Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Birkus Maximus
Halihó! Nagyon szépen bõvülünk 😊 Persze mivel a béta végén, illetve transtfernél ugrik a klán, ezért nem tudunk fejleszteni; de ratailban 1nap lvl1, utána az 5. napon lvl2-k leszünk. Hála pár nagyon jófej embernek (ezúton szerentém mégegyszer a klán nevében megköszönni a felajánlásokat!), a lvl1-es pénz mindenkitõl mindössze 30K, a lvl2 meg majdhogynem ingyen lesz 😊)) De majd kiszámoljuk rendesen, csak most még nagy az összevisszaság.
És most a rend kedvéért következzék a klánlista (szigorúan kaotikus sorrendben)
KogHUN, Cukipofa (vmi ilyesmi Mosquito másik karija😊, WhiteRic, JolsnHUN, Cromac, Szeg007hun, Whitesi3, Gugg3r, Csendpenge, Pítör (mi a karid neve? 😊, Azirafael, SkillHunone, WilliamDarktear, Semo, GSXR (jajjmi is a neve a karinak?), Gather, Reonel
Õk már tuti, mondtatok még pár embert aki jönnének. Remélem nem hagytam ki, ill nem irtam el semmit/senkit.
Mint látszik, ez így is alaphangon 17 ember szal nem lehet okunk panaszar, csak így tovább!
Reo
Birkus Maximus
Halihó! Nagyon szépen bõvülünk 😊 Persze mivel a béta végén, illetve transtfernél ugrik a klán, ezért nem tudunk fejleszteni; de ratailban 1nap lvl1, utána az 5. napon lvl2-k leszünk. Hála pár nagyon jófej embernek (ezúton szerentém mégegyszer a klán nevében megköszönni a felajánlásokat!), a lvl1-es pénz mindenkitõl mindössze 30K, a lvl2 meg majdhogynem ingyen lesz 😊)) De majd kiszámoljuk rendesen, csak most még nagy az összevisszaság.
És most a rend kedvéért következzék a klánlista (szigorúan kaotikus sorrendben)
KogHUN, Cukipofa (vmi ilyesmi Mosquito másik karija😊, WhiteRic, JolsnHUN, Cromac, Szeg007hun, Whitesi3, Gugg3r, Csendpenge, Pítör (mi a karid neve? 😊, Azirafael, SkillHunone, WilliamDarktear, Semo, GSXR (jajjmi is a neve a karinak?), Gather, Reonel
Õk már tuti, mondtatok még pár embert aki jönnének. Remélem nem hagytam ki, ill nem irtam el semmit/senkit.
Mint látszik, ez így is alaphangon 17 ember szal nem lehet okunk panaszar, csak így tovább!
Reo
Birkus Maximus
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
๏̯͡๏﴿
ki lesz elõfizetõ! (Laza ezt te is olvasd el!)
Ezért kérek mindenkit hogy privizzen nekem
és felírom a listába (naponta többször frissítem)!
Köszi! Ezt még párszor le fogom írni hogy
mindenki biztosan elolvassa.
ELÕFIZETÕ JÁTÉKOSOK LISTÁJA + SZAVAZÁS
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
egy klanba kene tomorulni...
gondolom az adomanyokbol egyebkent is gyorsan meglesz a lvl1.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
-Apprentice's Staff
-Tunic of Magic
-Hose of Magic
-Coral Earing x2
-Blue Coral Ring x2
-Blue Diamond Necklace
-Scroll Of Enchant Armor D Grade x2
-+26k adena
-+gagyi csuka/kesztyû + Wooden Helmet
Ha jól számolom, ez kb 300k minimum
Privátban lehet jelentkezni a cuccért, de örülnék, ha klán jelentkezne 😄
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
köszönöm
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Well i went back like 10 pages, it was in a post, someone was quitting, and someone said gimme your stuff, and Dhev said "why not keep it, your account will never be deleted if you decide to play", that much I'm 100% sure of.
ha valkinek van kedve pkzni
akkor szoljon nekem skillhunone vagy
skradnak...
jobb lenne egy olyan rendszer, ahol a karikkal barmelyk szerverre fel lehetne menni... 😊

Ami van infómorzsa azt innnen tudod meg:
Community notices
Beta patch?
Nos elvileg hamarosan vege a betanak... van vki, aki le tudja irni par sorban a vegleges verzio megvetelenek, jelentkezesnek, karakteratvitelenek lehetosegeit (guide-t 😊, amit fel tudok rakni a sitera?!?!?!?
meg engem is erdekelne, mert izzitanam a szamlam.. 😊)))
Egyebkent kene nyomni egy BetaZaro sorozest jovoheten, vmelyk este... vki benne lenne?!?!? mert akkor megszervezzuk.. 😊
Az hogy csalnak(?) ne keseritsen el benneteket: legfeljebb elottunk jarnak 3-4 hettel. Egyebkent mindig ezt csinaljak, megosztott accountokkal nyomjak 24 oran at a het minden napjan, folvaltva. Igy ok az elsok a csucson (most kb ket klanjuk van 40+ karikkal, C grade cuccossal.
Aztan le lesznek verve 😊
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Egyebkent en is maradok. Írok egy listát ha mindenki privizik
nekem a játékbeli nevével. TEHÁT VÁROM AZ ÜZENETEKET!!!+
--
RugosKes
CukiPofa
Csendpenge
Jolenne ha mindenki szolna, es elinteznenk hogy is csinaljunk klant
akar most is
persze csak annak aki majd folytatja a gamet söt még 1 accountot is tudok adni amin van egy lvl 23 törpe 😉
Khold- 52 SR
hivatalos oldalon nem talaltam meg
És mennyi magyar fog maradni ?Lehetne egy listát írni, és akkor úgy legalább mindenki mehetne 1 helyre.
Khold- 52 SR
Viszont assa toroshoz mar kell parti nem? Mer igy ugye nem kene uj karit kezdened.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Khold- 52 SR