kéne már valami igazi akció mert a farmolástól már kettéáll a fülem😛
lvl26 knight vagyok 62/305

V9ykn8_TZL0

LeonSilver
Persze hogy része.
De amit egyesek csinálnak az olyan mint ha te odamennél egy óvodáshoz és jól levernéd.
Nagy dicsõség bakker ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát még régebben Ferro irt egy idõpontot, ma, 6 órakkor. Ha sokan nem érnek rá tólem késõbb is lehet ahogy gondoljátok.

Davidus
És a Bloody Queen irtás mikor lesz?

V9ykn8_TZL0

Sugam
kivel érdemes kezdeni? vagy mivel?

Mesélj már róla röviden a Ryzom topicban, nekem még 1 óra amire lejön.

Amúgy szerintem az ant raidet felejteni kéne, nincs meg nekem elég információ ahhoz hogy normális csapatelosztást tudjak csinálni, meg részletesebb tervet. Igy csak megint meghal mindenki. Szerintem látogassuk meg a bloody queent, hogy tudjuk mi vár ránk amikor a klánt fejleszteni akarjuk.

Sugam
köszi

Sáska
www.lineage2.com

Sáska
Nem értem, miért kéne kidobni õket... A Pk a játék része.

Sugam
honnan lehet letolteni az angol
betat valaki
,

Ez a Ryzom botrányosan szar 😄D
Bár az tény hogy a karaktergenerálás jobb mint a lin2-ben
de a többi borzalmas.

Laza
csorda-szellem.. 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Strahd_
De erre kéne a Dm eknek figyelni a pk sokat dobjak ki tegnap is lepkztak engem mert ott harcoltam ahol egy 3 fös csapat. belekötöttek midnekibe ellopkodták a dobott cucokat engem pl alvas közben öltek meg leültem aludni és belémlöttek.

Laza
egyebkent ezekbol a beta vegi PK akciozasokbol is latszik, mennyi ember fog elofizetni 😊
valszeg a PKsok nem 😊
vagy uj karit inditanak...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jockey
miért is szarabb a de?
egyrészt lassab a human, és assasinnal szvsz ez elég hátrány
némivel jobb crit esély, de szarabb alapsebzés
20-40ig egy véreztetésen kivül semmi más nincsen neki a bow skilleknél, de-l bleed, sting(ez sebez is), és egy igen fontos távolsági spec ütés, ami ledermeszti az áldozatot, egyrészt utol se tudod érni a de-t, másrészt még le is tud fagyasztani
sima pure tankba jobbnak tartom ahumant, healer be is jobbnak tünhet vaamicskét, de assasin és damagedealer kaszterként sztem szarabb

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Laza
Hello arcok..

Nem tudom, Gogo irta e mar, de szemtanuja voltam tegnap elott este, ahogy lefagyasztotta a 2-es szervert 😊))))
(az en gepemrol 😊

Volt egy torp faszi, aki ucsorgott az uton, de kidobta a szerver, majd vissza konnektalt... de a karakterenek "masa" ott maradt ulve a foldon (ket egyforma nevu, egyforma kari)... nagy rohoges, vmi disconect error hangzik el...
Erre Gogo odalep a bentragadt karihoz, es rabasz egyet a kardjaval... rogton minden megdermed, semmi nem reagal, jatek kilo... visszamenve szerver status testing... bejutva nincs ennek allatok, egyesevel szalingoynak vissza az emberek...
a szemtanuk is beerve nagyokat rohognek, Gogo crashed the server... mega LOL... 😄DDD

Curze
Akkor ezek szerint így a vége felé egy totális anarchiába sikerült belecsöppennem! 😊))

Nembaj, így izgalmasabb! 😊

Mivel úgy sem folytatja a játékot, minen midegy alapon pk-zik a nála sokkal gyengébbekre... És ezen élvezkednek, de nem sokáig mert a vége felé oda fognak menni a pénzéhes lvl40-esek és seperc alatt kiütik belöllük az összes cuccukat 😄
Curze
Óriási!
És ezt miért csinálják? Úgyértem mit tudnak azzal szerezni, ha egy nulla kezdõ karit kinyiffantanak? Olyan sok tapasztalati pontot ér a halálom?

A human wizard pedig nagyon is jó sztem.
Nekem japon volt egy 22-es wizardom, nekem bejött.

Na, ezen a képen vmit nem értek.
Hogy került a városba egy PK?
1. a városban nem lehet megtámadni senkit szóval így nem lehet piros
2. ha városon kívül kinyírsz vkit, akkor ha meghalsz a város mellé kerülsz, nem a város közepére

Az open beta végéhez közeledve egyre több pk lesz a kezdõ körzetekben ez volt a close beta végén is...
Strahd_
Human soha vagy DE vagy Elf .)

Curze
Kezdõk kivégzése..., hát ahogy én láttam nem nagyon bannolnak érte. Tegnap kezdtem csak el a játékot (tudom kicsit késõn, de ha megtetszik talán fizetek is érte), és 5-ször gyilkoltak le mindenféle alakok, mikor én lvl 3-on farkasokat gyilkolásztam a falu mellett. A faluban aztán panaszkodtam 1 sort, más kezdõkkel egyetemben, aztán villámgyorsan szervezõdött ott 1 táposabb csapat akik módszeresen levadászták a kis aljasokat... 😊)) de ban nem volt. Amíg el nem kergették õket ott voltak...

Strahd_
Ha irnal a forumkába akkromegvittahanánk a problémakört .)

Ha újrakezded elffel megujjazlak. 😄

Legyél Human Mage 😄
Strahd_
Akkro azt tanacsoljatok Elfel legyek? Az jobb magenek? Mert akkor 19 lvl DE magem abbahagyom .) es elkezdem Elfel..