Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackArt
mi is arra varunk

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

LeonSilver
Jujjjjjj de bódog vagyok .Végre elértem a 14. szintet.
Anyám, de messze van a 20 ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez is igéretesnek tünik:
Darkfall

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Botond
nameg daoc,az is 2 éve a placcon van,bár sok addon meg nerfmiatt egyre játszhatatlanabb
BlackArt
En az Orphus-t ajanlom infoert, terkepert...

BlackArt
Shadowbane-t kifelejtetted 2 eve a piacon van, iden februartol mar europaban is es nehez uberelni...
(talan mar a bugokat is kijavitottak )

szükséegm van térképre
meg város rajzokra emberek nevevel és
pozicojaval elöre is köszönöm

klánokrol anyit hogy tagja vagyok egy klánnak de nagyon gyámolttalannak érzem a vezetést pedig simán lehetne nagyképübb a leader (és agrobb) 😛

szerintem egy klán akkor lehetséges ha végre valaki kebeveszi az iranyitast addig ugyis mindenki lézeng mit golyafos a levegöben...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mindegyik gagyi,Dark & Lightba viszont szép a világ és jol kidolgozott,de a akarakterek...

Crazyn
alternatívák:
Sphere
Wish
The Myth of Soma
Priston Tale
MU Online
Mourning
Dragon Empires - ezt biztos ismeritek
Dark and Light
Fairyland - errõl nem tudtam eldönteni, hogy 3d vagy csak izometrikus 😄

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Lynx_TWL
legalább szóltak😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
vegyek be

๏̯͡๏﴿

Amúgy aki nem tudná, itt lehetett volna venni c-grade cuccot d vagy c grade kristályért.

Hehe, most olvasom hogy a luxury shopot is bezárták mert bugos, hehe. Végén marad egy kis rész a játékban amit nem zárnak le és arra elõfizethet már az ember 😊

Na jó, 20ig marha nehéz mert nem kap semmit. Utána meg kap stunt vagy ha lándzsával mész akkor területi dmgt ami megszivathat. Azt most látom hogy a harci képességei egyenlõ a scavenger és az artisannak egyaránt. De egy lovag azért lényegesen több masteryt kap+plusz képességeket. De egy idõ múlva úgy mint a legtöbb tanknál is, a törpe sem tud szólózni.
Szóval 20ig szenvedés, majd talán 20-30ig bírja, majd utána megint szenvedés ha egyedül megy.

Azért annyit nem segítettem 😊

Egyébként nem értem miért nehéz a törpe. Tud stun-olni tudja fejleszteni a nehéz páncélt és az ütõ fegyver használatot is. Ugyan azt tudja mint egy knight.. sõt van neki hp boost-ja is ami a knight-nak nincs...
Egy artisan törpének szerintem jó fegyver nem elég, sokat kell partiznia, mert alapból gyér képességai vannak a csatához. Szóval egyedül nem fog menni neki, nagyon lassan fog fejlõdni és igy sohase lesz warsmith. Scavenger más mert az harcos is. Talán elég a jó cucc,de annak sem olyan könnyû.

Vagy ha belép egy erõsebb harcore klánba 😛
krob
Igen, DagoApu sokat segitett!!!
Mivel nehez tolni, ezert a legfontosabb megtalalni a megfelelo mobot, mint mas kariknal is, csak torpinel sokkkkkkal nehezebb idealis gyaknivalot talalni.
Egyebkent az kb, amikor ti 40 korul lesztek, akkor erdemes elkezdeni egy torpet, megdobni szintjenel joval erosebb cuccokkal es hamarabb eler egy hasznalhato szintre.
Esetleg a healerek kisergetik egy-egy napot/gyogyi stb...
Ez azert is mukodokepes, mert amire szuksege van az akkor a tobbieknek mar apropenz...
(en se haza beszelek, mert egyenlore nem tervezem, hogy ujra nelilatok😊)

Szerintem eleég könnyu lenne a törpöt tápolni egy klánnak: minden talált alapanyagot neki kene adni es nem eleadni (hanem inkább a készitett cumot eladni és azt a klán fejlessztésére fordítani), ezenkívül a törpnek (mivel szegény eléggé gyenge kari ) jobb fegyvert páncélt kéne biztosítani....Ja de ez sajna álozatokkal és lemondásokkal jár amire sokan képtelenek. (Mielõtt azt hinnétek hogy hauabeszélek : nem vagyok törp 😊 )
Ja és még vmi sokan itt azt hiszik hogy majd Kastélyt fogtok ostromolni 😊)))) A preludeban összesen van 4 kastély (gondolom a chornicles utan mar lesz akár 8 is😊 ). Na mármost 4-8 Hardcore gamerekbõl álló klán biztosan van akik már most lvl 40-50 környékén járnak (és nem lvl 30 nál mint mi magyarok 😊 ). Ugy hogy azt kell mondjam hogy a pár elõfizetõ magyaro Castle-t max kívûlrõl fog látni.....

LeonSilver
Értem.Köszönöm szépen!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azt jelzi mennyi súlyt cipelsz magaddal, ha túl sokat akkor a sárga csíkból narancssárga lesz. Ekkor belép az hogy büntit kapsz, mint pl lassabb mana/hp regeneráció meg ilyesmi. Lassabban futsz, halálkor könnyebben eldobsz cuccot.

LeonSilver
Megint kérdeznék skacok.
Az inventori alján van két "csík".
Az egyik a lovettát jelöli de mi a másik??
Mintha egy mérleg lenne a "csík" elõtt.....
DankesÜn

Hát igen, ezért ugyanúgy mint a klán leadert, az artisan törpét is kell segiteni. Mint pl. egy gyógyító menne vele mindig, de külön partiban vagy nagy partiban kell nyomulnia és igy gyorsan fejlõdnie. Én JOBon segitettem ha lehetett varázslóval azt aki törpe volt, mert láttam hogy marha nehéz vele haladni. Ha nem segíti senki azt a törpét aki ezt felvállaja, akkor nem is lesz törpe, ennyi.

De csak õ tud majd ostrom gólemezni 50 körül 😄
Sonic13 aki nemjátszott warsmith törpel az nemtudja mekkora szenvedés....

Ofren észak keleten a Spóra akárminél van 😊
Észak keleten a kézben,azonbelülis vizszintes síkon a völgy középsõ része felé,és kissé balra ,legalábbis én ott találtam meg

Nethyrrea
ha már barna neki az orfen....ejha....vajon hány res scroll kellett nekik utána? 😄

meg úgy egyáltalán hol lelhetõ fel ez a mob?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Mátrix, ha olvasod ezt, akkor megvenném a scrollodat...

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
én csak azt remélem, hogy a béta végeztével a sok ázsiai pk-s mocsodék eltûnik. itt is csak azért nyomultak, mert még ingyenes (remélem, különben klánháború lesz rövidesen....). már nemegyszer majdnem kinyírtak, mert épp oda volt kedvük jönni ütni ahol én voltam, és nemtetszett nekik a jelenlétem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Most írja le mindenki hogy passz?....

BlackArt
Pedig a torpok qurva fontosak... 40+ folott honnan lesz fegyveretek?

azirafael
Szerintem ne kárhoztasd a többieket mert tudtommal én vagyok az egyedüli lvl 20 fölötti magyar törpe (24)de én is scavenger vagyok szoval ennyit a crafting lvl 2-röl...

Szóval nem véletlen hogy senki sem jelentkezett, nem érdemelték meg a többiek ezt a lebaszast.

Azért ez elszomorító, hogy mindenki a nagy magyar összetartásról beszél, amikor k*rvára leszják egyesek a másik fejét!
Az #13148-as hozzászólásban csak k*rva neveket kértünk volna, mert nem hiszem el, hogy itt senki nem ismer magyar törpét!
Szerencsére még vannak külföldiek akik nem szarják le úgy a fejed, mint a magyarok, és lehet rájjuk számítani!

Kössz mindent!

GAthersw
Na most visszaszerváltam a tegnap elvesztett %-okat 😛 😊

01110000 01110010 00110000

kemeny...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gugger
sosem ülök le "private store" ba mindig csak kiabálok, ha valamit el akarok adni, es inkabb adom 5-10k val olcsobban, de nem uldogelek orakat. Viszont en is talalkoztam mar hekkelt "p.store"-al: SS-t akartam venni es nem sarga volt a felirat a csavonal, hanem az a lila, mintha árult volna, de nem vettem hanem eladtam neki a sajat SS-em 😞 Szerencsere nem volt nalam sok!

Javaslom a warehouse használatát amig boltol valaki.

Most olvastam megint egy rémisztõ történetet egy exploitról.
MINDENKI vigyázzon ha elad valamit private storeban, mert meg lehet valahogy kerülni a boltot és akár elveszik a kezedben lévõ fegyvered meg más cuccot amit nem is árulsz, AFKban. Valószinüleg errõl dumált mindig a GM makróban. Hogy nem lehet dupozni de lophatnak a saját kis boltodból. Elvileg ez a bug benne volt már a többi bétában is csak nem foglalkoztak itt se vele. Viszont ezt tudták a kinaiak,japánok,koreaiak és most kihasználják. Fõleg hogy nem lesz karakter törlés, most profitot is hozna nekik dollárban. Szép dolog mit ne mondjak 😞

Amig nem tömörülünk egyetlen vagy max 2 klanba addig nem hiszem 😞

BlackArt
Mit tudtok, keszul magyar klan website?
(Csak azert kerdezem mert a DOO eddig kb 20 klannal vette fol a politikai kapcsolatot azok weblapjain keresztul Sieghardt-on)

Nyarat is mondana de lehet hogy csak szeptember lesz belölle 😄
Létre kellene hozni egy olyan listát, amin az egészen
biztosan elõfizetõ magyarok lesznek felsorolva

csak hogy tudjuk mi a helyzet

PhantomW
Nexus de a Wow amúgy is csak szeptember után lesz nem?

The World is Yours

hát igen most egy kicsit elbizonytalanodam én is 😄
PhantomW
ez a WoW elég igénytelenül néz ki igy a L2 után😄

The World is Yours

Jockey
daoc-be is félévvel el volt maradva európa amcsikhoz képest, és 2 év után jött el az az idõ, hogy kb utolérte a két kontinens magát😊
no mind1, én sem örülök neki, de ez van..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hát biztos nem volt kóser ezekután a dolog. De ez egy hivatalos riport volt a gamespyon vagy valamelyik nagyobb ilyen újsággal.