Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jol tom 30mp mit megszunik//atvalt a lilasag, a combat stance meg 10mp. Szal siman ki lehet lepni lilan.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez akkor is igaz ha az egyik player már halott? Akkor már nincs harc. A mobra is igaz ez, playerre is akkor talán?

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Gorii
egyebkent combat kozbe nem tudsz kilepni, max alt+tab + alt+f4 bebindeled egy macro progiba es kesz

BlackArt
koszi!

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Gorii
ez mar tw be is volt

Ja igen, ez akkor igaz ha el akar menni a klán egy másik szerverre. Erre nem tudott választ adni az admin. Ha maradtok a szerveren, a klán is marad.

Itt a topic ahol beszélnek róla, most úgy látom semmi se biztos. Szerintem ha késõbb is össze tudjátok hozni akkor csináljátok késõbb. Nem veszit vele senki semmit.
Itt a topic:
Clan Deletion?

Eloszor meg kellett volna venni a nacit(mar ha megerte) es csak utana pklni😊
Amugy farmolasnal sztem pont az ilyen esetek miatt jo messzire kell kattintani, hogyha belagzana ne alljon meg a kari. En pl ha gyors mobot oltem ilyasszal, nem is lattam a mobot...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lineage2 fórumon olvastam

BlackArt
Dagobert, hol olvastad hogy klan torles lesz? Ma ejjel rangolnank, de ha igaz akkor minek...

inkább szomorú 😞
undorito...

Jockey
sorry szegnek és dagonak, de annyira teleettem magam hogy bealudtam, és most léptem cak vissza😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hmm, pk. Pont most olvastam egy topicot ami szerint egy bug(már megint) segítségével player ölés után nem leszel piros. Amikor megöl egy playert valaki, jó sokáig még lila lesz mielött piros lesz a neve. Ha abban az idõben logoutol ki amikor lila, újra loginnál nem lesz piros... Ez megint egy elég durva bug. Itt úgy látom mindent ki lehet játszani bugokkal...

GAthersw
Megvolt az elsõ igaz PK-m

Lireineket farmoltam, kb20-at és firestrikkal írtottam õket, volt köztük sok síma és sok Rybe, símák hamarabb meghaltak, ottmaradt a földön egy csomó pénz, a Ryboknak kellett még egy kellett. Gyerek felkapkodta az összes pénzt...
Ezekután volt egy Gigahyper laggom és a földön feküdtem. Eldroppoltam a gatyámat. Beírom a gyereknek, hogy hagyja, mert jön a haverom (Bitang) Erre odajön, felkapja.
Kb 10 fõs kis csapat gyûlt össze, nézni, mi hogy alakul, de EZ A FASZ nem adta vissza, 10000 adenát akart kérni a saját nadrágomért...
A többit gondolom sejtitek.

01110000 01110010 00110000

DarkHorSe
ráknál be egy linket inkább

Swedish people are albino monkeys

Cromac Mac Art
VÉGE???
most kezdõdik..

Cromac Mac Art
Úgy tûnik felállították a klónhadsereget is..😊

magus
akkor hetfon vege?

Ha hosszu tavban gondolkozol az a lvl40 nem olyan gaz(amugy botozas nelkul is siman el lehet erni), oszt retailbe valszeg, c1-be szinte tuti hogy 'bugfixelik'.

Remélem a wow-ba nem lesznek bot-ok, de ha lesznek akkor arra sem fizetek elõ...
Sajnos a bot-ok tönkre teszik ezt a gamet. Akik lvl 40 körüliek azok szerintem 70%-a bot-ot használt. Most visszagondolva ha lett volna lehetõség én is használtam volna és a szabadidõmben csak fun-oltam meg felfedeztem volna a világot... Sok szolo unalmas exp-elést meg lehetett volna spórolni és csak az érdekes dolgokra öszpontosítani...
Ferro_TwL
Nem tudom honnan van az info, de szerintem nem igy van.

Konyv es bot kozott annyi a kulonbseg, hogy botnak nagyobb patk de lassabban ut (+bluntnak szamit), konyvvel kisebb patk es gyorsabban ut es lehet pajzs.

Varazslonak viszont nem eri meg a pajzs, mivel semmi pajzshasznalat skillje nincs, tobbet evadel pajzs nelkul (es ugye a pajzs csokkenti az evadet.)
1.5 millas cuccoknal pedig mar csak konyv ha jol emlekszem.

Szoval varazslas szempontjabol nincs kulonseg konyv, bot kard, tor kozott kinek mi tetszik.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

ez 1 jo kerdes😄

És mi van a mágus kardokkal? 😄
LeonSilver
10% ???
Az elég finom!!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igen.És mire letelik a 4 hónap összevakerok még egy ki lét 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Valen
akkor tévedtem

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

konyvnel is lehet.

Valen
a bot-nál tudsz használni SpiritShot-t 😊) a könyvnél tudtommal nem 😊

BlackArt
az osszesen 4 ho 😊

Varázskönyv és varázsbot közötti különbségek a következõk 😄

1. ha könyvet használsz a varázslat sebzése 10%-al nagyobb
2. könyv mellett tudsz használni pajzsot (bár sztem ez tök igénytelen, de mind1)
3. a bot blunt-nak számít szóval kapsz golemekre és csontikra +10% sebzést közelharcban

töb most nem jut eszembe

LeonSilver
Kössz srácok.
Ez egy qrva jó fórum.
Úgy tûnik, hogy a gámára (50$) +3 hó (42$) meglesz a stex.

hat en csak a sajatomat tudom
relic of saints ill. apprentice staff valasztasanal az dontott a konyv fele,hogy akkor van pajzsom,az Matk ugyis ugyanannyi es a staff kicsivel dragabb is
Valen
Nincs kielégítõbb, mikor egy könyvel pofánvered az ellent 😊)

komolyabban: Kb. ez a sorrend a mágia használó fegyverekben

appreticience bot -->book of ... könyv-->willow staff-->Cedar staff-->Appreticience spell book,--> s így tovább

A könyvvel tudsz stunolni 😛PP

LeonSilver
Alóha!
Má megint én és már megint kérdezek
Látok mágia használokat akik Lenin összes mûvével a kezükben szaladgálnak.
Miért jobb ez mint a bot???
Kössz

Ez ugyan elég elvont világban játszódik, de
a grafikája nagyon durva. Még kezdeti stádiumban van:

Granado Espada MMO

Ha a klánokat törlik, akkor release-kor mindenképp egy nagy
klánba tömörüljünk, illetve a leghardcore-abb (? 😛) arcok
tápolják fel a klánt magasabb szintre a többiek meg kívülrõl
supportolják és így gyorsan létrehozhatunk egy nagy létszámú
magyar klánt! Én is szivesen adok pénzt de jelen pillanatban
borzalmasan csóró vagyok amiatt hogy lenyulták 100k-mat.

Laza ez a movie kurvajo

eselyes😊)

Laza
latom elore a modemesek sirasat, de kva jo 😊
nezzetek vegig

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

2 oracle duelje, 10 perces menet volt... Ja, es a batrabbak meg shoppolnak is duel kozben😊:

JOBos itemek(kicsit jobbak voltak mint naobosok):

Talaltam a regi vinyon meg par kepet JOBos idokbol:
Par death knight megelegelte a felfedezoutamat kruma toverbe:

Oracle duel taktika(mana miatt)(izgalmas mecs volt, kb 5 percig toltuk😄):

2 oracle duelje, 10 perces menet volt... Ja, es a batrabbak meg shoppolnak is duel kozben😊:
http://www.tar.hu/sancaq3/l15.JPG
JOBos itemek(kicsit jobbak voltak mint naobosok):
http://www.tar.hu/sancaq3/l16.JPG

Cactus
Ez télleg szép darab!

MáS:

Akinek kell Ryzom acc, az dobjon egy privit, odaadom az enyémet.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Hát már nem olyan sokat a Kinaiak levitték az árakat 😄
1.5 millio adenaert mennyi $-t adnak?😄

Hmm, most olvasom hogy a klánokat mindenképp törlik, tehát senki ne fejlesszen klánt a béta lezárása elött.

Állitólag ez lesz:

Character Transfers

It is STRONGLY possible this service will be offered either at the close of Open Beta or shortly after retail. Details are not finalized, so don't contact our support team asking how you can transfer characters. If it is implemented, most likely it will be for a small price, however we might offer 1 free transfer to Open Beta participants for putting up with us through the betat period. But also consider this is not a worry-free solution. If your character's name is already taken on another server, we will not be able to transfer your character to that server.

transfer is lesz benne ugye dago?

Na valamit mondtak már hogy mi lesz C1 nélkül, mit javítanak.

We have a sizeable (not to the extend of Prelude update) update coming for the opening of Retail. Details are not final because the QA team is still verifying bits and features.

Word Wrap will be in the update.
Lots of localization changes.
Improvements to connectivity.
And more

the official patch notes are not finalized yet. They are still checking and verifying.

We will also give more substantial community related info later on.