Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg, ha többet partiztam volna akkor biztos, hogy nem íjász lettem volna...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
mivel ott lesz a legtobb európai (meg egyáltalán - player)
és nem kell parázni hogy kevesen vagyunk. A klánt
sztem újra kéne alapítani az új szerveren - ha szükséges -
és jól feltápolni, aztán minden magyart bevenni.
ugyértem a régieket...
nem töröltem öket csak nem találom az opciot
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Engem most ez zavar a legjobban, mivel abbahagytam a 32-es assámat és kezdtem egy törpét és mivel szegénykémnek nincs harci skillje ezért kénytelen vagyok a fejlõdés érdekében SS-t használni amit a persze nem képes betölteni és így már nagyon soxor volt halál közeli élményben részem.(dekurvajólfogalmazok 😄D)
Szóval ne csüggedjetek magyarok, mert lesz nektek ki készítsen fegyvert!!!
Üdv
Cukipofa

--
Én sikeresen letettem a gammát a héten, egyenlõre elvonási tünetek fizikailag nem jelentkeztek. De mint mindenben, ebben is a lelki függõség a káros de nagyon 😄
Ha úgy hozza a sors, akkor nyáron lesz majd az újrakezdés, persze ha nem jön valami jobb game.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
meg egy kerdes hol lehet megvenni kulcsot veglegeshez es mit kell vele csinalni?😊
megint elvetéék a kedvem a játéktola csalok és botok
szal fogalmam sincs mit kéne csinalni
ezért egyetértek nexushunnnal
az a baj nehezen hagynám itt ezt a jo gamét :/
2-es szerveren még el sem lövöm a vesszõt,az ork már jönn felém kevesebb hp-vel.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

azert jo lenne elore tudni hogy hanyas szerverre menjunk😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Legfõképpen az, hogy melyik szervert fogjuk "elözönleni"??
Én most a 6-os szerveren jáccok asszem Gustin a neve(vagy valami HasonLó).
A klánba való felvétel kritériumairól is írhatnátok valamit.
DankesÜn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
atmegyunk masik szerverre ha igen melyikre
lesz e nagy magyar klan
menyien leszunk elofizetok
enyi igy hirtelen😊
Szal ezt is buggal oltek meg, egyre undoritobb az egesz😞
És ezt el is hiszem, mert 1-2 hete láttam amint lePKztak egy kisebb csoportot RoD-ban és már akkor volt mantija, StreLongBowja meg Maingauche-ja.
Aki nem tudná, sak a két fegyver 3 milla, a manti 400k.......
Ez a sok bug meg az ilyen csíter pléjerek nekem nagyon el tudják venni a kedvem. Mondjuk ezzel nem is lenne gondom mivel ez béta elvileg, és itt még vannak bugok, de az hogy ezekután is átviszed a karidat a retailbe az már durva egy kicsit.
Ha nem lett volna ennyi csaló genya ember meg nem lettek volna ekkora bugok, akkor persze nekem se lenne semmi bajom azzal, hogy vigyük át a karit a retailbe, mert nekem sincs kedvem újrakezdeni, DE így???!......
Scrn2
és ott van NHap is akit szivesen seggberúgnék 😊
Scrn 3
Ez a kép mutatja hogy valaki kihasználja a grim collector bugot tölük. Skrad is hires lett, mert õ is ott volt pont 😉
Grim Collector Expl
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Nem kell szállítás meg ilyenek.
Viszont webkártya vagy dombornyomott VISA, ilyesmi
kell hozzá!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000